Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

εγω τα βαζω σε θηκες απο κουβερτες με φερμουαρ και κατω απο το κρεββατι, μου μενει χωρος στης ντουλαπες αφθονος.

Ναι κι εγώ κάτι τέτοιο εννοούσα....

Σημερα τι μαγειρεύετε?? Εγω πηρα απο τη μαμά κοτοπουλο λεμονάτο σουπερ! Εχει μείνει και λίγο σπανακόρυζο. Καθαρισμός ψυγείου δηλαδή!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μαγειρεψα τιποτα ειμαι χαλια απο το πρωι αδιαθετησα και ποναωωωωωωω

οποτε πηραμε σαντουιτσακια με γυρο (τωρα τρωνε τα καμαρια μου).αυτο για σημερα και αυριο βλεπουμε. αν και σκεφτομαι να κανω παστιτσιο. τη λες;;;;;

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

δεν μαγειρεψα τιποτα ειμαι χαλια απο το πρωι αδιαθετησα και ποναωωωωωωω

οποτε πηραμε σαντουιτσακια με γυρο (τωρα τρωνε τα καμαρια μου).αυτο για σημερα και αυριο βλεπουμε. αν και σκεφτομαι να κανω παστιτσιο. τη λες;;;;;

τι λεω?? ποιος μπορεί να πει οχι σ' ενα παστίτσιο???:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

θα αργήσει τελικά αυτή η βόλτα..κατα το βραδάκι την κόβω..περιμένω να έρθει ο άντρας να κάνουμε καμιά δουλειά..τις κλασικές που ξεκινήσατε και εσείς με τις ντουλάπες..απότομη η αλλαγή του καιρού..

καλά η future ακόμα τα ξύλα στοιβάζει????

ty11p2.png

θα αργήσει τελικά αυτή η βόλτα..κατα το βραδάκι την κόβω..περιμένω να έρθει ο άντρας να κάνουμε καμιά δουλειά..τις κλασικές που ξεκινήσατε και εσείς με τις ντουλάπες..απότομη η αλλαγή του καιρού..

Εδώ είμαι!!!

Καταρχήν να καλωσορίσω το νέο μας μέλος.Καλωσήρθες fraoulitsa στην παρέα μας και να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου.Ναι και εγώ συμφωνώ για το παστίτσιο....μέτρα πόσες είμαστε και βγάλε μερίδες παρακαλώ...έτσι;;;;:tongue::tongue:

IOANNA τελικά επειδή θα έλειπα τους είπα τα ξύλα να τα φέρουν από εβδομάδα,να μη βρέχει κιόλας....εύκολο είναι με την βροχή να κάνεις δουλειά;;;;

Είπα το πρωί ότι θα πήγαινα βόλτα....δεν με προσέχεις...δεν με προσέχεις...παραπονιέμαι!!!

Geminaki...πολύ χαίρομαι που έχεις ζαλάδες και αναγούλες.Δεν ξέρεις τι λένε;;;"πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να το πάθεις":tongue::tongue:

Palmoma καλό κουράγιο για αύριο....πεθερά....μμππρρρρ!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ελα ελα, κάνε λίγο υπομονή!! Τελικά ολες με ντουλάπες ασχολούμαστε σήμερα:? Εδώ απο χτες δεν έχει σταματήσει να βρέχει...

Εδώ είμαι!!!

Καταρχήν να καλωσορίσω το νέο μας μέλος.Καλωσήρθες fraoulitsa στην παρέα μας και να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου.Ναι και εγώ συμφωνώ για το παστίτσιο....μέτρα πόσες είμαστε και βγάλε μερίδες παρακαλώ...έτσι;;;;:tongue::tongue:

IOANNA τελικά επειδή θα έλειπα τους είπα τα ξύλα να τα φέρουν από εβδομάδα,να μη βρέχει κιόλας....εύκολο είναι με την βροχή να κάνεις δουλειά;;;;

Είπα το πρωί ότι θα πήγαινα βόλτα....δεν με προσέχεις...δεν με προσέχεις...παραπονιέμαι!!!

Geminaki...πολύ χαίρομαι που έχεις ζαλάδες και αναγούλες.Δεν ξέρεις τι λένε;;;"πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να το πάθεις":tongue::tongue:

Πέρασες ωραια??

Απο βδομάδα θα εχει καλό καιρό (αλλά κρύο) και θα μπορείς να κάνεις δουλειά με τα ξύλα...

Εμένα θα έρθει κατά τις 5 η κουμπάρα μου για καφε, και το βράδυ ο άντρας μου είπε σ ενα συνάδελφό του με την γυναίκα του να ρθουν να φάμε μακαρονάδα:rolleyes:

Εν τω μεταξύ ευτυχώς τα απογεύματα νιώθω λίγο καλύτερα...ελπιζω να μην είμαι χάλια το βράδυ... Δεν ξέρω και τι να φορέσω γιατί είμαι με φορμες...θα κοιτάξω μπας και βρω τίποτα άλλο γιατί πρωτη φορά θα τους δω τους ανθρώπους, μην είμαι και τελείως χάλια..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ελα ελα, κάνε λίγο υπομονή!! Τελικά ολες με ντουλάπες ασχολούμαστε σήμερα:? Εδώ απο χτες δεν έχει σταματήσει να βρέχει...

Πέρασες ωραια??

Απο βδομάδα θα εχει καλό καιρό (αλλά κρύο) και θα μπορείς να κάνεις δουλειά με τα ξύλα...

Εμένα θα έρθει κατά τις 5 η κουμπάρα μου για καφε, και το βράδυ ο άντρας μου είπε σ ενα συνάδελφό του με την γυναίκα του να ρθουν να φάμε μακαρονάδα:rolleyes:

Εν τω μεταξύ ευτυχώς τα απογεύματα νιώθω λίγο καλύτερα...ελπιζω να μην είμαι χάλια το βράδυ... Δεν ξέρω και τι να φορέσω γιατί είμαι με φορμες...θα κοιτάξω μπας και βρω τίποτα άλλο γιατί πρωτη φορά θα τους δω τους ανθρώπους, μην είμαι και τελείως χάλια..

Πήγα για ψώνια.Το symbol για 3 μέρες έβγαλε παπούτσια ανδρικά,γυναικεία,από 5 εως 25 ευρώ.Πήρα ένα ζευγάρι τον άνδρα μου,δερμάτινα 25 ευρώ και ένα χαμηλό μποτάκι για μένα,δερμάτινο...15 ευρώ!!!Χαμός γινόταν από κόσμο.

Έφαγα και τώρα θα ξαπλώσω .Το απογευμα δεν έχω να κάνω τίποτα...απλά θα πιω το καφεδάκι μου με τον αντρούλη μου!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πήγα για ψώνια.Το symbol για 3 μέρες έβγαλε παπούτσια ανδρικά,γυναικεία,από 5 εως 25 ευρώ.Πήρα ένα ζευγάρι τον άνδρα μου,δερμάτινα 25 ευρώ και ένα χαμηλό μποτάκι για μένα,δερμάτινο...15 ευρώ!!!Χαμός γινόταν από κόσμο.

Έφαγα και τώρα θα ξαπλώσω .Το απογευμα δεν έχω να κάνω τίποτα...απλά θα πιω το καφεδάκι μου με τον αντρούλη μου!!

Μεγειά, μεγειά!! Ετσι λέει να ψωνίζεις, σε τετοιες ευκαιρίες...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εδώ είμαι!!!

έχεις δίκιο, έχεις δίκιο..οτι το πες..το πες για τη βόλτα, αλλά το μυαλό μου είχε κολλήσει στα ξύλα. το χτυπήσαμε το παπουτσάκια βλέπω..και πολύ καλά έκανες

ty11p2.png

Αχ κορίτσια τι ωραία που ήταν ο καφές!!! Καθήσαμε με την κουμπαρα μου στο τζάκι και τα λέγαμε...ποσο καιρό είχα να το κάνω αυτό ούτε που θυμάμαι... Είμαι πολύ χαρούμενη!:D:D

Τωρα σας αφήνω πάλι, πάω να κανω μπανάκι και να βρω τι θα φορέσω για το βράδυ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια τι ωραία που ήταν ο καφές!!! Καθήσαμε με την κουμπαρα μου στο τζάκι και τα λέγαμε...ποσο καιρό είχα να το κάνω αυτό ούτε που θυμάμαι... Είμαι πολύ χαρούμενη!:D:D

Τωρα σας αφήνω πάλι, πάω να κανω μπανάκι και να βρω τι θα φορέσω για το βράδυ...

Καλά να περάσεις μικρούλι!!!!!!!!!Και πρόσεχε..όχι πολύ ορθοστασία,άσε και λίγο τον άντρα σου να περιποιηθεί τους καλεσμένους σας!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσουδια ειμαι off.

Η αγαπημένη μου ασχολία (ντουλάπες) ειναι στην μέση...βοηθησε και ο σύζυγος και κάναμε αρκετή δουλίτσα. Μένουν τώρα οι θήκες να γεμίσουν και να ανέβουν... Δυστυχώς το κρεβάτι έχει συρτάρια απο κάτω...επομένως δεν υπάρχει χώρος για να μπουν τα πράγματα. Τελικά τα κατέβασα όλα...και τώρα ό,τι δεν θα μου πάει θα το βάλω σε μια βαλίτσα..μάλλον..και την βαλίτσα...μες την μέση. Δεν έχω άλλη λύση. Τι να κάνουμε. Σε αναμονή μήπως βρουμε σπίτι...

Εντωμεταξύ εμένα η κουμπάρα μου δεν μπορούσε...είχε πονοκέφαλο και δεν βρεθήκαμε. Ακομα περιμένω να με πάρει τηλ...μου ειπε μόλις συνέλθει...σκεφτείτε απο το πρωι.

Το μεσημέρι φάγαμε μακαρόνια με κιμά. Πολύ καλά βγήκαν. Κοιμήθηκα και λίγο το μεσημέρι (σας εχω πει οτι απο τότε που έμεινα έγκυος με το που ακουμπάω το κεφάλι στο μαξιλάρι...απλά κοιμάμαι..ό,τι ώρα και να'ναι..)

Εδω δεν έβρεξε...ειχε συννεφιά όμως όλη την ημέρα και μουνταμάρα...και γενικά δεν σου έκανε όρεξη για βολτα. Να δουμε αύριο που πρέπει να βγουμε κι ολας. Αυτάααααααααα

A5K6p3.png

:confused::confused::confused::confused::confused: Μόλις ακυρώθηκε το αυριανό lunch....και έγινε βραδινό ποτό σε 1 1/2 ώρα.....δεν πάνε καλά αυτοί οι άνθρωποι. Ειμαι κουρασμένη, κρυώνω και δεν έχω ΚΑΜΙΑ διαθεση να βγω :(:(:(

Και δεν ειμαι σιγουρη οτι γλυτώνω και την πεθερά αύριο...αν ήταν να ειμαι χαρούμενη :tongue:

Αντε πάω να ετοιμαστώ...βρεεεε τι πάθαμε;

A5K6p3.png

Καλά να περάσεις μικρούλι!!!!!!!!!Και πρόσεχε..όχι πολύ ορθοστασία,άσε και λίγο τον άντρα σου να περιποιηθεί τους καλεσμένους σας!!!

Ευχαριστούμε!! Ηρθε η μαμά κι εκανε σάλτσα με γαριδες...Κι έλεγα να μη φάω...ουουουουου σίγουρα!!:tongue: χαχαχα Φαντάσου ο άντρας μου τωρα θα ερθει...ωραία προσκαλέι κι αυτός! Είναι το ακριβώς αντιθετο του άγχους από μενα...για εκείνον δεν υπάρχει αυτή η λέξη:rolleyes:

Τελικά βρηκα και ρουχα!! Νομίζω θα πεσει πολύ κολάν φετος το χειμώνα!! Ειναι και άνετα, και καμουφλαρει!

Καλά να περάσεις κι εσύ οτι κάνεις!

Κορίτσουδια ειμαι off.

Η αγαπημένη μου ασχολία (ντουλάπες) ειναι στην μέση...βοηθησε και ο σύζυγος και κάναμε αρκετή δουλίτσα. Μένουν τώρα οι θήκες να γεμίσουν και να ανέβουν... Δυστυχώς το κρεβάτι έχει συρτάρια απο κάτω...επομένως δεν υπάρχει χώρος για να μπουν τα πράγματα. Τελικά τα κατέβασα όλα...και τώρα ό,τι δεν θα μου πάει θα το βάλω σε μια βαλίτσα..μάλλον..και την βαλίτσα...μες την μέση. Δεν έχω άλλη λύση. Τι να κάνουμε. Σε αναμονή μήπως βρουμε σπίτι...

Εντωμεταξύ εμένα η κουμπάρα μου δεν μπορούσε...είχε πονοκέφαλο και δεν βρεθήκαμε. Ακομα περιμένω να με πάρει τηλ...μου ειπε μόλις συνέλθει...σκεφτείτε απο το πρωι.

Το μεσημέρι φάγαμε μακαρόνια με κιμά. Πολύ καλά βγήκαν. Κοιμήθηκα και λίγο το μεσημέρι (σας εχω πει οτι απο τότε που έμεινα έγκυος με το που ακουμπάω το κεφάλι στο μαξιλάρι...απλά κοιμάμαι..ό,τι ώρα και να'ναι..)

Εδω δεν έβρεξε...ειχε συννεφιά όμως όλη την ημέρα και μουνταμάρα...και γενικά δεν σου έκανε όρεξη για βολτα. Να δουμε αύριο που πρέπει να βγουμε κι ολας. Αυτάααααααααα

Ελα αφού ξεμπέρδεψες μη μιλάς καθόλου!! Και η βαλίτσα ας ειναι οπου είναι...σιγά μη σε παρεξηγήσει και κανείς!

Από οτι είδα θα βγεις σήμερα...και για ποτό κιολας.. Σε καταλαβαίνω...νομίζω οτι σήμερα δεν είναι για ποτό αλλά για σπίτι τζάκι, ή εστω σε κανα κουτούκι... Τεσπα, προσπάθησε να εχεις καλή διάθεση...καμιά φορά οταν δεν έχεις ορεξη πριν περνάς καλύτερα στο τέλος!!

Φιλια!!!!!!!!1

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!Κυριακή σήμερα και από ότι βλέπω σας πλάκωσε το πάπλωμα!!!

Τι έγινε με το παστίτσιο ρε κορίτσια;;Fraoulitsa που είναι η μερίδα μου;;;;:tongue::tongue:

Εγώ πάντως σήμερα,αφού έχει και κρύο, αποφάσισα να κάνω κρεατόσουπα!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...