Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Μικρούλι τι κάνεις σήμερα;;;Πως είσαι;;;Έχεις ζαλάδες και αναγούλες;;;

Είχα βγει έξω για κάτι δουλειές και τώρα θέλω να μαγειρέψω.

Το στεφάνι μου, ;) μου ζήτησε γιουβαρλάκια...μετά από την χθεσινή βοήθεια του χαλάω εγώ χατήρι;;;Φωτιά θα πέσει να με κάψει!!!!!:tongue::tongue:

Ειμαι καλύτερα...εκανα εμετο κατα τις 7 πάλι κι αυτό μαλλον βοηθάει. Επίσης βοηθάει αν καταφέρω και φαω κάτι το πρωι...

Γιουβαρελάκια????? Μιαμ μιαμ!! Οχι, μην του χαλάσεις χατηρι γιατί η ιδέα του ειναι σούπερ:D

Εμεις εχουμε φακές! Θα μου φέρει η μαμά μου σε λίγο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειμαι καλύτερα...εκανα εμετο κατα τις 7 πάλι κι αυτό μαλλον βοηθάει. Επίσης βοηθάει αν καταφέρω και φαω κάτι το πρωι...

Γιουβαρελάκια????? Μιαμ μιαμ!! Οχι, μην του χαλάσεις χατηρι γιατί η ιδέα του ειναι σούπερ:D

Εμεις εχουμε φακές! Θα μου φέρει η μαμά μου σε λίγο...

Λένε ότι βοηθάει αν τρώς μόλις σηκωθείς από το κρεββάτι κριτσίνια ή μπισκότα με τζίντζερ. Κάπου το είχα διαβάσει....

Ytulp3.png?KixTF0pj

fraoulitsa περαστικά στην αδερφή σου και λυπάμαι για τη δουλειά σου, έχω αποχωριστεί πολλούς συναδέλφους τελευταία λόγω απόλυσης και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα..

gemini μια χαρά τα διδυμάκια σου ε?? άντε όλα καλά πάνε μην ανυσηχείς για τίποτα

πήρα το γιατρό μου τηλ. χθες γιατί τα καφέ συνεχίστηκαν, μετά γίναν κόκκινα, μετά μπεζ, μετά ξανά καφέ και γενικά είχαμε πληθώρα χρωμάτων..μου είπε να μείνω στο κρεβάτι και να μην πάω για δουλειά σήμερα, του είπα οτι αυτό δε γινεται γιατί δεν έχω άλλη άδεια και μου είπε να περιορίσω τις δαστηριότητες μου γενικά και να μην περπατάω..οπότε δεν οδήγησα σήμερα(με πήγε άντρας μου) και όλη τη μέρα καθόμουν στην κουνιστή καρέκλα μου(2 φορές σηκώθηκα για τουαλέτα μόνο) το χρωματολόγιο όμως παραμένει το ίδιο.....αυτα!!

ty11p2.png

fraoulitsa περαστικά στην αδερφή σου και λυπάμαι για τη δουλειά σου, έχω αποχωριστεί πολλούς συναδέλφους τελευταία λόγω απόλυσης και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα..

gemini μια χαρά τα διδυμάκια σου ε?? άντε όλα καλά πάνε μην ανυσηχείς για τίποτα

πήρα το γιατρό μου τηλ. χθες γιατί τα καφέ συνεχίστηκαν, μετά γίναν κόκκινα, μετά μπεζ, μετά ξανά καφέ και γενικά είχαμε πληθώρα χρωμάτων..μου είπε να μείνω στο κρεβάτι και να μην πάω για δουλειά σήμερα, του είπα οτι αυτό δε γινεται γιατί δεν έχω άλλη άδεια και μου είπε να περιορίσω τις δαστηριότητες μου γενικά και να μην περπατάω..οπότε δεν οδήγησα σήμερα(με πήγε άντρας μου) και όλη τη μέρα καθόμουν στην κουνιστή καρέκλα μου(2 φορές σηκώθηκα για τουαλέτα μόνο) το χρωματολόγιο όμως παραμένει το ίδιο.....αυτα!!

Κάνε υπομονή καρντάσι,οι μέρες τελείωσαν.Αύριο θα κάνεις χοριακή και θα βγεις από την αγωνία...Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!!;);)Και περιμένουμε νέα σου!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλησπερα κοριτσια!!! τι κανετε?!!ιωαννα υπομονη αυριο θα ξερεις οτι εισαι μανουλα στο ευχομαι ολοψυχα!!τα δικα μου νεα ειναι οτι χθες εγινε η ωοληψια μου πηραν 7 αυγουλακια και γονιμοποιηθηκαν και τα 7 μου προτεινε να βαλουμε 5 στην καταψυξη και συμφωνησαμε αυριο στις 11.30 θα γινει η εβρυομεταφορα!!!μαλλον δεν θα μπορω να σας γραφω !!ευχομαι ολες να στε καλα και θα τα ξαναπουμε καποια στιγμη και μακαρι να χω ευχαριστα γεγονοτα να σας πω!!!

:P

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!! τι κανετε?!!ιωαννα υπομονη αυριο θα ξερεις οτι εισαι μανουλα στο ευχομαι ολοψυχα!!τα δικα μου νεα ειναι οτι χθες εγινε η ωοληψια μου πηραν 7 αυγουλακια και γονιμοποιηθηκαν και τα 7 μου προτεινε να βαλουμε 5 στην καταψυξη και συμφωνησαμε αυριο στις 11.30 θα γινει η εβρυομεταφορα!!!μαλλον δεν θα μπορω να σας γραφω !!ευχομαι ολες να στε καλα και θα τα ξαναπουμε καποια στιγμη και μακαρι να χω ευχαριστα γεγονοτα να σας πω!!!

Καλή επιτυχία!!!Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι.Και κάποια στιγμή που θα σηκωθείς για τουαλέτα μπες 2 λεπτά και γράψε νέα σου!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Fraoulitsa περαστικά για την αδερφή σου, να'ναι καλά η κοπέλα και πάνω απο όλα υγεία να έχετε. Όσο για την δουλεια, ό,τι και να πω ειναι λίγο. Μακάρι να μπορέσεις να βρεις κάτι σύντομα. Και σε εμάς πάλι σήμερα έφυγαν 2 άτομα.

Mariamarilia καλή επιτυχία για αύριο. Πολυ καλός ο αριθμός σου. Να πας με ηρεμία και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά. Σύντομα να έχουμε και τα δικά σου ευχάριστα νέα.

Ioanna μου έφτασε η ώρα. Με το καλό η χοριακή σου αύριο και σου εύχομαι ΤΕΛΕΙΟ νουμερο, τεράστιο που να μην χωράει καμία αμφιβολία. Και συντομα να έχεις τις...καούρες μου. Όλα καλά θα πάνε θα το δεις.

Geminaki κουράγιο με τους εμετούς. Δες την θετική πλευρά...δεν παχαίνεις :tongue: Σημαντικό και αυτό. Όλα θα πάνε καλά, σιγά σιγά θα ηρεμήσεις...και η εγκυμοσύνη θα πάρει τον δρόμο της.

Futuraki ωραία τα γιουβάρκαλος; Τα κανεις αυγολέμονο ή με τομάτα;

Εγώ εχω καούρες...δεν σταματάνε με τίποτα. Και πίνω νερό νερό νερό...

Κατά τα άλλα και σε εμάς απέλυσαν 2 κοπέλες σήμερα, και προχθες μια κυρία στα 50 λίγο πριν την σύνταξη με παιδιά φοιτητές και άντρα άνεργο...σουπερ η ψυχολογία.

Αύριο θα πάω υποτίθεται με την κουμπάρα μου για καφέ και ψώνια. Για να δουμε...

Αυτά σε γενικές γραμμές κορίτσια τα νέα μου.

Παω για νερο...πάλι

A5K6p3.png

Fraoulitsa περαστικά για την αδερφή σου, να'ναι καλά η κοπέλα και πάνω απο όλα υγεία να έχετε. Όσο για την δουλεια, ό,τι και να πω ειναι λίγο. Μακάρι να μπορέσεις να βρεις κάτι σύντομα. Και σε εμάς πάλι σήμερα έφυγαν 2 άτομα.

Mariamarilia καλή επιτυχία για αύριο. Πολυ καλός ο αριθμός σου. Να πας με ηρεμία και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά. Σύντομα να έχουμε και τα δικά σου ευχάριστα νέα.

Ioanna μου έφτασε η ώρα. Με το καλό η χοριακή σου αύριο και σου εύχομαι ΤΕΛΕΙΟ νουμερο, τεράστιο που να μην χωράει καμία αμφιβολία. Και συντομα να έχεις τις...καούρες μου. Όλα καλά θα πάνε θα το δεις.

Geminaki κουράγιο με τους εμετούς. Δες την θετική πλευρά...δεν παχαίνεις :tongue: Σημαντικό και αυτό. Όλα θα πάνε καλά, σιγά σιγά θα ηρεμήσεις...και η εγκυμοσύνη θα πάρει τον δρόμο της.

Κατά τα άλλα και σε εμάς απέλυσαν 2 κοπέλες σήμερα, και προχθες μια κυρία στα 50 λίγο πριν την σύνταξη με παιδιά φοιτητές και άντρα άνεργο...σουπερ η ψυχολογία.

Παω για νερο...πάλι

Το νερό δεν καλμάρει την καούρα,από ότι ξέρω την χειροτερεύει.Δοκίμασε σουρωτή ή σόδα.

Τα γιουβάρλακος τα κάνω με αυγολέμονο, με ντομάτα δεν μας αρέσουν.

Άντε,με την κουμπάρα σου προσπαθείς από την προηγούμενη εβδομάδα να συναντηθείς.Μακάρι να τα καταφέρετε αύριο και να περάσεις καλά!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τιποτα δε θα σου πω γιατι εχετε ακούσει κι από μενα όλη την παλέτα των χρωματων...Μονο ξεκουραση (αν και τωρα στο λέω αργά) και σου ευχομαι άυριο να εχεις την πιο θετική χοριακή!!!!!

Με το καλό να υποδεχτείς τα εμβρυάκια σου....Φυγε συ, ελα συ είμαστε χαχαχα:tongue::tongue:

.Geminaki κουράγιο με τους εμετούς. Δες την θετική πλευρά...δεν παχαίνεις :tongue: Σημαντικό και αυτό. Όλα θα πάνε καλά, σιγά σιγά θα ηρεμήσεις...και η εγκυμοσύνη θα πάρει τον δρόμο της.

χαχαχα οντως εχασα 1,5 κιλό!!!!!!!!:D:D αν και σημερα καταλαβα οτι αν εχω γεμάτο στομάχι δε με πιάνουν αναγούλες...κακή ανακάλυψη...λεω να την ξεχάσω!!:tongue::tongue:

Μονο με αυγολέμονο τα ξερω:rolleyes:

Κριμα ρε παιδί μου οι απολύσεις...νομιζω τα χειρότερα ειναι μπροστά μας:cry:

Καλά να περάσετε;)

Παω για νερο...πάλι

Το νερό δεν καλμάρει την καούρα,από ότι ξέρω την χειροτερεύει.Δοκίμασε σουρωτή ή σόδα.

Κι εγώ αυτό νομίζω....Μαλιστα σημερα ειχα κι εγώ καούρα γιατί ειπα να ανταμείψω τον εαυτό μου για το κιλό που έχασα με μερέντα που χω να φάω κανα διμηνο... Τοσο πολύ ξεσυνήθισα μάλλον που μετα ήθελα κάτι αλμυρο κι εφαγα ψωμί με τυρι:shock: Περιττό να πω οτι με εχει πεθάνει η καούρα και δε θελω καν να ξαπλώσω...Παντως από αναγούλες τίποτα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια...αντε σε αναμονή χοριακής πάλι. Μακάρι να έχουν πάει όλα καλά για την Ioanna...

Εδώ έχει ήλιο...ωραίο ηλιο. Ξυπνησα αργά (κάθε ΣΚ το ευχαριστιέμαι). Να σκεφτείτε πρωινό δεν έχω φάει ακόμα. Μετά θα πάω απο χασάπη να πάρω κρεατάκι για αύριο, θα φτιάξω μοσχαράκι στην κατσαρόλα...αλλά με άσπρη σάλτα όχι με κόκκινη...γιατί αν το φτιάξω με κόκκινη θα βάλω μακαρόνια και θα γίνει Ανάσταση :tongue::tongue:. Καλά και πάλι σίγουρη δεν είμαι...μπορεί να σας πω αύριο οτι βγήκε...κοκκινιστό.

Και μετά ελπίζω να είναι σε θέση η γνωστή κουμπάρα να βρεθούμε. Αν δεν της ειπαν ξαφνικά χθες οτι δουλεύει σήμερα, αν δεν ειναι ερείπιο απο τα όμορφα ωράρια που δουλεύει ολη την εβδομάδα...για να δουμε.

Το απόγευμα έχουμε μνημοσυνο (3 μήνες του πεθερού)...επομένως γεμάτο το Σάββατο. Την Κυριακη ελπίζω να ειναι πιο χαλαρά τα πράγματα...για να δούμε.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Ωραία...καμία μέσα βλεπω...

Όταν εγώ κάνω σχέδια...ο σύζυγος σηκώθηκε σιναχωμενος...και τελικά έμεινα σπίτι να του φτιάξω σούπα. Η κουμπάρα δεν δίνει σημεία ζωής και δεν απαντά στα τηλ...με λίγα λόγια άκυρη για άλλη μια φορά η βόλτα στα μαγαζιά. Θα πεταχτω εδώ κοντα που έχει H&M μήπως βρω κανένα παντελόνι φθηνό και καλό..όχι τζην...και τελειώσαμε.

A5K6p3.png

θετικό βγήκε αλλά πολύ χαμηλή τιμή...24.....χοριακή ξανά τη Δευτέρα και βλέπουμε. στεναχωρέθηκα. εντωμεταξύ έχω αίμα που και που και ο γιατρός είπε να αυξήσω σε 4/ημέρα τα ουτρογκεσταν. αυτά ξαναέπιασα καναπέ αλλά δεν ελπίζω σε πολλά

ty11p2.png

θετικό βγήκε αλλά πολύ χαμηλή τιμή...24.....χοριακή ξανά τη Δευτέρα και βλέπουμε. στεναχωρέθηκα. εντωμεταξύ έχω αίμα που και που και ο γιατρός είπε να αυξήσω σε 4/ημέρα τα ουτρογκεσταν. αυτά ξαναέπιασα καναπέ αλλά δεν ελπίζω σε πολλά

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου,κάνε ότι σου είπε ο γιατρός και να ελπίζεις το καλύτερο!!!!Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,υπάρχουν και χαμηλές χοριακές που πήγαν καλά!!

Το αίμα είναι πολύ;;;Είναι κόκκινο;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ωραία...καμία μέσα βλεπω...

Όταν εγώ κάνω σχέδια...ο σύζυγος σηκώθηκε σιναχωμενος...και τελικά έμεινα σπίτι να του φτιάξω σούπα. Η κουμπάρα δεν δίνει σημεία ζωής και δεν απαντά στα τηλ...με λίγα λόγια άκυρη για άλλη μια φορά η βόλτα στα μαγαζιά. Θα πεταχτω εδώ κοντα που έχει H&M μήπως βρω κανένα παντελόνι φθηνό και καλό..όχι τζην...και τελειώσαμε.

Δεν είναι γραφτό να συναντηθείς με την κουμπάρα σου τελικά.Τι στο καλό σας ματιάσανε;;;Περαστικά στον αντρούλη σου!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...