Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τι είπα το πρωί ότι θα μαγειρέψω;;;;Μακαρόνια με κιμά;;;ΘΑ μαγείρευα ΑΝ είχα νερό.Από τις 8:30 δεν έχουμε νερό και ακόμη δεν ήρθε!!!!!!!!!!!!!!Νηστικοί σήμερα!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εεε εντάξει δε θα σε βάλουμε να κανεις και τον κλοουν! Τα άλλα για μενα τουλάχιστον είναι υπερ αρκετά!!:tongue: Σου πεφτω λιγο μακριά βέβαια αλλά ευκαιρία για ταξιδάκι.!;)

Δυο εμετους εκανα σήμερα... και τωρα αισθανομαι καούρα...λετε να μη μπορέσω να φαω σπανακορυζο??

δε σε φοβάμαι εσένα.. όλα μπορείς να τα αλέσεις!! σοβαρά τώρα μήπως σου πέσει βαρύ το σπανακόρυζο? μήπως να φας σουπίτσα?

ty11p2.png

Τι είπα το πρωί ότι θα μαγειρέψω;;;;Μακαρόνια με κιμά;;;ΘΑ μαγείρευα ΑΝ είχα νερό.Από τις 8:30 δεν έχουμε νερό και ακόμη δεν ήρθε!!!!!!!!!!!!!!Νηστικοί σήμερα!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

Πωπω!! Τι σπαστικό! Δεν υπάρχει χειρότερο!! Θυμάσαι που το παθαίναμε κι εμεις συνέχεια το καλοκαίρι?? Καλό κουράγιο!! Δε σας ειχαν ειδοποιήσει??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εεε εντάξει δε θα σε βάλουμε να κανεις και τον κλοουν! Τα άλλα για μενα τουλάχιστον είναι υπερ αρκετά!!:tongue: Σου πεφτω λιγο μακριά βέβαια αλλά ευκαιρία για ταξιδάκι.!;)

Δυο εμετους εκανα σήμερα... και τωρα αισθανομαι καούρα...λετε να μη μπορέσω να φαω σπανακορυζο??

Τι να σου πω...το σπανάκι είναι λίγο βαρύ.

Είδες;;;Όλο"δεν έχω συμπτώματα "....πάρε τώρα να έχεις!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

βγάλε τα μπιφτέκια απ την κατάψυξη και ρίχτα στο φούρνο

ty11p2.png

Διαφημίσεις

δε σε φοβάμαι εσένα.. όλα μπορείς να τα αλέσεις!! σοβαρά τώρα μήπως σου πέσει βαρύ το σπανακόρυζο? μήπως να φας σουπίτσα?

Θα το επιχειρήσω...κιαν δεν τα καταφέρω θα κανω κανα φιδέ... Αλλά σιγά και από το πρωι τι έφαγα? ηπια γαλα, μια φρυγανιά κι ενα μηλο...Δεν τα λες και βαρια ολα αυτά! Εκτος αν φταιει το γαλα...

Τεσπα, θα δω.!

Εσυ στις 5 θα φας?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πωπω!! Τι σπαστικό! Δεν υπάρχει χειρότερο!! Θυμάσαι που το παθαίναμε κι εμεις συνέχεια το καλοκαίρι?? Καλό κουράγιο!! Δε σας ειχαν ειδοποιήσει??

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!ΑΝ με είχαν ενημερώσει θα είχα κανονίσει.Παίρνω και δεν το σηκώνουν.......κάποια στιγμή ....που θα πάει θα το σηκώσουν....τότε θα τους πω!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι να σου πω...το σπανάκι είναι λίγο βαρύ.

Είδες;;;Όλο"δεν έχω συμπτώματα "....πάρε τώρα να έχεις!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Βαρύ ε? Ουφ! Θα δουμε!!

Μολις εκανα τον 1ο εμετό, ενιωσα πολύ χαρούμενη!!! Στον 2ο όμως ζοριστηκα η αλήθεια είναι...

βγάλε τα μπιφτέκια απ την κατάψυξη και ρίχτα στο φούρνο

Σωστή!!!! Ε ρε ολο νοικοκυροκόριτσα ειναι το καφέ μας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!ΑΝ με είχαν ενημερώσει θα είχα κανονίσει.Παίρνω και δεν το σηκώνουν.......κάποια στιγμή ....που θα πάει θα το σηκώσουν....τότε θα τους πω!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Πιστεύω αφου ειναι κομμένο από το πρωι, μεχρι τις 2 θα χει ερθει πάντως...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Θα το επιχειρήσω...κιαν δεν τα καταφέρω θα κανω κανα φιδέ... Αλλά σιγά και από το πρωι τι έφαγα? ηπια γαλα, μια φρυγανιά κι ενα μηλο...Δεν τα λες και βαρια ολα αυτά! Εκτος αν φταιει το γαλα...

Τεσπα, θα δω.!

Εσυ στις 5 θα φας?

μπα όπου να ναι θα φάω, κατα τις 8 θα ρθει ο άντρας και αποκλείεται να περιμένω μέχρι τότε

ty11p2.png

ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τους πέτυχα!!!!!!!Μετά την αρχική ευγένεια,πέρασα στα @#%^&$#@!..και...σε ένα τέταρτο το πολύ θα έχει έρθει,μου είπαν!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεια σου ρε future!!!! εγώ όσες φορές λέω οτι θα πάρω και θα τα ακούσουν πάντα μιλάω ευγενικά ρε γμτ..με πιάνουν οι ντροπές και δεν μπορώ να υψώσω φωνή

ty11p2.png

ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τους πέτυχα!!!!!!!Μετά την αρχική ευγένεια,πέρασα στα @#%^&$#@!..και...σε ένα τέταρτο το πολύ θα έχει έρθει,μου είπαν!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αποτελεσματικότατη σε βρισκω;);)!

Κορίτσια κατεβαίνω για φαγητό σιγά σιγα!!

Και επανέρχομαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ηρθε το νερό στην ώρα του!!!!

Και με πήραν τηλ. ότι έρχεται και η σόμπα μου σήμερα και ένας τόνος ξύλα!!!!!!Χριστέ μου....έχω δουλειά το Σαββατοκύριακο!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

γεια σου ρε future!!!! εγώ όσες φορές λέω οτι θα πάρω και θα τα ακούσουν πάντα μιλάω ευγενικά ρε γμτ..με πιάνουν οι ντροπές και δεν μπορώ να υψώσω φωνή

Δεν καταλαβαίνω τίποτα!!!!!Μη φανταστείς ότι αρχίζω και βρίζω!!!

Του είπα μέσα σε όλα τα άλλα,ότι από τις 8:30 ως τις 13!30 που τους πήρα,ήταν 5 ώρες.ΕΕΕ....τόσους μήνες θα έκανε να πάρει τα λεφτά του όταν θα ερχόταν ο λογαριασμός και πως όσο αργούσε ήταν εις βάρος του!!Ιδιώτης είναι και μέχρι τώρα τα λεφτά του τα παίρνει αμέσως.Αν συνεχίσει έτσι όμως αλλάζω και εγώ την συμφωνία!!!!!;););)Το θέμα είναι ότι ξέρει πως εννοώ αυτά που λέω!!!!Του το έχω αποδείξει στο παρελθόν!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...