Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ηρθε το νερό στην ώρα του!!!!

Και με πήραν τηλ. ότι έρχεται και η σόμπα μου σήμερα και ένας τόνος ξύλα!!!!!!Χριστέ μου....έχω δουλειά το Σαββατοκύριακο!!!!!

άιντε ηρθε η σομπίτσααααααα, κάνε χώρο, χαμός θα γίνει το ΣΚ..θα ψήσεις κιόλας..ε ρε γλέντιαααααα

τα ξύλα σε παλέτα στα φέρνουν η χύμα?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άιντε ηρθε η σομπίτσααααααα, κάνε χώρο, χαμός θα γίνει το ΣΚ..θα ψήσεις κιόλας..ε ρε γλέντιαααααα

τα ξύλα σε παλέτα στα φέρνουν η χύμα?

Χύμα...γι'αυτό είπα ότι έχω δουλειά το Σαββατοκύριακο!!!!Η παλέτα ζυγίζεται σε κυβικό,όχι τόνο,και είναι πιο ακριβά έτσι.Τι να πω πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοια..ούτε φωτιά να βάζω δεν ξέρω!!!!!:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Χύμα...γι'αυτό είπα ότι έχω δουλειά το Σαββατοκύριακο!!!!Η παλέτα ζυγίζεται σε κυβικό,όχι τόνο,και είναι πιο ακριβά έτσι.Τι να πω πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοια..ούτε φωτιά να βάζω δεν ξέρω!!!!!:confused::confused:

Μεγειά η σομπίτσα!! Ηρθε την κατάλληλη στιγμή νομίζω...εδώ αρχισε να συννεφιάζει για τα καλά!!

Έφαγα σιγά σιγά και μετά κοιμήθηκα καμια ωρίτσα! Ολα καλά για την ώρα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μεγειά η σομπίτσα!! Ηρθε την κατάλληλη στιγμή νομίζω...εδώ αρχισε να συννεφιάζει για τα καλά!!

Έφαγα σιγά σιγά και μετά κοιμήθηκα καμια ωρίτσα! Ολα καλά για την ώρα!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχές κορίτσια μου!!!!!Να είστε καλά και καλό χειμώνα να έχουμε!!!!!!

΄Ηρθε η σόμπα...4 άτομα την ανέβασαν!!!Και τώρα ήρθαν ο αδερφός μου και πάω πάνω να τους δω.Θα τα πούμε μετά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ήρθε μια γειτόνισσα και ήπιαμε καφέ..είδα άνθρωπο μετά απο 3 μέρες!!! ευτυχώς πέρασε λίγο η ώρα μου..τώρα πάλι ιντερνετ..δε διάβασα ούτε μια σελίδα απ τα βιβλία που πήρα..μ αρέσει που είχα πάρει και 2 τρομάρα μου

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, ειχα πάει για καφέ μετά την δουλειά γι'αυτό δεν μπήκα νωρίτερα.

Ioanna καταπλητικά αυτά που έφτιαξες...και εγώ μέσα για την βάφτιση εννοείται..Πολυ ταλέντο βρε κορίτσι, μπράβο σου. Και μπράβο που έκατσες στ'αυγα σου (όνομα και πράγμα) και δεν οδήγησες.

Futuraki μεγεια η σομπα και καλή αρχή. Καλές φωτιές, καλά ψησίματα...όλα καλά και ζεστά να σας πάνε. Μπράβο με το καλό.

Gemini δεν πιστεύω να έχεις παράπονα τώρα; Και συμπτώματα έχεις (εμετούς...τα καλύτερα), και καρδούλες άκουσες...τέλεια μιλάμε:tongue::tongue:

Λοιπόν όσον αφορά τα δίδυμα και την επίμαχη ερώτηση περί εξωσωματικής...μπορείς να λές "Εχει γονίδιο ο...κουμπάρος!" χαχαχαχα. Η αλήθεια ειναι οτι όσοι έχουν το θράσος να ρωτάνε...μπορούν να παίρνουν μια εξίσου θρασύτατη απάντηση. Και ο "καναπές" παντως που λέει ο άντρας σου μου άρεσε..μπορείς να κάνεις και παραλαγές... "Ο πολυέλαιος " ας πούμε..χαχαχα.

Κορίτσια τι σας έλεγα για την δουλειά; Αρχισαν να παίζουν τα όργανα. Η διεύθυνση προσωπικού καλεί όλα τα στελέχη της εταιρείας με μισθό...πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό να υπογράψουν οτι αποδέχονται μείωση 20%. Όποιος δεν υπογράφει...φεύγει. Αντε και στα υπόλοιπα μέτρα.

Αύριο πρέπει να οργανωθω...πρέπει να φτιάξω ντουλάπες (να ξεκινήσω τουλάχιστον), πρέπει να αγοράσω αλλο ένα τουλάχιστον παντελόνι...γιατί όλη την ημέρα και κάθε μέρα με το ίδιο δεν λέει..πρέπει κάποτε να το πλυνω...κι ολας, να πάρω ένα δώρο για το παιδάκι που ειχε βαφτιστεί και να κανονίσω να πάω να δω..μέσα στην εβδομάδα, και να δω και την κουμπάρα μου που έχω να την δω μήνες...γιατί βρήκε δουλειά με το φοβερό ωράριο 9-9...κατακαημένη! Και φυσικά να μαγειρέψω, να μαζέψω...τα κλασικά.

A5K6p3.png

Γεια σας κορίτσια, ειχα πάει για καφέ μετά την δουλειά γι'αυτό δεν μπήκα νωρίτερα.

Ioanna καταπλητικά αυτά που έφτιαξες...και εγώ μέσα για την βάφτιση εννοείται..Πολυ ταλέντο βρε κορίτσι, μπράβο σου. Και μπράβο που έκατσες στ'αυγα σου (όνομα και πράγμα) και δεν οδήγησες.

Futuraki μεγεια η σομπα και καλή αρχή. Καλές φωτιές, καλά ψησίματα...όλα καλά και ζεστά να σας πάνε. Μπράβο με το καλό.

Gemini δεν πιστεύω να έχεις παράπονα τώρα; Και συμπτώματα έχεις (εμετούς...τα καλύτερα), και καρδούλες άκουσες...τέλεια μιλάμε:tongue::tongue:

Λοιπόν όσον αφορά τα δίδυμα και την επίμαχη ερώτηση περί εξωσωματικής...μπορείς να λές "Εχει γονίδιο ο...κουμπάρος!" χαχαχαχα. Η αλήθεια ειναι οτι όσοι έχουν το θράσος να ρωτάνε...μπορούν να παίρνουν μια εξίσου θρασύτατη απάντηση. Και ο "καναπές" παντως που λέει ο άντρας σου μου άρεσε..μπορείς να κάνεις και παραλαγές... "Ο πολυέλαιος " ας πούμε..χαχαχα.

Κορίτσια τι σας έλεγα για την δουλειά; Αρχισαν να παίζουν τα όργανα. Η διεύθυνση προσωπικού καλεί όλα τα στελέχη της εταιρείας με μισθό...πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό να υπογράψουν οτι αποδέχονται μείωση 20%. Όποιος δεν υπογράφει...φεύγει. Αντε και στα υπόλοιπα μέτρα.

Αύριο πρέπει να οργανωθω...πρέπει να φτιάξω ντουλάπες (να ξεκινήσω τουλάχιστον), πρέπει να αγοράσω αλλο ένα τουλάχιστον παντελόνι...γιατί όλη την ημέρα και κάθε μέρα με το ίδιο δεν λέει..πρέπει κάποτε να το πλυνω...κι ολας, να πάρω ένα δώρο για το παιδάκι που ειχε βαφτιστεί και να κανονίσω να πάω να δω..μέσα στην εβδομάδα, και να δω και την κουμπάρα μου που έχω να την δω μήνες...γιατί βρήκε δουλειά με το φοβερό ωράριο 9-9...κατακαημένη! Και φυσικά να μαγειρέψω, να μαζέψω...τα κλασικά.

ΕΕρεε γλέντια που θα κάνουμε!!!!"Μισθός πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό"....πολύ συγκεκριμένο το ποσό;;;;;Δεν νομίζω να μιλάνε για 800 και 900 ευρώ!!!Ελπίζω να μη σε παίρνει η μπάλα!!!!Και ελπίζω να μη πάρει και εμάς.....:confused:

Έχεις πολύ καλό πρόγραμμα για αύριο!!!!!Εγώ αύριο και μεθαύριο θα έχω να στιβάξω τα ξύλα,φυσικά όχι μόνη μου!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΕΕρεε γλέντια που θα κάνουμε!!!!"Μισθός πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό"....πολύ συγκεκριμένο το ποσό;;;;;Δεν νομίζω να μιλάνε για 800 και 900 ευρώ!!!Ελπίζω να μη σε παίρνει η μπάλα!!!!Και ελπίζω να μη πάρει και εμάς.....:confused:

Όχι δεν με παίρνει η μπάλα...το ποσό ειναι τα 2πλα λεφτά απο αυτά που παίρνω και λίγο παραπάνω..αλλά σκέψου πόσα στελέχη έχουν τέτοιους μισθούς για να ξεκινήσουν απ'αυτό...Ήδη ένα έφυγε αρνούμενο να υπογράψει...κάποιοι άλλοι υπέγραψαν και περιμένουμε αντιδράσεις και την ερχόμενη εβδομάδα.

A5K6p3.png

Όχι δεν με παίρνει η μπάλα...το ποσό ειναι τα 2πλα λεφτά απο αυτά που παίρνω και λίγο παραπάνω..αλλά σκέψου πόσα στελέχη έχουν τέτοιους μισθούς για να ξεκινήσουν απ'αυτό...Ήδη ένα έφυγε αρνούμενο να υπογράψει...κάποιοι άλλοι υπέγραψαν και περιμένουμε αντιδράσεις και την ερχόμενη εβδομάδα.

Προς το παρόν την γλυτώνουμε και εμείς!!!! Για πόσο ακόμη δεν ξέρω...αν πειράξουν και τα ποσά που είναι κάτω από 1000 ευρώ!!!

Εύχομαι να βγει αληθινός ο Παίσιος...όλα τα κανάλια για αυτό μιλάνε!!

Ευχαριστώ και για τις ευχές πουλάκι μου...εύχομαι σε όλες μας να περάσουμε και αυτό τον χειμώνα όσο πιο ανώδυνα γίνεται!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

και σε εμάς τα μέτρα έτσι είχαν ξεκινήσει palmoma μου..10% μείωση μισθού στα στελέχη της εταιρίας, μετά ακολούθησαν απολύσεις εργαζομένων, μετά κλείσαν κάποια υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μετά ήρθε η εργασία "εκ περιτροπής"(τριήμερη απασχόληση για τους εργαζομένους και όχι για στελέχη), μετά ήρθε η πενθήμερη εργασία σε όλους αλλά απολύσεις περίπου 50 ατόμων και μέχρι σήμερα η ανασφάλεια και οι απολύσεις συνεχίζονται κάθε μήνα(4 άτομα κάθε τέλη του μήνα)

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Πολύ αέρα έχω πάρει....πήγα στη μαμά μου πάλι! με πήγε δηλαδή ο αντρας μου και μετα ηρθε να με μαζέψει!! Αν και απ οτι βλέπω ολες κάτι κάνατε!!

ioanna και καφε με γειτόνισσα σήμερα,ε?? Μεγαλεία κι εσύ δεν έχεις παράπονο!;)

future καλή μαγειρική αυριο στη σομπίτσα...που μονο σομπίτσα δεν είναι δηλαδή αν την κουβάλησαν 4 άτομα!!

Palmoma κι εσύ καφε σημερα!!

πολύ καλή η απάντηση για τον κουμπάρο!χαχαχα Του άρεσε και του άντρα μου!! Ε ρε τι τραβάμε με τον κάθε αδιάκριτο...

Κι εγώ θα ασχοληθω (λιγο) με ντουλάπα. Πηγα σήμερα στη μπουτικ "Μαρία", η μαμά μου:tongue: και πήρα ρουχα. Απο μπλουζάκια οχι πολλά (δεν ήταν και πολύ μοντερνα κιολας:cry:), αλλά καταχάρηκα γιατί πήρα 4 παντελόνια που μου κάνουν από τωρα και εχουν και περιθώριο πιστεύω μεχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον θα μαι κομπλέ! Τωρα θελω μπλουζάκια κάπως αέρινα και πιο μοντέρνα γιατί τα παντελόνια της μαμάς είναι σκέτα μαυρα...

Για τα μετρα κορίτσια είμαι πολύ φρικαρισμένη.... Δεν ακους τίποτε άλλο..Δεν ξέρω κι εμείς τι θα κάνουμε.....αλλά....

προτιμώ τωρα να βλέπω απένταντι απ τη τζαμαρία που κάνουν πάρτυ οι αστραπές, που είμαι αραχτή στον καναπέ (τι πρωτότυπο!), δε νυστάζω (πως το παθα!), δεν πεινάω (τσίμπησα λίγο κοτοπουλάκι στη μαμά) και χαζέυω στην τηλεόραση....Μικρές καθημερινες στιγμές που έχουν όμως μεγάλη αξία!!

Φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

future την άναψες τη σόμπα?? εμείς χθες ανάψαμε καλοριφέρ και το απόγευμα θα ανάψουμε και τζάκι..επίσης θα πάω βόλτα σήμερααααααα γιούπιιιιιιιιιι, με το αυτοκίνητο χωρις να κατεβω κάπου βέβαια..αλλά θα πάω βόλτααααααα ξανα-γιούπιιιιιιιιιιι

ty11p2.png

future την άναψες τη σόμπα?? εμείς χθες ανάψαμε καλοριφέρ και το απόγευμα θα ανάψουμε και τζάκι..επίσης θα πάω βόλτα σήμερααααααα γιούπιιιιιιιιιι, με το αυτοκίνητο χωρις να κατεβω κάπου βέβαια..αλλά θα πάω βόλτααααααα ξανα-γιούπιιιιιιιιιιι

Καλημέρααααα!!!!Όχι βρε δεν την άναψα.Είπα ότι την φέρανε,όχι ότι την συνδέσανε.Θέλει δουλειά πολύ για να συνδεθεί(6 μέτρα εξωτερικά μπουριά).Θέλει και ειδικά μπουριά,inοx με μόνωση πετροβάμβακα τα οποία τα έκανα παραγγελία.Λογικά το επόμενο Σαββατοκύριακο θα την ανάψω και θα κάνω και το πρώτο μου φαγητό!!!!!!!

Και εγώ θα πάω βόλτα με τον μπαμπά μου!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημέρα, βρέχει βρέχει βρέχει βρέχει χωρίς σταματημό απο χθες. gemini ερώτηση: πόσων ημερών ήταν τα έμβρυα που έβαλες? ήταν βλαστοκύστες?

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι εδώ τα ιδια, πολλή βροχή!!

Βλαστοκύστες ηταν 3ημερών πριν τα παγώσουν και αλλών 3μετά!

Τςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!! Εντάξει, μια βολτα με το αυτοκίνητο χωρίς να κατέβεις σου επιτρέπουμε:tongue: Ειναι και Σαββατο και πρέπει να το γιορτάσεις!

Κι εμένα ο αντρας μου εφερε ξυλα στο τζάκι, αλλά νομίζω δεν εχει πολύ κρύο ακόμα...Λέει από Δευτέρα που θα ξαστερώσει θα πέσει πολύ η θερμολρασία...

Καλημέρααααα!!!!Όχι βρε δεν την άναψα.Είπα ότι την φέρανε,όχι ότι την συνδέσανε.Θέλει δουλειά πολύ για να συνδεθεί(6 μέτρα εξωτερικά μπουριά).Θέλει και ειδικά μπουριά,inοx με μόνωση πετροβάμβακα τα οποία τα έκανα παραγγελία.Λογικά το επόμενο Σαββατοκύριακο θα την ανάψω και θα κάνω και το πρώτο μου φαγητό!!!!!!!

Και εγώ θα πάω βόλτα με τον μπαμπά μου!!!!!

Καλημέρα!!! Εχει μεγάλη ιστορία η συνδεση, ε?? Δεν πειράζει προετοιμάσου ψυχολογικά για το επόμενο!

Εμένα οι ζαλάδες καλά κρατουν.. Ξυπνησα στις 3:30 και δεν μπορούσα να κανακοιμηθώ μεχρι τις 6:39:evil::evil: Και εκανα κι εναν εμετό στις 5 ετσι να σπάσει η μονοτονία της βραδιάς! Τωρα θελουμε να κατεβουμε λιγο στο κεντρο για κάτι δουλειές...αλλά εγώ ειμαι βαρκα γιαλό!:tongue: Δε νομίζω να την παλέψω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...