Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Έφ... καλά το πάω;;;;

Είχε κάτι δουλειές ο μπαμπάς μου στην τράπεζα και με ήθελε μαζί του.Έχει λίγη ώρα που γυρίσαμε και πρέπει να κάνω δουλειές ,γιατί χθες δεν έκανα και αύριο είναι γιορτή.Και βαριέεεεεεμαι!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

Οχι δεν το πας καλά.....

Καλά ασε θα στο πω σχεδόν...ειναι ενα από αυτά που ανέφερες πιο πριν... Αντε, άντε, ετοιμο στο χω!!!

Δουλειές,ε?? Εγώ επιστράτευσα τη μαμά να κάνει κοτόσουπα. Ευκαιρία να αυγοκόψω, θα ειναι βέβαια διπλα για σιγουριά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι δεν το πας καλά.....

Καλά ασε θα στο πω σχεδόν...ειναι ενα από αυτά που ανέφερες πιο πριν... Αντε, άντε, ετοιμο στο χω!!!

Δουλειές,ε?? Εγώ επιστράτευσα τη μαμά να κάνει κοτόσουπα. Ευκαιρία να αυγοκόψω, θα ειναι βέβαια διπλα για σιγουριά!!

Κοίτα ....μη με μπερδεύεις....πες ότι γιορτάζεις άνοιξη να καταλάβω.Όχι καλοκαίρι....κανένα από αυτά που είπα δεν γιορτάζει καλοκαίρι....να παίζεις δίκαια!!!!!:tongue::tongue:

Και να μου πεις αν το αυγολέμονο πετύχει(αν το κάνεις με τον τρόπο μου)

Βάζω μάνι-μάνι μια σκούπα και επιστρέφω σε 10 λεπτάκια!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κοίτα ....μη με μπερδεύεις....πες ότι γιορτάζεις άνοιξη να καταλάβω.Όχι καλοκαίρι....κανένα από αυτά που είπα δεν γιορτάζει καλοκαίρι....να παίζεις δίκαια!!!!!:tongue::tongue:

Και να μου πεις αν το αυγολέμονο πετύχει(αν το κάνεις με τον τρόπο μου)

Βάζω μάνι-μάνι μια σκούπα και επιστρέφω σε 10 λεπτάκια!!!

Οκ οκ!! Ειναι τελος της ανοιξης ομως:tongue::tongue: Το βρηκες τωρα;);)

Το εχασα το αυγοκομμα!! Την 'αφησα να κάνω μπάνιο και με προλαβε:mad: Μανάδες, τι να πεις! :tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Οκ οκ!! Ειναι τελος της ανοιξης ομως:tongue::tongue: Το βρηκες τωρα;);)

Το εχασα το αυγοκομμα!! Την 'αφησα να κάνω μπάνιο και με προλαβε:mad: Μανάδες, τι να πεις! :tongue:

Ξέρω εγώ ...επίτηδες το έκανες να μπερδευτώ και να χάσω ....να φανείς εσύ πιο έξυπνη!!!!!!!Ζαβολιάρα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάει το μάθημα-αυγολέμονο;;;;Την άλλη φορά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ξέρω εγώ ...επίτηδες το έκανες να μπερδευτώ και να χάσω ....να φανείς εσύ πιο έξυπνη!!!!!!!Ζαβολιάρα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάει το μάθημα-αυγολέμονο;;;;Την άλλη φορά!!!

Ναι ναι αυτό ήθελα!! Να φανω πιο έξυπνη! χαχαχαχα!:tongue::tongue:

Παει το μάθημα...το φάγωμα όμως ήταν καλο;););)

Το απόγευμα εχω μάθημα και μετα θα φτιάξω ενα γλυκάκι ευκολο... Δεν το χω ξανακάνει, αλλά νομίζω θα ναι καλό. Με σαβαγιάρ και κρεμα μοκα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θα σχολιάσω το πως με λένε...σας το ειχα πει το καλοκαίρι που σας ειπα οτι γιόρταζα...και μου ευχηθήκατε...αλλα που μυαλο;:tongue::tongue::tongue:

Σοβαρα?????? Σα να μην εγινε ποτε... Ποιο μηνα ήταν??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δεν θα σχολιάσω το πως με λένε...σας το ειχα πει το καλοκαίρι που σας ειπα οτι γιόρταζα...και μου ευχηθήκατε...αλλα που μυαλο;:tongue::tongue::tongue:

Ναι ναι!!! 17/7 Μαρ__να αν το έπιασα σωστά!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλά έχει πολύ πλάκα αυτό με τα ονόματα..

έχω αίμα πάλι..ξεκούραση είπε ο γιατρός. μα δεν κάνω και τίποτα απο τι να ξεκουραστώ δεν καταλαβαίνω...τελος πάντων... έφυγε και ο άντρας μου σήμερα για δουλειές και θα μαι μόνη σαν το λεμόνι..

ty11p2.png

έχω αίμα πάλι..ξεκούραση είπε ο γιατρός. μα δεν κάνω και τίποτα απο τι να ξεκουραστώ δεν καταλαβαίνω...τελος πάντων... έφυγε και ο άντρας μου σήμερα για δουλειές και θα μαι μόνη σαν το λεμόνι..

Μην αγχώνεσαι...ξέρω...ξέρω...είναι σχεδόν αδύνατο!!!!!Ξεκούραση.... εννοεί ξάπλα,όσο πιο πολύ μπορείς.Και θετική σκέψη...και υπομονή!!!!!Μόνο αυτά μπορείς να κάνεις.Έχεις πολύ;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ναι ναι!!! 17/7 Μαρ__να αν το έπιασα σωστά!!!!

Τωρα που το λες κάτι θυμάμαι αμυδρά... Είμαστε ολες γνωστές τωρα δηλαδή!!

Τι χρωμα ειναι?? Κι εγω θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα!! Ξεκούραση και πάλι ξεκούραση...Θυμασαι που εμένα μου ειχε εμφανιστεί και το ειχα νιώσει οτι ειχα κουραστει...και δεν ειχα κάνει τιποτα φυσικά, απλά νευρικές κινήσεις... Και σκέψου οτι ουτε οδηγώ, ουτε πάω πουθενα, ουτε καν τις σκάλες στο σπίτι ανεβαίνω...ακόμα στον καναπέ κοιμάμαι!!

Εκανα και το μάθημα και τωρα λέω να κανω το γλυκάκι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια τη κανετε;;; Πως περασατε τις μερες που δεν τα λεγαμε;; (δεν διαβασα πολλα ποστ μονο τα σημερινα) σημερα πηρα το λαπτοπ απο τον ηλεκτρονικο το καψαμε και το χρησοπληρωσαμε, 120ε μας βγηκε τελος παντων.

εγω ειμαι καλα αρχισα να περνω τα πανω μου βλεπω τα παιδακια μου πιο πολυ, η αδερφη μου ειναι καλα γυρισε και στη δουλεια και γενικα ειμαι πλεον χαρωπη νοικοκηρα. :P:p:p

πολυ ωραιο το παιχνιδι με τα ονοματα....

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Μην αγχώνεσαι...ξέρω...ξέρω...είναι σχεδόν αδύνατο!!!!!Ξεκούραση.... εννοεί ξάπλα,όσο πιο πολύ μπορείς.Και θετική σκέψη...και υπομονή!!!!!Μόνο αυτά μπορείς να κάνεις.Έχεις πολύ;;;

Συμφωνω!!!!!!

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

πολύ νομίζω δεν είναι..διάρκεια έχει..εννοώ απ τις 5 μέχρι τώρα πάω και έρχομαι τουαλέτα και στο σκούπισμα βλέπω κόκκινο..να μου πάει...

ty11p2.png

Τωρα που το λες κάτι θυμάμαι αμυδρά... Είμαστε ολες γνωστές τωρα δηλαδή!!

Τι χρωμα ειναι?? Κι εγω θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα!! Ξεκούραση και πάλι ξεκούραση...Θυμασαι που εμένα μου ειχε εμφανιστεί και το ειχα νιώσει οτι ειχα κουραστει...και δεν ειχα κάνει τιποτα φυσικά, απλά νευρικές κινήσεις... Και σκέψου οτι ουτε οδηγώ, ουτε πάω πουθενα, ουτε καν τις σκάλες στο σπίτι ανεβαίνω...ακόμα στον καναπέ κοιμάμαι!!

Εκανα και το μάθημα και τωρα λέω να κανω το γλυκάκι!!

το πρωί ήταν καφέ, τώρα είναι κόκκινο. θυμάμαι που το χες πει ναι αλλά μωρέ πάω όσο πιο αργά μπορώ, σκάλες ανεβαίνω ένα ένα το σκαλί, έ τι άλλο να κάνω...τίποτα! ότι είναι να γίνει ας γίνει, δεν μπορώ να αγχώνομαι άλλο

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...