Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τι ερημιά καλέ σήμερα το πρωι??

Σημερα ημουν πιο καλα από αναγούλες, μάλλον γιατι έκανα στις 7 εμετό οπότε ξυπνησα πιο ξαλαφρωμένη, και μαγειρεψα!! Εκανα σνιτσελ κοτοπουλο στο φουρνο και πουρε!! Εγιναν όλα πολύ ωραία και χάρηκα και για τον πουρέ γιατί δεν είχα ξαναφτιάξει!!

Μπράβο σεφ!!!!Και εις ανώτερα!!!!

Ακόμη δεν έφυγαν τα μαστόρια.Και έχω ένα σπίτι....άσε μη πω!!!!Να φύγουν και θα κάνω γενική καθαριότητα μετά!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο σεφ!!!!Και εις ανώτερα!!!!

Ακόμη δεν έφυγαν τα μαστόρια.Και έχω ένα σπίτι....άσε μη πω!!!!Να φύγουν και θα κάνω γενική καθαριότητα μετά!!!!

Thanks!!

Ακόμα???? Κατάλαβα...Καλή υπομονή;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσια

Σήμερα εδώ έχει ωραία μερα. Ηλιος..ζεστός. Βεβαια όταν θα πέσει θα το δαγκώσουμε και εμείς..αλλά προς το παρόν. Ειπα οτι θα πάω να περπατήσω λίγο αλλά τωρα βαριέμαι οικτρά...τι ειναι κι αυτό ρε γαμώτο; Και δεν θα μαγειρέψω...εχω ακομα παστιτσιο και φασολάδα...δεν έχω και τιποτε για να μαγειρέψω...μονο μακαρόνια και όσπρια...εε πάλι όσπρια;

Να δώσω και εγώ τις ευχές μου στα κορίτσια για ό,τι καλύτερο και σύντομα για μωράκια...πολλά μωράκια.

Κατά τα άλλα σκέφτομαι να μείνω σπιτι και να χαλαρώσω...μην κάνοντας τιποτα. Δεν κοιμήθηκα αυτό το μεσημέρι γιατί μόλις γύρισα βρήκα εδώ εναν θείο του αντρα μου που ειχε έρθει για φαγητό. Η κόρη του ειναι Αγγλια και γέννησε δίδυμα και η γυναίκα του ειναι ακόμα εκεί. Ετσι ο καημένος ο εργένης ήρθε για φαγητό. Πάλι καλά που ειχαμε την φασολάδα...την ευχαριστήθηκε (ευτυχώς ειναι απλός άνθρωπος...)

Τι άλλο θα μπορούσα να μαγειρέψω ρε γαμώτο; Κριμα ειναι να κάτσω μέσα και να μην κάνω κάτι εποικοδομητικό.

A5K6p3.png

σας ευχαριστώ βρε κορίτσια για τις ευχές σας με συγκινείται ταμάλα!! gemini που το θυμόσουνα βρε θηρίο?? το πρωί νόμιζα πως θα πας στο γιατρό..άντε πήγαινε τώρα και πες μας νέα

future σ άρεσε η καινούρια σόμπα? θα την ανάψεις το σκ φαντάζομαι ε? ή μάλλον θα ψήσεις το σκ...θα καούν τα κάρβουνα λέμεεεεε

palmoma κάνε μια μακαρονάδα μωρέ να τελειώνεις στα γρήγορα και μετά κάτσε στο ιντερνετ να χαζεύεις παιδικά έπιπλα και ρούχα για το μωρό!!

σήμερα ψήσαμε κάστανα στη δουλειά!!!! περνάμε καλά σας λέω!!!

ty11p2.png

Τελικα πήγα και περπάτησα...εφτασα και μέχρι ένα σουπερ μάρκετ και πήρα 2-3 πράγματα (οχι βαρια) και γύρισα. Καλά έκανα τελικά, μια χαρά ήταν και κουνήθηκα και λίγο..αντε μην σαπίσω.

Ειχε ωραία ατμοσφαιρα και καθόλου κρυο. Ήταν πολύ ευχάριστα.

Α ρε καστανάκια ε; Μπράβο μπράβο. Και εγώ θέλω λουκουμάδες...αλλά θα κρατηθώωωωωω

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν την σόμπα την βάλαμε.Έκανα και μια γενική και ομολογώ ότι λατρεύω τον αντρούλη μου,γιατί με βοήθησε πάααρα πολύ!!!:P:p:pΚαι τώρα την ανάψαμε και πίνουμε καφέ χαζεύοντας τις φλόγες!!!!

Geminaki περιμένω νέα σου όταν γυρίσεις από τον γιατρό!!!!!

Palmoma καλά λέει η Ioanna κάνε μια μακαρονάδα ή πατάτες γιαχνί αν τις τρώτε!!!

Ioanna κάστανα έεε;;;;Κακοπερνάτε βρε!!!!!!!!!!

Fraoulitsa χάθηκες...όλα καλά;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κοριτσια

Σήμερα εδώ έχει ωραία μερα. Ηλιος..ζεστός. Βεβαια όταν θα πέσει θα το δαγκώσουμε και εμείς..αλλά προς το παρόν. Ειπα οτι θα πάω να περπατήσω λίγο αλλά τωρα βαριέμαι οικτρά...τι ειναι κι αυτό ρε γαμώτο; Και δεν θα μαγειρέψω...εχω ακομα παστιτσιο και φασολάδα...δεν έχω και τιποτε για να μαγειρέψω...μονο μακαρόνια και όσπρια...εε πάλι όσπρια;

Να δώσω και εγώ τις ευχές μου στα κορίτσια για ό,τι καλύτερο και σύντομα για μωράκια...πολλά μωράκια.

Κατά τα άλλα σκέφτομαι να μείνω σπιτι και να χαλαρώσω...μην κάνοντας τιποτα. Δεν κοιμήθηκα αυτό το μεσημέρι γιατί μόλις γύρισα βρήκα εδώ εναν θείο του αντρα μου που ειχε έρθει για φαγητό. Η κόρη του ειναι Αγγλια και γέννησε δίδυμα και η γυναίκα του ειναι ακόμα εκεί. Ετσι ο καημένος ο εργένης ήρθε για φαγητό. Πάλι καλά που ειχαμε την φασολάδα...την ευχαριστήθηκε (ευτυχώς ειναι απλός άνθρωπος...)

Τι άλλο θα μπορούσα να μαγειρέψω ρε γαμώτο; Κριμα ειναι να κάτσω μέσα και να μην κάνω κάτι εποικοδομητικό.

Απ οτι ειδα τελικά πήγες για περπάτημα. Καλά εκανες!! Να ξεπιαστούμε και λίγο... Κι εγώ ανυπομονώ να κλείσω το 1ο τρίμηνο για να κουνηθώ και λίγο. Σημερα που πηγα στο γιατρό και περπατησαμε 4 τετράγωνα μου φάνηκε μεγάααααααλη βολτα!! Πως αλλάζουν τα πράγματα....

Απο φαγητό ειπα στη μαμά μου να φαμε κανα όσπριο ή λαδερό...εχω και θέμα με την τουαλέτα:oops::oops:

σας ευχαριστώ βρε κορίτσια για τις ευχές σας με συγκινείται ταμάλα!! gemini που το θυμόσουνα βρε θηρίο?? το πρωί νόμιζα πως θα πας στο γιατρό..άντε πήγαινε τώρα και πες μας νέα

future σ άρεσε η καινούρια σόμπα? θα την ανάψεις το σκ φαντάζομαι ε? ή μάλλον θα ψήσεις το σκ...θα καούν τα κάρβουνα λέμεεεεε

palmoma κάνε μια μακαρονάδα μωρέ να τελειώνεις στα γρήγορα και μετά κάτσε στο ιντερνετ να χαζεύεις παιδικά έπιπλα και ρούχα για το μωρό!!

σήμερα ψήσαμε κάστανα στη δουλειά!!!! περνάμε καλά σας λέω!!!

Θυμάμαι ημερομηνίες και νούμερα γενικώς... Να μας πεις και πως το γιορτάσατε!!

ααααα μια χαρά περνάτε στη δουλειά μου φαίνεται!! Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο από καλό κλίμα στη δουλειά!

Τελικα πήγα και περπάτησα...εφτασα και μέχρι ένα σουπερ μάρκετ και πήρα 2-3 πράγματα (οχι βαρια) και γύρισα. Καλά έκανα τελικά, μια χαρά ήταν και κουνήθηκα και λίγο..αντε μην σαπίσω.

Ειχε ωραία ατμοσφαιρα και καθόλου κρυο. Ήταν πολύ ευχάριστα.

Α ρε καστανάκια ε; Μπράβο μπράβο. Και εγώ θέλω λουκουμάδες...αλλά θα κρατηθώωωωωω

Καλά κι εμένα μου ρθε σήμερα για λουκουμάδες αλλά κρατήθηκα!!!!!!...Θελω κάθε Παρασκευη να ζυγίζομαι γι αυτό... Ομως την πάτησα...ηρθε η μαμά μου και φτιάχνει τραχανά. Πόσο να κρατήσουν οι αντοχές μου αραγε:confused::confused:

Λοιπόν την σόμπα την βάλαμε.Έκανα και μια γενική και ομολογώ ότι λατρεύω τον αντρούλη μου,γιατί με βοήθησε πάααρα πολύ!!!:P:p:pΚαι τώρα την ανάψαμε και πίνουμε καφέ χαζεύοντας τις φλόγες!!!!

Μπράβο στον αντρούλη σου!! Συγχαρητήρια από ολες και σ΄εκείνον αλλά και σε σενα που τον διάλεξες;) Καλο κάψιμο η σομπα και καλά μαγειρέματα;);)

Λοιπόν τα νεα από τον γιατρο: τα εμβρυάκια είναι μια χαρά, μεγάλωσαν και ειναι 1,30εκ το ενα και 1εκ το άλλο!! Μάλιστα μου εκανε υπέρηχο από πάνω, οχι ενδοκολπικό... Ολα καλά μου ειπε, να ανησυχήσω αν δω ΠΟΛΥ αίμα κοκκινο...Φυσικά να μην ξεθαρρεύω ακόμα και μου ειπε για συμπλήρωμα (σιδηρο, ασβέστιο) θα μου δώσει οταν κοψω κανα βρωμοφάρμακο πρώτα!! Αυτα!! Ηταν και ο άντρας μου και συγκινήθηκε... Οι καρδιές τους σήμερα ακούγονταν πολύ πιο εντονα και γρήγορα από την προηγούμενη φορα...

Και ναι. Ειμαι ευτυχισμένη.-

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Απ οτι ειδα τελικά πήγες για περπάτημα. Καλά εκανες!! Να ξεπιαστούμε και λίγο... Κι εγώ ανυπομονώ να κλείσω το 1ο τρίμηνο για να κουνηθώ και λίγο. Σημερα που πηγα στο γιατρό και περπατησαμε 4 τετράγωνα μου φάνηκε μεγάααααααλη βολτα!! Πως αλλάζουν τα πράγματα....

Απο φαγητό ειπα στη μαμά μου να φαμε κανα όσπριο ή λαδερό...εχω και θέμα με την τουαλέτα:oops::oops:

Θυμάμαι ημερομηνίες και νούμερα γενικώς... Να μας πεις και πως το γιορτάσατε!!

ααααα μια χαρά περνάτε στη δουλειά μου φαίνεται!! Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο από καλό κλίμα στη δουλειά!

Καλά κι εμένα μου ρθε σήμερα για λουκουμάδες αλλά κρατήθηκα!!!!!!...Θελω κάθε Παρασκευη να ζυγίζομαι γι αυτό... Ομως την πάτησα...ηρθε η μαμά μου και φτιάχνει τραχανά. Πόσο να κρατήσουν οι αντοχές μου αραγε:confused::confused:

Μπράβο στον αντρούλη σου!! Συγχαρητήρια από ολες και σ΄εκείνον αλλά και σε σενα που τον διάλεξες;) Καλο κάψιμο η σομπα και καλά μαγειρέματα;);)

Λοιπόν τα νεα από τον γιατρο: τα εμβρυάκια είναι μια χαρά, μεγάλωσαν και ειναι 1,30εκ το ενα και 1εκ το άλλο!! Μάλιστα μου εκανε υπέρηχο από πάνω, οχι ενδοκολπικό... Ολα καλά μου ειπε, να ανησυχήσω αν δω ΠΟΛΥ αίμα κοκκινο...Φυσικά να μην ξεθαρρεύω ακόμα και μου ειπε για συμπλήρωμα (σιδηρο, ασβέστιο) θα μου δώσει οταν κοψω κανα βρωμοφάρμακο πρώτα!! Αυτα!! Ηταν και ο άντρας μου και συγκινήθηκε... Οι καρδιές τους σήμερα ακούγονταν πολύ πιο εντονα και γρήγορα από την προηγούμενη φορα...

Και ναι. Ειμαι ευτυχισμένη.-

Μπράβο το κορίτσι μου!!!!Είδες που δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς;;;;Όλα καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα!!!!Και καλά σου είπε ...να μην παίρνει ο ποπός σου αέρα...δεν το είπε έτσι ακριβώς,αλλά αυτό εννοούσε!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Μπράβο το κορίτσι μου!!!!Είδες που δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς;;;;Όλα καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα!!!!Και καλά σου είπε ...να μην παίρνει ο ποπός σου αέρα...δεν το είπε έτσι ακριβώς,αλλά αυτό εννοούσε!!!!!!!:tongue::tongue:
Μπράβο Geminaki. Όλα καλά. Να συνεχίσεις να είσαι ευτυχισμένη και αισιόδοξη.

Ευχαριστώ κορίτσια...πολύ σας ευχαριστώ:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια χαιρομαι που ειστε καλα ολες:P:p:p

εγω χαλια:oops::oops::oops:

ειμαι πλεων ανεργη:?:?:? το αφεντικο μου αποφασησε να παρει την αδερφη του στη θεση μου.

και δεν εφτανε αυτο τρακαρε η αδερφη μου με το αμαξη της δουλειας,

ευτιχως δεν επαθε κατι σοβερο αλλα περασαμε 24 ωρες στο παπανικολαου προληπτικα.

πεσανε ολα μαζι και ειμαι καπος ψυχολογικα αλλα θα το ξεπερασω που θα παει:?:???::?

φιλακια πολλα και θα τα πουμε.

(συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη):cry::cry::cry:

καληνυχτα...........

Επεξεργάστηκαν by fraoulitsa..
α

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

ειμαι πλεων ανεργη:?:?:? το αφεντικο μου αποφασησε να παρει την αδερφη του στη θεση μου.

ευτιχως δεν επαθε κατι σοβερο αλλα περασαμε 24 ωρες στο παπανικολαου προληπτικα.

πεσανε ολα μαζι και ειμαι καπος ψυχολογικα αλλα θα το ξεπερασω που θα παει:?:???::?

καληνυχτα...........

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Σοβαρολογείς?? Και δε ειχες καμία ειδοποίηση ή ενδειξη μεχρι τωρα??

Τι να πω, υπομονή... Και περαστικά στην αδερφή σου....

Καλημέρα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καληνυχτα...........

Πρώτα από όλα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην αδερφή σου....να γίνει η κοπέλα γρήγορα καλά και άλλο κακό να μην την βρει.

Όσο για την δουλειά..ότι και να σου πω είναι άχρηστο.Πίστεψε με μπορώ να καταλάβω τι είναι να είσαι χωρίς δουλειά και ακόμη χειρότερα αν έχεις και δυο παιδιά.Λυπάμαι πραγματικά!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μικρούλι τι κάνεις σήμερα;;;Πως είσαι;;;Έχεις ζαλάδες και αναγούλες;;;

Είχα βγει έξω για κάτι δουλειές και τώρα θέλω να μαγειρέψω.

Το στεφάνι μου, ;) μου ζήτησε γιουβαρλάκια...μετά από την χθεσινή βοήθεια του χαλάω εγώ χατήρι;;;Φωτιά θα πέσει να με κάψει!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...