Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια???τι κανετε???ξυπνησα νωρις γιατι κανω δουλειες στο σπιτι!!!εσεις τι λεει το προγραμμα σας για σημερα???

Καλημέρα!! Κι εγώ νωρίς ξύπνησα για να δώσω αίμα. και σε λίγο θα παω στο γιατρό να μου γράψει κάτι φάρμακα.

Έχω τρομερή ατονία. μαλλον γιατί δεν κοιμάμαι καλά και σηκώνομαι πολλές φορές αλλά και γιατί δεν μπορώ να τρώω τίποτα της προκοπής όλη μέρα. και η αλήθεια είναι οτι δεν έτρωγα και λίγο τον τελευταίο καιρό;)

Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι η εξέταση θα δείξει πως δεν θα κάνουμε εμβρυομεταφορά την πέμπτη... Και φανταστείτε οτι νιωθω τόσο χάλια που έχει αρχίσει να μη με νοιάζει. Μόνο να συνέλθω θέλω κι όλα τ άλλα θα γίνουν αν θέλει ο Θεός...

Εσύ θα πας για μπανάκι? Όντως η τηλεόραση δεν έχει τίποτα. Κ εγώ εχω αρχίσει να βαριέμαι κάπως. Αχ, που έιναι τα καλοκαίρια που πήγαινα καθημερινά για μπάνιο, βόλτες, μπυρίτσα κτλ??? Δε δουλέυω κιόλας και το μόνο που σκέφτομαι είναι η εξωσωματική... Για διακοπές ούτε καν.! Εσύ πότε θα πας? Δουλέυεις τώρα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Palmoma καλημέρα! Μη σε νοιάζει για τις διακοπές, είσαι εγκυούλα τώρα και δε μετράει τίποτα άλλο νομίζω;)

Ναι η future μας ανέβαζε κάπως... Που είσαι καλεεεεεεεεε??????????????????

(φωνάζω μήπως μ ακούσει!:rolleyes:) ¨Ομως γενικά είμαστε μικρή παρέα π.χ στο καφέ εξωσωματικής που μπάινω καμια φορά να δω τι γίνεται με άλλες περιπτώσεις γίνεται Ο χαμός κάθε μέρα..μιλάμε για σελίδες ολόκληρες!

Δε θυμάμαι εσύ θα έκανες υπέρηχο σήμερα ή η Luckystar?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!! Κι εγώ νωρίς ξύπνησα για να δώσω αίμα. και σε λίγο θα παω στο γιατρό να μου γράψει κάτι φάρμακα.

Έχω τρομερή ατονία. μαλλον γιατί δεν κοιμάμαι καλά και σηκώνομαι πολλές φορές αλλά και γιατί δεν μπορώ να τρώω τίποτα της προκοπής όλη μέρα. και η αλήθεια είναι οτι δεν έτρωγα και λίγο τον τελευταίο καιρό;)

Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι η εξέταση θα δείξει πως δεν θα κάνουμε εμβρυομεταφορά την πέμπτη... Και φανταστείτε οτι νιωθω τόσο χάλια που έχει αρχίσει να μη με νοιάζει. Μόνο να συνέλθω θέλω κι όλα τ άλλα θα γίνουν αν θέλει ο Θεός...

Εσύ θα πας για μπανάκι? Όντως η τηλεόραση δεν έχει τίποτα. Κ εγώ εχω αρχίσει να βαριέμαι κάπως. Αχ, που έιναι τα καλοκαίρια που πήγαινα καθημερινά για μπάνιο, βόλτες, μπυρίτσα κτλ??? Δε δουλέυω κιόλας και το μόνο που σκέφτομαι είναι η εξωσωματική... Για διακοπές ούτε καν.! Εσύ πότε θα πας? Δουλέυεις τώρα?

gemini καλημερα!!!διακοπες τελη Αυγουστου,δεν δουλευω αυτο το διαστημα απο επιλογη μου,σημερα ερχεται η μαμα μου και θα πηγαινουμε για μπανακι το απογευμα!!ρε συ μην σε παιρνει απο κατω και σκεφτεσαι την αρνητικη πλευρα οτι δεν θα γινει η εβρυομεταφορα γιατι το παν η αριστη ψυχολογια και αν δεν εχεις σιγουρα νοιωθεις χαλια κ.τ.λ.,αντε να δεις ολα θα πανε καλα ....παντως μου αρεσει που ειμαστε 4-5 κοριτσια απο το να γινοταν χαμος και να μπερδευομασταν!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν τα νέα είναι οτι η Ε2 και ο αιματοκρίτης ειδικά είναι πολύ υψηλά και μου είπε ν αρχίσω οπωσδήποτε τις innohep, σταματάω τα utrogestan και θ ανέβω Αθήνα την Πέμπτη να με δει. Τα έμβρυα καλά είναι, μπαίνουν κατάψυξη. Αρα εμβρυομεταφορά τον άλλο μήνα.

Το πρήξιμο καλά κρατεί!:mad:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου να ειμαι και εγω δυστηχως αρνητικη η β χοριακη.Δε πηραζει την επομενη φορα.

Κρίμα.... Δεν πειράζει όμως, ΔΕΝ το βάζουμε κάτω... Βρίσε, κλάψε, σπάστα και μόλις βγει ο ήλιος της καινούριας μέρας σκέψου το επόμενο βήμα... η επόμενη φορά είναι δική σου, δεν θα του περάσει...

Και μην ξεχνάς...ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν τα νέα είναι οτι η Ε2 και ο αιματοκρίτης ειδικά είναι πολύ υψηλά και μου είπε ν αρχίσω οπωσδήποτε τις innohep, σταματάω τα utrogestan και θ ανέβω Αθήνα την Πέμπτη να με δει. Τα έμβρυα καλά είναι, μπαίνουν κατάψυξη. Αρα εμβρυομεταφορά τον άλλο μήνα.

Το πρήξιμο καλά κρατεί!:mad:

Εντάξει..τον επομενο μηνα. Δεν θέλω βρε κοριτσια ηττοπάθειες. Ειλικρινά ξέρω οτι ειναι δύσκολο. Μην νομίζετε οτι επειδή εγώ έμεινα έγκυος ξεχασα τις αγωνιες, τις καθυστερήσεις, τις ενέσεις, τις ορμόνες...και κυρίως τα χαστούκια αποτυχίας. Εγώ τα έτρωγα απανωτά άλλωστε..αλλά όσο περισσότερα έτρωγα τόσο περισσότερο πείσμωνα. Ξέρω οτι ειναι δύσκολο, ξέρω οτι οι καθυστερήσεις σας δοκιμάζουν τα νεύρα, αλλά απο την αλλη δεν θα πρέπει να το αφήσετε να σας πάρει απο κάτω. Όσο δύσκολο κι αν είναι πρέπει να παραμείνετε ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ.

Zoyzoy31 λυπάμαι για το αρνητικό. Ψάξε να βρεις μέσα σου το κουράγιο και την δυναμη να συνεχίσεις και κυρίως την πίστη στον εαυτό σου και το παιδάκι σου που περιμένει να έρθεις.

A5K6p3.png

Για σηκωθείτε απο καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες...κλπ που λέει και ο Λιακόπουλος, και βρείτε την χαρά σας...δεν μπορεί κάπου κοντά ειναι....αχουυ τι έπαθα λείπει και η future να δώσει τον ρυθμό....

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

A5K6p3.png

Δες το πρήξιμο σαν...πρόβα καλε

Χαχαχαχα! Ναι ετσι θα λέω στους κακεντρεχείς!!!!

Να σου πω, τώρα αλήθεια δε με πειράζει η καθυστέρηση γιατί και η ίδια δε νιώθω καλά. θέλω μονω να συνέλθω και όλα τα άλλα θα τα βρούμε!!

Απλά έχω δύο θέματα:1) επειδή δεν αισθάνομαι καλά δε μπορώ να κάνω κάποια πράγματα να χαρώ και να ξεχαστώ π.χ. βόλτες, μπάνια

2) Φοβάμαι λίγο για τα καταψυγμένα πως είναι η διαδικασία, και αν έιναι το ίδιο καλά με τα φρέσκα, και πότε ακριβώς θα τα τοποθετήσει γιατί 1 Σεπτέμβρη έχω και σχολείο (Αγγλικού έιμαι:cool:)και και και και και...

Το βλέπω εγώ θα τον πρήξω τον γιατρό την Πέμπτη που θα τον δω...τι μόνο εσέις θα την πληρώνετε??;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης σήμερα καράλαβα που λέγατε πόσο $%%^&ενέσεις είναι οι innohep!

Η βελόνα μου φαίνεται πολύ χοντρή και δύσκολο να μπει -εκτός αν φταίει που η κοιλιά μου είναι τσίτα... Φαντάσου οτι απότην αρχή ολες τις ενέσεις τις έχω κάνει μόνη μου και σ αυτή 'εβαλα τον αντρα μου να την κάνει.

Ο γιατρός μου είπε να πιέζω το βαμβάκι μετά για κανα 3λεπτο για να μην κάνει μελανιά, αλλά έκανα κάτι σημάδια κόκκινες κουκίδες που μετά από ώρα έβγαλαν αίμα όταν έκανα ντουζ...

Ελπίζω να πέσει ο ρημαδοαιματοκρίτης και να τις σταματήσω σύντομα... Άλλο να το κάνεις για τα έμβρυα και άλλο έτσι στο άσχετο!

sorry πολύ μίλησα σήμερα μου φαίνεται:shock:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χαχα Αγγλικού...χαχαχα τι μου θύμισες τώρα...απο το λύκειο έχω να την ακούσω την λέξη...

Λοιπον οι inohep όντως έχουν μια χοντρή βελόνα...αλλά το θεμα ειναι οταν επιλέξεις το σημείο...να μην κάνεις πισω. Ούτε σε μένα μπαίνει εύκολα (δεν ειναι μόνο η δική σου κοιλιά). Αλλά τώρα πια έχω βρει ενα σημείο, στο οποίο δεν πονάω :shock: Και τις κοπανάω όλες εκεί, την μια πάνω στην άλλη. Και φυσικα με το κόλπο που σου ειπε ο γιατρός...εχω λιγότερα σημάδια απο άλλες κοπελίτσες.

Ααα εδω να πω οτι για τις μελανιές γενικότερα μπορείτε να βάζετε κομπρέσες με αλουμινόνερο..και τις εξαφανίζουν...σιγά σιγά.

Να αισθανεσαι τέλεια...ακους. Να κάνεις βόλτες, και μπάνια, και χαλάρωση, να σκέφτεσαι το παιδάκι σου που θα έρθει να σε βρει σε έναν μήνα περίπου (λιγοτερο νομίζω...), να σκέφτεσαι οτι τα κατεψυγμενα ειναι μια χαρά...να εγω τώρα αρακά Μπαρμπαστάθη βράζω :tongue::tongue::tongue:.

A5K6p3.png

κοριτσαρεσ μου σας ευχαριστω πολυ.Ειλικρινα ειμαι καλα σημερα δεν εκλαψα ημουν προετημασμενη γιατι καθε μερα ειχα λιγο αιμα.Παρολο που μου ειπαν οτι πολλεσ ειχαν στην αρχη αιμα εγω το πιστευα οτι δεν ημουν.Δε πηραζει ηταν η πρωτη μου προσπαθεια ο θεοσ ειναι μεγαλοσ την επομενη φορα ισωσ ειναι διαφορετικα τα πραγματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...