Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αυγολέμονο;;;;Θα σου πω πως το κάνω εγώ και θα δεις πόοοοοσο εύκολο είναι(όλο κολπάκια είμαι σας το είπα):

Παίρνεις το μπλέντερ και βάζεις μέσα ένα αυγό(σπασμένο,χωρίς τα τσόφλια:tongue::tongue:).Δίνεις 2-3 στροφές να σπάσει ο κρόκος, ρίχνεις μπόλικο λεμόνι και χτυπάς.Αφού χτυπηθούν,ρίχνεις μέσα ζουμί από την σούπα σου που την έχεις αφήσει να κρυώσει λίγο,όσο να μην είναι καυτή γιατί θα ψηθεί το ασπράδι(όχι ότι παθαίνει τίποτα,οπτικά χαλάει το θέμα).Γεμίζεις λοιπόν το μπλέντερ με το ζουμί,χτυπάς πολύ καλά και ρίχνεις στο φαί.Ανακατεύεις να πάει παντού και βάζεις λίγο στο μάτι απλά να ζεσταθεί.Με αυτό τον τρόπο το αυγολέμονο γίνεται εύκολα και είναι σαν αραιή κρέμα που είναι υπέροχο.Αν θελήσεις και άλλο λεμόνι προσθέτεις μετά στο πιάτο σου.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυγολέμονο;;;;Θα σου πω πως το κάνω εγώ και θα δεις πόοοοοσο εύκολο είναι(όλο κολπάκια είμαι σας το είπα):

Παίρνεις το μπλέντερ και βάζεις μέσα ένα αυγό(σπασμένο,χωρίς τα τσόφλια:tongue::tongue:).Δίνεις 2-3 στροφές να σπάσει ο κρόκος, ρίχνεις μπόλικο λεμόνι και χτυπάς.Αφού χτυπηθούν,ρίχνεις μέσα ζουμί από την σούπα σου που την έχεις αφήσει να κρυώσει λίγο,όσο να μην είναι καυτή γιατί θα ψηθεί το ασπράδι(όχι ότι παθαίνει τίποτα,οπτικά χαλάει το θέμα).Γεμίζεις λοιπόν το μπλέντερ με το ζουμί,χτυπάς πολύ καλά και ρίχνεις στο φαί.Ανακατεύεις να πάει παντού και βάζεις λίγο στο μάτι απλά να ζεσταθεί.Με αυτό τον τρόπο το αυγολέμονο γίνεται εύκολα και είναι σαν αραιή κρέμα που είναι υπέροχο.Αν θελήσεις και άλλο λεμόνι προσθέτεις μετά στο πιάτο σου.

Χμμ ευκολο ακούγεται...λογικά θα τα καταφέρω αλλά πάντα η πρώτη φορά ειναι δυσκολη... Είναι και που δεν εχει τυχει να φτιάξω ακομα κιολας...Οταν είναι ομως, θα σε θυμηθώ;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εμένα εφυγαν οι επισκέψεις...ωραία ηταν γιατί πέρασε η ωρα!! Και τωρα οι επόμενες 2 μερες θα ναι γεματες γιατί γιορτάζει ο άντρας μου (πως να τον λενε άραγε:confused::confused:). Οχι οτι θα κάνουμε γιορτή αλλά ενα γλυκό για το καλό θα φτιάξω, και σκέφτομαι αν ειμαι καλά να κανω κάτι σοκολατάκια σαν καριοκες να πάει στο σχολείο....

Πως τον λένε...πως τον λένε...το βρήκα....ΟΧΙ τον λένε και γιορτάζει στις 28 Οκτώβρη:tongue::tongue::tongue:Προτότυπο όνομα ...δεν μπορώ να πω!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ρε συ future σοβαρά τώρα μήπως το χόμπι της μαγειρικής να το κάνεις και δουλειά να βγάλεις και κάνα φράγκο???

ty11p2.png

γκουχ γκουχ!! ακούω εεεεε!!!!!! Νομίζω ο ανταγωνισμός γκρίνιας θα ναι μεγάλος:tongue:

Σε κανα μηνα θα σας πω και με το τζακι τι γινεται...της Future πάντως μια χαρα δουλεύει...ελπιζω κι εμείς να μην κλαίμε τα λεφτά μας:rolleyes:

Λοιπον θα τα κάνεις όλα πολύ ηρεμα... Σημερα που ημουν καλά σκέφτηκα να σιδερωσω...ο άντρας μου ομως με έκραξε κανονικότατα!! Κανονισε κι εσύ λοιπόν να εισαι καλό κορίτσι :tongue:

Εμένα εφυγαν οι επισκέψεις...ωραία ηταν γιατί πέρασε η ωρα!! Και τωρα οι επόμενες 2 μερες θα ναι γεματες γιατί γιορτάζει ο άντρας μου (πως να τον λενε άραγε:confused::confused:). Οχι οτι θα κάνουμε γιορτή αλλά ενα γλυκό για το καλό θα φτιάξω, και σκέφτομαι αν ειμαι καλά να κανω κάτι σοκολατάκια σαν καριοκες να πάει στο σχολείο....

τίποτα δεν κάνω μωρέ απο δουλειές και έχουμε βρωμίσει εδώ μέσα, την Πέμπτη θα έρθει μια γυναίκα να καθαρίσει..μόνο σε μένα βέβαια φαίνεται βρώμικο το σπίτι, ο άντρας μου μια χαρά τα βρίσκει όλα..τα χνούδια που μαζεύτηκαν δεξιά και αριστερά θα νομίζει πως είναι καινούρια διακοσμιτικά!!

κι άλλος μητσάρας?? 10 ξέρω φτάνει πια....του δικού μου άντρα η γιορτή, είναι την ίδια μέρα με τη δική μου!!!!! καλό?????

ty11p2.png

Διαφημίσεις

ρε συ future σοβαρά τώρα μήπως το χόμπι της μαγειρικής να το κάνεις και δουλειά να βγάλεις και κάνα φράγκο???

Το σκέφτηκα και για ένα διάστημα το είχα κάνει,σε μια ταβέρνα της γειτονιάς μου(στην πόλη) για περίπου 1 χρόνο...αλλά είναι πολύυυυυ δύσκολα και πολλές οι ώρες και δεν έβλεπα ούτε τον άντρα μου.!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Από το λίγο που την χρησιμοποίησα είμαι πολύ ευχαριστημένη.Το σπίτι μου είναι 100 τ.μ όχι μεζονέτα όμως,ένα επίπεδο.Εχθές που έξω είχε 11 βαθμούς, είχα στη σαλοκουζίνα που είναι η σόμπα 22-23 βαθμούς και στα δωμάτια 21.Και δεν έκαψε πολλές ώρες,8 με 12.Την έσβησα μετά,είχε γίνει και το φαί μου.Η σόμπα ήταν ζεστή μέχρι τις 3 που πήγα για ύπνο,δεν κρυώνει εύκολα.

Τώρα από ξύλα τι να σου πω εξαρτάται και από το είδος του ξύλου.Εγώ καίω οξιά και μεσέ και για προσάναμμα πεύκο και διάφορα άλλα .Μια φίλη στην ίδια περιοχή,που έχει την ίδια σόμπα, 110 τ.μ έκαψε πέρυσι 2,5 τόνους και όποτε πήγαινα στο σπίτι της είχε πολύυυυ ζέστη.Εγώ πάλι δεν θέλω πολύ ζέστη στο σπίτι,20 βαθμοί εκεί που κάθομαι είναι καλά και στο δωμάτιο που κοιμάμαι θέλω 15 το πολύ!!!!!

Μην την συγκρίνεις με το τζάκι, καμιά σχέση...το τζάκι αν δεν είναι ενεργειακό καίει τα άντερα του χωρίς να ζεσταίνει.

κάνει δουλειά δηλαδή η άτιμη η σόμπα ε?? θα δω πως θα πάει το θέμα με τα οικονομικά αυτής της χώρας και ανάλογα θα κινηθώ..άμα είναι να πτωχεύσουμε μη μου μείνει η σόμπα στοκαδούρα!! άντε γιατί δεν μας βλέπω καλά φέτος..εδώ που μένω(ρετζίκι) χιονίζει και το χειμώνα και έχουμε και 7 βαθμούς με το κέντρο της πόλης. 4 χρόνια είμαι εδώ ζεστό σπίτι λίγες φορές είδα

ty11p2.png

τίποτα δεν κάνω μωρέ απο δουλειές και έχουμε βρωμίσει εδώ μέσα, την Πέμπτη θα έρθει μια γυναίκα να καθαρίσει..μόνο σε μένα βέβαια φαίνεται βρώμικο το σπίτι, ο άντρας μου μια χαρά τα βρίσκει όλα..τα χνούδια που μαζεύτηκαν δεξιά και αριστερά θα νομίζει πως είναι καινούρια διακοσμιτικά!!

κι άλλος μητσάρας?? 10 ξέρω φτάνει πια....του δικού μου άντρα η γιορτή, είναι την ίδια μέρα με τη δική μου!!!!! καλό?????

Εμείς και οι 2 γιορτάζουμε τον άλλο μήνα...πρώτα ο άντρας μου και μετά από λίγες μέρες εγώ!!!!:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Το σκέφτηκα και για ένα διάστημα το είχα κάνει,σε μια ταβέρνα της γειτονιάς μου(στην πόλη) για περίπου 1 χρόνο...αλλά είναι πολύυυυυ δύσκολα και πολλές οι ώρες και δεν έβλεπα ούτε τον άντρα μου.!!!

μόνο πρωινά για προετοιμασία των φαγητών θα ηταν καλά..αν και νομίζω πως ο κόσμος μαζεύτηκε πολύ σε φαγητά "απ έξω" το χεις πολύ πάντως βρε παιδί το θέμα της μαγειρικής...άσχετο...ψαρόσουπα δεν έφαγα ποτέ..και ούτε ναμίζω να δοκιμασω!!!!

ty11p2.png

Πως τον λένε...πως τον λένε...το βρήκα....ΟΧΙ τον λένε και γιορτάζει στις 28 Οκτώβρη:tongue::tongue::tongue:Προτότυπο όνομα ...δεν μπορώ να πω!!!!!!:tongue::tongue:

χαχαχα!!!!!!!!! Μα πως το βρήκες αφού ηταν πολύ δυσκολο..:rolleyes:

Κι άλλος κι άλλος, αφού ειναι ωραίο το ονομα, πως να το κανουμε:tongue::tongue::tongue: Αυτός, τα 10 ξαδερφια του και η μισή Ελλάδα!!!

Κι εσείς ίδια μερα,ε? Ωραία μια καλή!!

Εμείς και οι 2 γιορτάζουμε τον άλλο μήνα...πρώτα ο άντρας μου και μετά από λίγες μέρες εγώ!!!!:rolleyes::rolleyes:

Ωραία, κάτσε να μαντέψω κι εγώ....Το δικό του αρχίζει από Μ και το δικό σου από Κ???????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!!!!!!! Μα πως το βρήκες αφού ηταν πολύ δυσκολο..:rolleyes:

Κι άλλος κι άλλος, αφού ειναι ωραίο το ονομα, πως να το κανουμε:tongue::tongue::tongue: Αυτός, τα 10 ξαδερφια του και η μισή Ελλάδα!!!

Κι εσείς ίδια μερα,ε? Ωραία μια καλή!!

Ωραία, κάτσε να μαντέψω κι εγώ....Το δικό του αρχίζει από Μ και το δικό σου από Κ???????????

Μάγα είσαι...δεν μπορεί....πως το βρήκες;;;Πες μου.....πες μου...θα κερδίσω κανένα εκατομμύριο στο Λόττο που δεν παίζω;;;;;Πες...πες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μάγα είσαι...δεν μπορεί....πως το βρήκες;;;Πες μου.....πες μου...θα κερδίσω κανένα εκατομμύριο στο Λόττο που δεν παίζω;;;;;Πες...πες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα! Απλά τα πάω καλά με τις γιορτές και σκεφτηκα τα πιο συνηθισμένα ονόματα!! Δυστυχώς προβλέψεις για Λοττο δεν κάνω:-(:sad:

Ioanna εχουμε φιλους στο Ρετζίκι...Και τη μια οικογένεια την ξέρεις σίγουρα γιατί ειναι πολύ γνωστή....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αυτό το κολπο το ξέρω και εγώ. Και εγώ έτσι το κάνω...μπράβο Futuraki

A5K6p3.png

Βρε Future ξέχασα να σου πω..σε ειδα στον υπνο μου μια μέρα..ήξερα οτι είσαι εσύ..δεν θυμάμαι πως ήσουν. Και ξέρεις...σε σκεφτόμουν..γιατί ήθελα να πάω στο μοναστήρι της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου...και ήθελα λέει να πάρω για σένα μηλαράκι και την ζώνη..και να σου τα στείλω...γενικά σε έχω στο μυαλό μου....

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...