Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Λοιπον ο γιατρός μου (καλά να ναι ο άνθρωπος βέβαια!) ειναι τελειως ζαμαν φου!! Μια χαρά μου λέει είσαι, απο utrogestan συνεχιζω 3/μερα (των 200mg) κολπικά, και τα βρωμοcyclacur τα μειωσα σε 3/ μερα. Και μου ειπε να κάνω παλι εξέταση σε μια εβδομάδα αν ειναι να τα κοψω τελείως... Κατι ειναι κι αυτό!

Εμένα μου είχε πει ότι ο πιο σίγουρος τρόπος είναι από το στόμα και όχι κολπικά!!Τι να πω....ο κάθε γιατρός τα δικά του!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα μου είχε πει ότι ο πιο σίγουρος τρόπος είναι από το στόμα και όχι κολπικά!!Τι να πω....ο κάθε γιατρός τα δικά του!!!!

Μπορεί να ναι καλύτερα αλλά τα προτιμώ νομίζω κολπικά...παίρνουμε και τοσο χαπια από το στομάχι!!

Ξεχασα να τον ρωτήσω για την κορτιζόνη... θα τον πάρω αυριο πάλι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα...ναι το βρήκατε και το δικό μου ονομα..επομένως συστηθήκαμε όλες.

Χρόνια Πολλά στην Θεσ/νικη και στις Βορειοελλαδίτισες..που έχουν την τιμητική τους. Χρόνια πολλα και στην Gemini για τον σύζυγο και μελλοντα πατέρα, να τον χαίρεται.

Εγώ ειμαι από υγεία καλά. Από ψυχολογία την παλεύω..συμβαίνουν διάφορα. Αλλά δεν θέλω να μαυρίσω την παρέα. Ειναι θέμα υγείας δικού μου ανθρώπου και ελπίζω μονο στην καλύτερη δυνατή έκβαση.

Γενικά αυτές τις μέρες δεν θα πολυγράφω...συγνώμμη ειμαι λίγο αλλου. Θα σας διαβάζω όμως...να'στε όλες καλά και προσοχή οι εγκυούλες ε;

A5K6p3.png

Χρόνια Πολλά στην Θεσ/νικη και στις Βορειοελλαδίτισες..που έχουν την τιμητική τους. Χρόνια πολλα και στην Gemini για τον σύζυγο και μελλοντα πατέρα, να τον χαίρεται.

Εγώ ειμαι από υγεία καλά. Από ψυχολογία την παλεύω..συμβαίνουν διάφορα. Αλλά δεν θέλω να μαυρίσω την παρέα. Ειναι θέμα υγείας δικού μου ανθρώπου και ελπίζω μονο στην καλύτερη δυνατή έκβαση.

Γενικά αυτές τις μέρες δεν θα πολυγράφω...συγνώμμη ειμαι λίγο αλλου. Θα σας διαβάζω όμως...να'στε όλες καλά και προσοχή οι εγκυούλες ε;

Ευχαριστώ για τις ευχές σου...Κι εσύ με το καλο το μωράκι σου!!

Ευχομαι να ναι περαστικά και να το περάσετε οσο πιο ανώδυνα γίνεται...

Φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma εύχομαι να πάνε όλα καλά

η future που χαθηκε όλη μέρα? ούτε η fraoulitsa εμφανίστηκε..gemini έχεις κόσμο εσύ? εγώ βαρέθηκα πολύ..πολύ όμως όχι λίγο, θέλω να βγω έξω να τρέξω στα λιβάδια..δεν έχουμε και κάνα λιβάδι εδώ κοντά!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

η future που χαθηκε όλη μέρα? ούτε η fraoulitsa εμφανίστηκε..gemini έχεις κόσμο εσύ? εγώ βαρέθηκα πολύ..πολύ όμως όχι λίγο, θέλω να βγω έξω να τρέξω στα λιβάδια..δεν έχουμε και κάνα λιβάδι εδώ κοντά!

Μονο στα λιβάδια??Και λίγα λες!!! Να σου πω...χρει'αζεται πολύυυ υπομονή!

Κοσμο θα χω σε λιγο. Τωρα δεν αισθάνομαι και πολύ καλά...Νομίζω με πιέζει το καλσόν και με πονάει και το στομάχι μου γιατί πεινούσα το μεσημέρι κι έφαγα απότομα...κεφτεδάκια με σάλτσα...οχι τίποτα ελαφρύ δηλαδή:rolleyes::rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα!!!!! τη κανετε ;;; εγω καλα ειχαμια αρκετα γεματη μερα σημερα, πηγα για ψωνια σουπερ μαρκετ το πρωι και να πληρωσω λογαριασμους.

μετα η αγαπη μου με πηγε για ρετσινουλα στο χορτιατη σε μια πολυ ωραια ταβερνα.;););)

εφαγα του σκασμου ηπια και κατι παραπανω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: οποτε ξεραθηκα στον υπνο και σηκωθηκα στις 6:30.

palmona σου ευχομαι να πανε ολα καλα περαστικα σας.:):):)

ioanna μου κανε υπομονη και εμπιστευσου τον γιατρο σου τα μωρακια σου ειναι μια χαρα.:D:D:D

gemini τη εκανες με το λοττο κριση εχουμε:tongue::tongue::tongue:

για το στομαχη σου μηπως να βαλεις κατι πιο φαρδυ:rolleyes::rolleyes:

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Περαστικά να είναι και όλα να πάνε καλά.Υπομονή,πρέπει να προσέχεις το μωράκι σου!!!!

Έχω επισκέψεις από το πρωί.Ήρθε ο αδερφός μου και νωρίς το απόγευμα η κουνιάδα μου.Περάσαμε ωραία...τώρα τους έψησα κυδώνια στη σόμπα και έχουν πέσει με τα μούτρα.Κορίτσια δεν σας λέω τίποτα....τα ψάρια έγιναν φανταστικά,μέχρι και το κόκκαλο τρωγόταν ....ξέρω ...ξέρω σας έχω πρήξει με την σόμπα:oops::oops:!!!!!

Μονο στα λιβάδια??Και λίγα λες!!! Να σου πω...χρει'αζεται πολύυυ υπομονή!

Κοσμο θα χω σε λιγο. Τωρα δεν αισθάνομαι και πολύ καλά...Νομίζω με πιέζει το καλσόν και με πονάει και το στομάχι μου γιατί πεινούσα το μεσημέρι κι έφαγα απότομα...κεφτεδάκια με σάλτσα...οχι τίποτα ελαφρύ δηλαδή:rolleyes::rolleyes:

Κοριτσάκι μου όσο μπορείς πιο φαρδιά...πάρε μεγαλύτερο νούμερο καλσόν.Καλά να περάσετε....τι έγινε με το γλυκό;;;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Τι κάνετε??

Εμείς καλά τα περάσαμε χτες αν και με επιασε ζαλάδα σε κάποια φάση. Γενικά συγγενείς ήμασταν οπότε ήμουν χαλαρή και δε σκεφτόμουν παρεξηγήσεις, δεν εκανα σχεδον τιποτα..

Τωρα το πρωι σηκώθηκα και ηπια νερό και μετά εκανα κατευθείαν εμετο! Το ευχαριστήθηκα!!:tongue::tongue:

Α! Το γλυκό σουπερ βγηκε!!! Αρεσε σε όλους. Αδικά εστειλα τον άντρα μου να πάρει και απο το ζαχαροπλαστείο για παν ενδεχόμενο! Αλλη φορά θα εχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέραααα...κρύο σήμερα και αέρας(ότι πρέπει για να πετάξουμε χαρταετό!!) ήρθε μια γυναίκα για να καθαρίσει το βρώμικο σπίτι μου..πρώτη φορά βάζω γυναίκα και κάπως μου φαίνεται

επειδή με τρώνε οι σκέψεις με το αίμα που χω τόσες μέρες πήγα το πρωί και έδωσα αίμα για χοριακή..το απόγευμα θα δω τι αριθμό θα πιάσουμε..στο γιατρό δεν είπα πως θα τη μετρήσω, αυτός μου είπε ξεκούραση και να περιμένω (δεν ξέρει όμως οτι εγώ δεν μπορώ να περιμένω!)

ty11p2.png

Διαφημίσεις

καλημέραααα...κρύο σήμερα και αέρας(ότι πρέπει για να πετάξουμε χαρταετό!!) ήρθε μια γυναίκα για να καθαρίσει το βρώμικο σπίτι μου..πρώτη φορά βάζω γυναίκα και κάπως μου φαίνεται

επειδή με τρώνε οι σκέψεις με το αίμα που χω τόσες μέρες πήγα το πρωί και έδωσα αίμα για χοριακή..το απόγευμα θα δω τι αριθμό θα πιάσουμε..στο γιατρό δεν είπα πως θα τη μετρήσω, αυτός μου είπε ξεκούραση και να περιμένω (δεν ξέρει όμως οτι εγώ δεν μπορώ να περιμένω!)

Καλημέρα!!!

Καλέ απόλαυσε την πολυτέλεια να καθαρίζουν οι άλλοι για σενα.:tongue: Κι εγώ ετσι ελεγα στην αρχή..σαν και μενα καμιά!! Ομως μετά κατάλαβα τη γλύκα!;)

Οσο για τη χοριακή...κι εγώ το ίδιο θα κανα... Δε μου κάνει εντυπωση. Αφού ομως κι ο γιατρός ειναι χαλαρός κάτι θα ξέρει!! Περιμένουμε αποτελέσματα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!

Καλέ απόλαυσε την πολυτέλεια να καθαρίζουν οι άλλοι για σενα.:tongue: Κι εγώ ετσι ελεγα στην αρχή..σαν και μενα καμιά!! Ομως μετά κατάλαβα τη γλύκα!;)

Οσο για τη χοριακή...κι εγώ το ίδιο θα κανα... Δε μου κάνει εντυπωση. Αφού ομως κι ο γιατρός ειναι χαλαρός κάτι θα ξέρει!! Περιμένουμε αποτελέσματα!

ναι ρε συ είναι πολύ καλή φάση να σου καθαρίζουν..τώρα σκέφτομαι να βρω και μια γυναίκα να μου μαγειρεύει!!! μα τη τεμπέλα που είμαι θεέ μου!!!

καλά ο γιατρός μου πάντα χαλαρός είναι..θα μου πεις και τι να κάνει, να ασχολείται συνέχεια με το άγχος της καθεμιάς??

ty11p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Τι κάνετε??

Εμείς καλά τα περάσαμε χτες αν και με επιασε ζαλάδα σε κάποια φάση. Γενικά συγγενείς ήμασταν οπότε ήμουν χαλαρή και δε σκεφτόμουν παρεξηγήσεις, δεν εκανα σχεδον τιποτα..

Τωρα το πρωι σηκώθηκα και ηπια νερό και μετά εκανα κατευθείαν εμετο! Το ευχαριστήθηκα!!:tongue::tongue:

Α! Το γλυκό σουπερ βγηκε!!! Αρεσε σε όλους. Αδικά εστειλα τον άντρα μου να πάρει και απο το ζαχαροπλαστείο για παν ενδεχόμενο! Αλλη φορά θα εχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου...

Καλημέρααα!!!!!Το γλυκό βγήκε σούπερ.....την συνταγή δεν βλέπω πουθενά....αφού δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε!!!

Καλά έκανες...και εγώ το ίδιο θα έκανα,δεν το συζητώ!!!!!Περιμένουμε νέα σου το απόγευμα,αν και θα είναι όλα καλά.Στο κέντρο που έκανες την προσπάθεια έδωσες αίμα πάλι;;;

Εγώ κατέβηκα στην πόλη για κάτι δουλειές και γύρισα τώρα.Το μεσημέρι θα κάνω μπιφτέκια με πουρέ,γιατί δεν θέλω να έχω φαί για αύριο για να κάνω λαχανοντολμάδες που μου ζήτησε το στεφάνι μου!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρααα!!!!!Το γλυκό βγήκε σούπερ.....την συνταγή δεν βλέπω πουθενά....αφού δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε!!!

Καλά έκανες...και εγώ το ίδιο θα έκανα,δεν το συζητώ!!!!!Περιμένουμε νέα σου το απόγευμα,αν και θα είναι όλα καλά.Στο κέντρο που έκανες την προσπάθεια έδωσες αίμα πάλι;;;

Εγώ κατέβηκα στην πόλη για κάτι δουλειές και γύρισα τώρα.Το μεσημέρι θα κάνω μπιφτέκια με πουρέ,γιατί δεν θέλω να έχω φαί για αύριο για να κάνω λαχανοντολμάδες που μου ζήτησε το στεφάνι μου!!!!!

καλημέρα futuraki, οχι δεν πήγα στο κέντρο (μου έπεφτε λίγο μακρυά και έπρεπε να παραλάβω και τη γυναίκα για το σπίτι, οπότε πήγα σε ένα μικροβιολογικό που είναι κοντά στο σπίτι μου) λες να χει μεγάλη απόκλιση??

μου λείπει πολύ μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης ρε γμτ. εγώ θα φτιάξω κεφτεδάκια στο φούρνο με πατάτες

ty11p2.png

ναι ρε συ είναι πολύ καλή φάση να σου καθαρίζουν..τώρα σκέφτομαι να βρω και μια γυναίκα να μου μαγειρεύει!!! μα τη τεμπέλα που είμαι θεέ μου!!!

καλά ο γιατρός μου πάντα χαλαρός είναι..θα μου πεις και τι να κάνει, να ασχολείται συνέχεια με το άγχος της καθεμιάς??

χαχαχα!! Το μαγειρεμα δε με χαλάει αλλά πολύ θα θελα να απαλλαγώ από σκούπισμα και σφουγγάρισμα!

Θα σας πω τη συνταγή το απόγευμα!! Τελικά εμοιαζε κάπως με τιραμισού!

Μιαμ μιαμ!! Ωραία φαγητάκια!! Εγώ νομίζω πάλι μου κοπηκε η ορεξη..Τιποτα δε μ ευχαριστεί να φαω... νομίζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...