Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αντε, αντε χτες όλο βολτίτσα ήσουν:tongue::tongue:. Ωραία ειναι έτσι σου φαίνεται το Σ/Κ! Αλλά τι ειναι κι αυτό με την κούραση??? Χτες τελικά τιποτα δεν κάναμε, ούτε η φιλη μου ηρθε, και κοιμήθηκα από τις 12 σερί μέχρι τωρα...ούτε αυπνίες ούτε τιποτα!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Κι εδ'ω εχει συννεφιά αλλά δεν μπορώ να πω οτι εχει και κρυο...

Τι ωραία, φαντάζομαι το χοιρινό θα γινει λουκουμάκι!!!!!:P:p Τη σόμπα πως τη βλέπεις?? Κάνει δουλειά??

Το χοιρινό παιδιά έχει λιώσει...στην κυριολεξία έγινε τέλειο και μοσχομύρισε το σπίτι!!!!!Τι να κάνουμε η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!!!!:tongue::tongue:

Αν αποδίδει η σόμπα;;;;;;Έξω 11 βαθμούς...μέσα 22 στο σαλόνι που είναι η σόμπα και 21 στα δωμάτια(υπερβολική ζέστη για μένα).Έχω ανοίξει την μπαλκονόπορτα στην κρεββατοκάμαρα να φύγει η ζέστη γιατί εγώ για να κοιμηθώ δεν θέλω το δωμάτιο να έχει πάνω από 15 βαθμούς!!!!:confused:Άρα ναι νομίζω ότι αποδίδει πολύ καλά!!!!:P:p

Εγώ σημερα έχω και μάθημα και θα φάμε στην πεθερά μου που θα ειναι και η κουνιάδα μου...κοινώς θα μαζευτούμε κάμποσοι!! Τι φαγητό να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω...μαλλον θα ανάψουν φωτιά στο μπαρμπεκιου και θα ψησουν μπριζόλες... Αυτά!!

Άσχημα είναι;;;;Μια χαρά το βλέπω...και παρέα και καλό φαί!!!!!Καλά να περάσετε!!!!!

Γεια σας και απο εμένα...

εδώ εχει ήλιο και αέρα. Σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο με χυλοπίτες...ειχαμε πει να κάνουμε μοσχαράκι αλλά τελικά λόγω της ιωσης του συζυγού χθες πήραμε κοτόπουλο για να κάνουμε χθες σουπα...και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του θα γίνει κοκκινιστό με χυλοπίτες...που έχουμε ΤΟΝΟΥΣ.

Χειροποίητες οι χυλοπίτες;;;;.....εεεε;;;;;χειροποίητες;;;;Πωπω!!!!Απίθανο θα είναι!!!!!Καλή σας όρεξη!!!!!

Πάω γιατί έχω αργήσει να ξυπνήσω και δεν εχω κάνει ακόμα τιποτα...κατά τις 3 μας βλέπω να τρώμε.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!

Η μερα σήμερα παραήταν γεμάτη!! Φανταστείτε φοράω τα παπούτσια μου από τις 10 το πρωι....

Φάγαμε τις μπριζολίτσες μας (μια χαρα τα πήγα ως εκεί!), μετά εκανα μάθημα αλλά αρκετή ωρα γιατί έβαλα τα παιδιά να κάνουν ασκησούλες στον υπολογιστή, μετά ηρθε επίσκεψη η ανηψιά του άντρα μου που μας έφερε 2 κουτιά γλυκά :shock::shock: ενα με σιροπιαστά κι ενα με σοκολατοειδή (εκεί τα χαλασα αρκετά μπορώ να πω..) και μετά ηρθαν κάτι φιλοι να μας δουνε (εφεραν 3 πάστες) κι εφυγαν πριν από λίγο... Χαρηκα πάρα πολύ ομως, και από αναγούλες κι εμετούς ΤΙΠΟΤΑ σημερα...Λετε ν' αρχίσω να ανησυχώ:confused::confused:

Α! Σημερα η μαθητριά μου ειπε οτι φουσκώνω, αλλά νομίζω παίζει να ναι από το φαγητό των 2 τελευταιων ημερων...ειχε πλάκα ομως γιατί δε με πολυένοιαξε!!:tongue:

Εσείς τι κανατε?? Οντως, σιγή σημερα..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!

Futuraki, τι κάνεις σήμερα?

ioannav περιμένουμε τη χοριακή σου...να πάνε ολα καλά:D:D

Καλημέρα πουλάκι μου,πως είσαι ;;;

Λοιπόν, σήμερα λέω να κάνω φασολάδα και αν έχω όρεξη και ξεσκόνισμα-σκούπισμα.Καθαρό είναι το σπίτι,απλά μια συντήρηση.Κατά τα άλλα βαριέμαι φοβερά.Το σ/κ πέρασε ήσυχα και ξεκούραστα.Αυτή η εβδομάδα είναι μισή λόγω των εορτών και ο αντρούλης μου θα σχολάσει αύριο το μεσημέρι και θα ξαναπάει στην δουλειά το Σάββατο το μεσημέρι(απογευματινός).Πολύ μου αρέσει που θα τον έχω εδώ!!!!!Εχθές όλη μέρα μαζεύαμε προσανάμματα,για να είμαστε έτοιμοι για τα κρύα ...όταν έρθουν.

Εσύ τι θα κάνεις σήμερα;;;

IOANNA..καλά αποτελέσματα κορίτσι μου....με μια μεγάλη χοριακή!!!!!Περιμένουμε νέα σου!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα πουλάκι μου,πως είσαι ;;;

Λοιπόν, σήμερα λέω να κάνω φασολάδα και αν έχω όρεξη και ξεσκόνισμα-σκούπισμα.Καθαρό είναι το σπίτι,απλά μια συντήρηση.Κατά τα άλλα βαριέμαι φοβερά.Το σ/κ πέρασε ήσυχα και ξεκούραστα.Αυτή η εβδομάδα είναι μισή λόγω των εορτών και ο αντρούλης μου θα σχολάσει αύριο το μεσημέρι και θα ξαναπάει στην δουλειά το Σάββατο το μεσημέρι(απογευματινός).Πολύ μου αρέσει που θα τον έχω εδώ!!!!!Εχθές όλη μέρα μαζεύαμε προσανάμματα,για να είμαστε έτοιμοι για τα κρύα ...όταν έρθουν.

Εσύ τι θα κάνεις σήμερα;;;

Καλά ειμαι!!! Και δεν εχω αναγούλες και τέτοια και ανησυχώ...Τελοσπάντων...

Εγώ θα ψησω τσιπουρα στο φουρνο, κι εχει μεινει και ψαρόσουπα να φαμε..

Καλά κάνατε και προετοιμαστήκατε...των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά ειμαι!!! Και δεν εχω αναγούλες και τέτοια και ανησυχώ...Τελοσπάντων...

Εγώ θα ψησω τσιπουρα στο φουρνο, κι εχει μεινει και ψαρόσουπα να φαμε..

Καλά κάνατε και προετοιμαστήκατε...των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν:tongue::tongue:

Η ψαρόσουπα πολύ μου αρέσει!!Βάζεις μουστάρδα;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Οχι...πάει λες??

Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!!!Χτύπα στο μπλέντερ μουστάρδα με λίγο από το ζουμί της σούπας για να διαλυθεί καλά....και θα δεις διαφορά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!!!Χτύπα στο μπλέντερ μουστάρδα με λίγο από το ζουμί της σούπας για να διαλυθεί καλά....και θα δεις διαφορά!!!

Ωραια, θα το κάνω. Γιατί εχω φάει κι ενα σωρό απο το πρωι και δε μου γεμίζει το ματι τωρα η σούπα:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραια, θα το κάνω. Γιατί εχω φάει κι ενα σωρό απο το πρωι και δε μου γεμίζει το ματι τωρα η σούπα:tongue::tongue:

Κάνε το,και πες μου.Εμείς πάντα στη ψαρόσουπα βάζουμε μουστάρδα και μπόλικο λεμόνι(την θέλουμε ξινή...γούστα είναι αυτά).Και όταν έτυχε να την κάνω σε τραπέζι την ευχαριστήθηκαν!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κάνε το,και πες μου.Εμείς πάντα στη ψαρόσουπα βάζουμε μουστάρδα και μπόλικο λεμόνι(την θέλουμε ξινή...γούστα είναι αυτά).Και όταν έτυχε να την κάνω σε τραπέζι την ευχαριστήθηκαν!!!!

Εννοείται!!!!!!

Που ειναι καλέ η ioanna??????? Λες να ειναι στη δουλειά και να μην εχει πάρει αποτελέσματα ακόμα?????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

έχω άγχος άγχος άγχος απ τις 8 έχω δώσει αίμα και ακόμα να βγουν τα αποτελέσματα. στη δουλειά είμαι και κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα........τους πήρα τηλ πριν καμια ώρα και δεν έχουν βγει μου είπαν...θα τα σπάσω όλα εδώ μέσα λέμεεεεεεεεε

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...