Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Πως είστε σήμερα;;;

Ο άντρας μου είναι απογευματινός και εγώ λέω να κάνω λίγο σκούπισμα,λίγο ξεσκόνισμα...τέτοια πράγματα.Φαί έχω,περίσσεψε από χθες.Και λέω να ζεματίσω το λάχανο για τους λαχανοντολμάδες που θα κάνω αύριο.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Πως είστε σήμερα;;;

Ο άντρας μου είναι απογευματινός και εγώ λέω να κάνω λίγο σκούπισμα,λίγο ξεσκόνισμα...τέτοια πράγματα.Φαί έχω,περίσσεψε από χθες.Και λέω να ζεματίσω το λάχανο για τους λαχανοντολμάδες που θα κάνω αύριο.

καλημέρα!!

Εγώ σημερα ειμαι χαλια...ζαλίζομαι κι εκανα εμετό..και νιωθω και οτι με πονάει το στομάχι μου κάπως...

Εστειλα τον αντρα μου στο σουπερ να ψωνίσει και υπολόγιζα αν ημουν καλύτερα να πηγαίναμε μαζι εστω μια βολτα στην αγορά. Αλλά δεν το βλέπω.

Από φαγητό η μαμά θα μου στειλει φασολάκια μιας και ολο κρεας τρωμε αυτ'η τη βδομάδα...αλλά δεν εχω και πολύ ορεξη. Θα δούμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρες..εγώ πήγα σούπερ μάρκετ πρωινιάτικα με το άντρα μου και πονάει η μέση μου πολύ τώρα(χωρίς να σηκώσω τίποτα εννοείτε,εντολές έδινα μόνο) και μόλις έφυγε εκτός θεσ/κης σε γάμο πρώτης ξαδέρφης του και θα γυρίσει αύριο. το τι βλακείες θα πει στους ανθρώπους που δεν θα πάω εγώ, δεν περιγράφεται..γαστρεντερίτιδα έχω..βέβαια..χθες την έπαθα..

ty11p2.png

καλημέρες..εγώ πήγα σούπερ μάρκετ πρωινιάτικα με το άντρα μου και πονάει η μέση μου πολύ τώρα(χωρίς να σηκώσω τίποτα εννοείτε,εντολές έδινα μόνο) και μόλις έφυγε εκτός θεσ/κης σε γάμο πρώτης ξαδέρφης του και θα γυρίσει αύριο. το τι βλακείες θα πει στους ανθρώπους που δεν θα πάω εγώ, δεν περιγράφεται..γαστρεντερίτιδα έχω..βέβαια..χθες την έπαθα..

Καλά από δικαιολογίες.....

Πως είσαι σήμερα;Έχεις αίμα;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά από δικαιολογίες.....

Πως είσαι σήμερα;Έχεις αίμα;;;

αίμα έχω πιο λίγο απο χθες, πιο πολύ καφέ είναι..έχω ομως ελαφρύ πόνο περιόδου και πόνο στη μέση..δλδ πάντα κάτι πρέπει να χω?δεν το καταλαβαίνω..αλλά ας μην γκρινιάξω..έτοιμη είμαι είδες?? ξεσκόνισες εσύ?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει, τι να κάνουμε...αθώα ψεμματα ειναι αυτά!!

Αφου δεν ειναι τοσο κοκκινο σήμερα καλό μου φαινεται...Τα ουτρο τελικά τα παίρνεις απο το στομα?

Εμείς πηγαμε αργα το μεσημερι για κάτι δουλίτσες μονο και μονο γιατι λεω δε θα αντέξω ολη μερα μεσα στο σπίτι...Τελικά κατάλαβα οτι με ενοχλούν οι κλειστοί χωροι...και στο αμάξι το παράθυρο ειναι εντελώς ανοιχτο.

Ανεξάντλητη υπομονή πρέπει να εχεις τελικά...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπον,τα μωρα ειναι ενα αγορακι και ενα κοριτσακι!:-D:grin:Ο,τι και να ηταν δηλαδη,ουτε που με ενοιαζε!καλα να ναι και το φυλο εγω δεν το σκεφτομουν ιδιαιτερα.

gemini ασχετο,κατι με ειχες ρωτησει και δε θυμαμαι τι ηταν!Συγγνωμη το ξεχασα!!

Future μπραβο!ωραιες συγκεντρωσεις αυτες!να ειστε καλα να το ξανακανετε!

ioanna μη στεναχωριεσαι για το αιματακι.Αφου η χοριακη ανεβαινει!Εγω ξερω κοπελα που ειχε κανονικα περιοδο μεχρι και τον 5ο μηνα!!

Και μια ερωτηση> καλε,τι ειναι το sex?κατι μου θυμιζει,κατι μου θυμιζει αλλα δε μπορω να θυμηθω!!!!;)

Δεν πειράζει, τι να κάνουμε...αθώα ψεμματα ειναι αυτά!!

Αφου δεν ειναι τοσο κοκκινο σήμερα καλό μου φαινεται...Τα ουτρο τελικά τα παίρνεις απο το στομα?

Εμείς πηγαμε αργα το μεσημερι για κάτι δουλίτσες μονο και μονο γιατι λεω δε θα αντέξω ολη μερα μεσα στο σπίτι...Τελικά κατάλαβα οτι με ενοχλούν οι κλειστοί χωροι...και στο αμάξι το παράθυρο ειναι εντελώς ανοιχτο.

Ανεξάντλητη υπομονή πρέπει να εχεις τελικά...

τελικά πάλι κολπικά τα παίρνω..δεν μπορούσα απ το στόμα, κάπως μου φαινόταν..λίγο σιχαμένο να το πω..τέλος πάντων

οι κλειστοί χώροι σε ενοχλούν χειμωνιάτικα????και τι θα σε κάνουμε εσένα μέχρι να γεννήσεις? στις παραλίες και στις πλατείες θα σε τρέχουμε???

ty11p2.png

Λοιπον,τα μωρα ειναι ενα αγορακι και ενα κοριτσακι!:-D:grin:Ο,τι και να ηταν δηλαδη,ουτε που με ενοιαζε!καλα να ναι και το φυλο εγω δεν το σκεφτομουν ιδιαιτερα.

Future μπραβο!ωραιες συγκεντρωσεις αυτες!να ειστε καλα να το ξανακανετε!

ioanna μη στεναχωριεσαι για το αιματακι.Αφου η χοριακη ανεβαινει!Εγω ξερω κοπελα που ειχε κανονικα περιοδο μεχρι και τον 5ο μηνα!!

Και μια ερωτηση> καλε,τι ειναι το sex?κατι μου θυμιζει,κατι μου θυμιζει αλλα δε μπορω να θυμηθω!!!!;)

αχ ωραία και εγώ σε περίπτωση διδύμων ένα/ένα θα προτιμούσα..αλλά είπαμε γερά να'ναι και ότι να'ναι..σε ποιο μήνα είσαι εσύ τώρα? όσο για το αιματάκι κάνω υπομονή, την άλλη Δευτέρα που θα με δει ο γιατρός θα τον βομβαρδίσω με ερωτήσεις..απο τι μπορεί να είναι δλδ?

ty11p2.png

Μπράβο!! Με το καλό τα παιδάκια σου!! Αυτός ο συνδυασμός αρέσει πάντα στους γονείς!!

Γενικά οταν γραφεις ολο εχω απορίες σχετικά με την κύηση των διδυμων που θα θελα να ρωτησω καποια πράγματα αλλά δε μπάινεις συχνά και δε θυμάμαι ουτε εγώ ουτε εσύ απ΄οτι φάινεται:tongue::tongue:

Κατι πρεπει να σε ειχα ρωτησει για αυχενική και αμνιοπαρακέντηση αλλά ρωτησα και τον φιλο μου τον γκούγκλη (ως συνήθως:tongue:)

Σε ποια εβδομάδα εισαι?? Από κιλα??

Αν μπαίνεις πιο συχνά θα σε γεμίζω ερωτήσεις οπότε ξανασκέψου το χαχαχα!!

τελικά πάλι κολπικά τα παίρνω..δεν μπορούσα απ το στόμα, κάπως μου φαινόταν..λίγο σιχαμένο να το πω..τέλος πάντων

οι κλειστοί χώροι σε ενοχλούν χειμωνιάτικα????και τι θα σε κάνουμε εσένα μέχρι να γεννήσεις? στις παραλίες και στις πλατείες θα σε τρέχουμε???

Καλύτερα μωρε΄κολπικά...πιο ανώδυνο μου φάινεται!!

Δεν ξέρω τι θα κάνω το χειμώνα...ελπιζω να μαι καλύτερα. Σημερα η κατασταση ειναι δυσκολή πάντως...ζαλάδες όλη μερα σχεδόν. Και το βραδυ θα ερθουν οι κουμπάροι μας απο δω μια βολτα. Περιττό να πω οτι δεν μπορώ να κάνω τίποτα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλέ που είστε όλες?? future απ το πρωί που ξύπνησα μου καρφώθηκε το εξής στο μυαλό..θα μείνεις έγκυος φυσιολογικά προσεχώς!!! και δε φτάνει που το σκεφτόμουνα άνοιξα την τηλεόραση έχει μια εκπομπή στο mega τώρα και λέει πως οι γυναίκες μετά απο μια αποτυχημένη εξωσωματική έχουν πολλές πιθανότητες να μείνουν έγκυες με το φυσιολογικό πατροπαράδοτο τρόπο...βουρρρρρρ λοιπόν

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ty11p2.png

καλέ που είστε όλες?? future απ το πρωί που ξύπνησα μου καρφώθηκε το εξής στο μυαλό..θα μείνεις έγκυος φυσιολογικά προσεχώς!!! και δε φτάνει που το σκεφτόμουνα άνοιξα την τηλεόραση έχει μια εκπομπή στο mega τώρα και λέει πως οι γυναίκες μετά απο μια αποτυχημένη εξωσωματική έχουν πολλές πιθανότητες να μείνουν έγκυες με το φυσιολογικό πατροπαράδοτο τρόπο...βουρρρρρρ λοιπόν

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!!Αν και ο γιατρός μου είπε να περιμένω ένα μήνα από την αποβολή.Τώρα που το σκέφτομαι....ο μήνας τελειώνει σε λίγες μέρες.Θα πάω λοιπόν στην εκκλησία να πάρω ευχή,θα φάω το μηλαράκι μου και θα στριμώξω τον άντρα μου(όχι ότι θέλει παρακάλια δηλαδή)!!!!:tongue::tongue:

Χθες δεν μπορούσα να γράψω γιατί χάλασε το πληκτρολόγιο μου!!!!!!!

έστειλα τον άντρα μου σήμερα στον ανηψιό του να πάρει ένα που έχει αυτός περίσσιο,μέχρι να πάρω άλλο!!!Έσκασα χθες που δεν μπορούσα να γράψω.

Τελειώνω το τύλιγμα των λαχανοντολμάδων(ουφ),να τους βάλω να βράσουν.

Εσείς τι κάνετε σήμερα;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Καλημέρα!!!!

Δεν το συζητώ αυτό πολλές φορες το χω ακουσει... Μαλιστα δικό μου άτομο εμεινε εγκυος μετά από 2 σπερματεγχύσεις και 3 εξωσωματικές. Και μάλιστα εκανε 2 παιδιά. Και για το δευτερο ειχε κάνει εξετάσεις ενα μηνα πριν μεινει εγκυος και της είπαν ΜΟΝΟ με εξωσωματική!! Αγνωσται αι βουλαί του Κυρίου που λενε...

Σημερα ειμαι καλά. Δεν εχω αναγούλες και τέτοια. Ευτυχώς γιατί χτες μου κράτησαν όλη μερα...και σήμερα εχω πει στο θειο και τη μαμά μου να ερθουν να φάμε, οπότε δεν θα την πάλευα!!!

Παω να ετοιμαστώ τωρα!!

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!!Αν και ο γιατρός μου είπε να περιμένω ένα μήνα από την αποβολή.Τώρα που το σκέφτομαι....ο μήνας τελειώνει σε λίγες μέρες.Θα πάω λοιπόν στην εκκλησία να πάρω ευχή,θα φάω το μηλαράκι μου και θα στριμώξω τον άντρα μου(όχι ότι θέλει παρακάλια δηλαδή)!!!!:tongue::tongue:

Χθες δεν μπορούσα να γράψω γιατί χάλασε το πληκτρολόγιο μου!!!!!!!

έστειλα τον άντρα μου σήμερα στον ανηψιό του να πάρει ένα που έχει αυτός περίσσιο,μέχρι να πάρω άλλο!!!Έσκασα χθες που δεν μπορούσα να γράψω.

Τελειώνω το τύλιγμα των λαχανοντολμάδων(ουφ),να τους βάλω να βράσουν.

Εσείς τι κάνετε σήμερα;;;;;

Καλημέρα Futuraki!!!!!!!!!!

Ετσι να κάνεις και καλή αρχή;););) Κάνε τιποτα και για μας που είμαστε σε στέρηση!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σωπα βρε gemini!κανε ο,τι ερωτηση θελεις,αρκει να μπορω να απαντησω!!

Αμνιοπαρακ/ση δεν εκανα διοτι οι τιμες στην αυχεν. διαφανεια(σε συνδιασμο με το papp-A) ηταν καλες.Αρα μου ειπαν δε χρειαζεται.Ασε που υπαρχει και ενας κινδυνος αποβολης(μικρος,αλλα υπαρκτος).Οποτε,την αμνιο/ση την προτεινουν μονο σε περιπτωση που οι τιμες σου βγουν..περιεργες.Ποτε δεν σε στελνουν να κανεις κατι τετοιο μονο για προληψη.Bεβαια,σε κοπελες που ειναι ανω των 35 το προτεινουν οπως και να ειναι.Αυτα ξερω για το θεμα.

Οσο για τους μηνες.Εγω ειμαι στον 5ο και εχω παρει 4,5 κιλα.Νομιζω καλα ειναι.Μου εχουν πει για μονη κυηση το πολυ 1 κιλο το μηνα.Ελπιζω να μην το παρακανω προς το τελος και ..πλακωθω στα γλυκα!Και τωρα που ειπα γλυκα,τι να σας πω..με εχει πιασει μια μανια να τρωω σοκολατα!!Μεχρι τωρα τρωω ελαχιστα και συγκρατουμαι,αλλα μεχρι..ποτε?Φοβαμαι για διαβητη κυησης που ειναι πιθανοτερος με διδυμα και αυτο ειναι που με κραταει,αλλα χθες που ειχα παει σουπερ μαρκετ,ημουν ετοιμη να τη βουτηξω τη μερεντα!!Δεν ξερω πως τα καταφερα και απομακρυνθηκα!!!:lol::lol:

future κανε τιποτα γιατι εγω το εχω ξεχασει το σπορ!!Το μονο που βλεπω ειναι κατι ονειρα...προχωρημενα(αν με καταλαβαινετε!!χαχαχαχα!!).Ελπιζω να μην ειμαι η μονη!Μια αλλη φιλη που γεννησε προσφατα και δεν ειχε επαφες κατα την κυηση μου ειπε πως και αυτη εβλεπε..σκηνες με.."x"!!Κατι φορες ουτε μεταμεσονυκτια ΝΟVA να εβλεπα!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...