Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα!

Καλημέρα!!! Πες καλέ τιποτα!!! Τι σχέδια εχεις για σημερα??

Εγώ μολις ξυπνησα. Για την ώρα ψιλοζαλίζομαι....θα συνέλθω λιγο να κάνω μπάνιο και μετά θα πάμε στην πεθερά μου για φαγητο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!! Πες καλέ τιποτα!!! Τι σχέδια εχεις για σημερα??

Εγώ μολις ξυπνησα. Για την ώρα ψιλοζαλίζομαι....θα συνέλθω λιγο να κάνω μπάνιο και μετά θα πάμε στην πεθερά μου για φαγητο...

λέμε να πάμε στο μάτζικ παρκ να ανέβω λίγο στη μπαλαρίνα, λίγο στο μύλο, λίγο στα συγκρουόμενα...τι λες? καλή ιδέα ε?? με βάρεσε το πολύ μέσα στο κεφάλι!! έκανα μπάνιο, έπιασα καναπέ(στο διθέσιο αυτή τη φορά, έτσι για αλλαγή). έχει βολτομέρα έξω, ο ήλιος λάμπει..λέμε να πάμε για καφέ παραλιακός μετά να γυρίσουμε σπίτι να φάμε τη φασολάδα μας και μετά πάλι στα ίδια..εγώ καναπέ και άντρας διάβασμα

ty11p2.png

λέμε να πάμε στο μάτζικ παρκ να ανέβω λίγο στη μπαλαρίνα, λίγο στο μύλο, λίγο στα συγκρουόμενα...τι λες? καλή ιδέα ε?? με βάρεσε το πολύ μέσα στο κεφάλι!! έκανα μπάνιο, έπιασα καναπέ(στο διθέσιο αυτή τη φορά, έτσι για αλλαγή). έχει βολτομέρα έξω, ο ήλιος λάμπει..λέμε να πάμε για καφέ παραλιακός μετά να γυρίσουμε σπίτι να φάμε τη φασολάδα μας και μετά πάλι στα ίδια..εγώ καναπέ και άντρας διάβασμα

χαχαχαχα!! Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί πάντως κι εμείς κάπως ετσι είμαστε...

Τι να κάνουμε, οι θυσίες ξεκινάνε από τωρα... Θα πάτε και το καφεδάκι σας, μην παραπονιέσαι!! Εγώ ζαλίζομαι και δεν μπορώ...θα δουμε μηπως κάνουμε τιποτα το απόγευμα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου γλυκα!!Τι κανετε??Ελπιζω ολα καλα!Μολις ξαναρχισα να γραφω διοτι ειχε πεσει πολλη δουλεια στη εταιρεια και γυριζα πτωμα!μπανιο ,φαι και υπνο!!

Δεν σας εχω διαβασει εδω και λιγο καιρο και εχω χασει νεα.Ευχομαι ολες να ειστε καλα!

Εγω καλα ειμαι και τα μπεμπακια καλα πανε μεχρι τωρα(Δοξα τω Θεω)!Ελπιζω να πανε ετσι καλα και με τη γεννα!Θα δειξει..

Σας εχω και νεα!Μαθαμε και το φυλο!Σκεφτηκα να μη σας το πω,αλλα να μαντεψετε!!Τι λετε?Ποια θα το βρει?

Θα περιμενω απαντησεις και θα χαρω να σας ξαναδιαβασω!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

Καλησπερα κοριτσια μου γλυκα!!Τι κανετε??Ελπιζω ολα καλα!Μολις ξαναρχισα να γραφω διοτι ειχε πεσει πολλη δουλεια στη εταιρεια και γυριζα πτωμα!μπανιο ,φαι και υπνο!!

Δεν σας εχω διαβασει εδω και λιγο καιρο και εχω χασει νεα.Ευχομαι ολες να ειστε καλα!

Εγω καλα ειμαι και τα μπεμπακια καλα πανε μεχρι τωρα(Δοξα τω Θεω)!Ελπιζω να πανε ετσι καλα και με τη γεννα!Θα δειξει..

Σας εχω και νεα!Μαθαμε και το φυλο!Σκεφτηκα να μη σας το πω,αλλα να μαντεψετε!!Τι λετε?Ποια θα το βρει?

Καλώς την!! Και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε καλέ!! Μην κουρ'αζεσαι και πολύ στη δουλειά, ε!

Λοιπον, εγώ λεω εχεις 2 αγόρια... Αλήθεια εκανες Β'επιπέδου??

Να σε ρωτήσω τωρα που σε βρ'ηκα κιολας... Στην αυχενική έκανες και PappA? Σου ειπαν τιποτα για αμνιοπαρακέντηση λογω διδύμων??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

εγώ θα πω 1 αγόρι, 1 κορίτσι...ε?? το πέτυχα?? ότι και να ναι πάντως γερά να είναι εύχομαι..καλώς μας ήρθες ξανά!

ty11p2.png

Πως πηγε ο καφές σημερα??

χάλια πήγε..είχα λίγο αίμα πάλι και με πιάσαν οι ανησυχίες και μετάνιωσα που πήγα βόλτα, αισθανόμουν τύψεις ότι δεν έπρεπε να αφήσω τον καναπέ μου..οπότε καθίσαμε 45 λεπτά περίπου και φύγαμε..τσάμπα τα 10 ευρώ ατον καφέ..άσε που ήταν και ένας τύπος και κάπνιζε πούρο και βρώμιζε τον τόπο..δράμα σου λέω δράμα..εσύ τι έκανες? πέρασε η ζάλη? για καφέ πήγες? εμετούλη κάναμε σήμερα???

ty11p2.png

χάλια πήγε..είχα λίγο αίμα πάλι και με πιάσαν οι ανησυχίες και μετάνιωσα που πήγα βόλτα, αισθανόμουν τύψεις ότι δεν έπρεπε να αφήσω τον καναπέ μου..οπότε καθίσαμε 45 λεπτά περίπου και φύγαμε..τσάμπα τα 10 ευρώ ατον καφέ..άσε που ήταν και ένας τύπος και κάπνιζε πούρο και βρώμιζε τον τόπο..δράμα σου λέω δράμα..εσύ τι έκανες? πέρασε η ζάλη? για καφέ πήγες? εμετούλη κάναμε σήμερα???

Μπα δεν πήγα...Ηρθε ομως η κουμπάρα μου για καφέ, οποτε πέρασε το απόγευμα... Τωρα λεω να δω Λαζόπουλο γιατί δεν είδα την Τριτη.

Εμετό το πρωι δεν έκανα αλλά εφτασα στα προθυρα οποτε οκ! Πάντως εφαγα 2 κομμάτια μπακαλιάρο και σαλάτα λάχανο και νιωθω ενα τουβλο στο στομάχι μου...Ή τρωω απότομα γιατι πεινάω απ το πρωι μ ενα φρουτο ή με πειραξε το τηγανητό... Τωρα εφτιαξα ενα τοστάκι γιατί ειμαι και νηστική απ το μεσημέρι...

Μη στεναχωριέσαι ρε για το αίμα...ειναι αρχή τωρα και σου κάνει διάφορα το μπεμπέ! Απλά εσυ να προσέχεις και τιποτε άλλο...σιγά ενα καφέ πήγες! Το σωμα σου θα σου λέει καθε φορά...Ειναι οσες ειμαστε με υποβοηθούμενη φοβισμένες αλλά πως και να μην ειμαστε. Μου έλεγε η κουμπάρα μου πριν για τις εγκυμοσύνες της τι έκανε και λέω καμια σχεση!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπα δεν πήγα...Ηρθε ομως η κουμπάρα μου για καφέ, οποτε πέρασε το απόγευμα... Τωρα λεω να δω Λαζόπουλο γιατί δεν είδα την Τριτη.

Εμετό το πρωι δεν έκανα αλλά εφτασα στα προθυρα οποτε οκ! Πάντως εφαγα 2 κομμάτια μπακαλιάρο και σαλάτα λάχανο και νιωθω ενα τουβλο στο στομάχι μου...Ή τρωω απότομα γιατι πεινάω απ το πρωι μ ενα φρουτο ή με πειραξε το τηγανητό... Τωρα εφτιαξα ενα τοστάκι γιατί ειμαι και νηστική απ το μεσημέρι...

Μη στεναχωριέσαι ρε για το αίμα...ειναι αρχή τωρα και σου κάνει διάφορα το μπεμπέ! Απλά εσυ να προσέχεις και τιποτε άλλο...σιγά ενα καφέ πήγες! Το σωμα σου θα σου λέει καθε φορά...Ειναι οσες ειμαστε με υποβοηθούμενη φοβισμένες αλλά πως και να μην ειμαστε. Μου έλεγε η κουμπάρα μου πριν για τις εγκυμοσύνες της τι έκανε και λέω καμια σχεση!!!

μάλλον τρως γρήγορα δε φταίει το μπακαλιαράκι..και εγώ απορώ γιατί να προσέχουμε τόσο πολύ..αλλά τι να γίνει τώρα που μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε. είναι που διαβάζουμε και τόσα πράγματα εδώ μέσα και νομίζω δεν μας κάνει καλό..αυτό το γκουγκλ το χω ξεσκίσει, αν είχε φωνή θα μου λεγε "τι μλκς ρωτάς μωρή??"

ty11p2.png

μάλλον τρως γρήγορα δε φταίει το μπακαλιαράκι..και εγώ απορώ γιατί να προσέχουμε τόσο πολύ..αλλά τι να γίνει τώρα που μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε. είναι που διαβάζουμε και τόσα πράγματα εδώ μέσα και νομίζω δεν μας κάνει καλό..αυτό το γκουγκλ το χω ξεσκίσει, αν είχε φωνή θα με μου λεγε "τι μλκς ρωτάς μωρή??"

χαχαχαχα!! Αυτό ξαναπέστο!! Εχουμε γίνει πιο γιατροί κι απ τους γιατρούς!!

Στον γιατρό μου το λέω και γελάει...μου λέει δεν μπορέις να αξιολογήσεις μια κατάσταση από το ιντερνετ:rolleyes: Ή οταν λεω κατι περι εγκυμοσύνης σε φιλες (εννοείται που εχουν ήδη παιδιά) με κοιτάνε αποσβολωμένες λες και τους λέω κινέζικα...

Δε βαριέσαι ομως...νομίζω ειναι στο 1ο τριμηνο αυτό τα μεγάλα άγχη...Κι εσύ σε λίγο θα χεις αναγούλες οπότε θα τον θες τον καναπέ σου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχαχα!! Αυτό ξαναπέστο!! Εχουμε γίνει πιο γιατροί κι απ τους γιατρούς!!

Στον γιατρό μου το λέω και γελάει...μου λέει δεν μπορέις να αξιολογήσεις μια κατάσταση από το ιντερνετ:rolleyes: Ή οταν λεω κατι περι εγκυμοσύνης σε φιλες (εννοείται που εχουν ήδη παιδιά) με κοιτάνε αποσβολωμένες λες και τους λέω κινέζικα...

Δε βαριέσαι ομως...νομίζω ειναι στο 1ο τριμηνο αυτό τα μεγάλα άγχη...Κι εσύ σε λίγο θα χεις αναγούλες οπότε θα τον θες τον καναπέ σου!!

ώρες ώρες μου καρφόνονται κάτι ιδέες στο μυαλό...τώρα να σκεφτείς λέω να πάρω τα ουτρογκεσταν απ το στόμα γιατί κολπικά χάνεται μια ποσότητα και βασανίζομαι..οπότε απόψε θα κάνω την πρώτη μου δοκιμή που θα ναι και βράδυ και θα κοιμάμαι και δεν θα πάρω χαμπάρι απο τυχόν ζαλάδες που λένε οτι σου προκαλούν..σωστή η ioanna????? χαχα μόνη μου το σκέφτηκα χωρίς το γκούγκλι!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...