Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια τη κανετε; πως πανε οι ντουλαπες τα καταφερατε;;

Δεν μπορεσα να μπω εχθες γιατι ειχα ενα γαμο και ημουν απο το μεσημερη σαν τη τρελλη και εχω και σημερα συνεχεια με βαφτιση στις 12 και γαμο στις 7 οποτε μαλλον δεν θα προλαβουμε να τα πουμε :(:(

Α εκτος απο ολα αυτα πρεπει να κανουμε επαναληψη τα μαθηματα, να παμε στη μαμα μου (εχουμε να παμε απο την περασμενη εβδομαδα).

να περασετε καλα οτι και να κανετε τα λεμε:P:p.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!Κυριακή σήμερα και από ότι βλέπω σας πλάκωσε το πάπλωμα!!!

Τι έγινε με το παστίτσιο ρε κορίτσια;;Fraoulitsa που είναι η μερίδα μου;;;;:tongue::tongue:

Εγώ πάντως σήμερα,αφού έχει και κρύο, αποφάσισα να κάνω κρεατόσουπα!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμενω ονομα τ.κ να τα στειλω με κουριερ:P:p:p

που να μας πλακωση το παπλωμα εχουμε το γαλατα στο σπιτι (τη μικρη)

7:20 μας ξυπνησε. και της ειπα το μειρασανε αγαπη αλλα δεν καταλαβαινει:tongue::tongue::tongue:

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

περιμενω ονομα τ.κ να τα στειλω με κουριερ:P:p:p

που να μας πλακωση το παπλωμα εχουμε το γαλατα στο σπιτι (τη μικρη)

7:20 μας ξυπνησε. και της ειπα το μειρασανε αγαπη αλλα δεν καταλαβαινει:tongue::tongue::tongue:

Καλέ δεν πειράζει...άστο το παιδί...κρίση έχουμε...να προσθέτει στο εισόδημα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Το έκανες ρε θηρίο το παστίτσιο;;;ΕΕΕ;;;...το έκανες;;;;Δεν ξέρω και σε ποιά περιοχή της Θεσσαλονίκης μένεις βρε καρντάσι(απλά ενημερωτικά).Εγώ μένω ανατολικά έξω από Θεσσαλονίκη,προς Ηράκλεια.Έχετε κρύο;Εμεις εδώ είμαστε και στη μέση του πουθενά,κανένα κτίριο σε απόσταση 2 χιλ......οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται το χειμώνα από κρύο.Αν σηκώσει και αέρα.....άστα!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!Κυριακή σήμερα και από ότι βλέπω σας πλάκωσε το πάπλωμα!!!

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μας πλάκωσε, μας πλάκωσε αστα!!

Καλημερα κοριτσια τη κανετε; πως πανε οι ντουλαπες τα καταφερατε;;

Δεν μπορεσα να μπω εχθες γιατι ειχα ενα γαμο και ημουν απο το μεσημερη σαν τη τρελλη και εχω και σημερα συνεχεια με βαφτιση στις 12 και γαμο στις 7 οποτε μαλλον δεν θα προλαβουμε να τα πουμε :(:(

Α εκτος απο ολα αυτα πρεπει να κανουμε επαναληψη τα μαθηματα, να παμε στη μαμα μου (εχουμε να παμε απο την περασμενη εβδομαδα).

να περασετε καλα οτι και να κανετε τα λεμε:P:p.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:Καλά όλοι μάζι το αποφάσισαν??????????!!!!!!!!!!!!!

Εχει και χάλια καιρό...καμια ορεξη δε θα χα.:?

Καλή γεμάτη Κυριακή να εχεις!!!

Εμείς κορίτσια ομορφα τα περάσαμε χτες...το φαγητό ηταν πολύ καλό και δε με πειραξε κιολας:cool:. Πιάσαμε και τη κουβέντα κι εφυγαν στις 3!!:shock::shock: Οπότε οπως καταλαβαίνετε σημερα αργησα να ξυπνήσω...

Μας εφεραν και πάστες...και ειχε φερει και η κουμπάρα μου το απόγευμα (γενικά πολύ πάστα 'επεσε!!)...και εφαγα μιση το απόγευμα και μιση το βραδυ:cry: Και δεν πολύηθελα...αλλά δε γινεται να προσβάλεις τον άλλον, γίνεται:confused::confused:

Σημερα δε ξέρω αν ζαλίζομαι απο το ξενυχτι ή είναι η κλασσική πρωινή ναυτία....είμαι πάντως πάλι βάρκα γιαλό!! Το μεσημέρι φαγητό στη μαμά! Μπριζόλες λέει θα κάνει...

Σας ζάλισα πάλι,ε?? μου άρεσε ομως γιατί ειχα μια γεμάτη μέρα μετά από πολύυυυυυ καιρό!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ξεκινήσαμε με φαί πάλι τη μέρα μας? μέχρι εδώ μύρισε αυτό το παστίτσιο...

καλά χθες η βόλτα θειϊκή..δεν ήταν μια απλή βόλτα περιλάμβανε και φαγητό στα goodys! (φάγαμε λίγο πλαστικό φαγητό και επιστρέψαμε) τώρα τζάκι και καναπέ

ty11p2.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:Καλά όλοι μάζι το αποφάσισαν??????????!!!!!!!!!!!!!

Εμείς κορίτσια ομορφα τα περάσαμε χτες...το φαγητό ηταν πολύ καλό και δε με πειραξε κιολας:cool:. Πιάσαμε και τη κουβέντα κι εφυγαν στις 3!!:shock::shock: Οπότε οπως καταλαβαίνετε σημερα αργησα να ξυπνήσω...

Μας εφεραν και πάστες...και ειχε φερει και η κουμπάρα μου το απόγευμα (γενικά πολύ πάστα 'επεσε!!)...και εφαγα μιση το απόγευμα και μιση το βραδυ:cry: Και δεν πολύηθελα...αλλά δε γινεται να προσβάλεις τον άλλον, γίνεται:confused::confused:

Σημερα δε ξέρω αν ζαλίζομαι απο το ξενυχτι ή είναι η κλασσική πρωινή ναυτία....είμαι πάντως πάλι βάρκα γιαλό!! Το μεσημέρι φαγητό στη μαμά! Μπριζόλες λέει θα κάνει...

Σας ζάλισα πάλι,ε?? μου άρεσε ομως γιατί ειχα μια γεμάτη μέρα μετά από πολύυυυυυ καιρό!

πάστα?? τι πάστα?? κρέμα η σοκολάτα? απο πάνω τι είχε?? κοίτα, να τις φας όλες μόνη σου δεν κάνει..γι αυτό στείλε το ένα κουτί απο δω και κράτα το άλλο...το καλό σου σκέφτομαι βρε...

ty11p2.png

πάστα?? τι πάστα?? κρέμα η σοκολάτα? απο πάνω τι είχε?? κοίτα, να τις φας όλες μόνη σου δεν κάνει..γι αυτό στείλε το ένα κουτί απο δω και κράτα το άλλο...το καλό σου σκέφτομαι βρε...

ΕΕΕΕ.....μονοφαγού!!!!!!!!!!!!Gemini μη την ακούς....αν έχει καμιά με κρέμα,στείλε κατά δω!!!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μια χαρά πέρασες!!!!Αφού κοιμήθηκες μετά τις 3, πως να ξυπνήσεις νωρίς σήμερα;Νυχτοφύλακες θα τα κάνεις τα μωρά σου!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ξεκινήσαμε με φαί πάλι τη μέρα μας? μέχρι εδώ μύρισε αυτό το παστίτσιο...

καλά χθες η βόλτα θειϊκή..δεν ήταν μια απλή βόλτα περιλάμβανε και φαγητό στα goodys! (φάγαμε λίγο πλαστικό φαγητό και επιστρέψαμε) τώρα τζάκι και καναπέ

Ααααα κοίτα μην πάρεις αέρα τωρα και θελεις όλο βόλτα:tongue: Αν και τώρα που το σκέφτομαι αύριο πας για δουλειά:confused::confused:

ΕΕΕΕ.....μονοφαγού!!!!!!!!!!!!Gemini μη την ακούς....αν έχει καμιά με κρέμα,στείλε κατά δω!!!!!:D:D

Κορίτσια μην τσακώνεστε!!!!!!!!!!!!!!! Θα στείλω..ειναι πολύ ωραίες!!:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ηρθα και εγωωωω...κρυο κρυο κοριτσούδια...

Χθες κοιμήθηκα με πυτζάμες, σεντόνι, παπλωμα ελαφρύ, κουβέρτα φλις και κουβέρτα μάλλινη:confused::oops: Ο πύργος της Πίζας στο κρεβάτι σας. Αυτά όλα τα προσθετα ένα ενα (μέχρι την φλις νομιζα οτι θα τα καταφέρω αλλά το βράδυ φώναξα στον σύζυγο και προσέθεσε και την μάλλινη). Εκείνος πάλι έβγαλε την μπέμπελη...τα πέταξε όλα και κοιμόνταν μόνο με το παπλωματάκι.

Επομένως...μάλλον εγώ κάτι έχω και κρυώνω συνέχεια...μάλλον. Ειναι και ο υψηλός μου αιμοτοκρίτης :D:tongue:

Χθες περάσαμε καλά, ήσυχα. Πολύ καλά παιδιά ήταν τελικά, άνετοι πολυ...και είχαν και δυο παιδάκια μουρλια. Μένουν μόνιμα Ελβετία, αλλά τα παιδιά μιλάνε φαρσί τα Ελληνικά. 90 χλμ κάνουν κάθε Σάββατο για να πάνε στο Ελληνικό σχολείο. Αμα ο άνθρωπος εχει ορεξη να μάθει στα παιδιά του Ελληνικά. Και μέχρι και η γυναίκα του που είναι Ελβετίδα έχει μάθει και αυτή Ελληνικά. Πολύ τους χάρηκα.

Για φαγητό θα συνεχίσουμε μάλλον με τα μακαρόνια με κιμά...απο χθες.

Θέλω να βρω και μια συνταγή για κοτοσαλάτα...αν εχει καμία κάποια μου λέει ε;

Αντε καλημερες...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Ααααα κοίτα μην πάρεις αέρα τωρα και θελεις όλο βόλτα:tongue: Αν και τώρα που το σκέφτομαι αύριο πας για δουλειά:confused::confused:

Κορίτσια μην τσακώνεστε!!!!!!!!!!!!!!! Θα στείλω..ειναι πολύ ωραίες!!:rolleyes:

άσε μη μου το θυμίζεις το θέμα της δουλειάς..πως θα πάω θεέ μου?? και όχι τίποτα άλλο αλλά η κοιλιά μου είναι τόσο πρησμένη που ούτε ξέρω τι να φορέσω αύριο..άσε που απ τη μέρα της μεταφοράς με πονάει και δεν καταλαβαίνω γιατί.. χθες να σκεφτείς με φόρμες πήγα βόλτα

ty11p2.png

Ηρθα και εγωωωω...κρυο κρυο κοριτσούδια...

Χθες κοιμήθηκα με πυτζάμες, σεντόνι, παπλωμα ελαφρύ, κουβέρτα φλις και κουβέρτα μάλλινη:confused::oops: Ο πύργος της Πίζας στο κρεβάτι σας. Αυτά όλα τα προσθετα ένα ενα (μέχρι την φλις νομιζα οτι θα τα καταφέρω αλλά το βράδυ φώναξα στον σύζυγο και προσέθεσε και την μάλλινη). Εκείνος πάλι έβγαλε την μπέμπελη...τα πέταξε όλα και κοιμόνταν μόνο με το παπλωματάκι.

Επομένως...μάλλον εγώ κάτι έχω και κρυώνω συνέχεια...μάλλον. Ειναι και ο υψηλός μου αιμοτοκρίτης :D:tongue:

Χθες περάσαμε καλά, ήσυχα. Πολύ καλά παιδιά ήταν τελικά, άνετοι πολυ...και είχαν και δυο παιδάκια μουρλια. Μένουν μόνιμα Ελβετία, αλλά τα παιδιά μιλάνε φαρσί τα Ελληνικά. 90 χλμ κάνουν κάθε Σάββατο για να πάνε στο Ελληνικό σχολείο. Αμα ο άνθρωπος εχει ορεξη να μάθει στα παιδιά του Ελληνικά. Και μέχρι και η γυναίκα του που είναι Ελβετίδα έχει μάθει και αυτή Ελληνικά. Πολύ τους χάρηκα.

Για φαγητό θα συνεχίσουμε μάλλον με τα μακαρόνια με κιμά...απο χθες.

Θέλω να βρω και μια συνταγή για κοτοσαλάτα...αν εχει καμία κάποια μου λέει ε;

Αντε καλημερες...

πια να χει συνταγή για κοτοσαλάτα.....πια άραγε? πια?? α! λες η future να χει κάτι???????????

δε μου λες αφού έχετε γνωστούς στην Ελβετία και μιας και ψάχνεις και για σπίτι δεν ξεκινάς να πακετάρεις και να βρεις σπίτι εκεί που είναι και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ??

ty11p2.png

Αν ήταν να πάω Ελβετία...πήγαινα και στο νησάκι μου που ειναι επισης καταπληκτικά και έχω σπιτι...

Αυτό το ΣΚ ειναι διεθνές. Το απογευμα θα έρθουν για καφέ ένας φιλος παντρεμένος με...Τουρκάλα. Ειναι έγκυος κι αυτή 40 ημερών...παω να μαζέψω λίγο το σπιτι..μην φύγουν τρέχοντας :D:oops:

A5K6p3.png

άσε μη μου το θυμίζεις το θέμα της δουλειάς..πως θα πάω θεέ μου?? και όχι τίποτα άλλο αλλά η κοιλιά μου είναι τόσο πρησμένη που ούτε ξέρω τι να φορέσω αύριο..άσε που απ τη μέρα της μεταφοράς με πονάει και δεν καταλαβαίνω γιατί.. χθες να σκεφτείς με φόρμες πήγα βόλτα

Βάλε κολάν με ένα μπλουζοφόρεμα. Εγώ το ευχαριστήθηκα χτες!! Ολο τέτοια θα φοράω, το βλέπω...

Τι φαρμακα παίρνεις τωρα??

Αν ήταν να πάω Ελβετία...πήγαινα και στο νησάκι μου που ειναι επισης καταπληκτικά και έχω σπιτι...

Αυτό το ΣΚ ειναι διεθνές. Το απογευμα θα έρθουν για καφέ ένας φιλος παντρεμένος με...Τουρκάλα. Ειναι έγκυος κι αυτή 40 ημερών...παω να μαζέψω λίγο το σπιτι..μην φύγουν τρέχοντας :D:oops:

χαχαχα οντως μαζεύεις στοιχεία από διάφορες χώρες αυτό το Σ/Κ!!

Συνταγή για κοτοσαλάτα δεν έχω...καλά λεει η ioanna ...η future θα δώσει τα φώτα της!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοτοσαλάτα:

Ολόκληρο το στήθος από 1 κοτόπουλο βρασμένο(στο βράσιμο προσθέτεις αλάτι -πιπέρι)

2-3 πιπεριές πράσινες

Λίγα μανιτάρια (μια μικρή κονσέρβα)

1/4 ζαμπόν ή γαλοπούλα καπνιστή(κομμένο σε κομματάκια-κύβους)

1/4 κασέρι κίτρινο τριμμένο στον χοντρό τρίφτη.

1 βαζάκι μαγιονέζα

2 κ.σ γιαούρτι στραγγιστό(προαιρετικά)

1 κ.σ κέτσαπ

1 κ.σ μουστάρδα

Σωτάρεις τα μανιτάρια και τις πιπεριές (κομμένες σε κύβους) μέχρι να μαραθούν καλά.

Κόβεις το κοτόπουλο σε κομματάκια (με το χέρι αν θες).Βάζεις σε μπωλ το κοτόπουλο,τα μανιτάρια,τις πιπεριές,το ζαμπόν και το κασέρι.Ανακατεύεις την μαγιονέζα με το κέτσαπ και την μουστάρδα και τα προσθέτεις στα παραπάνω υλικά.Ανακατεύεις καλά.Αν θες, προσθέτεις και γιαούρτι.Κάποιες φορές βάζω και βρασμένο αυγό κομμένο σε κομματάκια.Ελέγχεις αν θέλει αλάτι -πιπέρι και σερβίρεις.Στολίζεις το πιάτο με ροδέλες πιπεριάς.

Καλή επιτυχία...και καλή όρεξη.!!!!!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...