Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τη κανετε;;; Πως περασατε τις μερες που δεν τα λεγαμε;; (δεν διαβασα πολλα ποστ μονο τα σημερινα) σημερα πηρα το λαπτοπ απο τον ηλεκτρονικο το καψαμε και το χρησοπληρωσαμε, 120ε μας βγηκε τελος παντων.

εγω ειμαι καλα αρχισα να περνω τα πανω μου βλεπω τα παιδακια μου πιο πολυ, η αδερφη μου ειναι καλα γυρισε και στη δουλεια και γενικα ειμαι πλεον χαρωπη νοικοκηρα. :P:p:p

πολυ ωραιο το παιχνιδι με τα ονοματα....

καλώς μας ήρθες ξανά, δες τη θετική πλευρά και όλα καλά θα πάνε

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολοι πρεπει να κανουμε θετικες σκεψης αυτο καταλαβα τις τελευταιες μερες.

ioanna μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσηνη σου και με το καλο το μωρακι σου. θα προσευχομαι για σενα η Παναγια να ειναι διπλα σας και να σας προσεχει!!!

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Καλησπερα κοριτσια τη κανετε;;; Πως περασατε τις μερες που δεν τα λεγαμε;; (δεν διαβασα πολλα ποστ μονο τα σημερινα) σημερα πηρα το λαπτοπ απο τον ηλεκτρονικο το καψαμε και το χρησοπληρωσαμε, 120ε μας βγηκε τελος παντων.

εγω ειμαι καλα αρχισα να περνω τα πανω μου βλεπω τα παιδακια μου πιο πολυ, η αδερφη μου ειναι καλα γυρισε και στη δουλεια και γενικα ειμαι πλεον χαρωπη νοικοκηρα. :P:p:p

πολυ ωραιο το παιχνιδι με τα ονοματα....

Ετσι να παίρνεις κι εσυ τα πάνω σου σιγά σιγά!!!

το πρωί ήταν καφέ, τώρα είναι κόκκινο. θυμάμαι που το χες πει ναι αλλά μωρέ πάω όσο πιο αργά μπορώ, σκάλες ανεβαίνω ένα ένα το σκαλί, έ τι άλλο να κάνω...τίποτα! ότι είναι να γίνει ας γίνει, δεν μπορώ να αγχώνομαι άλλο

Εννοέιται εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει και απο κει και πέρα βλέπουμε...τον γιατρό σου τον πήρες??

Gemini.....αργείς...ακόμη το γλυκό;;;;;

Ελά τωρα τελείωσα...Βασικά δεν τελείωσα ακριβώς γιατί το έβαλα σε μεγάλο πυρεξ και δε μου εφτασε η κρεμα..ειπα στον Δ. να φερει ένα ζαχαρούχο γυρνώντας...Επίσης δεν ξέρω πως θα ειναι γιατί άλλο ειχα στο μυαλό μου να κάνω και άλλο έκανα:rolleyes: Δικής μου εμπνέυσεως!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι να παίρνεις κι εσυ τα πάνω σου σιγά σιγά!!!

Εννοέιται εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει και απο κει και πέρα βλέπουμε...τον γιατρό σου τον πήρες??

Ελά τωρα τελείωσα...Βασικά δεν τελείωσα ακριβώς γιατί το έβαλα σε μεγάλο πυρεξ και δε μου εφτασε η κρεμα..ειπα στον Δ. να φερει ένα ζαχαρούχο γυρνώντας...Επίσης δεν ξέρω πως θα ειναι γιατί άλλο ειχα στο μυαλό μου να κάνω και άλλο έκανα:rolleyes: Δικής μου εμπνέυσεως!!

Η γεύση με ενδιαφέρει....να το δοκιμάσεις και να πεις!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αν το γλυκο ειναι σοκολατενιο το θελωωωωωωωωωωω:P:p

Αν ειναι ασπρο σας το χαριζω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η γεύση με ενδιαφέρει....να το δοκιμάσεις και να πεις!!!!
Αν το γλυκο ειναι σοκολατενιο το θελωωωωωωωωωωω:P:p

Αν ειναι ασπρο σας το χαριζω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειναι με σαβαγιάρ τα οποία βούτηξα σε σιροπι τιραμισού, κι έχει απλή κρέμα απο΄πάνω. Θα δω σα συνδυασμός πως ειναι...για την ωρα περιμένω να το τελειοποιήσω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να μπω και εγω στο παιχνιδι με τα ονοματα.

Το δικο μου αρχιζει απο Β και δεν γιορταζω....

δυσκολεύουν τα πράγματα τότε...θα το κάνουμε κρεμάλα το δικό σου..πόσα γράμματα έχει???

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Ειναι με σαβαγιάρ τα οποία βούτηξα σε σιροπι τιραμισού, κι έχει απλή κρέμα απο΄πάνω. Θα δω σα συνδυασμός πως ειναι...για την ωρα περιμένω να το τελειοποιήσω!!!

εγώ απο γλυκά εκτός απο κέικ και ένα πολύ απλό παγωτό δεν ξέρω να φτιάχνω τίποτα άλλο...και δε με ενδιαφέρει να μάθω κιόλας..προτιμώ του ζαχαροπλαστείου!

ty11p2.png

α ξέχασα να σας πω..η εταιρεία που δουλεύω μπήκε χθες στο άρθρο 99! το λουκέτο είναι προ των πυλών..δεν το συζητώ το σούσουρο που επικρατεί αυτές τις μέρες..για γερά νεύρα λέμε!

ty11p2.png

δυσκολεύουν τα πράγματα τότε...θα το κάνουμε κρεμάλα το δικό σου..πόσα γράμματα έχει???

εχει 8 γραμματα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βιργινια?????? Δεν έχεις και γιορτή πως να το βρούμε??

εγώ απο γλυκά εκτός απο κέικ και ένα πολύ απλό παγωτό δεν ξέρω να φτιάχνω τίποτα άλλο...και δε με ενδιαφέρει να μάθω κιόλας..προτιμώ του ζαχαροπλαστείου!

Σωστή σε βρισκω!! Εμένα μου αρεσουν ορισμένα γλυκά αλλά πολύ!!! Αν μου αρέσει κάτι δηλαδή πεφτώ με τα μουτρα:tongue::tongue: Τις τουρτες ζαχαροπλαστείου δεν πολυσυμπαθώ...

α ξέχασα να σας πω..η εταιρεία που δουλεύω μπήκε χθες στο άρθρο 99! το λουκέτο είναι προ των πυλών..δεν το συζητώ το σούσουρο που επικρατεί αυτές τις μέρες..για γερά νεύρα λέμε!

Να πω την αλήθεια δεν ήξερα τι είναι αλλά ρωτησα τον Δ. Και τωρα οποια εταιρεία θελει μπάινει σ αυτό το άρθρο??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...