Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια σας παρακολουθω αρκετες μερες ειστε υπεροχη παρεα μπραβο μου φτιαχνετε τη διαθεση.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια σας παρακολουθω αρκετες μερες ειστε υπεροχη παρεα μπραβο μου φτιαχνετε τη διαθεση.

Καλημερα και καλωσήρθες!!!

Κι εσύ Θεσσαλονικιά βλέπω...μας τρωτε κανονικά:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι εδώ τα ιδια, πολλή βροχή!!

Βλαστοκύστες ηταν 3ημερών πριν τα παγώσουν και αλλών 3μετά!

Τςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!! Εντάξει, μια βολτα με το αυτοκίνητο χωρίς να κατέβεις σου επιτρέπουμε:tongue: Ειναι και Σαββατο και πρέπει να το γιορτάσεις!

Κι εμένα ο αντρας μου εφερε ξυλα στο τζάκι, αλλά νομίζω δεν εχει πολύ κρύο ακόμα...Λέει από Δευτέρα που θα ξαστερώσει θα πέσει πολύ η θερμολρασία...

Καλημέρα!!! Εχει μεγάλη ιστορία η συνδεση, ε?? Δεν πειράζει προετοιμάσου ψυχολογικά για το επόμενο!

Εμένα οι ζαλάδες καλά κρατουν.. Ξυπνησα στις 3:30 και δεν μπορούσα να κανακοιμηθώ μεχρι τις 6:39:evil::evil: Και εκανα κι εναν εμετό στις 5 ετσι να σπάσει η μονοτονία της βραδιάς! Τωρα θελουμε να κατεβουμε λιγο στο κεντρο για κάτι δουλειές...αλλά εγώ ειμαι βαρκα γιαλό!:tongue: Δε νομίζω να την παλέψω!

είδες τα διδυμάκια??? δίνουν δυναμικά το παρόν!!! της υπομονής τώρα....

ty11p2.png

Καλημερα και καλωσήρθες!!!

Κι εσύ Θεσσαλονικιά βλέπω...μας τρωτε κανονικά:tongue:

ευχαριστω:P:p:p

ελπιζω να τα λεμε καθε μερα.

καλωσήρθες στην παρέα μας..δεν είμαστε πολλές..λίγες και καλές!

τα δικά μας λίγο πολύ τα ξέρεις λοιπόν, ξεκίνα να μας λες τα δικά σου

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Για αρχη ειμαι 30 ετων, παντρεμενη 7 χρονια και εχω δυο ζουζουνια.

ο γιος μου ειναι 6 και η κορη μου 3 και κατι.

δουλευω 4 με 5 ωρες το πρωι και κατα τα αλλα ειμαι μια ευτυχισμενη μανουλα.

μια χαρά!! να σου ζήσουν..απο μικρή στα βάσανα ε?

ty11p2.png

μια χαρά!! να σου ζήσουν..απο μικρή στα βάσανα ε?

ο ερωτας με βρηκε νωρις:D:D:D

τα πιο γλυκα βασανα της ζωης μου:tongue:

Καλημέραααααα...δηλαδή καλό μεσημέρι :oops: Με πλάκωσε το πάπλωμα.

Εχω βάλει πλυντήριο, πινω το γαλατάκι μου, και ψάχνω απεγνωσμένα την κουμπάρα...που δεν απαντά..που να χάθηκε;

Αύριο ο καλός μου, μου ειπε οτι έχει κανονίσει να φάμε με κάτι φίλους του που μένουν εξωτερικό και τυχαία ειναι εδώ και δεν τους ξέρω...και προβλέπω την Κυριακή χαμένη...γιατί θα πάμε και απο πεθερά σίγουρα...και όσο να'ναι..επομενως οι δουλειες πρέπει να γίνουν σήμερα.

Αλλά επείγει και το παντελόνι...αλλο ένα...με ένα τζην καθε μέρα δεν γίνεται...αν και σιγά...κριση ειναι..μπορει και να γίνει..και να το πλένω το ΣΚ... :tongue::tongue: Το ΣΚ θα κάθομαι μέσα με φόρμες...αφου δεν θα έχω τι να βάλω...χαχαχα

Τεσπα...πρέπει να οργανωθώ. Και εμείς δεν έχουμε ανάψει καλοριφέρ...ακόμα. Πετρελαιο έχουμε απο πέρυσι (ευτυχώς).

Fraoulitsa καλώς ήρθες στην παρέα. Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και να'σαι πάντα καλά και χαρούμενη.

A5K6p3.png

είδες τα διδυμάκια??? δίνουν δυναμικά το παρόν!!! της υπομονής τώρα....

Ναι τα χρυσά μου!! Αν και τα συμπτώματα τα θελω οταν μεσολαβούν πολλες΄μερες για τον γιατρό, οχι τώρα:tongue: Εσύ ποτε θα πας βολτα?? Εμεις δεν κατεβαινουμε κέντρο...μου είναι αδύνατον...

Μια χαρα! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!! Αντε τωρα και για το τρίτο;)

Καλημέραααααα...δηλαδή καλό μεσημέρι :oops: Με πλάκωσε το πάπλωμα.

Εχω βάλει πλυντήριο, πινω το γαλατάκι μου, και ψάχνω απεγνωσμένα την κουμπάρα...που δεν απαντά..που να χάθηκε;

Αύριο ο καλός μου, μου ειπε οτι έχει κανονίσει να φάμε με κάτι φίλους του που μένουν εξωτερικό και τυχαία ειναι εδώ και δεν τους ξέρω...και προβλέπω την Κυριακή χαμένη...γιατί θα πάμε και απο πεθερά σίγουρα...και όσο να'ναι..επομενως οι δουλειες πρέπει να γίνουν σήμερα.

Αλλά επείγει και το παντελόνι...αλλο ένα...με ένα τζην καθε μέρα δεν γίνεται...αν και σιγά...κριση ειναι..μπορει και να γίνει..και να το πλένω το ΣΚ... :tongue::tongue: Το ΣΚ θα κάθομαι μέσα με φόρμες...αφου δεν θα έχω τι να βάλω...χαχαχα

Τεσπα...πρέπει να οργανωθώ. Και εμείς δεν έχουμε ανάψει καλοριφέρ...ακόμα. Πετρελαιο έχουμε απο πέρυσι (ευτυχώς).

Ε κοιμήθηκες κι εσύ μια μερα παραπάνω, δεν πειράζει!!

Ωραία αυριο εκλεισες και την Κυριακή σου! Προβλέπεται γεμάτη!

Θα πας σημερα για παντελονι?

Εγώ κατι ψιλοέκανα στις ντουλάπες...με βοήθησε το οτι δεν κατέβασα πολλά χειμωνιάτικα γιατί δε μου κάνουν:cry: Αλλά και στα καλοκαιρινα ενιωσα περίεργα...τα μάζεψα και λέω τωρα θα τα ξαναφορέσω (ελπίζω:tongue:) το καλοκαίρι το 2013!!! θα χει φυγει η μοδα τους και θα χει ξαναρθει! χαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω κοριτσια για το γλυκο καλοσωρισμα.

gemini με το καλο τα διδυμακια σου.

εμεις ξυπνησαμε στις 7:30 η κορη μου ξυπναει χαραματα καθε μερα αντε καθημερινες δεν με πειραζη γιατι παει παιδικο αλλα το σκ θα ηθελα να χουχουλιασω λιγο κατω απο την κουβερτα.

απο ζεστη εμεις αναψαμε καλοριφερ απο εχθες και ειμαστε μια χαρα. δεν μας νοιαζει το πετρελαιο εχουμε πελλετ.

Θα πας σημερα για παντελονι?

Εγώ κατι ψιλοέκανα στις ντουλάπες...με βοήθησε το οτι δεν κατέβασα πολλά χειμωνιάτικα γιατί δε μου κάνουν:cry: Αλλά και στα καλοκαιρινα ενιωσα περίεργα...τα μάζεψα και λέω τωρα θα τα ξαναφορέσω (ελπίζω:tongue:) το καλοκαίρι το 2013!!! θα χει φυγει η μοδα τους και θα χει ξαναρθει! χαχαχα

Μωρέ αν είχα χώρο και εγώ δεν θα τα κατέβαζα...αλλά πως να ανεβάσω το καλοκαιρινά; Δεν έχω χώρο όπως σας έχω πει στις ντουλάπες. Ακόμα προσπαθώ να σκεφτώ πως να το κάνω.

Τελικά δεν θα πάω για το παντελόνι σήμερα. Γιατι αν βγώ θα χάσω πολύυυυ χρόνο και μετά θα γυρίσω πτώμα και θα χάσω όλη την ημέρα. Θα κάνω ντουλάπες που ειναι πιο επείγον.

Αντε να δουμε

A5K6p3.png

σας ευχαριστω κοριτσια για το γλυκο καλοσωρισμα.

gemini με το καλο τα διδυμακια σου.

εμεις ξυπνησαμε στις 7:30 η κορη μου ξυπναει χαραματα καθε μερα αντε καθημερινες δεν με πειραζη γιατι παει παιδικο αλλα το σκ θα ηθελα να χουχουλιασω λιγο κατω απο την κουβερτα.

απο ζεστη εμεις αναψαμε καλοριφερ απο εχθες και ειμαστε μια χαρα. δεν μας νοιαζει το πετρελαιο εχουμε πελλετ.

Σ'ευχαριστώ!! μεγάλη δουλειά το πελλετ πάντως και απ οτι εχω ακούσει δουλεύει αρκετά στη Βορεια Ελλάδα. Απλα εμείς ειμαστε οπαδοί του τζακιού και ειπαμε να βάλουμε ενεργειακό... Θα δουμε!

Μωρέ αν είχα χώρο και εγώ δεν θα τα κατέβαζα...αλλά πως να ανεβάσω το καλοκαιρινά; Δεν έχω χώρο όπως σας έχω πει στις ντουλάπες. Ακόμα προσπαθώ να σκεφτώ πως να το κάνω.

Τελικά δεν θα πάω για το παντελόνι σήμερα. Γιατι αν βγώ θα χάσω πολύυυυ χρόνο και μετά θα γυρίσω πτώμα και θα χάσω όλη την ημέρα. Θα κάνω ντουλάπες που ειναι πιο επείγον.

Αντε να δουμε

Αν τα εβαζες σε βαλιτσες ή σε σακούλες αποθηκευσης με φερμουάρ (δεν ξέρω πως ακριβώς τις λένε...) και κάτω από το κρεββάτι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αντε να δουμε

εγω τα βαζω σε θηκες απο κουβερτες με φερμουαρ και κατω απο το κρεββατι, μου μενει χωρος στης ντουλαπες αφθονος.

Σ'ευχαριστώ!! μεγάλη δουλειά το πελλετ πάντως και απ οτι εχω ακούσει δουλεύει αρκετά στη Βορεια Ελλάδα. Απλα εμείς ειμαστε οπαδοί του τζακιού και ειπαμε να βάλουμε ενεργειακό... Θα δουμε!

εχουμε και τζακι αλλα απλο το αναβουμε οταν εχει αρκετο κρυο και ζεστενω μονο το σαλονι γιατι τα δωματια ειναι μακρια.

το πελλετ το βαλαμε τον φεβρουαριο που μας περασε και δεν το αλλαζω

ουτε με το πετρελαιο και οικονομικο και φυλικο προς το περιβαλον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...