Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Βιργινια?????? Δεν έχεις και γιορτή πως να το βρούμε??

Δεν περιμενα να το βρεις με την μπραβοοοοοοοοο:P:p:p:p

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το βρήκα:confused::confused::confused: Πλάκα με κάνεις (που λενε και οι Βορειοι!:tongue::tongue:) Ρε κορίτσια ενα λόττο να παω να παίξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Είπες ότι δεν γιορτάζεις!!!Η Βιργινία γιορτάζει στις 21 Νοεμβρίου,στα εισόδια της Θεοτόκου.Δες αυτό:http://www.eortologio.gr/data/bios.php/?id=249

Το ξέρω καλά γιατί έχω δικό μου άτομο που γιορτάζει κανονικά!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλήμέρα κορίτσια!!!!!!!

Ξυπνησα πρωι πρωι σημερα...πάω να κάνω εξετάσεις αίματος μπας και κοψουμε κανα βρωμοχάπι!:tongue:

Θα τα πούμε μετά! Φιλιάαααααααααα!!!!!!!!!

καλημέραααα, να χαίρεσαι το στεφάνι σου!! θα κανετε γιορτή σήμερα δλδ? μόνο ευχές να δέχεσαι εσύ όλα τα άλλα να τα κάνει το καμάρι σου που γιορτάζει κιόλας..τι εξετάσεις θα κάνεις??

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλήμέρα κορίτσια!!!!!!!

Ξυπνησα πρωι πρωι σημερα...πάω να κάνω εξετάσεις αίματος μπας και κοψουμε κανα βρωμοχάπι!:tongue:

Καλημέρα!!!Να χαίρεσαι τον άντρα σου,γερός να είναι πάντα και όλα να σας πηγαίνουν καλά!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους και τις εορταζόμενες!!!!!

Τι καιρό έχετε ;;;Εμείς έχουμε ψυχρούλα και πολύ υγρασία οπότε την σόμπα την άναψα.Πιο αργά θα ρίξω μέσα και ένα ταψί με σαρδέλες!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Το βρήκα:confused::confused::confused: Πλάκα με κάνεις (που λενε και οι Βορειοι!:tongue::tongue:) Ρε κορίτσια ενα λόττο να παω να παίξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε σε κανω πλακα με την πρωτη το βρηκες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τα κερδη απο το λοττο μισα μισα:tongue::tongue::tongue:

Είπες ότι δεν γιορτάζεις!!!Η Βιργινία γιορτάζει στις 21 Νοεμβρίου,στα εισόδια της Θεοτόκου.Δες αυτό:http://www.eortologio.gr/data/bios.php/?id=249

Το ξέρω καλά γιατί έχω δικό μου άτομο που γιορτάζει κανονικά!!!!!

περασανε 30 χρονια για να μαθω οτι γιορταζω, οποιον και να ρωτησα μου ελεγε οτι δεν υπαρχει γιορτη ευχαριστω πολυ που μου το ειπες:):):)

απο φετος θα γιορταζω και εγωωωωω:tongue::tongue::tongue:

Καλήμέρα κορίτσια!!!!!!!

τωρα ειδα οτι γιορταζει ο αντρας σου να τον χαιρεσαι παντα γερος και καλοτυχος.

καλημέραααα, να χαίρεσαι το στεφάνι σου!! θα κανετε γιορτή σήμερα δλδ? μόνο ευχές να δέχεσαι εσύ όλα τα άλλα να τα κάνει το καμάρι σου που γιορτάζει κιόλας..τι εξετάσεις θα κάνεις??
Καλημέρα!!!Να χαίρεσαι τον άντρα σου,γερός να είναι πάντα και όλα να σας πηγαίνουν καλά!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους και τις εορταζόμενες!!!!!

Τι καιρό έχετε ;;;Εμείς έχουμε ψυχρούλα και πολύ υγρασία οπότε την σόμπα την άναψα.Πιο αργά θα ρίξω μέσα και ένα ταψί με σαρδέλες!!

δε σε κανω πλακα με την πρωτη το βρηκες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τα κερδη απο το λοττο μισα μισα:tongue::tongue::tongue:

τωρα ειδα οτι γιορταζει ο αντρας σου να τον χαιρεσαι παντα γερος και καλοτυχος.

Σας ευχαριστούμε κορίτσια για τις ευχές σας!!!!!!!!!!! Να ειστε καλά κι εσείς και οτι επιθυμεί η καθεμία!:-D:grin:

Σημερα θα ειμαστε σπίτι για γλυκό και ποτό. Ξυπνάει και πρωι πρωί ο άντρας μου οπότε δεν είμαστε για πολλά πολλά... Κι εγώ οπως τα ξέρετε...καθιστή!!!

ioanna εξετάσεις εκανα Ε2 και προγεστερόνη να δουμε αν θα συνεχίσω cyclacur και utrogestan. Θα τις πάρω κατά τις 12:30 οπότε μετά θα γράψω τα νέα!! Μακάρι να σταματήσω κάτι από αυτά!!

Εσύ πως εισαι σημερα??

future ασε τις δικαιολογίες για τη σομπα...πες καλύτερα οτι θες να μαγειρέυεις σ αυτό το φουρνο!!!

fraoulitsa ετσι το πα στην τυχη....ωχ...η future θα με περάσει για τη Μαντάμ Ζαιρά που βρηκαι και το δικό της:tongue::tongue:

Ας κερδίσω εγώ και θα τα βρούμε τα κερδη!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστούμε κορίτσια για τις ευχές σας!!!!!!!!!!! Να ειστε καλά κι εσείς και οτι επιθυμεί η καθεμία!:-D:grin:

Σημερα θα ειμαστε σπίτι για γλυκό και ποτό. Ξυπνάει και πρωι πρωί ο άντρας μου οπότε δεν είμαστε για πολλά πολλά... Κι εγώ οπως τα ξέρετε...καθιστή!!!

ioanna εξετάσεις εκανα Ε2 και προγεστερόνη να δουμε αν θα συνεχίσω cyclacur και utrogestan. Θα τις πάρω κατά τις 12:30 οπότε μετά θα γράψω τα νέα!! Μακάρι να σταματήσω κάτι από αυτά!!

Εσύ πως εισαι σημερα??

future ασε τις δικαιολογίες για τη σομπα...πες καλύτερα οτι θες να μαγειρέυεις σ αυτό το φουρνο!!!

fraoulitsa ετσι το πα στην τυχη....ωχ...η future θα με περάσει για τη Μαντάμ Ζαιρά που βρηκαι και το δικό της:tongue::tongue:

Ας κερδίσω εγώ και θα τα βρούμε τα κερδη!!

εγώ πως να μαι..καλά λέω..με τα αιματάκια μου που και που, και παρέα με τον καναπέ μου...τι έγινε με τις εξετάσεις? μακάρι να τα σταματήσεις και τα 2 τα βρωμοχάπια..και εγώ κουράστηκα να τα παίρνω

ty11p2.png

εγώ πως να μαι..καλά λέω..με τα αιματάκια μου που και που, και παρέα με τον καναπέ μου...τι έγινε με τις εξετάσεις? μακάρι να τα σταματήσεις και τα 2 τα βρωμοχάπια..και εγώ κουράστηκα να τα παίρνω

Εχεις ακόμα αιμα κανονικό?? Τον γιατρό σου τον έχεις πάρει??

Τωρα πήρα τις εξετάσεις και η προγεστερονη ειναι πολύ χαμηλη γμτ! Σχεδον δειχνει οτι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη να φανταστείς...:( Και ειναι και διδυμα!Δε φρικάρω μεχρι να μιλήσω με τον γιατρό μου..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τωρα πήρα τις εξετάσεις και η προγεστερονη ειναι πολύ χαμηλη γμτ! Σχεδον δειχνει οτι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη να φανταστείς...:( Και ειναι και διδυμα!Δε φρικάρω μεχρι να μιλήσω με τον γιατρό μου..

τον πήρα χθες, ξεκούραση(λες και τρέχω) μου είπε και να αυξήσω τα ουτρογκεστάν απο 3/ημέρα σε 4. δεν είναι κόκκινο, ροζ προς κόκκινο και το βλέπω στο σκούπισμα μόνο..σκέφτομαι μήπως μετρήσω χοριακή αύριο..θα δω

εννοείτε να μη φρικάρεις, τα είδες τα διδυμάκια, τα άκουσες μην ανησυχείς τώρα. κολπικά τα παίρνεις τα ουτρογκεσταν? μπορεί να στα αυξήσει

ty11p2.png

τον πήρα χθες, ξεκούραση(λες και τρέχω) μου είπε και να αυξήσω τα ουτρογκεστάν απο 3/ημέρα σε 4. δεν είναι κόκκινο, ροζ προς κόκκινο και το βλέπω στο σκούπισμα μόνο..σκέφτομαι μήπως μετρήσω χοριακή αύριο..θα δω

εννοείτε να μη φρικάρεις, τα είδες τα διδυμάκια, τα άκουσες μην ανησυχείς τώρα. κολπικά τα παίρνεις τα ουτρογκεσταν? μπορεί να στα αυξήσει

Λοιπον ο γιατρός μου (καλά να ναι ο άνθρωπος βέβαια!) ειναι τελειως ζαμαν φου!! Μια χαρά μου λέει είσαι, απο utrogestan συνεχιζω 3/μερα (των 200mg) κολπικά, και τα βρωμοcyclacur τα μειωσα σε 3/ μερα. Και μου ειπε να κάνω παλι εξέταση σε μια εβδομάδα αν ειναι να τα κοψω τελείως... Κατι ειναι κι αυτό!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι να φρικάρεις ρε μικρό;;;Δεν είδες τα μωρά σου;;;Δεν άκουσες καρδούλες;;;Ηρέμησε...θα συνεχίσεις τα Ultro,μπορεί να στα αυξήσει ή να σου δώσει κάτι σε ενέσιμη μορφή.Ξέρει αυτός....η μόνη είσαι νομίζεις;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...