Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

καλημέρα futuraki, οχι δεν πήγα στο κέντρο (μου έπεφτε λίγο μακρυά και έπρεπε να παραλάβω και τη γυναίκα για το σπίτι, οπότε πήγα σε ένα μικροβιολογικό που είναι κοντά στο σπίτι μου) λες να χει μεγάλη απόκλιση??

μου λείπει πολύ μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης ρε γμτ. εγώ θα φτιάξω κεφτεδάκια στο φούρνο με πατάτες

Υπολόγισε 10 μονάδες σίγουρα. Είχα κάνει εγώ την ίδια μέρα στο κέντρο και σε εξωτερικό.Οι τιμές του κέντρου ήταν 10 μονάδες πιο πάνω.Αλλά 10 μονάδες δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο σε νούμερα σαν τα δικά σου....νομίζω!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα!! Το μαγειρεμα δε με χαλάει αλλά πολύ θα θελα να απαλλαγώ από σκούπισμα και σφουγγάρισμα!

Θα σας πω τη συνταγή το απόγευμα!! Τελικά εμοιαζε κάπως με τιραμισού!

Μιαμ μιαμ!! Ωραία φαγητάκια!! Εγώ νομίζω πάλι μου κοπηκε η ορεξη..Τιποτα δε μ ευχαριστεί να φαω... νομίζω!

Θα σου ξαναέρθει!Έτσι γίνεται...μια φεύγει ...μια έρχεται!!!Φρόντιζε εσύ να μη μένεις νηστική,έστω και με το ζόρι!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

μου λείπει πολύ μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης ρε γμτ. εγώ θα φτιάξω κεφτεδάκια στο φούρνο με πατάτες

Αχ κι εμένα μια βολτα ετσι ανέμελη, που μπορέις να κινηθείς και να κάνεις οτι θελεις.... Ειπαμε υπομονή!!!

Θα σου ξαναέρθει!Έτσι γίνεται...μια φεύγει ...μια έρχεται!!!Φρόντιζε εσύ να μη μένεις νηστική,έστω και με το ζόρι!!!!

Ναι οκ ψιλοτρώω αλλά ειναι αυτό το τιποτα δε μου κάνει ορεξη... Δεν πειραζει καλύτερα. Αυριο δε θέλω να ζυγιστώ...νομίζω το παράκανα αυτή τη βδομάδα κυρίως με γλυκά:-(:-(

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ κι εμένα μια βολτα ετσι ανέμελη, που μπορέις να κινηθείς και να κάνεις οτι θελεις.... Ειπαμε υπομονή!!!

Ναι οκ ψιλοτρώω αλλά ειναι αυτό το τιποτα δε μου κάνει ορεξη... Δεν πειραζει καλύτερα. Αυριο δε θέλω να ζυγιστώ...νομίζω το παράκανα αυτή τη βδομάδα κυρίως με γλυκά:-(:-(

Να προσέξεις λίγο με τα γλυκά,τρώγε φρούτα καλύτερα.Εντάξει τώρα ΄'οτι και να λέμε μια στο τόσο θα ξεφύγεις...δεν γίνεται!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Να προσέξεις λίγο με τα γλυκά,τρώγε φρούτα καλύτερα.Εντάξει τώρα ΄'οτι και να λέμε μια στο τόσο θα ξεφύγεις...δεν γίνεται!!!!!

Καλά τα λες...αλλά καμιά φορά το μια στο τόσο κρατάει πολύυυυυυ!!! :rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

ioanna τι έγινε?? Την πήρες τη χοριακή??

την πήρα και είμαι πολυ χαρούμενηηηηηηηηη...246 είναι πάλι καλά, πάλι καλά! μου φυγε ενα βάρος, πάμε στο επόμενο άγχος τώρα....

ty11p2.png

την πήρα και είμαι πολυ χαρούμενηηηηηηηηη...246 είναι πάλι καλά, πάλι καλά! μου φυγε ενα βάρος, πάμε στο επόμενο άγχος τώρα....

Είδες;;; μια χαρά...μπορείς να ηρεμήσεις τώρα και να απολαύσεις....τον καναπέ σου!!!!:tongue::tongue:

Κορίτσια αύριο δεν θα τα πούμε πολύ.Μόλις με ενημέρωσε ο αδερφός μου ότι θα έρθουν με φίλους μας,θα φέρουν και κρέατα να ψήσουμε.Μπάρμπεκιου λοιπόν αύριο και ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει ο καιρός και δεν θα βρέξει!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Είδες;;; μια χαρά...μπορείς να ηρεμήσεις τώρα και να απολαύσεις....τον καναπέ σου!!!!:tongue::tongue:

Κορίτσια αύριο δεν θα τα πούμε πολύ.Μόλις με ενημέρωσε ο αδερφός μου ότι θα έρθουν με φίλους μας,θα φέρουν και κρέατα να ψήσουμε.Μπάρμπεκιου λοιπόν αύριο και ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει ο καιρός και δεν θα βρέξει!!!!!

αχ μια χαρά θα περάσετε. και δε θα βρέξει, συννεφιά κα λίγο κρύο θα χει αλλά μη μασάς η καλή διάθεση όλα τα αλλάζει..καλό φαγοπότι λοιπόν και να μας γράψεις αύριο τι περιείχε το μενού

palmoma που είσαι? είσαι καλά?

ty11p2.png

Αντε παραπονιάρα!!!!!!!!!! Τελεια είσαι!!Τωρα ο καναπές θα γίνει προέκταση του εαυτου σου!!!

Ωραια θα τα περάσετε!! Δεν ειπε για βροχή νομίζω άυριο...Εμείς θα πάμε στην πεθερά μου να βάμε μπακαλιάρο σκορδαλιά (φυσικά εγώ οχι σκορδαλιά!!). Αν ειμαι καλά μπορεί να κατεβουμε μια βολτα στο κεντρο για καφεδάκι στην παρέλαση...Αλλιώς ισως το απόγευμα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Α! Να γράψω και τη συνταγή για τη future...

Για την κρέμα:

2 ερμολ και 2 ζαχαρούχα....Τα χτυπάω και βάζω στο ψυγείο για λίγο.

Για το σιρόπι:

1,5 ποτ. νερό

1,5 ποτ. ζάχαρη

5 κουτ σουπ νες καφέ

1/2 φλιτζ κονιάκ .....Βράζουμε για 5' (φουσκώνει απότομα) και πριν το σβήσουμε προσθέτουμε το κονιάκ

500γρ σαβαγιάρ (ζαχαροπλαστείου)

Στρώνουμε τα σαβαγιάρ αφου τα εχουμε βουτήξει στο σιρόπι. Απλώνουμε τη μισή κρέμα, μετά πάλι σαβαγιάρ και τελειώνουμε με κρέμα...

* Το σιροπι μαλλον θα περισσέψει...

** Το σερβίρω με σκονη κακάο από πάνω αλλά το βάζω αφού κοψω τα κομμάτια γιατί στο ψυγείο νοτίζει από την υγρασία!

Καλή επιτυχία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Α! Να γράψω και τη συνταγή για τη future...

Για την κρέμα:

2 ερμολ και 2 ζαχαρούχα....Τα χτυπάω και βάζω στο ψυγείο για λίγο.

Για το σιρόπι:

1,5 ποτ. νερό

1,5 ποτ. ζάχαρη

5 κουτ σουπ νες καφέ

1/2 φλιτζ κονιάκ .....Βράζουμε για 5' (φουσκώνει απότομα) και πριν το σβήσουμε προσθέτουμε το κονιάκ

500γρ σαβαγιάρ (ζαχαροπλαστείου)

Στρώνουμε τα σαβαγιάρ αφου τα εχουμε βουτήξει στο σιρόπι. Απλώνουμε τη μισή κρέμα, μετά πάλι σαβαγιάρ και τελειώνουμε με κρέμα...

* Το σιροπι μαλλον θα περισσέψει...

** Το σερβίρω με σκονη κακάο από πάνω αλλά το βάζω αφού κοψω τα κομμάτια γιατί στο ψυγείο νοτίζει από την υγρασία!

Καλή επιτυχία!!

Εύκολη συνταγή και λατρεύω τη γεύση του καφέ στα γλυκά.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!......αλλά έχω μια απορία........τι είναι το ΕΡΜΟΛ;;;;;:confused::confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Άσε ρώτησα τον άντρα μου...αλλά εμείς εδώ πάνω δεν το έχουμε πια εδώ και 1 χρόνο....θα βάλω μόρφατ,είναι το ίδιο!!!!!

Ναι βαλε μορφατ, το ίδιο ειναι!

Σου λεω πανέυκολο γλυκάκι και βγηκε πολύ καλό!!

Τωρα που το σκέφτομαι το εβαλα σε μεγάλο πυρέξ που πηρε όλα τα σαβαγιάρ αλλά χτυπήσα κι αλλο ενα ερμολ με ζαχαρούχο και έβαλα κι άλλη μιση. Οπότε δεν ξέρω κανονισε τα σκέυη!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...