Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοριτσάρες ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! μπαίνω πρωί-πρωί να χαιρετήσω..φεύγω σε 10 λεπτά!!να προσέχετε όλες,λίγο περισσότερο οι εγκυούλες μας,και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε!!Τα λέμε σε λίγες μέρες...Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!:-P:-P:-P

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:):)καλημερα!!!καλο μηνα!!!τι κανουμε!!!!εδω σχεδον ολο το βραδυ εβρεχε και τωρα εχει συννεφια!!!παλμομα ελπιζω και εκει να ειναι το ιδιο μια που χαλεσε το κλιματιστικο σας!!!!παντως αυτη η συννεφια σου αλλαζει σου ριχνει την ψυχολογια..αλλα το προτιμω απο τους καυσωνες....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα στα κοριτσια μου!Καλο μηνα!

palmoma πολυ στεναχωριεμαι που εκανες κι εσυ σημαδια!!Ξερεις,νομιζω οτι ειναι που εχουμε βαλει πολλες ενεσεις στην περιοχη!Με εναν προχειρο υπολογισμο,πρεπει να εχω τρυπησει κοιλια περιπου 50 φορες..αρα που να πεσουν και οι καινουριες!Και εχθες εκανα μια μελανια μεγαλη οσο τα δυο δακτυλα του χεριου μου!!Αφου λεω θα βγαλω καμια κοιλια κατα λαθος πουθενα και θα νομιζει ο κοσμος οτι ο αντρας μου με δερνει!!:tongue::tongue:

Gemini τα ασπραδια τα τρως γιατι χρειαζεσαι καθαρη πρωτεινη(χωρις να τρως και τη χοληστερινη που περιεχει ο κροκος).Οσο για το πρηξιμο εμενα εκανε αρκετες μερες να περασει,αρα μη φοβασαι.Θα εισαι πρησμενη και μετα την εμβριομεταφορα,αλλα σιγα σιγα μετα θα στρωσει η κοιλια σου.Μετα απο 15 μερες βεβαια,σου ευχομαι να αρχιζει να πρηζεται παλι αλλα με..περιεχομενο αυτη τη φορα!!!:D:D

marilia απο βαφες μαλλιων αλλο τιποτα!Εγω τα βαφω απο μικρη,εχω αλλαξει και χρωματα αρκετες φορες(χωρις υπερβολες ομως).Για να σου πω την αληθεια με το που ξεκινησα ενεσεις εγω τις εκοψα τις βαφες γιατι δεν ημουν σιγουρη αμα κανει.Οσο για τα νυχια,εγω τα βαφω και ο γιατρος που με εχει δει δε μου ειπε τιποτα.Αρα να αφησω και μια μικρη απολαυση βρε κοριτσια!Τα χω κοψει ολα πια!!χαχαχαχα!!!

Βρε Future καλα,δεν ντρεπεσαι?Να μας λες τετοια που μας εχει φαει η διαιτα?στειλε κοψιδι ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:D:D:D:D

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε!!

Σήμερα πήρα τον γιατρό τηλ και του είπα οτι δεν πονάω χαμηλά αλλά η κοιλιά μου είναι σαν να έχω φάει ένα αρνι και προσπαθώ να το χωνέψω...

Μου απάντησε οτι θα φανεί αύριο από την γεν. αίματος και την οιστραδιόλη πως έιμαι και οτι αν είμαι πολύ πρησμένη θα αναβάλλουμε την εμβρυομεταφορά:mad: Δεν θέεεεελωωωωωωωω!!!!!!!!! Θα μου πείτε μπορεί να είναι για καλύτερα αλλά ήθελα να ξεμπερδέυω πως να το κάνουμε.....

Ουφ!...τα νέυρα μου.....

Luckystar εσύ ήσουν πρησμένη μετά την ωοληψία ή πρήστηκες μετά την εμβρυομεταφορά??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini εγω οσο πλησιαζε η ωοληψια,"τουμπανιαζα" ολο και πιο πολυ!αφου θυμαμαι μια -δυο μερες πριν την ωοληψια ημουν ετοιμη να σκασω!Πιεζομουν αρκετα.Και ειναι λογικο διοτι αντι να κανει ο οργανισμος μας ενα ωαριο που ειναι το φυσιολογικο,κανει 5-10-20!

Επαναλαμβανω,εγω ημουν πρησμενη ακομα και μετα την ωοληψια.Γενικοτερα μη σε ανησυχει το φουσκωμα.Η Ε2(οιστραδιολη) θα δειξει αν εισαι ετοιμη για μεταφορα και οχι το μεγεθος της κοιλιας σου!Αν θελεις τη γνωμη μου καλο ειναι να μην αγχωνεσαι,οσο μπορεις.Τωρα που εχεις φαει..το γαιδαρακο και σου εχει μεινει η ουριτσα?Ηρεμια και θετικη σκεψη.Εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ αυτο.Οχι οτι κι εγω δεν ειχα τις δυσκολες στιγμες μου,αλλα προσπαθω παρα πολυ να μην σκεφτομαι αρνητικα.Νομιζω καποιο καλο κανει και η θετικη σκεψη,ετσι δεν ειναι?;)

Διαφημίσεις

Gemini εγω οσο πλησιαζε η ωοληψια,"τουμπανιαζα" ολο και πιο πολυ!αφου θυμαμαι μια -δυο μερες πριν την ωοληψια ημουν ετοιμη να σκασω!Πιεζομουν αρκετα.Και ειναι λογικο διοτι αντι να κανει ο οργανισμος μας ενα ωαριο που ειναι το φυσιολογικο,κανει 5-10-20!

Επαναλαμβανω,εγω ημουν πρησμενη ακομα και μετα την ωοληψια.Γενικοτερα μη σε ανησυχει το φουσκωμα.Η Ε2(οιστραδιολη) θα δειξει αν εισαι ετοιμη για μεταφορα και οχι το μεγεθος της κοιλιας σου!Αν θελεις τη γνωμη μου καλο ειναι να μην αγχωνεσαι,οσο μπορεις.Τωρα που εχεις φαει..το γαιδαρακο και σου εχει μεινει η ουριτσα?Ηρεμια και θετικη σκεψη.Εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ αυτο.Οχι οτι κι εγω δεν ειχα τις δυσκολες στιγμες μου,αλλα προσπαθω παρα πολυ να μην σκεφτομαι αρνητικα.Νομιζω καποιο καλο κανει και η θετικη σκεψη,ετσι δεν ειναι?;)

Τι καλά που απάντησες γρήγορα!! Αγχώθηκα και είμαι μόνη μου και δεν ξέρω τι να κάνω... Καλά λες θα δούμε και απ την Ε2 τι θα γίνει. Είχες κάνει κι εσυ αυτή την εξέταση πριν την εμβρυομεταφορα?

Πάντως στο ιντερνετ 'εχει απ όλα και ...μπερδεύεσαι. Άλλες πρηστηκαν μετά την εμβρυομεταφορά, άλλες την ανέβαλλαν γιατί ταλαιπωρέιται ο οργανισμός, άλλες την έκαναν κανονικά κι έμειναν έγκυες απλά ήταν για μεγάλο διάστημα πρησμένες. Μαλλον θα το κλέισω να ησυχάσω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πω πω κοριτσια σε μενα δεν παιζει να αφησω αβαφα τα μαλλια μου για 3 μηνες!!ειναι κατασπρα!!!θα κλαψω!!!θα παω φαρμακειο να ρωτησω για τις βαφες του ΚΟΡΡΕ !!!!:confused::confused:,gemini χαλλλλλαρωσε και μην σκεφτεσαι και ψιριζεις τοσο πολυ τα παντα...(καλα ξερω τι σκεφτεσαι ,θα με δεις και μενα τοτε που θα φτασω σε αυτη τη φαση,ε???),κοιτα να κανεις ομορφες σκεψεις να ακους μουσικη,να διαβαζεις κανα βιβλιο και να ασχολεισαι με το ιντερνετ ...καλο μεσημερι,εδω εχει συννεφοκαμμα,παλμομα τι εγινε με το κλιματιστικο σας???ευχομαι να το διορθωσατε!!!:-P:razz::-P

Ρώτα για τις βαφές του κορρέ αλλιώς κανόνισε να κάνεις τη βαφή μετά την ωοληψία οπότε θα έχεις ένα διάστημα που δε θα χρειάζεσαι. Θα μου πεις θα είσαι τόσο πολύ σε τσίτα που σιγά μην έχεις στο μυαλό σου τη βαφή τότε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια χαρά και καλό μήνα...με επιτυχίες εύχομαι Gemini....και φυσικά για όλες τις κοπέλες που ξεκινούν Σεπτέμβρη.

Geminaki το εχω πει και θα το ξαναπώ...είναι αδύνατο να ΜΗΝ διαβάζεις όσα λένε...αλλά ειναι και εντέλως...μα εντελώς ανώφελο. Εγω μετά την εμβρυομεταφορά διαβαζα μανιωδως για συμπτώματα...σαν τρελλή..και περίμενα να νιώσω όσα διάβαζα...και ειπαμε εκτός απο τα δέκατα...τιποτε άλλο δεν ειχα.

Επομένως χαλαραααααα, να σκεφτεσαι οτι το κομμάτι που σου αντιστοιχούσε το έχεις κάνει και με το παραπάνω,και απο εκεί και πέρα θα πας με το κύμα. Ό,τι ειναι να γίνει θα γίνει...και ειπαμε...θα ειναι τέλειο αποτέλεσμα.

Mariamarilia νομίζω οτι το καλύτερο που έχεις να κάνεις όσον αφορά την βαφη ειναι να την κάνεις πριν την διαδικασία. Ρώτα και τον γιατρό σου..αλλά σε περίπτωση εγκυμοσύνης το σίγουρο ειναι οτι απαγορεύεται. Αλλα...μήπως έχεις δοκιμάσει χενα; Η μαμά μου κάνει (το λέω γιατί εννοείται οτι έχει λευκά μαλλιά και τα καλύπτει), ειναι φυτική και την αναμειγνύεις με νερό. Βεβαια..κάθε 25-30 μέρες θέλει επανάληψη...αλλά είναι σίγουρα το πιο ακίνδυνο.

Για το πρήξιμο έχω να σας πω οτι με το που βγήκε θετική η χοριακή η κοιλιά μου έχει πεταχτεί μπροστά. Εγώ...που ήταν πλάκα η κοιλιά μου (τα κιλάκια τα παίρνω αλλού...περιφέρεια δηλαδή). Νομίζω οτι το πρήξιμο το ειχα απο πριν (ετσι λέει η μαμά μου) απο την ωοληψία, κι ας είχα λίγα ωάρια. Εντάξει δεν ήταν τραγικό...αλλά τώρα η κοιλίτσα πετάγεται. Και χθες σκεφτόμουν, αν ειμαι έτσι τον 1ο μήνα πως θα γινω σε λίγο; Αλλά με καθησύχασαν και μου ειπαν οτι αυτό ειναι το μέγεθος που μπορεί να έχω όλο το 1ο 3μηνο :shock:. Επίσης να σας πω οτι μεταξύ ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς εγώ δεν έκανα Ε2...δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό βεβαια...ίσως επειδή μεσολάβησε μόνο μία μέρα;

A5K6p3.png

Αα και όχι εδώ δυστυχώς δεν εβρεξε...και πολυ θα το ήθελα.

Σας ειπα επίσης οτι ειμαι οπαδός του όσο πιο αισιόδοξος είσαι, τόσο πιο ομορφο ειναι το εσωτερικο σου, και τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να αποφασίσει το/τα εμβρυάκι/α να μείνει/νουν;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια χαρά και καλό μήνα...με επιτυχίες εύχομαι Gemini....και φυσικά για όλες τις κοπέλες που ξεκινούν Σεπτέμβρη.

Geminaki το εχω πει και θα το ξαναπώ...είναι αδύνατο να ΜΗΝ διαβάζεις όσα λένε...αλλά ειναι και εντέλως...μα εντελώς ανώφελο. Εγω μετά την εμβρυομεταφορά διαβαζα μανιωδως για συμπτώματα...σαν τρελλή..και περίμενα να νιώσω όσα διάβαζα...και ειπαμε εκτός απο τα δέκατα...τιποτε άλλο δεν ειχα.

Επομένως χαλαραααααα, να σκεφτεσαι οτι το κομμάτι που σου αντιστοιχούσε το έχεις κάνει και με το παραπάνω,και απο εκεί και πέρα θα πας με το κύμα. Ό,τι ειναι να γίνει θα γίνει...και ειπαμε...θα ειναι τέλειο αποτέλεσμα.

Για το πρήξιμο έχω να σας πω οτι με το που βγήκε θετική η χοριακή η κοιλιά μου έχει πεταχτεί μπροστά. Εγώ...που ήταν πλάκα η κοιλιά μου (τα κιλάκια τα παίρνω αλλού...περιφέρεια δηλαδή). Νομίζω οτι το πρήξιμο το ειχα απο πριν (ετσι λέει η μαμά μου) απο την ωοληψία, κι ας είχα λίγα ωάρια. Εντάξει δεν ήταν τραγικό...αλλά τώρα η κοιλίτσα πετάγεται. Και χθες σκεφτόμουν, αν ειμαι έτσι τον 1ο μήνα πως θα γινω σε λίγο; Αλλά με καθησύχασαν και μου ειπαν οτι αυτό ειναι το μέγεθος που μπορεί να έχω όλο το 1ο 3μηνο :shock:. Επίσης να σας πω οτι μεταξύ ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς εγώ δεν έκανα Ε2...δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό βεβαια...ίσως επειδή μεσολάβησε μόνο μία μέρα;

Δεν ξέρω τι να πω. Έχεις δίκιο αλλά αλλιώς είναι η ψυχολογία όταν το βιώνεις. Αύριο θα μάθουμε ούτως η άλλως οπότε οτι και να λέμε τώρα δεν έχει σημασία.

Νομίζω την Ε2 και τη γεν. αίματος μου τη ζήτησε γι αυτόν τον λόγο, δεν την κάνουν όλοι...

Και για την αισιοδοξία, νομίζω οτι σς γενικές γραμμες αν και επιφυλακτική θεωρούμαι αισιόδοξη...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως τα τελευταία 3 χρόνια η τύχη δε με θέλει καθόλου και πάνω στην ώρα που λεω οοοχιιι, δε θα της περάσει, θα είμαι αισιόδοξη, εκεί είναι που τρώω το κατακέφαλο....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:P:pgemini ποτε με το καλο θα γινει η εβρυομεταφορα?αντε περνουν οι μερες και ολες θα περιμενουμε για τα ευχαριστα αποτελεσματα!!!βαριεμαι αφανταστα εσεις????ο αντρας μου κοιμαται,η τηλεοραση δεν εχει τιποτα,περιμενω πως και πως να ερθει αυριο η μαμα μου να πηγαινουμε για κανα μπανακι ,για ψωνια κτλ!!και τελη του μηνα διακοπες που τις λαχταραω σαν μικρο παιδι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγω ειμαι κουρασμένη...ζηλεύω τις διακοπές και τα μπανάκια που δεν θα κάνω φέτος το καλοκαίρι...αλλα ευελπιστω τον Σεπτέμβρη αν έχουν ολα πάει καλά να μπορώ να κάνω μερικά. Αλλα και να μην κάνω...χαλάλι. Αξίζει τον κόπο. Αλλωστε περυσι περασα ανεπανάληπτες διακοπές. Ειμαι χορτάτη.:tongue::tongue:

Εφυγε η future και βλεπω μια χαλαρότητα;

Gemini85 θέλω να σου πω μόνο το εξής...να σκέφτεσαι οτι οι δοκιμασίες γίνονται για κάποιον λόγο. Δοκιμάζεσαι, αντέχεις και στο τέλος έρχεται η επιβράβευση. Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου, αλήθεια σου το λέω. Τρώμε χαστούκια αλλά συνεχίζουμε. Όλα θα πάνε καλά. :D

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...