Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου,κάνε ότι σου είπε ο γιατρός και να ελπίζεις το καλύτερο!!!!Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,υπάρχουν και χαμηλές χοριακές που πήγαν καλά!!

Το αίμα είναι πολύ;;;Είναι κόκκινο;;;

δεν είναι πολύ και ούτε πολύ κόκκινο..ροζ προς κόκκινο μου φαίνεται και το βλέπω κάθε φορά στο σκούπισμα..περιττό να πω πως είμαι συνέχεια τουαλέτα και ψάχνω..πολύ άγχος ρε γαμώτο, ούτε το τηλ. για να μάθω το αποτέλεσμα δε σήκωνα ο άντρας μου το σήκωσε.. ότι γίνει..στην τελική θα υοθετήσω ένα και τέλειωσε η υπόθεση..ο χου

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θετικό βγήκε αλλά πολύ χαμηλή τιμή...24.....χοριακή ξανά τη Δευτέρα και βλέπουμε. στεναχωρέθηκα. εντωμεταξύ έχω αίμα που και που και ο γιατρός είπε να αυξήσω σε 4/ημέρα τα ουτρογκεσταν. αυτά ξαναέπιασα καναπέ αλλά δεν ελπίζω σε πολλά

Πιάσε τον καναπέ και μη λες τιποτα...ολα παίζουν...

Πόσες μέρες εισαι απο τη μεταφορά??

Κοριτσια ελειπα το πρωι με τον αντρα μου ειχαμε ψωνια και τετοια αλλά...χάλια...ζαλιζομαι στο αμάξι...και στα μαγαζιά μεσα...:shock:δεν ειμαι για πολλά...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

δεν είναι πολύ και ούτε πολύ κόκκινο..ροζ προς κόκκινο μου φαίνεται και το βλέπω κάθε φορά στο σκούπισμα..περιττό να πω πως είμαι συνέχεια τουαλέτα και ψάχνω..πολύ άγχος ρε γαμώτο, ούτε το τηλ. για να μάθω το αποτέλεσμα δε σήκωνα ο άντρας μου το σήκωσε.. ότι γίνει..στην τελική θα υοθετήσω ένα και τέλειωσε η υπόθεση..ο χου

Ειναι καλό πάντως το οτι δεν ειναι πολύ κοκκινο...μου θυμίζει αυτό που ειχα τη Δευτερα...Ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλά μην απογοητεύεσαι...εχουμε δει απ ολες τις περιπτώσεις...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια ελειπα το πρωι με τον αντρα μου ειχαμε ψωνια και τετοια αλλά...χάλια...ζαλιζομαι στο αμάξι...και στα μαγαζιά μεσα...:shock:δεν ειμαι για πολλά...

11 μέρες απ τη μεταφορά. πιάσε και εσύ καναπεδάκο και άσε δουλειές και ψώνια για τους άλλους

ty11p2.png

11 μέρες απ τη μεταφορά. πιάσε και εσύ καναπεδάκο και άσε δουλειές και ψώνια για τους άλλους

Βλαστοκύστες έβαλες;

Καλά λέει η gemini έχουμε ακούσει τόοοσες περιπτώσεις που όλα παίζουν.Δύσκολο μεν,αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να περιμένεις.Και να είσαι αισιόδοξη!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλά που το κατάλαβες...άραξε στον καναπέ και εσύ!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Βλαστοκύστες έβαλες;

Καλά λέει η gemini έχουμε ακούσει τόοοσες περιπτώσεις που όλα παίζουν.Δύσκολο μεν,αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να περιμένεις.Και να είσαι αισιόδοξη!!!

όχι 3 ημερών ήταν και τα δυό

ty11p2.png

όχι 3 ημερών ήταν και τα δυό

Ρε αγάπη μου είναι νωρίς ακόμη.Γιατί σου είπαν να κάνεις χοριακή στις 11 μέρες;;;Εμένα μου είχαν πει στις 14!!!!Μέχρι την Δευτέρα θα ανέβει καλέ,μη στεναχωριέσαι!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ρε αγάπη μου είναι νωρίς ακόμη.Γιατί σου είπαν να κάνεις χοριακή στις 11 μέρες;;;Εμένα μου είχαν πει στις 14!!!!Μέχρι την Δευτέρα θα ανέβει καλέ,μη στεναχωριέσαι!!!

δεν ξέρω γιατί...η μεταφορά έγινε στις 11 του μήνα, δεν τη μέτράμε αυτή τη μέρα μου είχατε πει πιο παλιά, και άρα είμαι στην 11η μέρα σήμερα..και το χαρτί που μου δώσανε έγραφε πως σήμερα έπρεπε να κάνω χοριακή, μήπως γιατί τα έμβρυα ήταν 3 ημερών΄συν 11 μέρες μέχρι σήμερα = 14! ξέρω και γω μωρέ ότι μου λένε κάνω..και έχω και κάτι νεύρα απο χθες, όλα με νευριάζουν, πως και πως περιμένω να τσακωθώ με κάποιον

ty11p2.png

Ειναι νωρις πάντως για 3 ημερών εμβρυα...Εμένα ηταν 6ημερών κι εκανα 10 μερες μετά... Δε σου λέω οτι πρεπει να πετάς στα συννεφα, και λογικό ειναι να χεις νευρα...ομως πρεπει να περιμένεις υπομονετικά...2 μερουλες ειναι ακόμα...

Καλά που το κατάλαβες...άραξε στον καναπέ και εσύ!!!!!!:tongue::tongue:

Αστα κι ολο πεινουσα γιατι ενιωθα ατονία και τωρα πάω να σκάσω...εχει πεταχτεί η κοιλιά μου και με πονάνε και τα ποδια μου από το περπάτημα...Σας λέω εχω γινει τελείως σαράβαλη!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Που ειστε όλες σημερα???

Εγώ ενιωθα τοοοοοσο κουρασμένη που άραξα στον καναπέ και δεν έκανα απολυτως τίποτα... Μονο φαγητό...πολύ φαγητό...Αχ με μάτιασα για το κιλό που έχασα...:tongue::tongue:

Τωρα συνήλθα και μπορεί να ρθει η φίλη μου με τον δικό της να αράξουμε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να'μαι και εγω η ξενύχτισα...

Ioanna δεν υπαρχει λογος άγχους. Ξέρεις οτι κάτι έχει γίνει και οτι το παλεύει...δεν ειναι φοβερή η τιμή...αλλά και η μέρα ειναι 11η. Επομένως κάνεις ό,τι σου λένε...και υπομονή. Και λίγη καλή σκέψη δεν βλάπτει. Δεν έχεις κερδίσει αλλά σιγουρα δεν έχεις χάσει...επομένως μην άγχεσαι. Και μην στενοχωριεσαι. Την Δευτέρα τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Εμείς ειχαμε πάει στην πεθερά...για φαγητό το βράδυ και τώρα γυρισαμε. Ήρθαν και κάτι φίλοι με τα παιδάκια τους, μπλέξανε με τις ανηψιές μου και έγινε Ο χαμός. Καλύτερα...ξεφύγαμε λίγο απο τις ίδιες κουβέντες. Το απόγευμα νωρίς ειχαμε το μνημόσυνο....

Τελικά την κουμπάρα δεν την είδα, παντελόνι δεν βρήκα (πήγα πάλι στα ίδια μαγαζιά και δεν είχαν φέρει τιποτε διαφορετικό)....πρέπει να πάω στα ειδη με βρεφικά πλέον μήπως δω κάτι αλλο. Εχω και κάτι φουστανάκια ριχτά και θα τα επιστρατεύσω απο βδομάδα...όσο δεν κάνει πολύ κρυο. Δεν γινεται αλλιώς. Το τζην πρέπει να πλυθεί :oops:

Αυτά...λέω να πάω να ξαπλώσω πλέον. Νιώθω και λίγο κουρασμένη, και λίγο...βαριά. Νιώθω ένα βάρος..και ειναι νωρίς ακομα...

Καληνύχτα κορίτσια...

A5K6p3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα.!!!!!!!!!!Τι κάνετε;;;;

Εδώ έχει 10 βαθμούς θερμοκρασία και συννεφιά.....άναψα λοιπόν την σόμπα και αυτή τη στιγμή στο φούρνο της σιγοψήνεται το χοιρινό κότσι με μπύρα και λεμονάτες πατάτες!!!!!Σαλάτα μαρούλι και κρασάκι το μεσημέρι και .....τέλεια!!!

Εσείς τι θα κάνετε σήμερα;Τι θα μαγειρέψετε;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Να'μαι και εγω η ξενύχτισα...

Εμείς ειχαμε πάει στην πεθερά...για φαγητό το βράδυ και τώρα γυρισαμε. Ήρθαν και κάτι φίλοι με τα παιδάκια τους, μπλέξανε με τις ανηψιές μου και έγινε Ο χαμός. Καλύτερα...ξεφύγαμε λίγο απο τις ίδιες κουβέντες. Το απόγευμα νωρίς ειχαμε το μνημόσυνο....

Τελικά την κουμπάρα δεν την είδα, παντελόνι δεν βρήκα (πήγα πάλι στα ίδια μαγαζιά και δεν είχαν φέρει τιποτε διαφορετικό)....πρέπει να πάω στα ειδη με βρεφικά πλέον μήπως δω κάτι αλλο. Εχω και κάτι φουστανάκια ριχτά και θα τα επιστρατεύσω απο βδομάδα...όσο δεν κάνει πολύ κρυο. Δεν γινεται αλλιώς. Το τζην πρέπει να πλυθεί :oops:

Αυτά...λέω να πάω να ξαπλώσω πλέον. Νιώθω και λίγο κουρασμένη, και λίγο...βαριά. Νιώθω ένα βάρος..και ειναι νωρίς ακομα...

Καληνύχτα κορίτσια...

Αντε, αντε χτες όλο βολτίτσα ήσουν:tongue::tongue:. Ωραία ειναι έτσι σου φαίνεται το Σ/Κ! Αλλά τι ειναι κι αυτό με την κούραση??? Χτες τελικά τιποτα δεν κάναμε, ούτε η φιλη μου ηρθε, και κοιμήθηκα από τις 12 σερί μέχρι τωρα...ούτε αυπνίες ούτε τιποτα!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα.!!!!!!!!!!Τι κάνετε;;;;

Εδώ έχει 10 βαθμούς θερμοκρασία και συννεφιά.....άναψα λοιπόν την σόμπα και αυτή τη στιγμή στο φούρνο της σιγοψήνεται το χοιρινό κότσι με μπύρα και λεμονάτες πατάτες!!!!!Σαλάτα μαρούλι και κρασάκι το μεσημέρι και .....τέλεια!!!

Εσείς τι θα κάνετε σήμερα;Τι θα μαγειρέψετε;;;;

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Κι εδ'ω εχει συννεφιά αλλά δεν μπορώ να πω οτι εχει και κρυο...

Τι ωραία, φαντάζομαι το χοιρινό θα γινει λουκουμάκι!!!!!:P:p Τη σόμπα πως τη βλέπεις?? Κάνει δουλειά??

Εγώ σημερα έχω και μάθημα και θα φάμε στην πεθερά μου που θα ειναι και η κουνιάδα μου...κοινώς θα μαζευτούμε κάμποσοι!! Τι φαγητό να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω...μαλλον θα ανάψουν φωτιά στο μπαρμπεκιου και θα ψησουν μπριζόλες... Αυτά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας και απο εμένα...

εδώ εχει ήλιο και αέρα. Σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο με χυλοπίτες...ειχαμε πει να κάνουμε μοσχαράκι αλλά τελικά λόγω της ιωσης του συζυγού χθες πήραμε κοτόπουλο για να κάνουμε χθες σουπα...και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του θα γίνει κοκκινιστό με χυλοπίτες...που έχουμε ΤΟΝΟΥΣ.

Πάω γιατί έχω αργήσει να ξυπνήσω και δεν εχω κάνει ακόμα τιποτα...κατά τις 3 μας βλέπω να τρώμε.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...