Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Μην ασχολείσαι καθολου με συμπτώματα...Κι εγώ ακριβώς τα ίδια έλεγα... Ουτε αρνητικά να σκέφτεσαι ούτε τίποτα! Κοντεύει κι η μερα της χοριακής!

Και τωρα που ξεκίνησες και δουλειά, μην παραπονιέσαι! Η μισή μερα περνάει έτσι...

Ναι ναι, η χαρά δε μ αφήνει να κρυφτώ:tongue::tongue:

Τα κακά νεα τωρα....εχω αίμα ...κοκκινο....και με πονάει η κοιλιά μου. Θα παρω το γιατρό και θα σας ενημερώσω. Ο Θεός να βάλει το χερι Του...και θέλω και τη θετική σας ενέργεια...

Μη μου αγχώνεσαι πουλάκι μου,τίποτα δεν θα είναι...τίποτα!!!Όση θετική ενέργεια θες αγαπούλα μου...όλη δική σου.Εδώ είμαι και περιμένω νέα σου...σε σκέφτομαι!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολύ είναι το αίμα ή ίσα που φάινεται στο σκούπισμα? έλα τίποτα δε θα ναι..στέλνω θετική ενέργεια..πάρε..πάρε..πάρε

πιάσε καναπέ και πάρε το γιατρό και πες μας

Μη μου αγχώνεσαι πουλάκι μου,τίποτα δεν θα είναι...τίποτα!!!Όση θετική ενέργεια θες αγαπούλα μου...όλη δική σου.Εδώ είμαι και περιμένω νέα σου...σε σκέφτομαι!!!

Ειδα λιγο καφε στο εσώρουχο και μετά στο σκουπισμα ειδα αιμα...

Τωρα που ξαναπήγα τουαλέτα δεν είδα τιποτα. Ξαπλα μου ειπε να μαι στον καναπέ και θα τον πάρω παλι άυριο. Νιώθω κάπως και την κοιλιά μου να με τραβάει σαν κράμπα...

Τελοσπάντων, νομίζω το Σ/Κ πηρα αερα και εκανα νευρικές κινήσεις, σκυψ'ιματα κτλ...μαλλον έπρεπε να ειμαι πιο καναπεδάτη...Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια, πιστέυω τοσο πολύ σε σας...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τωρα που ξαναπήγα τουαλέτα δεν είδα τιποτα. Ξαπλα μου ειπε να μαι στον καναπέ και θα τον πάρω παλι άυριο. Νιώθω κάπως και την κοιλιά μου να με τραβάει σαν κράμπα...

Τελοσπάντων, νομίζω το Σ/Κ πηρα αερα και εκανα νευρικές κινήσεις, σκυψ'ιματα κτλ...μαλλον έπρεπε να ειμαι πιο καναπεδάτη...Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια, πιστέυω τοσο πολύ σε σας...

Κάνε λοιπόν στον καναπέ σου μια σφιχτή αγκαλιά και όλα θα πάνε καλά.Να μην σκέφτεσαι αρνητικά και ταράζεις τα μωράκια σου....και άλλη φορά να μη παίρνει ο ποπός σου αέρα...άκου εκεί σκυψίματα....τι σου έχω πει;;;;;;εεεεε;;;;τι σου έχω πει;;;;;....δεν ακούς!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

και εμείς πιστεύουμε πως όλα θα ναι καλά, μη στεναριέσαι και μην το σκέφτεσαι λίγη ξάπλα σου λείπει και όλα θα ναι καλα

ty11p2.png

Κάνε λοιπόν στον καναπέ σου μια σφιχτή αγκαλιά και όλα θα πάνε καλά.Να μην σκέφτεσαι αρνητικά και ταράζεις τα μωράκια σου....και άλλη φορά να μη παίρνει ο ποπός σου αέρα...άκου εκεί σκυψίματα....τι σου έχω πει;;;;;;εεεεε;;;;τι σου έχω πει;;;;;....δεν ακούς!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ειδες?? Πηρα θάρρος... Βλακεία μου, αφου και χτες κατάλαβα οτι κουάστηκα και οτι με τραβούσε η κοιλιά μου, και ειπα στον άντρα μου οτι θέλω να ξαπλώσω:shock:

Αισιοδοξη είμαι πάντως...πινω και νερό για να πηγαίνω τουαλέτα να ελέγχω:tongue:

Θα ερθει και η μαμα για ενισχύσεις!!

Εσύ τι κάνεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ειδες?? Πηρα θάρρος... Βλακεία μου, αφου και χτες κατάλαβα οτι κουάστηκα και οτι με τραβούσε η κοιλιά μου, και ειπα στον άντρα μου οτι θέλω να ξαπλώσω:shock:

Αισιοδοξη είμαι πάντως...πινω και νερό για να πηγαίνω τουαλέτα να ελέγχω:tongue:

Θα ερθει και η μαμα για ενισχύσεις!!

Εσύ τι κάνεις?

Δεν ξέρω πως να περάσω την ώρα μου!!Βλέπω στον ALFA το "κάτι ψήνεται"...έχει πολύ γέλιο όμως!!!!!!!!!!!!!Και δεν ξέρω τι να μαγειρέψω αύριο....αρακά λέω,κρέας φάγαμε,μακαρόνια φάγαμε,όσπρια φάγαμε,ψάρια θα κάνω την Τετάρτη...εεε...τι έμεινε;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν ξέρω πως να περάσω την ώρα μου!!Βλέπω στον ALFA το "κάτι ψήνεται"...έχει πολύ γέλιο όμως!!!!!!!!!!!!!Και δεν ξέρω τι να μαγειρέψω αύριο....αρακά λέω,κρέας φάγαμε,μακαρόνια φάγαμε,όσπρια φάγαμε,ψάρια θα κάνω την Τετάρτη...εεε...τι έμεινε;;;;

Κι εγώ αυτό βλέπω!!! Εχει πλάκα αυτή!

Ελα ντε??? Τι θα φτιάξεις??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εγώ αυτό βλέπω!!! Εχει πλάκα αυτή!

Ελα ντε??? Τι θα φτιάξεις??

Εεεε...τελικά αρακά!!!Ψώνιο τελικά η κυρία στην τηλεόραση...τώρα το γύρισε ο άντρας μου,βλέπει "doctor who"....

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γύρισα.

Κατ'αρχάς Geminaki να είσαι χαλαρή...μάλλον κουράστηκες...αλλά και αυτό μην το δένεις κόμπο..μπορεί και να μην κουράστηκες...απλά να κάνει κόλπα το ενδομητριο. Εσύ μεινει χαλαρή, ξαπλωτή, και αισιόδοξη. Και μην ξεχνάς τις αργές κινήσεις...εντάξει; Όλα θα πάνε καλά. Όλη μας η θετική ενέργεια ειναι μαζί σου και σε τυλίγει και εσύ δώσε την δική σου να τυλίξει τα μωρούδια σου.

Εμείς ολα καλά. Τα 4!!!! κιλά που έχω πάρει μέσα σε ένα μήνα τον τρελλάνανε...το ήξερα...ξαναμιλήσαμε για το θέμα της διατροφής, μου ειπε να προσέχω να μην πάρω κιλά, οτι ειναι πολύ νωρίς για τέτοια νούμερα...αλλά εντάξει δεν με έκραξε πολύ (τι να έκανε δηλαδή ο άνθρωπος; ) . Το μωρό ειναι μια χαρά, κουνιόνταν ασύστολα, και επιβεβαιώνεται οτι ειναι κοριτσάκι...εκτός αν ειναι αγοράκι με πολυυυυυυυυυυυυυ μικρό τσουτσουνάκι το οποίο ο σύζυγος αποκλείει :tongue::tongue:. Ο γιατρός λέει οτι ειναι κορίτσι..αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες στον β' επιπέδου ...σε 4 εβδομάδες.

Αυτά....πεινάω τρελλά...δεν έχουμε φαγητό, δεν πρόλαβα να μαγειρέψω. Θα φτιαξω μπιφτέκια για αυριο αλλά για σήμερα..μας βλέπω με σουβλάκια (και απο αύριο θα ξεκινήσω τη....διατροφή του γιατρού) :tongue:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εεεε...τελικά αρακά!!!Ψώνιο τελικά η κυρία στην τηλεόραση...τώρα το γύρισε ο άντρας μου,βλέπει "doctor who"....

Αρακάς, χμμ...δε με τρελαίνει αλλά οκ τον τρώω..

Γύρισα.

Κατ'αρχάς Geminaki να είσαι χαλαρή...μάλλον κουράστηκες...αλλά και αυτό μην το δένεις κόμπο..μπορεί και να μην κουράστηκες...απλά να κάνει κόλπα το ενδομητριο. Εσύ μεινει χαλαρή, ξαπλωτή, και αισιόδοξη. Και μην ξεχνάς τις αργές κινήσεις...εντάξει; Όλα θα πάνε καλά. Όλη μας η θετική ενέργεια ειναι μαζί σου και σε τυλίγει και εσύ δώσε την δική σου να τυλίξει τα μωρούδια σου.

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! Μακάρι να είναι καλά με τοση θετική ενέργεια από όλες μας:D

Εμείς ολα καλά. Τα 4!!!! κιλά που έχω πάρει μέσα σε ένα μήνα τον τρελλάνανε...το ήξερα...ξαναμιλήσαμε για το θέμα της διατροφής, μου ειπε να προσέχω να μην πάρω κιλά, οτι ειναι πολύ νωρίς για τέτοια νούμερα...αλλά εντάξει δεν με έκραξε πολύ (τι να έκανε δηλαδή ο άνθρωπος; ) . Το μωρό ειναι μια χαρά, κουνιόνταν ασύστολα, και επιβεβαιώνεται οτι ειναι κοριτσάκι...εκτός αν ειναι αγοράκι με πολυυυυυυυυυυυυυ μικρό τσουτσουνάκι το οποίο ο σύζυγος αποκλείει :tongue::tongue:. Ο γιατρός λέει οτι ειναι κορίτσι..αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες στον β' επιπέδου ...σε 4 εβδομάδες.

Αυτά....πεινάω τρελλά...δεν έχουμε φαγητό, δεν πρόλαβα να μαγειρέψω. Θα φτιαξω μπιφτέκια για αυριο αλλά για σήμερα..μας βλέπω με σουβλάκια (και απο αύριο θα ξεκινήσω τη....διατροφή του γιατρού) :tongue:

Πηρες 4 κιλά σε ένα μηνα, ή 4 κιλά εχεις πάρει μεχρι τωρα γενικά?? Ελα βρε δεν είναι πολλά...το τσουπάκι σου να ναι καλά!!:D:D Ειπαμε απο Σεπτέμβριο θα πάμε γυμναστήριο και θα γινουμε κορμάρες!!

Απολαυσε τα σουβλάκια σήμερα και από άυριο βλέπουμε!! Μην τρως γλυκά και τετοια μωρε, και περιόρισε και λιγο τους υδατάνθρακες αν μπορείς...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γύρισα.

Άντε καλέ...μικρό τσουτσούνι...κορίτσαρος είναι!!!!!!!!!

Μια χαρά όλα λοιπόν,πάρα πολύ ωραία!!!!

Από αύριο η διατροφή...από αύριο!!!!!Φάε τώρα τα σουβλάκια σου και από εδώ και μπρος λίιιιιγη περισσότερη προσοχή!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πρέπει να μαζευτώ...4 κιλά σε ένα μήνα...επαναλαμβάνω οχι 4 κιλά απο την αρχή της εγκυμοσύνης...

Λοιπόν αν συνεχίσω έτσι με βλέπω πλανήτη με δικό μου ηλιακό σύστημα...μέχρι τον 8ο. Αλλά οχι όχι...απο ...αύριο θα ειμαι τύπος και υπογραμμός.

A5K6p3.png

Άντε καλέ...μικρό τσουτσούνι...κορίτσαρος είναι!!!!!!!!!

Μια χαρά όλα λοιπόν,πάρα πολύ ωραία!!!!

Από αύριο η διατροφή...από αύριο!!!!!Φάε τώρα τα σουβλάκια σου και από εδώ και μπρος λίιιιιγη περισσότερη προσοχή!!!!!!

Συνφωνώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρέπει να μαζευτώ...4 κιλά σε ένα μήνα...επαναλαμβάνω οχι 4 κιλά απο την αρχή της εγκυμοσύνης...

Λοιπόν αν συνεχίσω έτσι με βλέπω πλανήτη με δικό μου ηλιακό σύστημα...μέχρι τον 8ο. Αλλά οχι όχι...απο ...αύριο θα ειμαι τύπος και υπογραμμός.

Βρε συ...τρως πολύ?? Μηπως ειναι κατακράτηση?? Πάντως κι αυτό το θεμα είναι λιγο εκνευριστικό...Να σου λενε όλοι για τα κιλα:confused::confused: Οκ να μην κάνουμε υπερβολές αλλά οχι και να γίνει εμμονή!! Αλλες πηραν ένα σωρό κιλά κι εμεις από τοτε που το μάθαμε μετράμε τις μπουκιές μας!!:evil: Κιλά μπορεί να πηρες τωρα μαζεμένα για κάποιο λόγο και τον επομενο να προσέξεις λίγο και να μην πάρεις κανένα... Μην αγχώνεσαι τοσο γι αυτό! Φυσικά ολα αυτά ισχύουν εφόσον τρως σωστά!!! Και στο κάτω κάτω αν πεινας τι να κάνεις??? Εγώ εφαγα στις 7 αχλάδι, στις 8 μηλο, και τωρα ενα κομματάκι κοτόπουλο! Αφου πεινούσα τι να έκανα:confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κατσε να ξεκουραστης και να μην εχεις ανχος ολα θα πανε καλα.

κανονησε το επομενω Σ/Κ να κανεις παλι τα ιδια:tongue::tongue::tongue:

να προσεχεις τα μωρακια σου:D:D:D

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...