Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Σωστή!!!!!!! Ακόμα θυμάμαι εκείνον τον καπουτσίνο στην πλατεία Αριστοτέλους το 2006 5 ευρώ:shock::shock::shock:. Βεβαια τον έιχαν προσφέρει με κρουασανάκι, κεκάκι και κουλουράκι...αλλά και πάλι δεν το κοστολογείς και τόσο... Αλήθεια τωρα πόσο έχει???

Λες??? Ωχ! Και σκεψου ειμαι πρωινος τυπος!

Αριστοτέλους;;;;;;Ούτε ξέρω που πέφτει...έχω χρόνια να πιω καφέ εκεί,το θεωρώ κοροϊδία να πληρώσω τόσα λεφτά....με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδώ πληρώνουμε 2 ευρώ και μας σερβίρουν μαζί κέικ και κουλουράκια!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σωστή!!!!!!! Ακόμα θυμάμαι εκείνον τον καπουτσίνο στην πλατεία Αριστοτέλους το 2006 5 ευρώ:shock::shock::shock:. Βεβαια τον έιχαν προσφέρει με κρουασανάκι, κεκάκι και κουλουράκι...αλλά και πάλι δεν το κοστολογείς και τόσο... Αλήθεια τωρα πόσο έχει???

Λες??? Ωχ! Και σκεψου ειμαι πρωινος τυπος!

απο 4 έως 5,5 είναι..αλλά εξαρτάται και σε πιο μαγαζί θα καθίσεις..το κουλουράκι και τα συναφή του τα δίνουν παντού..γενικά δεν είναι να πας για καφέ πουθενά παιδιά..πεταμένα λεφτά αλλά και τι να΄κάνεις!

future 2 ευρώ ούτε στο χωριό μου δεν έχει ο καφές βρε!!!

ty11p2.png

αγχωτικά πάει η αναμονή..ευτυχώς πάω στη δουλειά και συζητάμε άλλα πράγματα εκεί και ξεχνιέμαι..εντωμεταξύ βρε κορίτσια η δουλειά όλο και χειροτερεύει..να σκεφτείτε πως όλη τη μέρα καθόμαστε και συζητάμε περι ανέμων και υδάτων..σήμερα παραγγείλαμε και σουβλάκια για να περάσει η ώρα

Σάββατο η χοριακή ναι, θα την κάνω στο κέντρο που έκανα και την εξωσωματική και δεν επιστρέφω σπίτι μέχρι να μάθω το αποτέλεσμα!!

έχεις ζαλάδες και εμετούς εσύ ε?? ανήσυχα τα διδυμάκια σου..κάνε υπομονή

κι εγώ αυτό 'εκανα!!! Μια χαρά θα πάει!

Αστα τα πρωινα είμαι πολύ χάλια...μετά πάει κάπως καλύτερα:| Δε βαριέσαι, δε θέλω να παραπονιέμαι...θέλω μονο να ναι αυτά καλά...

Η δουλειά σου ομως δεν έχει σχέση με λιανική πώληση, αν θυμάμαι καλά...Τελικά ολα τα επαγγέλματα επηρεάζει η κρίση...

Αριστοτέλους;;;;;;Ούτε ξέρω που πέφτει...έχω χρόνια να πιω καφέ εκεί,το θεωρώ κοροϊδία να πληρώσω τόσα λεφτά....με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδώ πληρώνουμε 2 ευρώ και μας σερβίρουν μαζί κέικ και κουλουράκια!!!!!

Ετσι εχουμε κι εμεις δυο δρόμους που είναι πανάκριβος και φυσικά δεν πατάω πλεον εκεί...Βέβαια τωρα που το σκέφτομαι δεν πάω γενικά για καφέ πια αλλά τελοσπάντων:? Στο χωριο που ήμουν πέρυσι σχολειο φανταστείτε ο καφές είχε 1,20...οχι ο ελληνικός, ο καπουτσίνο:shock::shock: Αρα Ioanna το χωριό σου μάλλον είναι κοσμοπολίτικο και το χεις παρεξηγήσει!!

επίσης μόλις είδα καφέ................τι ναι τούτο τωρα???

Τιποτα δεν είναι...μην ασχολείσαι. Κι εγώ καφε έχω..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ αυτό 'εκανα!!! Μια χαρά θα πάει!

Αστα τα πρωινα είμαι πολύ χάλια...μετά πάει κάπως καλύτερα:| Δε βαριέσαι, δε θέλω να παραπονιέμαι...θέλω μονο να ναι αυτά καλά...

Η δουλειά σου ομως δεν έχει σχέση με λιανική πώληση, αν θυμάμαι καλά...Τελικά ολα τα επαγγέλματα επηρεάζει η κρίση...

Ετσι εχουμε κι εμεις δυο δρόμους που είναι πανάκριβος και φυσικά δεν πατάω πλεον εκεί...Βέβαια τωρα που το σκέφτομαι δεν πάω γενικά για καφέ πια αλλά τελοσπάντων:? Στο χωριο που ήμουν πέρυσι σχολειο φανταστείτε ο καφές είχε 1,20...οχι ο ελληνικός, ο καπουτσίνο:shock::shock: Αρα Ioanna το χωριό σου μάλλον είναι κοσμοπολίτικο και το χεις παρεξηγήσει!!

Τιποτα δεν είναι...μην ασχολείσαι. Κι εγώ καφε έχω..

με παραγωγή και διακίνηση χημικών προιόντων εχει να κάνει η δουλειά μου. αλλά τι να λέμε τώρα ήταν εταιρεία κολοσσός και έγινε του κώλου (μετά συγχωρήσεως κιόλας)

καφέ έχεις ακόμα ε? αύριο πας για υπέρηχο? και τι θα δει τώρα€

ty11p2.png

με παραγωγή και διακίνηση χημικών προιόντων εχει να κάνει η δουλειά μου. αλλά τι να λέμε τώρα ήταν εταιρεία κολοσσός και έγινε του κώλου (μετά συγχωρήσεως κιόλας)

καφέ έχεις ακόμα ε? αύριο πας για υπέρηχο? και τι θα δει τώρα?

χαχαχαχαχαχα!

Εχω καφέ αλλά ελάχιστο πλέον και οχι όλη μέρα. Εχω και τις αναγούλες και δεν ανησυχώ...Ναι αυριο στις 8:00 θα πάω για υπερηχο..ισως και αυτό με ξεαγχώνει κιολας, οτι δηλ θα δω τον γιατρό σύντομα....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσάκια

να'μαι και εγώ...όλο και πιο αργά μπαίνω. Και εμείς στην δουλειά βαράμε μύγες σιγά σιγά...εχουμε και νέο διευθυντή...και τώρα βαράμε μύγες με στυλ πλέον. Τα κεφάλια όλων παίζονται, οι οδηγίες ειναι για μείωση προσωπικού, και όσο πέφτει η δουλειά...τους δίνει και δίκιο για την μείωση.

Γύρισα απο την δουλειά και την έπεσα....αν πέσω για υπνο το μεσημέρι με παίρνει για τουλάχιστον 2 ώρες. Και μετά ξυπνάω λίγο ζόμπι...αλλά τι να κάνω; Κλείνω τα μάτια μου και οταν τα ξανανοίγω (συνήθως γιατί κατουριέμαι) εχουν περάσει 2 ώρες...:confused:

Κατά τα άλλα η φασολάδα βράζει, έχουμε και παστίτσιο από την πεθερα delivery και όλα καλά.

Τα καφέ κορίτσια απο όσο ξέρω δεν ειναι πολύ ανησυχητικό. Συνήθως προγεστερόνη δίνουν απο όσο ξέρω. Αλλά δεν σημαίνει κάτι κακό.

Αντε Ioanna εφτασε η ώρα της χοριακής σου. Με το καλό σου εύχομαι τέλειο αποτέλεσμα.

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια

να'μαι και εγώ...όλο και πιο αργά μπαίνω. Και εμείς στην δουλειά βαράμε μύγες σιγά σιγά...εχουμε και νέο διευθυντή...και τώρα βαράμε μύγες με στυλ πλέον. Τα κεφάλια όλων παίζονται, οι οδηγίες ειναι για μείωση προσωπικού, και όσο πέφτει η δουλειά...τους δίνει και δίκιο για την μείωση.

Γύρισα απο την δουλειά και την έπεσα....αν πέσω για υπνο το μεσημέρι με παίρνει για τουλάχιστον 2 ώρες. Και μετά ξυπνάω λίγο ζόμπι...αλλά τι να κάνω; Κλείνω τα μάτια μου και οταν τα ξανανοίγω (συνήθως γιατί κατουριέμαι) εχουν περάσει 2 ώρες...:confused:

Κατά τα άλλα η φασολάδα βράζει, έχουμε και παστίτσιο από την πεθερα delivery και όλα καλά.

Τα καφέ κορίτσια απο όσο ξέρω δεν ειναι πολύ ανησυχητικό. Συνήθως προγεστερόνη δίνουν απο όσο ξέρω. Αλλά δεν σημαίνει κάτι κακό.

Αντε Ioanna εφτασε η ώρα της χοριακής σου. Με το καλό σου εύχομαι τέλειο αποτέλεσμα.

"Βαράμε μυγες με στυλ!" χαχαχαχαχα

Κοιμάσαι 2 ωρες το μεσημερι,ε? Και το βραδυ τι ωρα ξανακοιμάσαι?? Δεν ξερω αλλά εγώ οποτε κοιμόμουν τα μεσημερι τοσο πολύ μετά βρυκολάκιαζα:tongue:

Παστιτσιο????????Μιαμ μιαμ! Στειλε κατα δω λιγο!

Ναι προγεστερόνη δίνουν, αλλά εμεις την 'εχουμε μονιμη!!

Ηρθε μια γνωστή μου πριν για καφε και μου ειπε οτι στην αρχή της εγκυμοσύνης επαιρνε utrogestan και δεν τα άντεχε καθολου. Νυσταζε πολύ λέει και ετρωγε και πολύ!! Τι να της πω εγώ μετα, οτι τα παίρνω απο 01/09??:confused: :confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σκεφτόμουν ότι έχει χαθει η luckystar. Ελπιζω να ειναι όλα καλά...

Μωρέ από όταν έμεινα εγκυος αρκεί να ακουμπήσω το κεφαλι μου στο μαξιλάρι και κοιμάμαι. Το μόνο θέμα ειναι οτι ξυπνάω απο μόνη μου το πρωι νωρίτερα απο το ξυπνητήρι. Το κακό ειναι οτι δεν σηκώνομαι γιατί θεωρώ οτι είναι νωρίς, αλλά ο υπνος δεν με παίρνει. Με παίρνει μια χαρά αφού χτυπήσει το ξυπνητήρι και ειμαι μονίμως καθυστερημένη τον τελευταίο καιρό :oops:.

Παω να κάνω μπάνιο. Εφαγα το γιαούρτι μου και μερικά δαμάσκηνα, ο σύζυγος παστίτσιο. Ίσως φάω αύριο εγώ. Στο γραφείο...τώρα παίρνω φαγητό γιατί προσπαθώ να κανω σωστά γεύματα ανά 3ωρο. Ετσι κάνω πρωινό κανονικό στις 7μισι, στις 10μισι σνακ, το μεσημέρι φαγητό, το απογευμα ένα φρούτο και το βράδυ σαλάτα ή γιαούρτι...Αντε μπας και μαζευτούμε λίγο.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Και σήμερα ήλιος με δόντια!!!Έχω μαστόρια,κάνουν την εγκατάσταση της σόμπας,έχουμε συνέχεια ανοιχτά...κάνει κρύο!!!Φαντάζεστε σε τι κατάσταση είναι και θα είναι το σπίτι και αφού τελειώσουν!!!!Και δεν έχουμε νερό από χθες το απόγευμα!!!Κάποιος πήγε να οργώσει και ξήλωσε τους σωλήνες.Ούτε ξέρω πότε θα το φτιάξουν!!!!Ωραία μέρα...δεν συμφωνείτε;;;;;;

Εσείς τι κάνετε;;;

Geminaki έχεις καφέ ακόμη;;;Το απόγευμα πας στο γιατρό ή τώρα το πρωί;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι και εγώ αυτό λέω εδώ και μέρες.Ελπίζω ότι έχει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνει να μπει.Δεν πειράζει αρκεί να είναι όλα καλά!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Κι εδώ εχει πολύ ήλιο αλλά οχι και τοσο κρύο...

Ναι, να ναι καλά κι ας μη γράφει...Αν μας διαβάζεις ομως lycky στειλε καλέ ενα μηνυμα!!!!!!!

Μωρέ από όταν έμεινα εγκυος αρκεί να ακουμπήσω το κεφαλι μου στο μαξιλάρι και κοιμάμαι. Το μόνο θέμα ειναι οτι ξυπνάω απο μόνη μου το πρωι νωρίτερα απο το ξυπνητήρι. Το κακό ειναι οτι δεν σηκώνομαι γιατί θεωρώ οτι είναι νωρίς, αλλά ο υπνος δεν με παίρνει. Με παίρνει μια χαρά αφού χτυπήσει το ξυπνητήρι και ειμαι μονίμως καθυστερημένη τον τελευταίο καιρό :oops:.

Περιεργο πράγμα ο υπνος μάλλον στην εγκυμοσύνη...Κι εγώ ξυπνάω στάνταρ μες στη νυχτα και καθομαι μια ωρίτσα σίγουρα. Και μετά ξυπνάω κατά τις 9 τελικά. Και φαντάσου οτι δεν ξαπλώνω νωρίς επίτηδες...Απλά εγω λεω οτι μπορεί και να ειναι επειδή δεν κουράζομαι ολη μερα....

Παω να κάνω μπάνιο. Εφαγα το γιαούρτι μου και μερικά δαμάσκηνα, ο σύζυγος παστίτσιο. Ίσως φάω αύριο εγώ. Στο γραφείο...τώρα παίρνω φαγητό γιατί προσπαθώ να κανω σωστά γεύματα ανά 3ωρο. Ετσι κάνω πρωινό κανονικό στις 7μισι, στις 10μισι σνακ, το μεσημέρι φαγητό, το απογευμα ένα φρούτο και το βράδυ σαλάτα ή γιαούρτι...Αντε μπας και μαζευτούμε λίγο.

Αυτό ειναι το καλύτερο που εχεις να κάνεις γιατί ετσι τρως και σωστά!

Πάντως το γιαούρτι τωρα το χειμώνα κάπως μου ρχεται.:?

Καλημέρα!!!!

Και σήμερα ήλιος με δόντια!!!Έχω μαστόρια,κάνουν την εγκατάσταση της σόμπας,έχουμε συνέχεια ανοιχτά...κάνει κρύο!!!Φαντάζεστε σε τι κατάσταση είναι και θα είναι το σπίτι και αφού τελειώσουν!!!!Και δεν έχουμε νερό από χθες το απόγευμα!!!Κάποιος πήγε να οργώσει και ξήλωσε τους σωλήνες.Ούτε ξέρω πότε θα το φτιάξουν!!!!Ωραία μέρα...δεν συμφωνείτε;;;;;;

Πως εκατσαν ετσι καλέ ολα μαζι???????? Δεν πειράζει, μην πτοείσαι εσύ!! Σε λιγο θα χεις τη σομπόυλα σου;)

Εσείς τι κάνετε;;;

Geminaki έχεις καφέ ακόμη;;;Το απόγευμα πας στο γιατρό ή τώρα το πρωί;;

Πλεον σήμερα ειναι μπεζ!! Λες να φοβάται το γιατρό!!

Το απόγευμα στις 8:00 ειναι το ραντεβού, θα πάω πρωτη φορά με τον άντρα μου!

Εν τω μεταξύ, τρεχει η μύτη μου και φτερνίζομαι...Ελπίζω να μη χειροτερέψω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι ερημιά καλέ σήμερα το πρωι??

Να ευχηθούμε και Χρονια Πολλά στην ioannav και τη marilia για το γάμο τους!!!!!!!!! Να τα εκατοστήσετε!!!:D:D:D:D

Σημερα ημουν πιο καλα από αναγούλες, μάλλον γιατι έκανα στις 7 εμετό οπότε ξυπνησα πιο ξαλαφρωμένη, και μαγειρεψα!! Εκανα σνιτσελ κοτοπουλο στο φουρνο και πουρε!! Εγιναν όλα πολύ ωραία και χάρηκα και για τον πουρέ γιατί δεν είχα ξαναφτιάξει!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι ερημιά καλέ σήμερα το πρωι??

Να ευχηθούμε και Χρονια Πολλά στην ioannav και τη marilia για το γάμο τους!!!!!!!!! Να τα εκατοστήσετε!!!:D:D:D:D

Σημερα ημουν πιο καλα από αναγούλες, μάλλον γιατι έκανα στις 7 εμετό οπότε ξυπνησα πιο ξαλαφρωμένη, και μαγειρεψα!! Εκανα σνιτσελ κοτοπουλο στο φουρνο και πουρε!! Εγιναν όλα πολύ ωραία και χάρηκα και για τον πουρέ γιατί δεν είχα ξαναφτιάξει!!

Έχουν επέτειο σήμερα;;;;Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσουν,πάντα ευτυχισμένοι και του χρόνου με ένα ή και δυο παιδάκια στην αγκαλιά τους!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...