Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον έχω μονο λιγο καφέ οπως την προηγούμενη εβδομάδα...οπότε ειμαι μια χαρά. Θα συνεχίσω να κάθομαι στον καναπέ και στο γιατρό θα παω Πεμπτη -Παρασκευή που ήταν και κανονικά το ραντεβού...

Χτες κοιμηθηκα 2-4...και μετά τιποτα. Και το σπαστικ'ο είναι οτι νυσταζα...δεν άνοιξα ουτε τηλεόραση ούτε τίποτα...Εκανα κι εμετο. Οπότε τωρα με πλάκωσε το πάπλωμα:rolleyes: Και έχω αναγούλες ειμαι χάλια...με ανακουφίζει ομως αυτό οτι τουλάχιστον τα φασολάκια μου ειναι καλά:rolleyes:

Εσείς τι κάνετε??

Καλημερα geminaki πολυ χαιρομαι που εισαι καλα μπραβο.:P:p:p

υπομονη με τις αναγουλες θα περασουν, ολα καλα σου ευχομαι..

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ!!όλα καλά λοιπόν!!!!Άντε και ανησύχησα!!!!!!!

Εγώ πρός το παρόν πίνω καφέ με τον άντρα μου,σε λίγο θα φύγει για την δουλειά και θα σηκωθώ να μαγειρέψω και να βάλω και καμιά σκούπα!!!.Αύριο θα έχω δουλειά το πρωί....να τακτοποιήσω τα ξύλα!

εγω σημερα για φαγητο εχω καβουροδαγκανες με πουρε για το συζυγο

και γιουβαρλακια για μας.

καλημερα κοριτσια!!!! χαιρομαι gemini που τελικα εισαι καλυτερα!!να προσεχεις και δεν χρειαζεται ολα να' ναι τελεια!!!(τακτοποιημενο σπιτι)!! τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα παω για ωοληψια Πεμπτη και δεν ειμαι παρα παρα πολυ αγχωμενη!!σημερα θα ερθει η μαμα μου να μου κανει την pregnyl!! ευχομαι να πανε ολα καλα και υπαρχει πιθανοτητα η εβρυομεταφορα να γινει το Σαββατο!!!για μεσημεριανο θα κανω λαχανορυζο που μας αρεσει πολυ!και το βραδυ σιγουρα θα βαλω την μανουλα μου να μας κανει τραχανα,μιαμ μιαμ!!καλο μεσημερι...:P

Εχώ θα ψησω μπιφτέκια που τα ειχα κατάψυξη...Θα βράσω και καμια πατατούλα. Ευτυχώς ο άντρας μου θα ερθει νωρίς, κατά τις 12:30.

Θελω να κάνω και μπάνιο...δηλ να λούσω τα μαλλιά μου επιτέλους!!

Θα ερθουν να κάνουν και συντήρηση στον καυστήρα και εξαέρωση στα καλοριφέρ που κάνουν λες και γουργουρίζει η κοιλιά τους:tongue::tongue:

Πολλά πράγματα σήμερα και ξύπνησα αργά...Ουφ!

Βάλε καλέ τις πατάτες μαζί με τα μπιφτέκια,με μπόλικο λεμονάκι να πάρουν και γεύση!!!!Πιο ωραίες θα γίνουν!!!!!!!!!Εξαέρωση κάνω εγώ στα καλοριφέρ...όσο για συντήρηση,δεν θα τα κάψω φέτος οπότε θα δω τι θα κάνω.

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημερα κοριτσια!!!! χαιρομαι gemini που τελικα εισαι καλυτερα!!να προσεχεις και δεν χρειαζεται ολα να' ναι τελεια!!!(τακτοποιημενο σπιτι)!! τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα παω για ωοληψια Πεμπτη και δεν ειμαι παρα παρα πολυ αγχωμενη!!σημερα θα ερθει η μαμα μου να μου κανει την pregnyl!! ευχομαι να πανε ολα καλα και υπαρχει πιθανοτητα η εβρυομεταφορα να γινει το Σαββατο!!!για μεσημεριανο θα κανω λαχανορυζο που μας αρεσει πολυ!και το βραδυ σιγουρα θα βαλω την μανουλα μου να μας κανει τραχανα,μιαμ μιαμ!!καλο μεσημερι...:P

Αν γίνει η ωοληψία την Πέμπτη τότε σίγουρα το Σάββατο θα κάνεις την εμβρυομεταφορά.Άντε έφτασε ο καιρός!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημερα geminaki πολυ χαιρομαι που εισαι καλα μπραβο.:P:p:p

υπομονη με τις αναγουλες θα περασουν, ολα καλα σου ευχομαι..

Σ' ευχαριστώ!!

εγω σημερα για φαγητο εχω καβουροδαγκανες με πουρε για το συζυγο

και γιουβαρλακια για μας.

Δεν εχω φάει ποτε.:shock::shock:Αλλά δε νομίζω να δοκίμαζα κιολας!!! (future sorry!!)

Αντε κοντεύεις κι εσύ να μπεις στο κλαμπ του καναπέ!! Με το καλό και όλα να πάνε καλα! Καλύτερα που δεν έχεις άγχος καλέ!!! Φυλαξέ το για μετά, πριν τη χοριακή δηλαδή:tongue:

Βάλε καλέ τις πατάτες μαζί με τα μπιφτέκια,με μπόλικο λεμονάκι να πάρουν και γεύση!!!!Πιο ωραίες θα γίνουν!!!!!!!!!Εξαέρωση κάνω εγώ στα καλοριφέρ...όσο για συντήρηση,δεν θα τα κάψω φέτος οπότε θα δω τι θα κάνω.

Σωστά αλλά σκεφτόμουν τα μπιφτέκια να τα βάλω στο γκριλ...να γινουν σαν σχαρας! Θα ρωτήσω και τον άντρα μου πως τα θελει να βγω απ το δίλλημα!:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σ' ευχαριστώ!!

Δεν εχω φάει ποτε.:shock::shock:Αλλά δε νομίζω να δοκίμαζα κιολας!!! (future sorry!!)

Αντε κοντεύεις κι εσύ να μπεις στο κλαμπ του καναπέ!! Με το καλό και όλα να πάνε καλα! Καλύτερα που δεν έχεις άγχος καλέ!!! Φυλαξέ το για μετά, πριν τη χοριακή δηλαδή:tongue:

Σωστά αλλά σκεφτόμουν τα μπιφτέκια να τα βάλω στο γκριλ...να γινουν σαν σχαρας! Θα ρωτήσω και τον άντρα μου πως τα θελει να βγω απ το δίλλημα!:rolleyes:

Κάνεις μεγάλο λάθος είναι πολύ νόστιμες!!!Και εμάς μας αρέσουν,αλλά εγώ τα κάνω καβουροσαλάτα.Δεν την ξέρω την συνταγή αυτή και φυσικά την θέλω!!!!!!!!

Ακούς fraoulitsa;;;;;;;;;;;;

Όσο για τα μπιφτέκια...Εμένα ο φούρνος μου έχει 2 σχάρες...στην μία βάζω τα μπιφτέκια και στην από κάτω τις πατάτες...έτσι όλοι οι χυμοί από τα μπιφτέκια πέφτουν πάνω στις πατάτες!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κάνεις μεγάλο λάθος είναι πολύ νόστιμες!!!Και εμάς μας αρέσουν,αλλά εγώ τα κάνω καβουροσαλάτα.Δεν την ξέρω την συνταγή αυτή και φυσικά την θέλω!!!!!!!!

Όσο για τα μπιφτέκια...Εμένα ο φούρνος μου έχει 2 σχάρες...στην μία βάζω τα μπιφτέκια και στην από κάτω τις πατάτες...έτσι όλοι οι χυμοί από τα μπιφτέκια πέφτουν πάνω στις πατάτες!!!!!!!!!

Δε λεω οτι έχεις άδικο ..αλλά δε μπορώ ρε παιδί μου να τα δοκιμάζω αυτά ενα πράγμα:? Καπως μου ρχεται!!

Η κολώνα του σπιτιού ψήφισε πατάτες βραστές!!! Εντολή εξετελέσθη!! χαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δε λεω οτι έχεις άδικο ..αλλά δε μπορώ ρε παιδί μου να τα δοκιμάζω αυτά ενα πράγμα:? Καπως μου ρχεται!!

Η κολώνα του σπιτιού ψήφισε πατάτες βραστές!!! Εντολή εξετελέσθη!! χαχαχα

Εννοείς πατατοσαλάτα φαντάζομαι.Ωραία είναι ρε συ,λεμονάκι,μουστάρδα....φίνα!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ακριβώς!!!!

ΟΥΦΦΦ!!!Το φαί μου όπου να'ναι γίνεται,καθάρισα τα ψάρια για αύριο,έβρασα τα παντζάρια μου και τα ετοίμασα( ξέρετε...σκορδάκι,ξυδάκι,λαδάκι) άπλωσα τα ρούχα.Τώρα θα κάνω κανένα τσιγάρο και θα βάλω μια σκούπα....και τελείωσα!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ακούς fraoulitsa;;;;;;;;;;;;

δεν εχω συνταγη ετοιμες τις παιρνω ειναι καβουροψυχα με παναρισμα απο φριγανια και στην ακρη εχουν μια μικρη δαγκανα για να τις τρως ευκολα. ειναι πολυ ωραιες και σαν μεζεδακι για ουζο.

εμεις τις τσακιζουμε:tongue::tongue::tongue:

καβουροσαλατα κανω και εγω με σουριμι και μαγιονεζα βαζω και αγγουρακια τουρση, λιγο ξυδι, και λιγη μουσταρδα και κετσαπ.

εσυ πως την κανεις;;;;;

ΟΥΦΦΦ!!!Το φαί μου όπου να'ναι γίνεται,καθάρισα τα ψάρια για αύριο,έβρασα τα παντζάρια μου και τα ετοίμασα( ξέρετε...σκορδάκι,ξυδάκι,λαδάκι) άπλωσα τα ρούχα.Τώρα θα κάνω κανένα τσιγάρο και θα βάλω μια σκούπα....και τελείωσα!!!!!!!!

Αστέρι είσαι!!

Εμένα ευτυχώς έβαλε ο αντρας μου σκούπα όσο έκανα μπάνιο...Εβαλα ενα πλύντηριο αλλά και αυτό θα το απλώσει εκείνος οταν ξυπνήσει. Οπως καταλαβαίνετε τιποτα δεν μπορώ να κάνω:|.

Στις 6 εχω και μάθημα μια ωρίτσα και μετά θα πάμε στο κέντρο να διαλέξουμε τη διακοσμηση για το τζάκι (μάρμαρο και γυψοσανίδα). Βολτα δηλαδή σήμερα, μετά από τόοοοοσο καιρό!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

δεν εχω συνταγη ετοιμες τις παιρνω ειναι καβουροψυχα με παναρισμα απο φριγανια και στην ακρη εχουν μια μικρη δαγκανα για να τις τρως ευκολα. ειναι πολυ ωραιες και σαν μεζεδακι για ουζο.

εμεις τις τσακιζουμε:tongue::tongue::tongue:

καβουροσαλατα κανω και εγω με σουριμι και μαγιονεζα βαζω και αγγουρακια τουρση, λιγο ξυδι, και λιγη μουσταρδα και κετσαπ.

εσυ πως την κανεις;;;;;

Όπως και εσύ μόνο μερικές φορές όταν μου το ζητάνε προσθέτω λίγες πατατούλες και καροτάκια.Όπως κάνουμε την ρώσικη αλλά με καβούρι μαζί.Εμένα μου αρέσει η πρώτη εκδοχή πιο πολύ αλλά οι υπόλοιποι προτιμούν την δεύτερη!!!Γούστα είναι αυτά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αστέρι είσαι!!

Εμένα ευτυχώς έβαλε ο αντρας μου σκούπα όσο έκανα μπάνιο...Εβαλα ενα πλύντηριο αλλά και αυτό θα το απλώσει εκείνος οταν ξυπνήσει. Οπως καταλαβαίνετε τιποτα δεν μπορώ να κάνω:|.

Στις 6 εχω και μάθημα μια ωρίτσα και μετά θα πάμε στο κέντρο να διαλέξουμε τη διακοσμηση για το τζάκι (μάρμαρο και γυψοσανίδα). Βολτα δηλαδή σήμερα, μετά από τόοοοοσο καιρό!

Καλά δεν σου είπε ο γιατρός ξάπλα;;;Μήπως να μη βγεις ακόμη;;;Μη παίρνει πάλι ο ποπός σου αέρα!!!!!!!!!Εγώ θα έλεγα να μείνεις 2 μερούλες ακόμη μέσα καλού κακού.Χθες είχες αίμα και σήμερα θα πάρεις τους δρόμους!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...