Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αναπνοες...Εισπνοή...εκπνοή... Οτι και να λες δεν καταφερνεις τιποτα παρα μονο να συγχιστείς.... Τετοιοι που ειναι όλοι τους, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα:evil:

Τι θα μαγειρέψεις τωρα?? Εγώ λεω να ψησω τσιπούρα στο φούρνο!

Φαί είχα από χθες...σούπα.Πλακώθηκα να κάνω τις υπόλοιπες δουλειές και μόλις σταμάτησα.Περιμένω να έρθει ο άντρας μου να φάμε.Τελικά έκανες την τσιπούρα στο φούρνο;

Ούτε να τα πούμε δεν μπορέσαμε σήμερα!!!!!!:evil::evil::evil:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια τη κανετε;;;

υπομονη future και σε μας ειχε διακοπη το πρωι 9 με 12 παγωσαμε:mad::mad::mad:

στη δουλεια δουλευουν αιρκοντισιον και καταλαβαινεις.

gemini ωραια η τσιπουρα;;;; εγω εκανα μακαροναδα με σαλτσα μολις γυρισα σπιτι.

τωρα χαλαρωνω και μολις ξυπνηση ο μικρος θα κανουμε μαθηματα...

Επεξεργάστηκαν by fraoulitsa..
ζ

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Φαί είχα από χθες...σούπα.Πλακώθηκα να κάνω τις υπόλοιπες δουλειές και μόλις σταμάτησα.Περιμένω να έρθει ο άντρας μου να φάμε.Τελικά έκανες την τσιπούρα στο φούρνο;

Ούτε να τα πούμε δεν μπορέσαμε σήμερα!!!!!!:evil::evil::evil:

Ναι την έφτιαξα...αλλα δε με ενθουσίασε. Δεν ειχα και πολύ ορεξη μάλλον γι αυτό!

Τωρα σκεφτομαι τι θα κάνω το απογευμα γιατί ο άντρας μου θα φύγει στις 5:30 και θα γυρίσει στις 10...:?

Τι πάθατε όλες με τη διακοπή σήμερα??

Μακαρόνια έφτιαξα για τον άντρα μου γιατί δεν τρώει καθολου ψάρι...

Εχετε διαβάσματα εσείς,ε? Τι τάξη πάει πρώτη?? Πως σας φαινεται??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσουδια σε μια ώρα έχω γιατρό. Βαριέεεμαιιιιιι, ασε που θα ακούσω και τα απειρα για τα κιλάκια μου :tongue:. Ασε που ...κρυώνω να γδυθω...αν θα πρέπει δηλαδή να γδυθω...Το μόνο καλό της υπόθεσης ειναι ο υπέρηχος και ίσως καταφερουμε να δουμε και οριστικά το φυλλο. :P Αν δεν το δουμε...την ερχόμενη εβδομάδα πάω για υπέρηχο μόνο...

Στην δουλειά βαρετά. Ειχα και μάθημα ζωγραφικής σήμερα αλλά δεν μπορώ να πάω λόγω γιατρού. Εντάξει δεν κάνουμε τιποτε βασικό ακόμα..σήμερα μονο θα στήναμε τις συνθέσεις. Εντάξει ας τις στήσουν οι άλλοι.

Πρέπει να πάρω και μάσκα..για να μην αναπνέω τα χρώματα...που το πας;

Νυσταζω...και πειναώ..όλα μαζί.Όταν πιανει το κρυο...όλα μαζί μου έρχονται.

A5K6p3.png

Κοριτσουδια σε μια ώρα έχω γιατρό. Βαριέεεμαιιιιιι, ασε που θα ακούσω και τα απειρα για τα κιλάκια μου :tongue:. Ασε που ...κρυώνω να γδυθω...αν θα πρέπει δηλαδή να γδυθω...Το μόνο καλό της υπόθεσης ειναι ο υπέρηχος και ίσως καταφερουμε να δουμε και οριστικά το φυλλο. :P Αν δεν το δουμε...την ερχόμενη εβδομάδα πάω για υπέρηχο μόνο...

Στην δουλειά βαρετά. Ειχα και μάθημα ζωγραφικής σήμερα αλλά δεν μπορώ να πάω λόγω γιατρού. Εντάξει δεν κάνουμε τιποτε βασικό ακόμα..σήμερα μονο θα στήναμε τις συνθέσεις. Εντάξει ας τις στήσουν οι άλλοι.

γιατί καλέ βαριέσαι?? Θα δεις και το ζουζούνι σου!! Θα πας με τον άντρα σου φαντάζομαι ε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τι πάθατε όλες με τη διακοπή σήμερα??

Μακαρόνια έφτιαξα για τον άντρα μου γιατί δεν τρώει καθολου ψάρι...

Εχετε διαβάσματα εσείς,ε? Τι τάξη πάει πρώτη?? Πως σας φαινεται??

πρωτη εμαστε, παμε καλα του αρεση πολυ τα κανει μονος του στο γραφειο στο δωματιο του εμενα δεν με θελει:?:-?:?.

τα καταφερνει για αρχη αργοτερα βλεπουμε, παντος στην ορθογραφια το πουλακι μου ουτε ενα λαθος απο την πρωτη μερα.

η μαμα παλι στην ορθογραφια σκραπας:oops::oops::oops: ευτυχως δεν πηρε απο εμενα πηρε απο τον μπαμπα.

δικιο εχει η gemini θα δεις και το μωρακι σου εγω περιμενα πως και πως να παω για υπερηχο.

πρωτη εμαστε, παμε καλα του αρεση πολυ τα κανει μονος του στο γραφειο στο δωματιο του εμενα δεν με θελει:?:-?:?.

τα καταφερνει για αρχη αργοτερα βλεπουμε, παντος στην ορθογραφια το πουλακι μου ουτε ενα λαθος απο την πρωτη μερα.

η μαμα παλι στην ορθογραφια σκραπας:oops::oops::oops: ευτυχως δεν πηρε απο εμενα πηρε απο τον μπαμπα.

Μπραβο του!! Ετσι να τον αφήνεις μονο του, να γίνει υπέυθυνος και ανεξάρτητος! Πολύ τα χαιρομαι αυτα τα παιδάκια:P

Εσυ απλά να τον ελέγχεις λίγο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δεν ξέρω...μάλλον αντίδραση άγχους ειναι.

Θα πας και θα μας δωσεις πλήρη αναφορά μετα που τα περιγράφεις και τόσο ωραία;)

Εχει τοσο κρυο εκεί? τωρα κάθομαι στον καναπέ και με πιάνει ο ήλιος και νομίζω οτι εχει ζεστη:rolleyes: ειμαι και καλά ντυμένη βέβαια...

Κιλά πόσα εχεις πάρει καλέ και το λές ετσι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα Geminaki!!!!!

Δεν έχουν το θεό τους!!!!!!!!!Δεν είχαμε ρεύμα από τις 8 το πρωί ως τώρα!!!Συντήρηση είπανε!!!Ρε ηλίθιοι...με 7 βαθμούς θερμοκρασία έξω,τόσες ώρες χωρίς ρεύμα...παγώσαμε!!!!Και ούτε να προλάβεις να κάνεις φαγητό!!!Και κρυωμένοι...και νηστικοί!!!!Συντήρηση δεν μπορούσαν να κάνουν άλλη μέρα;;;;;;;Και διαμαρτύρονται μετά;;;;;Καλά τους κάνει η κυβέρνηση!!!!Δεν μπορώ τα πήρα.Ο καθένας αφού μπορεί κατεβάζει ένα διακόπτη..και όποιον πάρει ο χάρος!!!!!!!!!!!!Έχω κάτι νεύρα!!!!!!!!!!!!Θα μου πεις και τι έγινε;;;Εγώ νευριάζω και αυτοί...ξύνονται!!!!!!!!Έτσι γινόταν πάντα.γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!!!!!!!!!!Τέλος!!!!

ξεκίνησε μια χαρά η βδομάδα ε?

ty11p2.png

μόλις έφαγα σπανακόρυζο με το ζόρι (το σιχαίνομαι). τι ψοφόκρυο είναι τούτο βρε παιδιά, το πρωί είχε 4 βαθμούς πριν φύγω για δουλειά...το γράφω και ανατριχιάζω..ευτυχώς θα ανέβει μέσα στη βδομάδα. έχω αγωνία μεγάλη για το αποτέλεσμα, είναι που δεν έχω και κανένα σύμπτωμα και δεν ξέρω τι γίνεται. σκέφτομαι θετικά αλλά ώρες ώρες με πιάνουν κάτι αρνητικά πράγματα ωχ ωχχχχχχχ

ty11p2.png

Καλέ εμείς περιμένουμε να μας πεις νέα και εσύ κάνεις το βαρύ πεπόνι;;;;Γρήγορα σήκω...σήηηηκω λέεεμε....:tongue::tongue:

Τι στο καλό τους έπιασε σήμερα τους ηλίθιους με τόσο κρύο;;;

Μπραβο του!! Ετσι να τον αφήνεις μονο του, να γίνει υπέυθυνος και ανεξάρτητος! Πολύ τα χαιρομαι αυτα τα παιδάκια:P

Εσυ απλά να τον ελέγχεις λίγο...

ΕΕΕ....ρεε....πως φαίνεται η εκπαιδευτικός!!!!!

μόλις έφαγα σπανακόρυζο με το ζόρι (το σιχαίνομαι). τι ψοφόκρυο είναι τούτο βρε παιδιά, το πρωί είχε 4 βαθμούς πριν φύγω για δουλειά...το γράφω και ανατριχιάζω..ευτυχώς θα ανέβει μέσα στη βδομάδα. έχω αγωνία μεγάλη για το αποτέλεσμα, είναι που δεν έχω και κανένα σύμπτωμα και δεν ξέρω τι γίνεται. σκέφτομαι θετικά αλλά ώρες ώρες με πιάνουν κάτι αρνητικά πράγματα ωχ ωχχχχχχχ

Μην ασχολείσαι με συμπτώματα.Κάνε υπομονή λίγες μέρες μείνανε!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μην ασχολείσαι καθολου με συμπτώματα...Κι εγώ ακριβώς τα ίδια έλεγα... Ουτε αρνητικά να σκέφτεσαι ούτε τίποτα! Κοντεύει κι η μερα της χοριακής!

Και τωρα που ξεκίνησες και δουλειά, μην παραπονιέσαι! Η μισή μερα περνάει έτσι...

ΕΕΕ....ρεε....πως φαίνεται η εκπαιδευτικός!!!!!

Ναι ναι, η χαρά δε μ αφήνει να κρυφτώ:tongue::tongue:

Τα κακά νεα τωρα....εχω αίμα ...κοκκινο....και με πονάει η κοιλιά μου. Θα παρω το γιατρό και θα σας ενημερώσω. Ο Θεός να βάλει το χερι Του...και θέλω και τη θετική σας ενέργεια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μην ασχολείσαι καθολου με συμπτώματα...Κι εγώ ακριβώς τα ίδια έλεγα... Ουτε αρνητικά να σκέφτεσαι ούτε τίποτα! Κοντεύει κι η μερα της χοριακής!

Και τωρα που ξεκίνησες και δουλειά, μην παραπονιέσαι! Η μισή μερα περνάει έτσι...

Ναι ναι, η χαρά δε μ αφήνει να κρυφτώ:tongue::tongue:

Τα κακά νεα τωρα....εχω αίμα ...κοκκινο....και με πονάει η κοιλιά μου. Θα παρω το γιατρό και θα σας ενημερώσω. Ο Θεός να βάλει το χερι Του...και θέλω και τη θετική σας ενέργεια...

πολύ είναι το αίμα ή ίσα που φάινεται στο σκούπισμα? έλα τίποτα δε θα ναι..στέλνω θετική ενέργεια..πάρε..πάρε..πάρε

πιάσε καναπέ και πάρε το γιατρό και πες μας

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...