Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλήμέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?? marilia κάνεις μπανάκια τώρα που ήρθε η μανούλα?

Palmoma βάλε μας τις φωνές γιατί όπου να ναι έρχεται και η future και πρέπει να μας βρει σε φόρμα!!

Εγώ κλασσικά πήγα το πρωί για εξετάσεις αίματος και τις περιμένω σε καμια ώρα...για να δουμε!

ioannav που χάθηκες βρε τόσο καιρό???? Θα σου βάλω απουσία!! Οχι τίποτα άλλο αλλά απ οτι φαίνεται πατάω στα βήματά σου;) Η Ε2 χτες ήταν 2500. Σήμερα στο μικροβιολογικό που το συζητούσα κι έδειξα την κοιλιά μου μου είπε οτι δεν έχω δει τι πάει να πει υπερδιέγηερση και οτι έχει πόνους σαν σκωλεικοειδητις...

Επίσης, τι διατροφή κάνεις τώρα? Ξεπρήστηκες?

Εγώ έτρωγα ελάχιστα και μόνο κρεάς και ασπράδια (μπλιαχ) με απότέλεσμα να έχω να πάω τουαλέτα από το Σάββατο (!) sorry κιόλας και να νίωθω συνέχεια ζαλάδες και ατονία. Χτες βράδυ επειδή ειχε ρθει ο αδερφός μου και παραγγείλαμε καλαμαράκια και πατάτες τηγανητες είπα να το ρίξω λίγο έξω μιας και αισθανόμουν καλύτερα κι εβαγα και 1 φέτα ψωμάκι και μια χουφτίτσα πατατούλες και ....ΣΥΝΗΛΘΑ!!!!

Ότι και να πω έιναι λίγο...μιλάμε ένιωσα άλλος άνθρωπος και πολύ πιο δυνατή λες και είχα πάρει κοκτείλ βιταμινών!! Άρα τώρα λέω να τρώω λίγο πιο κανονικά και το πολύ πολύ αντί να ξεπρηστώ σε 5 μέρες να ξεπρηστώ σε 10. Η μεταφορά ουτως ή άλλως αναβλήθηκε...

Ουφ πάλι πολύ μίλησα κορίτσια σταματήστε με!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρεεε για να μιλάμε δεν ειμαστε εδώ...γιατί να σε σταματήσουμε Geminaki;

Καλά νομίζω οτι οι διακοπές έχουν πληξει την παρέα μας...ο κοσμος εξαφανίστηκε. Και καλά όσοι ενημέρωσαν (future) αλλά οι υπόλοιπες; Έτσι κάνει ο κόσμος;

IoannaV απο εσένα δεν το περιμενα ποτέ να χαθείς έτσι...το'χετε ρίξει στα μπάνια και μας παρατήσατε εμάς στην βρωμοζεστη.:-(

A5K6p3.png

κοριτσια τι κανετε?πως πανε οι εγκυμονουσες με την ζεστη του αυγουστου?οι ενεσουλες πως πανε?διαβαζω οτι λιγο τσουζουν κ μελανιαζουν..υπομονη ολα για καλο σκοπο γινονται..

Οι ενεσουλες συνεχίζονται ακάθεκτες...και θα πάμε έτσι μέχρι την αυχενική διαφάνεια...πρώτα Ο Θεός. Να πάνε όλα καλά...και δεν με νοιαζει ακόμα κι αν μου λέγανε να συνεχίσω για μήνες....

Απο ζέστη μια χαρά χάλια...την παλεύουμε. Δουλεύουμε κι ολας και έτσι ειμαστε στο κλιματιστικό του γραφείου (και κάτι καλό). Διακοπές φέτος δεν έχει...εκτός σπιτιού εννοώ...επομένως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχω άδεια και θα ειμαι εδώ.

A5K6p3.png

υπομονη θα ρθει κ ο σεπτεμβρης και θα δροσιστουμε λιγο..

οντως τα κλιματιστικα εχουν σωσει λιγο την κατασταση..

πριν να ξεκινησετε τις ενεσεις επεινε καμοια χαπακια glucophage?

Διαφημίσεις

αληθεια??????με εκανες να χαρω παιρνω τωρα τ 2 κουτι και με εχει διαλυσει απο τους εμετους συγνωμη αλλα ετσι ειναι..και θ τ παιρνω μεχρι την περιοδο τ σεπτεμβριου που θα ξεκινησω ενεσουλες..

με το καλο και η αυχενικη σου ολα θα ειναι τελεια...!!!!!!!!!!

υπομονη θα ρθει κ ο σεπτεμβρης και θα δροσιστουμε λιγο..

οντως τα κλιματιστικα εχουν σωσει λιγο την κατασταση..

πριν να ξεκινησετε τις ενεσεις επεινε καμοια χαπακια glucophage?

με το καλό ν αρχίσεις κ έσυ ενεσούλες!

Πραγματικά σήμερα έχει τρελήηηηηη ζέστη!!! Κ εγώ δεν έπινα τέτοια χαπάκια αλλά έχω ακούσει οτι βοηθάει κάποιες κοπέλες με πολυκυστικές αν δεν κάνω λάθος...

Palmoma ωραία στην άδειά σου θα σ έχουμε εδώ να μας λές τα νέα σου και από το μπεμπακι σου!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

το μονο παντως που διαπιστωνω ειναι οτι σιγουρα με εχει βοηθησει και χανω κιλα που ειχα παρει παλι απο ενεσουλες..

μακαρι να πανε ολα καλα,,,

αντε και οι υπολοιπες με τ καλο..να γεμισουμε μωρακια...

έλα βρε κοριτσάρες μου δεν σας ξέχασα εννοείται,σορυ μωρέ, έλειπα κάποιες μέρες στη χαλκιδικούλα και απο σήμερα ξαναξεκίνησα δουλειά και ψιλοχάθηκα. όλες καλά είστε απ ότι διάβασα. χαίρομαι γι αυτό

zouzou μου λυπάμαι για το αρνητικό αποτέλεσμα. μην το βάζεις κάτω όμως. έρχονται καλύτερες μέρες ετοιμάσου...

palmoma ζεσταίνεσαι διαβάζω?? δεν ανεβαίνεις προς τα δω πάνω που έχει και δροσιά?? χθες βράδυ σκεπάστηκα κιόλας!! βέβαια εδώ που μένω είναι λίγο ψηλά σε σχέση με το κέντρο και ήταν χθες βράδυ........όνειρο σε λέω!!

η lucky που χάθηκε? η marilia κάνει μπάνιο, η future τα λέει με την πεθερά(νομίζω θα έχουν βρει πολλά κοινά σημεία οι δυο τους!!!!!) ποια ξέχασα?

ααα τη μικρή μας gemini που μιλάει και πολύ!! κανονικά τρώω, και πίνω, και καπνίζω που και που, απ΄την τρίτη μέρα μετά την ωοληψία. η κοιλιά μου ξεπρήστηκε και πονάει μόνο το στήθος τώρα, περιμένω να αδειαθετήσω και στις 22 που θα ανοίξει το κέντρο θα πάω να κανονίσουμε τα της εβρυομεταφοράς..οπότε αυτές τις λίγες μέρες που μου μένουν κοιτάω να τις εκμεταλλευτώ. δε μου λες παίρνεις ακόμη φάρμακα απ οτι κατάλαβα έτσι? γιατι? αφού στον επόμενο κύκλο θα γίνει η μεταφορά. utrogestan γιατι παίρνεις? επίσης μην αγχώνεσαι στον επόμενο κύκλο θα φτιάξεις ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεταφέρεις το σποράκι σου

ty11p2.png

Διαφημίσεις

.

palmoma ζεσταίνεσαι διαβάζω?? δεν ανεβαίνεις προς τα δω πάνω που έχει και δροσιά?? χθες βράδυ σκεπάστηκα κιόλας!! βέβαια εδώ που μένω είναι λίγο ψηλά σε σχέση με το κέντρο και ήταν χθες βράδυ........όνειρο σε λέω!!

Μωρε αν μπορούσα να μετακινηθώ θα πήγαινα στο νησάκι μου...ανάγκη σας έχω Βορειοελλαδίτισες; :tongue: Αλλά ειμαι καραντίνα :shock:. Δεν βαριέσαι...περνάει ο καιρός σαν νερό. Θα το δείτε κι εσείς, πότε θα γίνουν οι εμβρυομεταφορές σας, πότε θα πάρετε τις καραμπινάτες χοριακές...πότε θα μπείτε σε καραντίνα (χεχεχε;) ) ούτε που θα το καταλάβετε.

Αντε φιλάκια

A5K6p3.png

Μωρε αν μπορούσα να μετακινηθώ θα πήγαινα στο νησάκι μου...ανάγκη σας έχω Βορειοελλαδίτισες; :tongue: Αλλά ειμαι καραντίνα :shock:. Δεν βαριέσαι...περνάει ο καιρός σαν νερό. Θα το δείτε κι εσείς, πότε θα γίνουν οι εμβρυομεταφορές σας, πότε θα πάρετε τις καραμπινάτες χοριακές...πότε θα μπείτε σε καραντίνα (χεχεχε;) ) ούτε που θα το καταλάβετε.

Αντε φιλάκια

ωστε έτσι λοιπόν..η αιώνια κόντρα συνεχίζεται..καλααααα..

βρε κορίτσια έχω και ένα άλλο θέμα που με απασχολεί. ο μικρός μου αδερφός παντρεύεται 17/9. σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου πιθανόν εκείνες τις μέρες να γίνει και η μεταφορά. μπορεί και λίγο πιο πριν. τι θα κάνω? πρέπει να είμαστε σε ακινησία λίγες μερες σωστά? πολύ βασανίζομαι..σκέφτομαι να την πάω ακόμα πιο πισω τη μεταφορά

ty11p2.png

ioannav σε συγχωρούμε αφού πέρασες τόσο ωραία!

Εγώ από σημερα (4η μέρα ωοληψίας) τρώω κανονικά και δεν πονάω αλλά ρε συ η κοιλιά τίγκα!!:shock: Και δεν είναι οτι με νοιάζει για την εμφάνιση, αλλά δεν μου πάει τίποτα από μπλούζες και τα φορέματα ακόμα αν φυσάει το αεράκι φαίνεται η κοιλιά τούρλα και ντρέπομαι. Αν πάω βόλτα όλο και καποιον γνωστο θα πετύχω και θα πέσει η γνωστή ερώτηση:mad:

Τα ουτροτζεστάν τα σταμάτησα ένα άλλο χάπι παίρνω μόνο και τις ενέσεις..

Δεν μου έχει πει τπτ για το πότε και πως θα γίνει η μεταφορά αλλά άυριο που θ ανέβω αθήνα θα τον πρήξω στις ερωτήσεις. Έχω 6 στην κατάψυξη -λίγα μου φάινονται μετά από τέτοια...υπερπαραγωγή αλλά τι να κάνουμε..

Εσύ ΄ποσα έχεις?

Ρώτα πρώτα τον γιατρό σου περισσότερες λεπτομέρειες και μετά σκέψου για τον γάμο.Αν γίνει πχ η μεταφορά μέχρι 3/09 μια χαρά σε βολέυει. Εκτός αν έχεις τίποτα τρεξίματα πιο πριν. Εγώ προσωπικά δε φημίζομαι και για την υπομονή μου και δε νομίζω ν άντεχα άλλη αναβολη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

τελικά όλες τα ίδια τραβάμε..και εγώ είχα θέμα με την κοιλιά μου, και σε μένα ρωτάγανε αν είμαι έγκυος κλπ κλπ που με εκνευρίζανε αφάνταστα

μια χαρά είναι τα 6 . σου φτάνουνε για 3 προσπάθειες, αλλά δεν θα χρειαστεί γιατί με την πρώτη θα χεις δίδυμα! θα χεις και καβάτζα 4 για να κάνεις αδερφάκια στα διδυμάκια σου σε 3-4 χρόνια!!

εγώ έχω 10 κατεψυγμένα και 6 ωάρια μη γονιμοποιημένα στην κατάψυξη

ty11p2.png

IoannaV καμία κόντρα..εγώ ΔΕΝ ειμαι Αθηναία...επομένως καρφί δεν μου καίγεται :tongue::tongue: Αλλά όχι τώρα ίσα κι ομοια τα νησάκια μας με την Χαλκιδικούλα σας. Ειδικά το Ιόνιο.:tongue::tongue::tongue:

Ας σοβαρευτούμε όμως. Ακινησία εγώ δεν έκανα. Οι εντολές ήταν 2 μέρες ξεκούραση σπιτι. Εγώ εμεινα 4 μέρες σπίτι...αλλά όχι ακινησία. Την Πέμπτη βγήκα και πήγα για αποτρίχωση. Αλλά ακινησία δεν έκανα. Αυτό εξαρτάται απο τον γιατρό βεβαια. Και λογικά ό,τι σου πει θα πρέπει να το κάνεις. Πάντως νομίζω οτι μέχρι τις 17/09 λογικά θα έχεις τελειώσει..εντάξει ξέχνα χορούς και χοροπηδητά...ξέχνα ετοιμασίες πάνω κάτω η αδερφή του γαμπρού...αλλά νομίζω οτι καλύτερα ειναι να μην το μεταφέρεις...Αν πάλι δεν νιώθεις άνετα...τι να σου πω..νομίζω το καλύτερο ειναι να κάνεις αυτό που εσύ αισθάνεσαι.

Gemini όλες περνάμε εμμονή με την κοιλιά τελικά. Και εγώ την κρύβω..γιατί δεν θέλω ακόμα να το μάθουν στην δουλειά. Ευτυχώς φοράω φαρδιά και μαύρα λόγω πένθους και έχουν μπερδευτεί. Μάλλον δεν το φαντάζονται και αυτοί....ήξεραν οτι είχα την επέμβαση φέτος, και διάφορα προβλήματα γυναικολογικά...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...