Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλά δεν σου είπε ο γιατρός ξάπλα;;;Μήπως να μη βγεις ακόμη;;;Μη παίρνει πάλι ο ποπός σου αέρα!!!!!!!!!Εγώ θα έλεγα να μείνεις 2 μερούλες ακόμη μέσα καλού κακού.Χθες είχες αίμα και σήμερα θα πάρεις τους δρόμους!!!!!!!!!!!!

Δε θα περπατήσω. Θα πάμε με το αυτοκίνητο, θα με κατεβάσει στο μαγαζί ο άντρας μου για να βρει πάρκιν και πάλι πίσω... Δε νομίζω οτι είναι κουραση αυτό.:rolleyes: Ετσι δεν είναι?? Είναι κιόλας κατι που πρεπει να γινει γιατί οσο το καθυστερούμε τοσο πιο πολύ θα αργησει και το τζάκι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε θα περπατήσω. Θα πάμε με το αυτοκίνητο, θα με κατεβάσει στο μαγαζί ο άντρας μου για να βρει πάρκιν και πάλι πίσω... Δε νομίζω οτι είναι κουραση αυτό.:rolleyes: Ετσι δεν είναι?? Είναι κιόλας κατι που πρεπει να γινει γιατί οσο το καθυστερούμε τοσο πιο πολύ θα αργησει και το τζάκι...

Τι να σου πω...εσύ ξέρεις!!!!!!!Κάνε όπως νομίζεις !!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κοριτσάκια. Όλα καλά;

Σήμερα το μενού εχει μπιφτέκια και σπανακόρυζο. Αυτό θα πάρω και αύριο στην δουλειά.

Και αύριο...φασολάδα!!! Θα τα βάλω να μουσκέψουν από σήμερα. Και αύριο, απεργειακά..θα φάμε το φαγητό μας το παραδοσιακό.

Gemini ελπίζω να πήγε καλά η βόλτα και να μην είχες ούτε καφέ ούτε τιποτε άλλο.

Και εμένα μου αρέσει πολυ η καβουροσαλάτα. Αλλά δεν την έχω φτιάξει ποτε. Τώρα θα μπει κι αυτό στο πρόγραμμα.

Αυριο με τις απεργίες στην Αθήνα προβλέπεται χάος. Αλλά τι να κάνουμε έχουμε πια συνηθίσει.

A5K6p3.png

Σήμερα το μενού εχει μπιφτέκια και σπανακόρυζο. Αυτό θα πάρω και αύριο στην δουλειά.

Και αύριο...φασολάδα!!! Θα τα βάλω να μουσκέψουν από σήμερα. Και αύριο, απεργειακά..θα φάμε το φαγητό μας το παραδοσιακό.

Και εμένα μου αρέσει πολυ η καβουροσαλάτα. Αλλά δεν την έχω φτιάξει ποτε. Τώρα θα μπει κι αυτό στο πρόγραμμα.

Αυριο με τις απεργίες στην Αθήνα προβλέπεται χάος. Αλλά τι να κάνουμε έχουμε πια συνηθίσει.

Παντού αύριο θα γίνεται χαμός!!!!

Εγώ σήμερα είχα αρακά και αύριο θα τηγανίσω ψάρια...με παντζαροσαλάτα για μένα και μαρούλι για τον αντρούλη μου!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι να σου πω...εσύ ξέρεις!!!!!!!Κάνε όπως νομίζεις !!!!!!!!!!!!

Δεν περπάτησα καθολου. Παρκάραμε απέναντι από το μαγαζί, κάτσαμε εκεί λιγη ωρα να διαλέξουμε μαρμαρο και σχεδιο τελοσπάντων και φύγαμε. Το θεμα είναι οτι δεν το απόλαυσα καθολου:cry: Κοντεψα να κάνω εμετό στο αυτοκίνητο...μαλλον πλέον με ζαλίζει κι αυτό...

Δε βαριέσαι...δε θελω να παραπονιέμαι...θα περάσει!

Που είσαι εσύ καλέ?? Βολτίτσα???

Εχω ελάχιστο καφε...εκλεισα ραντεβού την Πεμπτη για υπέρηχο, ο γιατρός μου ειπε να μην ανησυχώ...

Αυριο θα παραγγείλω στη μαμά ή φακές ή σπανακόρυζο... Το πρωι μου είναι δυσκολο να μαγειρέψω κανονικά, μονο τιποτα ευκολο μπορώ..

Εσύ πως και θα πάρεις φαγητό στη δουλειά?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Ωραία μέρα σήμερα,ε? Futuraki φαντάζομαι φτιάχνεις τα ξύλα!!

Εγώ εδώ σπίτι με αναγούλες...ειναι και ο άντρας μου εδώ γιατί έχουν απεργία!

Φιλιά σε όλες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ωραία μέρα σήμερα,ε? Futuraki φαντάζομαι φτιάχνεις τα ξύλα!!

Εγώ εδώ σπίτι με αναγούλες...ειναι και ο άντρας μου εδώ γιατί έχουν απεργία!

Φιλιά σε όλες!!

Καλημέρα πουλάκι μου.

Και μένα ο άντρας μου σπίτι είναι,έχει ρεπό και έχει και καταπληκτική μέρα.Δεν έχει κρύο,αλλά έναν ήλιο...τι να λέμε!!!!

Ήλιος έξω,ο άντρας μου σπίτι,είπα η καλή σου "ευκαιρία σήμερα να πλύνω κάτι βελέντζες που έχω"....Τελείωσα τώρα,ψόφησα και καλά που ήταν ο άντρας μου γιατί αφού βραχήκαν δεν κουνιόντουσαν!!!!!!!!!!Πείσμωσαν και που να τις σηκώσω να τις βάλω στο κάγκελο να φύγουν τα νερά...."βρε καλές μου,βρε χρυσές μου..."....τίποτα αυτές!!!!Ανέλαβε ο μασίστας μετά και .......ουφφφφ!!!!!!!!!!!

Τώρα θα κάνω ένα τσιγάρο,να πάρω μια ανάσα και να βγούμε για τα ξύλα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα πουλάκι μου.

Και μένα ο άντρας μου σπίτι είναι,έχει ρεπό και έχει και καταπληκτική μέρα.Δεν έχει κρύο,αλλά έναν ήλιο...τι να λέμε!!!!

Ήλιος έξω,ο άντρας μου σπίτι,είπα η καλή σου "ευκαιρία σήμερα να πλύνω κάτι βελέντζες που έχω"....Τελείωσα τώρα,ψόφησα και καλά που ήταν ο άντρας μου γιατί αφού βραχήκαν δεν κουνιόντουσαν!!!!!!!!!!Πείσμωσαν και που να τις σηκώσω να τις βάλω στο κάγκελο να φύγουν τα νερά...."βρε καλές μου,βρε χρυσές μου..."....τίποτα αυτές!!!!Ανέλαβε ο μασίστας μετά και .......ουφφφφ!!!!!!!!!!!

Τώρα θα κάνω ένα τσιγάρο,να πάρω μια ανάσα και να βγούμε για τα ξύλα!!!!

Πωπω βαριές δουλειές....Και οι βελέτζες οντως ασήκωτες:shock::shock: Ευτυχώς ειχες το σύζυγο δηλαδή που σηκώνει τα οικογενειακά βάρη:tongue::tongue:

Καλό τσιγάρο!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλέ ψόφησα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!Τέλος πάντων,όλα καλά, τελειώσαμε, φάγαμε και ξάπλωσα και 1 ωρίτσα.Και κατά τις 6:30 θα πάω....άτα!!!!Ναι ναι, θα πάω για κάτι ψώνια και μετά για καφέ!!Αμέ αμέ...τι νομίζατε!!!!!!!!Χλιδή σήμερα....θα ξεσαλώσω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλέ ψόφησα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!Τέλος πάντων,όλα καλά, τελειώσαμε, φάγαμε και ξάπλωσα και 1 ωρίτσα.Και κατά τις 6:30 θα πάω....άτα!!!!Ναι ναι, θα πάω για κάτι ψώνια και μετά για καφέ!!Αμέ αμέ...τι νομίζατε!!!!!!!!Χλιδή σήμερα....θα ξεσαλώσω!!!!:tongue::tongue::tongue:

μεγαλεία βλέπω σήμερα!! είχες μια γεμάτη μέρα..ήταν και ηλιόλουστη μια χαρά

προς κέντρο μην κατέβεις μόνο γιατί γίνεται χαμός

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Κατάλαβα οτι θα σαι φουλ σημερα αφου δεν έγραψες κιολας...

Και καφέ ακούω...αααα ζηλέυω!! Καλά να περάσεις καλή μου και να πιεις και μια τζουρίτσα και για μενα που μαι άκαπνη και ντεκαφεινέ:tongue:

Τι κάνεις εσύ?? Πως πάει η αναμονή?? Νομίζω με τη δουλειά ξεχνιέσαι λιγο, ετσι?? Το Σάββατο κάνεις χοριακή??

Κοριτσια δε γράφω πολύ γιατί δε μπορώ να ειμαι πολύ στον υπολογιστή...νομίζω με ζαλίζει... Και γενικά τα πρωινά ειμαι πολύ χάλια και προς το βραδύ πάλι κάπως περίεργα...μονο το μεσημέρι είμαι νορμάλ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όχι καλέ τι δουλειά έχω στο κέντρο,δεν θα κατέβω καν Θεσσαλονίκη..έχουμε και εμείς μαγαζιά εδώ!!!Και πιο φτηνά....δεν πληρώνεις καφέ πάνω από 2 ευρώ!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Και καφέ ακούω...αααα ζηλέυω!! Καλά να περάσεις καλή μου και να πιεις και μια τζουρίτσα και για μενα που μαι άκαπνη και ντεκαφεινέ:tongue:

Τι κάνεις εσύ?? Πως πάει η αναμονή?? Νομίζω με τη δουλειά ξεχνιέσαι λιγο, ετσι?? Το Σάββατο κάνεις χοριακή??

Κοριτσια δε γράφω πολύ γιατί δε μπορώ να ειμαι πολύ στον υπολογιστή...νομίζω με ζαλίζει... Και γενικά τα πρωινά ειμαι πολύ χάλια και προς το βραδύ πάλι κάπως περίεργα...μονο το μεσημέρι είμαι νορμάλ!

Τον μισό καφέ και 3 τσιγάρα σου τα αφιερώνω!!!!!!!!!!!

Κατάλαβα....μεσημέρι θα ξυπνάνε τα καμάρια σου!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Όχι καλέ τι δουλειά έχω στο κέντρο,δεν θα κατέβω καν Θεσσαλονίκη..έχουμε και εμείς μαγαζιά εδώ!!!Και πιο φτηνά....δεν πληρώνεις καφέ πάνω από 2 ευρώ!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Σωστή!!!!!!! Ακόμα θυμάμαι εκείνον τον καπουτσίνο στην πλατεία Αριστοτέλους το 2006 5 ευρώ:shock::shock::shock:. Βεβαια τον έιχαν προσφέρει με κρουασανάκι, κεκάκι και κουλουράκι...αλλά και πάλι δεν το κοστολογείς και τόσο... Αλήθεια τωρα πόσο έχει???

Τον μισό καφέ και 3 τσιγάρα σου τα αφιερώνω!!!!!!!!!!!

Κατάλαβα....μεσημέρι θα ξυπνάνε τα καμάρια σου!!!:tongue::tongue::tongue:

Λες??? Ωχ! Και σκεψου ειμαι πρωινος τυπος!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

αγχωτικά πάει η αναμονή..ευτυχώς πάω στη δουλειά και συζητάμε άλλα πράγματα εκεί και ξεχνιέμαι..εντωμεταξύ βρε κορίτσια η δουλειά όλο και χειροτερεύει..να σκεφτείτε πως όλη τη μέρα καθόμαστε και συζητάμε περι ανέμων και υδάτων..σήμερα παραγγείλαμε και σουβλάκια για να περάσει η ώρα

Σάββατο η χοριακή ναι, θα την κάνω στο κέντρο που έκανα και την εξωσωματική και δεν επιστρέφω σπίτι μέχρι να μάθω το αποτέλεσμα!!

έχεις ζαλάδες και εμετούς εσύ ε?? ανήσυχα τα διδυμάκια σου..κάνε υπομονή

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...