Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Είναι δοκιμασμένη συνταγή!!!Έχω και μια συνταγή να σας δώσω για τώρα το χειμώνα,με κρασάκι είναι τέλεια:Μανιτάρια portobello γεμιστά με τυριά στο φούρνο.Είναι καταπληκτική( φανταστείτε ότι τρώει και ο μπαμπάς μου που γενικά δεν θέλει τα μανιτάρια)...1 μανιτάρι ανά άτομο.Θα σας την γράψω κάποια στιγμή,αν το ξεχάσω να μου το θυμίσετε!!!!

Σιδέρωσα...τακτοποίησα τα παπούτσια και έκανα και μια πίτσα(όχι καταψυγμένη...δική μου).Όπου να'ναι θα την βγάλω....να κεράσω;;;;;);)

κάτσε να γράψω πρώτα την κοτοσαλάτα να την έχω....

Πω πω ολες δουλειές κάνατε σήμερα!! Για κέρνα και λίγη πίτσα να δω τι άλλο θα φάω σήμερα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα μανιταρια τα κανω και εγω ειναι πολυ νοστιμα.

περιμενω κερασμα απο την πιτσα και μετα τη συνταγη:tongue::tongue::tongue:

Θα γράψω την δική μου και εσύ την δική σου.Μπορεί να είναι ίδιες,αλλά μπορεί να πάρουμε καμιά καλή ιδέα η μία από την άλλη!!!!Πιο καλά είναι έτσι!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κρυο???Μονο κρύο?? Εχω ξεπαγιάσει!!! Ευτυχώς εχουμε ανάψει τζάκι αλλά δεν θελω να κάθομαι και πολύ κοντά γιατί μετά κρυώνω!!

Καλά έκανες με τις ντουλάπες γιατί πλέον μη σου πω και μάλλινο έβαζα!

Σημερα περασε γρήγορα η μέρα! Εχω ομως μια υπερένταση...εκανα και μάθημα το απόγευμα και ζωντάνεψα....Αλλά μετά ερχεται και η κούραση και εχω ξεσυνηθίσει ενα μηνα στον καναπε (σήμερα εκλεισα μηνα πλάκα πλάκα!)

Τωρα ο άντρας μου πήγε σε κάτι παιδικά γενέθλια και θα γυρίσει. Εγώ να πω την αλήθεια κρυώνω και σκεφτομαι οτι θα χει πολύ φασαρία εκεί και ειπα να το αποφύγω....

Α! Εφαγα κι ενα γλυκάκι....Δεν το ήθελα γμτ, τι στο καλό μου ρθε:? Από άυριο κομμένα, να με μαλώνετε!!

Σιγά βρε για ένα γλυκάκι!!!!

Και εδώ έχει κρύο,άναψα καλοριφέρ(ευτυχώς είχα πετρέλαιο από πέρυσι) και όλοι στην περιοχή φοράνε και μάλλινα και μπότες!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Θα γράψω την δική μου και εσύ την δική σου.Μπορεί να είναι ίδιες,αλλά μπορεί να πάρουμε καμιά καλή ιδέα η μία από την άλλη!!!!Πιο καλά είναι έτσι!!!!!

Καφέ μαγειρικής θα γίνουμε!!!!!!! Σε λιγο καιρό θα εχούμε γίνει ολες σουπερ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σιγά βρε για ένα γλυκάκι!!!!

Και εδώ έχει κρύο,άναψα καλοριφέρ(ευτυχώς είχα πετρέλαιο από πέρυσι) και όλοι στην περιοχή φοράνε και μάλλινα και μπότες!!!

Να σου πω την αλήθεια κι εδώ εχει μεγάλη διαφορά από την πόλη...4 βαθμούς σίγουρα και πολύ αέρα ...μπρρρ!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια κι εδώ εχει μεγάλη διαφορά από την πόλη...4 βαθμούς σίγουρα και πολύ αέρα ...μπρρρ!!!!!!!

ΓΜΤ...το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα έχω την σόμπα,θα έχει 20 βαθμούς!!!!!Και ονειρευόμουνα να κάνω το κότσι με πατάτες στον ξυλόφουρνο!!!!!

Βρε εξπέρ θα σας κάνουμε στην μαγειρική!!!!!!!!!!!!!Τι άλλο θέλετε...δωρεάν μαθήματα!!!!!!Μάζεψα παντζάρια από τον κήπο μου σήμερα και αύριο θα τα βράσω.Και η σούπα μου έγινε απίθανη....και με αυτό το κρύο ήταν ότι πρέπει!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΓΜΤ...το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα έχω την σόμπα,θα έχει 20 βαθμούς!!!!!Και ονειρευόμουνα να κάνω το κότσι με πατάτες στον ξυλόφουρνο!!!!!

Βρε εξπέρ θα σας κάνουμε στην μαγειρική!!!!!!!!!!!!!Τι άλλο θέλετε...δωρεάν μαθήματα!!!!!!Μάζεψα παντζάρια από τον κήπο μου σήμερα και αύριο θα τα βράσω.Και η σούπα μου έγινε απίθανη....και με αυτό το κρύο ήταν ότι πρέπει!!!!

20 βαθμούς?????? Τοσο πολύ λες?? Πολύ μας μπερδεύει ο καιρός!

Ναι ναι να μας κάνετε!! Εγώ πάντως είμαι πολύ πρόθυμη!

Πατζάρια δεν τρώω:oops: Ο άντρας μου ομως τα λατρεύει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

20 βαθμούς?????? Τοσο πολύ λες?? Πολύ μας μπερδεύει ο καιρός!

Ναι ναι να μας κάνετε!! Εγώ πάντως είμαι πολύ πρόθυμη!

Πατζάρια δεν τρώω:oops: Ο άντρας μου ομως τα λατρεύει!

Εμείς το αντίθετο...εγώ τα λατρεύω ενώ ο άντρας μου δεν τα βάζει στο στόμα του.!!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

απαρτία βλέπω. θα μου πεις με τετοιο καιρό που να τρέχεις..παιδιά αν βγεις στο μπαλκόνι βρωμάει ο τόπος τζάκι. έχουμε θέμα τώρα που χειμωνιάζει, απλώνω τα ρούχα έξω και κάποιες φορές παίρνουν μυρωδιά απ'έξω και νομίζω πως φέτος οι περισσότεροι θα τ ανάψουν

αύριο δουλειά, το μόνο ευχάριστο είναι οτι επιτέλους θα οδηγήσω μετά απο μια βδομάδα..αν και με ζάλισε ο σύζηγος να με πάει αυτός αύριο εγώ άσκησα βέτο..

άντε καλό βράδυ

ty11p2.png

απαρτία βλέπω. θα μου πεις με τετοιο καιρό που να τρέχεις..παιδιά αν βγεις στο μπαλκόνι βρωμάει ο τόπος τζάκι. έχουμε θέμα τώρα που χειμωνιάζει, απλώνω τα ρούχα έξω και κάποιες φορές παίρνουν μυρωδιά απ'έξω και νομίζω πως φέτος οι περισσότεροι θα τ ανάψουν

αύριο δουλειά, το μόνο ευχάριστο είναι οτι επιτέλους θα οδηγήσω μετά απο μια βδομάδα..αν και με ζάλισε ο σύζηγος να με πάει αυτός αύριο εγώ άσκησα βέτο..

άντε καλό βράδυ

όλοι στο τζακι το χουν ριξει...κι εμείς πρώτοι πρωτοι!!

Το χειμώνα χρησιμοποιώ το στεγνωτήριο και εχω σωθεί...χτες μου ελεγε μια κοπέλα οτι τα ρούχα της μυρίζουν υγρασία οταν απλώνει εξω το χειμώνα...

Καλή δουλειά αυριο! Και με προσοχή το τιμόνι...σωφερίνα!!:tongue::tongue: Προσφέρθηκε ο ανθρωπος να σε πάει κι εσύ τίποτα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα...μόλις τώρα είδα οτι ειναι...μεσάνυχτα.

Πάει η αμάξά μου έγινε ξανά κολοκύθα...και εγώ ακομα ξύπνια....κάποια αύριο πάλι δεν θα ξυπνάει...τς τς τς..και μετά σου λένε αν παντρευτείς τον πρίγκηπα...ζείς καλύτερα..απο αυτούς που διαβάζουν το παραμύθι...εμένα μου λες.... :tongue:

A5K6p3.png

Καληνύχτα...μόλις τώρα είδα οτι ειναι...μεσάνυχτα.

Πάει η αμάξά μου έγινε ξανά κολοκύθα...και εγώ ακομα ξύπνια....κάποια αύριο πάλι δεν θα ξυπνάει...τς τς τς..και μετά σου λένε αν παντρευτείς τον πρίγκηπα...ζείς καλύτερα..απο αυτούς που διαβάζουν το παραμύθι...εμένα μου λες.... :tongue:

Καληνυχτα Palmomaki!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσια!!!!!!!!! Ηλιος με δόντια σήμερα....

Kαλημέρα Geminaki!!!!!

Δεν έχουν το θεό τους!!!!!!!!!Δεν είχαμε ρεύμα από τις 8 το πρωί ως τώρα!!!Συντήρηση είπανε!!!Ρε ηλίθιοι...με 7 βαθμούς θερμοκρασία έξω,τόσες ώρες χωρίς ρεύμα...παγώσαμε!!!!Και ούτε να προλάβεις να κάνεις φαγητό!!!Και κρυωμένοι...και νηστικοί!!!!Συντήρηση δεν μπορούσαν να κάνουν άλλη μέρα;;;;;;;Και διαμαρτύρονται μετά;;;;;Καλά τους κάνει η κυβέρνηση!!!!Δεν μπορώ τα πήρα.Ο καθένας αφού μπορεί κατεβάζει ένα διακόπτη..και όποιον πάρει ο χάρος!!!!!!!!!!!!Έχω κάτι νεύρα!!!!!!!!!!!!Θα μου πεις και τι έγινε;;;Εγώ νευριάζω και αυτοί...ξύνονται!!!!!!!!Έτσι γινόταν πάντα.γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!!!!!!!!!!Τέλος!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Kαλημέρα Geminaki!!!!!

Δεν έχουν το θεό τους!!!!!!!!!Δεν είχαμε ρεύμα από τις 8 το πρωί ως τώρα!!!Συντήρηση είπανε!!!Ρε ηλίθιοι...με 7 βαθμούς θερμοκρασία έξω,τόσες ώρες χωρίς ρεύμα...παγώσαμε!!!!Και ούτε να προλάβεις να κάνεις φαγητό!!!Και κρυωμένοι...και νηστικοί!!!!Συντήρηση δεν μπορούσαν να κάνουν άλλη μέρα;;;;;;;Και διαμαρτύρονται μετά;;;;;Καλά τους κάνει η κυβέρνηση!!!!Δεν μπορώ τα πήρα.Ο καθένας αφού μπορεί κατεβάζει ένα διακόπτη..και όποιον πάρει ο χάρος!!!!!!!!!!!!Έχω κάτι νεύρα!!!!!!!!!!!!Θα μου πεις και τι έγινε;;;Εγώ νευριάζω και αυτοί...ξύνονται!!!!!!!!Έτσι γινόταν πάντα.γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!!!!!!!!!!Τέλος!!!!

Αναπνοες...Εισπνοή...εκπνοή... Οτι και να λες δεν καταφερνεις τιποτα παρα μονο να συγχιστείς.... Τετοιοι που ειναι όλοι τους, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα:evil:

Τι θα μαγειρέψεις τωρα?? Εγώ λεω να ψησω τσιπούρα στο φούρνο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...