Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Πρέπει να μαζευτώ...4 κιλά σε ένα μήνα...επαναλαμβάνω οχι 4 κιλά απο την αρχή της εγκυμοσύνης...

Λοιπόν αν συνεχίσω έτσι με βλέπω πλανήτη με δικό μου ηλιακό σύστημα...μέχρι τον 8ο. Αλλά οχι όχι...απο ...αύριο θα ειμαι τύπος και υπογραμμός.

γιατι τοσο αγχος με τα κιλα σου εμενα δεν με ενοιαζε ετρωγα οτι ηθελακαι οταν ειχα ορεξη (εχω φαει μερεντα 4 το πρωι με το κουταλι:tongue::tongue::tongue:) στο γιο ειχα παρει 19 κιλα.

στη μικρη πηρα μονο 8,5 λογω πενθους ημασταν χαλια οποτε το μονο που δεν σκεφτομουνα ηταν το φαγητο.:oops::oops:

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε καλέ...μικρό τσουτσούνι...κορίτσαρος είναι!!!!!!!!!

Μια χαρά όλα λοιπόν,πάρα πολύ ωραία!!!!

Από αύριο η διατροφή...από αύριο!!!!!Φάε τώρα τα σουβλάκια σου και από εδώ και μπρος λίιιιιγη περισσότερη προσοχή!!!!!!

συμφωνω με το καλο το κοριτσι σας.

κατσε να ξεκουραστης και να μην εχεις ανχος ολα θα πανε καλα.

κανονησε το επομενω Σ/Κ να κανεις παλι τα ιδια:tongue::tongue::tongue:

να προσεχεις τα μωρακια σου:D:D:D

Ναι ξαναέπεσα στην αγκαλιά του καναπέ!!! Ελπίζω αυριο να μαι καλά...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γιατι τοσο αγχος με τα κιλα σου εμενα δεν με ενοιαζε ετρωγα οτι ηθελακαι οταν ειχα ορεξη (εχω φαει μερεντα 4 το πρωι με το κουταλι:tongue::tongue::tongue:) στο γιο ειχα παρει 19 κιλα.

στη μικρη πηρα μονο 8,5 λογω πενθους ημασταν χαλια οποτε το μονο που δεν σκεφτομουνα ηταν το φαγητο.:oops::oops:

Οχι μωρέ δεν εχω άγχος...απλά δεν θέλω να βαρυνω πολύ...για μένα και για το μωρό. Αλλά η αλήθεια ειναι οτι παίρνω κιλά χωρίς να ξέρω πως...αλήθεια..ουτε γλυκά τρώω ...ούτε ζαχαρη...ούτε αναψυκτικά. Εντάξει τα αμυλώδη λίγο ειναι τσιμπημένα..ψωμάκια, κουλουράκια, τέτοια..

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Ναι ξαναέπεσα στην αγκαλιά του καναπέ!!! Ελπίζω αυριο να μαι καλά...

θα εισαι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!

ειδες τη ωραια ειναι αγκαλια του καναπε δεν γκρινιαζει ποτε, δεν ροχαλιζει, και ειναι παντα διαθεσιμος:P:p:p

Οχι μωρέ δεν εχω άγχος...απλά δεν θέλω να βαρυνω πολύ...για μένα και για το μωρό. Αλλά η αλήθεια ειναι οτι παίρνω κιλά χωρίς να ξέρω πως...αλήθεια..ουτε γλυκά τρώω ...ούτε ζαχαρη...ούτε αναψυκτικά. Εντάξει τα αμυλώδη λίγο ειναι τσιμπημένα..ψωμάκια, κουλουράκια, τέτοια..

με λιγη αυτοσυγκρατηση ολα θα γινουν.

αλλα να μη στερεισαι κιολας.;););)

καληνυχτα κοριτσια τα λεμε το πρωι!!!!!!

Καλημερα και απο εμενα τη κανετε;;;;;;;

απο κρυο και εμεις εχουμε πολυ, και εγω θα ρωτουσα για τη gemini και με προλαβες.

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα τη κανετε;;;;;;;

απο κρυο και εμεις εχουμε πολυ, και εγω θα ρωτουσα για τη gemini και με προλαβες.

Και εμείς και εμείς!!!!!!!!Μου έφεραν τα ξύλα,την σόμπα θα την περάσουν την Παρασκευή.....ως τότε πετρέλαιο!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον έχω μονο λιγο καφέ οπως την προηγούμενη εβδομάδα...οπότε ειμαι μια χαρά. Θα συνεχίσω να κάθομαι στον καναπέ και στο γιατρό θα παω Πεμπτη -Παρασκευή που ήταν και κανονικά το ραντεβού...

Χτες κοιμηθηκα 2-4...και μετά τιποτα. Και το σπαστικ'ο είναι οτι νυσταζα...δεν άνοιξα ουτε τηλεόραση ούτε τίποτα...Εκανα κι εμετο. Οπότε τωρα με πλάκωσε το πάπλωμα:rolleyes: Και έχω αναγούλες ειμαι χάλια...με ανακουφίζει ομως αυτό οτι τουλάχιστον τα φασολάκια μου ειναι καλά:rolleyes:

Εσείς τι κάνετε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον έχω μονο λιγο καφέ οπως την προηγούμενη εβδομάδα...οπότε ειμαι μια χαρά. Θα συνεχίσω να κάθομαι στον καναπέ και στο γιατρό θα παω Πεμπτη -Παρασκευή που ήταν και κανονικά το ραντεβού...

Χτες κοιμηθηκα 2-4...και μετά τιποτα. Και το σπαστικ'ο είναι οτι νυσταζα...δεν άνοιξα ουτε τηλεόραση ούτε τίποτα...Εκανα κι εμετο. Οπότε τωρα με πλάκωσε το πάπλωμα:rolleyes: Και έχω αναγούλες ειμαι χάλια...με ανακουφίζει ομως αυτό οτι τουλάχιστον τα φασολάκια μου ειναι καλά:rolleyes:

Εσείς τι κάνετε??

Ουφ!!όλα καλά λοιπόν!!!!Άντε και ανησύχησα!!!!!!!

Εγώ πρός το παρόν πίνω καφέ με τον άντρα μου,σε λίγο θα φύγει για την δουλειά και θα σηκωθώ να μαγειρέψω και να βάλω και καμιά σκούπα!!!.Αύριο θα έχω δουλειά το πρωί....να τακτοποιήσω τα ξύλα!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ουφ!!όλα καλά λοιπόν!!!!Άντε και ανησύχησα!!!!!!!

Εγώ πρός το παρόν πίνω καφέ με τον άντρα μου,σε λίγο θα φύγει για την δουλειά και θα σηκωθώ να μαγειρέψω και να βάλω και καμιά σκούπα!!!.Αύριο θα έχω δουλειά το πρωί....να τακτοποιήσω τα ξύλα!

Εγώ θα ψησω μπιφτέκια που τα ειχα κατάψυξη...Θα βράσω και καμια πατατούλα. Ευτυχώς ο άντρας μου θα ερθει νωρίς, κατά τις 12:30.

Θελω να κάνω και μπάνιο...δηλ να λούσω τα μαλλιά μου επιτέλους!!

Θα ερθουν να κάνουν και συντήρηση στον καυστήρα και εξαέρωση στα καλοριφέρ που κάνουν λες και γουργουρίζει η κοιλιά τους:tongue::tongue:

Πολλά πράγματα σήμερα και ξύπνησα αργά...Ουφ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...