Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

έχω άγχος άγχος άγχος απ τις 8 έχω δώσει αίμα και ακόμα να βγουν τα αποτελέσματα. στη δουλειά είμαι και κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα........τους πήρα τηλ πριν καμια ώρα και δεν έχουν βγει μου είπαν...θα τα σπάσω όλα εδώ μέσα λέμεεεεεεεεε

Και δε σου ειπαν ποτε θα ναι έτοιμες?? Ξαναπάρε καλέ, να τους πρήξεις και λίγο δεν πειράζει... Και που δεν τα χεις σπάσει ακόμα, τερας ψυχραιμίας είσαι...

Παρε και πες μας...κι εμεις άγχος εχουμε, μη νομίζεις...

Future εβαλα μουσταρδίτσα...αααα φιλενάδα δεν μπορώ να πω...εχει την τσαχπινιά της τωρα η ψαρόσουπα:tongue: Να δω αν θα το καταλάβει ο άντρας μου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάρες μου 115!!!!!!!!!!!! αφού δεν έπαθα καρδιά σήμερα έχω γερό σκαρί, δε με φοβάμαι...θα τα πούμε το απόγευμα

Είδες;;;;;;;;;;;Νωρίς ήταν!!!!!Άντε ηρέμησε τώρα!!!!Θα ξανακάνεις σίγουρα,αλλά όλα θα είναι καλά από εδώ και πέρα!!!!Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Και δε σου ειπαν ποτε θα ναι έτοιμες?? Ξαναπάρε καλέ, να τους πρήξεις και λίγο δεν πειράζει... Και που δεν τα χεις σπάσει ακόμα, τερας ψυχραιμίας είσαι...

Παρε και πες μας...κι εμεις άγχος εχουμε, μη νομίζεις...

Future εβαλα μουσταρδίτσα...αααα φιλενάδα δεν μπορώ να πω...εχει την τσαχπινιά της τωρα η ψαρόσουπα:tongue: Να δω αν θα το καταλάβει ο άντρας μου!!

Είδες ξέρω τι σου λέω;);););)Καλή όρεξη!!!!!!!!!!! Τα λέμε το απόγευμα!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

κοριτσάρες μου 115!!!!!!!!!!!! αφού δεν έπαθα καρδιά σήμερα έχω γερό σκαρί, δε με φοβάμαι...θα τα πούμε το απόγευμα

Αντε παιδί μου και μας αγχωσες σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Με το καλό !!!!!!!!!!!!! περιμένουμε νεα σου το απόγευμα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε παιδιά τι ήταν και αυτό το σημερινό?? να μην με χωράει ο τόπος ένα πράμα..αίμα για χοριακή έδωσα στο κέντρο που έκανα εξωσωματική στις 8 όπως σας είπα..εκεί σήμερα γινόταν ΧΑΜΟΣ, και ενώ το Σάββατο που είχα κάνει την πρώτη μέτρηση μου δώσαν αποτέλεσμα σε 3 ώρες, σήμερα λόγο κόσμου κάναν 7 ώρες!! έλεος δηλαδή...με πήρε λοιπόν ο γιατρός και απόρρησε κιόλας με το άγχος μου.."όλα καλά μου λέει ιωάννα μου, 115 η χοριακή ανέβηκε πολύ" και άρχισα να τσιρίζω απο χαρά και μου λέει τι δεν το περίμενες?? καλά πλάκα με κάνεις του λέω? νόμιζα θα έπεφτε ο αριθμός και άρχισε να γελάει...τι να πω..αλλού οι γιατροί..συνεχίζω με τα ίδια χάπια είπε και να πάρω και φολικό οξύ και στις 7-11 να πάω για υπέρηχο..αυτά με λίγα λόγια!! δε μου είπε να ξαναμετρήσω χοριακή

εντωμεταξύ θέλω να τον ξαναπάρω τηλ. να τον ρωτήσω....δεν είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός σε σχέση με το 24 του σαββάτου?? πενταπλασιάστηκε δε διπλασιάστηκε όπως έπρεπε..ε?

ty11p2.png

Καλά ειμαι!!! Και δεν εχω αναγούλες και τέτοια και ανησυχώ...Τελοσπάντων...

Εγώ θα ψησω τσιπουρα στο φουρνο, κι εχει μεινει και ψαρόσουπα να φαμε..

Καλά κάνατε και προετοιμαστήκατε...των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν:tongue::tongue:

γιατί παιδί μου να ανησυχείς?? άκουσες καρδιά, είδες σάκο, τα μέτρησες και τα δυο και είναι μια χαρούλα, τι σε ανησυχεί??? ηρέμησε για να ηρεμήσουν και αυτά

ty11p2.png

αχ βρε παιδιά τι ήταν και αυτό το σημερινό?? να μην με χωράει ο τόπος ένα πράμα..αίμα για χοριακή έδωσα στο κέντρο που έκανα εξωσωματική στις 8 όπως σας είπα..εκεί σήμερα γινόταν ΧΑΜΟΣ, και ενώ το Σάββατο που είχα κάνει την πρώτη μέτρηση μου δώσαν αποτέλεσμα σε 3 ώρες, σήμερα λόγο κόσμου κάναν 7 ώρες!! έλεος δηλαδή...με πήρε λοιπόν ο γιατρός και απόρρησε κιόλας με το άγχος μου.."όλα καλά μου λέει ιωάννα μου, 115 η χοριακή ανέβηκε πολύ" και άρχισα να τσιρίζω απο χαρά και μου λέει τι δεν το περίμενες?? καλά πλάκα με κάνεις του λέω? νόμιζα θα έπεφτε ο αριθμός και άρχισε να γελάει...τι να πω..αλλού οι γιατροί..συνεχίζω με τα ίδια χάπια είπε και να πάρω και φολικό οξύ και στις 7-11 να πάω για υπέρηχο..αυτά με λίγα λόγια!! δε μου είπε να ξαναμετρήσω χοριακή

εντωμεταξύ θέλω να τον ξαναπάρω τηλ. να τον ρωτήσω....δεν είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός σε σχέση με το 24 του σαββάτου?? πενταπλασιάστηκε δε διπλασιάστηκε όπως έπρεπε..ε?

Μπράβο ρε κορίτσι!!!!! Εισαι αστέρι!!;);) Ολα καλά θα πάνε!! Και η χοριακή σου τέλεια!!

Ασε με εμένα ειμαι τελειως μουρλή:eek: Σημερα τα χω παίξει...Αν ειμαι καλά και αύριο θα παρω τον γιατρό τηλ...

Σας αφηνω τωρα γιατι θα ρθει ενας ξαδερφός μου για καφε!! Και ειμαι και άλουστη:o

Α! Κοιτα μην πάρεις αερα τωρα και αρχίσεις τα σουρτα φέρτα!:tongue::tongue: Το ωραίο καναπεδάκι σε περιμένει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΙΟΑΝΝΑ μπράβο...ανέβηκε σούπερ η τιμή...μπορεί και να ήταν νωρίς η πρώτη μέτρηση τελικά ε; Μια χαρά, κοίτα να χαλαρώσεις τώρα και να είσαι ήρεμη. Και το να ανεβαίνει η χοριακή ειναι πολύ καλό...το να μειώνεται ειναι άσχημο...τώρα τι ψάχνεις...αν ανεβηκε πολύ....αλλο και τούτο. Όλες αγχώνονται μήπως ανεβηκε λίγο και εσύ γιατί ανέβηκε πολύ; :tongue::tongue:

Gemini δεν σχολιάζω το άγχος σου...είσαι για τα σίδερα κορίτσι μου. Μα είναι δυνατόν; Σου ειπε κάποιος οτι θα έχει συνέχεια εμετούς και ναυτίες; Τι'ναι πάλι και τούτο ρε παιδιά...να αγχώνεται που δεν κάνει εμετούς...αντι να ειναι ευχαριστημένη; Τα τίγκαρες καλέ τα παιδιά στην ζάχαρη χθες με τόσα γλυκά και ειπαν να σε ευχαριστήσουν....και εσύ...;

Futuraki όλο πονηριές είσαι με κολπάκια μαγειρικής...Βρε κορίτσια εγώ δεν έχω φτιάξει ποτέ ψαρόσουπα και μ'αρέσει πολύ. Αλλά με τα ψάρια...στα καθαρίσματα δεν τα πάω καλά...ειμαι λίγο αχρηστίδης...

Mariamarilia εύχομαι όλα καλά να πηγαίνουν και για σένα...

Η Luckystar βρε παιδιά εξαφανιστηκε...

A5K6p3.png

Ναι ρε....δεν είχες τίποτα άλλο να ανησυχείς και βρήκες.Ανέβηκε η χοριακή,αλλά ανέβηκε πολύ!!!Είσαι καλά;;;;;;;;;;:confused::confused:

ΙΟΑΝΝΑ μπράβο...ανέβηκε σούπερ η τιμή...μπορεί και να ήταν νωρίς η πρώτη μέτρηση τελικά ε; Μια χαρά, κοίτα να χαλαρώσεις τώρα και να είσαι ήρεμη. Και το να ανεβαίνει η χοριακή ειναι πολύ καλό...το να μειώνεται ειναι άσχημο...τώρα τι ψάχνεις...αν ανεβηκε πολύ....αλλο και τούτο. Όλες αγχώνονται μήπως ανεβηκε λίγο και εσύ γιατί ανέβηκε πολύ; :tongue::tongue:

Gemini δεν σχολιάζω το άγχος σου...είσαι για τα σίδερα κορίτσι μου. Μα είναι δυνατόν; Σου ειπε κάποιος οτι θα έχει συνέχεια εμετούς και ναυτίες; Τι'ναι πάλι και τούτο ρε παιδιά...να αγχώνεται που δεν κάνει εμετούς...αντι να ειναι ευχαριστημένη; Τα τίγκαρες καλέ τα παιδιά στην ζάχαρη χθες με τόσα γλυκά και ειπαν να σε ευχαριστήσουν....και εσύ...;

Futuraki όλο πονηριές είσαι με κολπάκια μαγειρικής...Βρε κορίτσια εγώ δεν έχω φτιάξει ποτέ ψαρόσουπα και μ'αρέσει πολύ. Αλλά με τα ψάρια...στα καθαρίσματα δεν τα πάω καλά...ειμαι λίγο αχρηστίδης...

Πάρε μπακαλιάρο που είναι εύκολο στο καθάρισμα ή ζήτα από τον ψαρά να σου τα καθαρίσει.Εδώ τα καθαρίζουν ακόμη και στη λαϊκή.Και μη τα ρίξεις μέσα στο ζουμί για να μη διαλυθούν και σκορπίσουν τα αγκάθια μέσα στη σούπα.

Mariamarilia εύχομαι όλα καλά να πηγαίνουν και για σένα...

Η Luckystar βρε παιδιά εξαφανιστηκε...

Ελπίζω να είναι καλά και αυτή και τα μπεμπέ!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ναι ρε....δεν είχες τίποτα άλλο να ανησυχείς και βρήκες.Ανέβηκε η χοριακή,αλλά ανέβηκε πολύ!!!Είσαι καλά;;;;;;;;;;:confused::confused:

άμα είναι λοξός ο άνθρωπος παιδί μου...θα σας λέω και άλλα κουλά κατα τη διάρκεια..τα πρωτεία βέβαια θα τα έχει η gemini δεν το συζητώ!!

βρε future όλο τη σόμπα σου σκέφτομαι ρε συ..είσαι ικανοποιημένη ε? πόσα ξύλα καίει περίπου και για πόσα τετραγωνικά? εμείς πήραμε 4 τόνους ξύλα για τζάκι (τόσα πήραμε και πέρυσι αλλά εννοείτε πως δεν ζεσταθήκαμε έπαιζε και καλοριφέρ)

ty11p2.png

Μπράβο ρε κορίτσι!!!!! Εισαι αστέρι!!;);) Ολα καλά θα πάνε!! Και η χοριακή σου τέλεια!!

Ασε με εμένα ειμαι τελειως μουρλή:eek: Σημερα τα χω παίξει...Αν ειμαι καλά και αύριο θα παρω τον γιατρό τηλ...

Σας αφηνω τωρα γιατι θα ρθει ενας ξαδερφός μου για καφε!! Και ειμαι και άλουστη:o

Α! Κοιτα μην πάρεις αερα τωρα και αρχίσεις τα σουρτα φέρτα!:tongue::tongue: Το ωραίο καναπεδάκι σε περιμένει...

έπιασα ήδη καναπεδάκι, αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά λόγω αργιών και ξαναπάω Δευτέρα!! θα με φάτε στη μάπα λοιπόν!!!!!

ty11p2.png

.

μπορεί και να ήταν νωρίς ξέρω και γω..στις 11 μέρες μου είπε να κάνω και αυτό έκανα..είδομεν.....

ty11p2.png

άμα είναι λοξός ο άνθρωπος παιδί μου...θα σας λέω και άλλα κουλά κατα τη διάρκεια..τα πρωτεία βέβαια θα τα έχει η gemini δεν το συζητώ!!

βρε future όλο τη σόμπα σου σκέφτομαι ρε συ..είσαι ικανοποιημένη ε? πόσα ξύλα καίει περίπου και για πόσα τετραγωνικά? εμείς πήραμε 4 τόνους ξύλα για τζάκι (τόσα πήραμε και πέρυσι αλλά εννοείτε πως δεν ζεσταθήκαμε έπαιζε και καλοριφέρ)

Από το λίγο που την χρησιμοποίησα είμαι πολύ ευχαριστημένη.Το σπίτι μου είναι 100 τ.μ όχι μεζονέτα όμως,ένα επίπεδο.Εχθές που έξω είχε 11 βαθμούς, είχα στη σαλοκουζίνα που είναι η σόμπα 22-23 βαθμούς και στα δωμάτια 21.Και δεν έκαψε πολλές ώρες,8 με 12.Την έσβησα μετά,είχε γίνει και το φαί μου.Η σόμπα ήταν ζεστή μέχρι τις 3 που πήγα για ύπνο,δεν κρυώνει εύκολα.

Τώρα από ξύλα τι να σου πω εξαρτάται και από το είδος του ξύλου.Εγώ καίω οξιά και μεσέ και για προσάναμμα πεύκο και διάφορα άλλα .Μια φίλη στην ίδια περιοχή,που έχει την ίδια σόμπα, 110 τ.μ έκαψε πέρυσι 2,5 τόνους και όποτε πήγαινα στο σπίτι της είχε πολύυυυ ζέστη.Εγώ πάλι δεν θέλω πολύ ζέστη στο σπίτι,20 βαθμοί εκεί που κάθομαι είναι καλά και στο δωμάτιο που κοιμάμαι θέλω 15 το πολύ!!!!!

Μην την συγκρίνεις με το τζάκι, καμιά σχέση...το τζάκι αν δεν είναι ενεργειακό καίει τα άντερα του χωρίς να ζεσταίνει.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι οντως είμαι για τα μπάζα!!! Τον άντρα μου σκεφτομαι που τον έχω τρελάνει :rolleyes: Τελοσπάντων, θα δουμε και αυριο!!

Πάιζει να ναι κι αυτό που ειπες με τα γλυκά χαχαχα Τα ειχα σε πολύ στερηση τα καημένα:tongue::tongue:

Οπως σου ειπε και η masterchef future, δεν ειναι τιποτα...να πεις να στα καθαρίσουν και να τα βάλεις σ ενα καλαθ'ακι μεσα στην κατσαρόλα να μην πέσουν μεσα κοκαλα!!

Κι εγώ περυσι εφτιαξαπρωτη φορά να πω την αλήθεια...Ο καημός μου είναι άλλος ομως...δεν έχω αυγοκόψει ποτε σουπα :rolleyes::rolleyes:

γκουχ γκουχ!! ακούω εεεεε!!!!!! Νομίζω ο ανταγωνισμός γκρίνιας θα ναι μεγάλος:tongue:

Σε κανα μηνα θα σας πω και με το τζακι τι γινεται...της Future πάντως μια χαρα δουλεύει...ελπιζω κι εμείς να μην κλαίμε τα λεφτά μας:rolleyes:

έπιασα ήδη καναπεδάκι, αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά λόγω αργιών και ξαναπάω Δευτέρα!! θα με φάτε στη μάπα λοιπόν!!!!!

Λοιπον θα τα κάνεις όλα πολύ ηρεμα... Σημερα που ημουν καλά σκέφτηκα να σιδερωσω...ο άντρας μου ομως με έκραξε κανονικότατα!! Κανονισε κι εσύ λοιπόν να εισαι καλό κορίτσι :tongue:

Εμένα εφυγαν οι επισκέψεις...ωραία ηταν γιατί πέρασε η ωρα!! Και τωρα οι επόμενες 2 μερες θα ναι γεματες γιατί γιορτάζει ο άντρας μου (πως να τον λενε άραγε:confused::confused:). Οχι οτι θα κάνουμε γιορτή αλλά ενα γλυκό για το καλό θα φτιάξω, και σκέφτομαι αν ειμαι καλά να κανω κάτι σοκολατάκια σαν καριοκες να πάει στο σχολείο....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...