Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Το ειχε πάρει ο άντρας μου αυτό...Να σου οω εγώ δεν τα πιστεύω...

Τελικά επειδή τον κοροίδευα και λιγακι :tongue: το εδωσε στη μητερα του η οποια λεει εχει δει κάπως καλό που την πονούσε το χερι.. Νομιζω πιο πολύ μοδα ειναι...

Τι να σου πω,η μαμά μου επιμένει να το φορέσει.Ας το βάλει αφού το θέλει,.....νομίζω θέμα αυθυποβολής είναι!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να σου πω,η μαμά μου επιμένει να το φορέσει.Ας το βάλει αφού το θέλει,.....νομίζω θέμα αυθυποβολής είναι!!!!!

Ναι, παίζει κι αυτό... Ας το βαλει, κακό πάντως δεν κανει!

η ioanna που ειναι σημερα? Λες να πήγε αεροδρομιο τελικά??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα. δεν οδήγησα τελικά, καλύτερα βασικά να μην έχω και τύψεις μετά. έχει ωραίο καιρό έξω..συννεφιά, μούχλα, υγρασία ότι πρέπει για σπίτι..να είχαμε και κάποιον να μας ανάψει το τζάκι καλά θα ήταν

φαγητό απο χθες..ρύζι με κοκκινιστό

ty11p2.png

καλημέρα. δεν οδήγησα τελικά, καλύτερα βασικά να μην έχω και τύψεις μετά. έχει ωραίο καιρό έξω..συννεφιά, μούχλα, υγρασία ότι πρέπει για σπίτι..να είχαμε και κάποιον να μας ανάψει το τζάκι καλά θα ήταν

φαγητό απο χθες..ρύζι με κοκκινιστό

Καλημερα!!! Καλά εκάνες...είναι πολύ νωρίς ακομα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Να πω κάτι άσχετο... Η πεθερά μου ειπε σε μια συγγενή της οτι εχουμε διδυμα και λέει "Αααα, με εξωσωματική????". Τελοσπάντων, εκείνη της ειπε οχι και οτι εχουμε γονιδιο (οντως η γιαγιά μου ειχε διδυμο αδερφό, και ηταν και εγκυος σε διδυμα αλλά δεν εζησαν...αλλά τρεχα γυρευε...). Επειδη, το περιμένω οτι θα ρωτησουν κάποιοι, και θα το σκεφτούν ακόμα περισσότεροι, δεν ξερω πως να απαντάω... Δεν το συζητώ οτι είναι Η ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ!!! και καλά γι αυτους που θα το σκεφτούν δε με νοιάζει αλλά γι αυτούς που ρωτανε ευθέως νομίζω θα εκνευρίζομαι....

Ο άντρας μου λεει να τους απαντάω "Οχι, με καναπέ!!:tongue::tongue:"

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να πω κάτι άσχετο... Η πεθερά μου ειπε σε μια συγγενή της οτι εχουμε διδυμα και λέει "Αααα, με εξωσωματική????". Τελοσπάντων, εκείνη της ειπε οχι και οτι εχουμε γονιδιο (οντως η γιαγιά μου ειχε διδυμο αδερφό, και ηταν και εγκυος σε διδυμα αλλά δεν εζησαν...αλλά τρεχα γυρευε...). Επειδη, το περιμένω οτι θα ρωτησουν κάποιοι, και θα το σκεφτούν ακόμα περισσότεροι, δεν ξερω πως να απαντάω... Δεν το συζητώ οτι είναι Η ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ!!! και καλά γι αυτους που θα το σκεφτούν δε με νοιάζει αλλά γι αυτούς που ρωτανε ευθέως νομίζω θα εκνευρίζομαι....

Ο άντρας μου λεει να τους απαντάω "Οχι, με καναπέ!!:tongue::tongue:"

και εγώ το σκέφτομαι οτι θα με ρωτάνε σε περίπτωση διδύμων γιατί κανένας απ τους δυο μας δεν εχει γονιδιο αλλά πραγματικά ούτε με νοιάζει.. ας σκεφτεί ο καθένας ότι θέλει. εγώ σκέφτηκα οτι σε κάποιους κοντινούς θα πω πως έκανα κάποια θεραπεία με ενέσεις και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παραγωγή περισσότερων ωαρίων και τέλος.. αν έχουν πιο πολλές σπορίες θα τους δίνω το τηλ του γιατρού να τους εξηγήσει

ty11p2.png

και εγώ το σκέφτομαι οτι θα με ρωτάνε σε περίπτωση διδύμων γιατί κανένας απ τους δυο μας δεν εχει γονιδιο αλλά πραγματικά ούτε με νοιάζει.. ας σκεφτεί ο καθένας ότι θέλει. εγώ σκέφτηκα οτι σε κάποιους κοντινούς θα πω πως έκανα κάποια θεραπεία με ενέσεις και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παραγωγή περισσότερων ωαρίων και τέλος.. αν έχουν πιο πολλές σπορίες θα τους δίνω το τηλ του γιατρού να τους εξηγήσει

Κι εγώ το σκεφτηκα αυτό και το ειχα πει ήδη σε κάποια κοντινά προσωπα (θυμάσαι που λεγαμε οτι ειχαμε κάπως αποκοπεί από κοινωνικές εκδηλώσεις), οπότε τωρα ειπα οτι σχετιζεται με τη θεραπεια. Αλλά τα ατομα αυτά ειναι νεαρά και σχετικοι. Νομίζω πιο πολύ θα ρωτάνε μεγαλύτεροι σε ηλικια που πήρε το αυτί τους στην τηλεόραση οτι πολλές εξωσωματικές οδηγούν σε δίδυμα και το λενε ετσι απροκάλυπτα!!

Και ναι, οντως εχουν αυξηθεί οι διδυμες κυησεις, αλλά δε ρωτας τον άλλον ρε φιλε!! Πρώτη φορά χτες ενιωσα ποσο το αγαπάω και το δευτερο εμβρυάκι μου κι ενιωσα οτι καποιοι εκεί εξω μου το κατηγορόυνε!!!! Η κατασταση είναι σοβαρή νομίζω....:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σιγά μη δώσω και αναφορά!!!!Αν ρωτάνε,θα τους λες "μήπως να σας περιγράψω και σε τι στάση το κάναμε;;;"Και γιατί να δώσω αναφορά αν έχουμε ή όχι το γονίδιο;Λέγε"όχι εξωσωματική¨και άστους να φαντάζονται ότι θέλουν.!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Σιγά μη δώσω και αναφορά!!!!Αν ρωτάνε,θα τους λες "μήπως να σας περιγράψω και σε τι στάση το κάναμε;;;"Και γιατί να δώσω αναφορά αν έχουμε ή όχι το γονίδιο;Λέγε"όχι εξωσωματική¨και άστους να φαντάζονται ότι θέλουν.!!!!!

εντάξει δε θα απολογηθώ γιατί εχω 2 παιδιά και όχι 1 απλά κάποιοι άνθρωποι είναι πιο κοντά μου, ξέρω οτι δε θα ρωτήσουν αλλα θα το σκεφτούν..σ αυτούς λοιπόν θα πω για θεραπεία με ενέσεις..στους μεγάλους και αδιάκριτους θα κάνω πως δεν ακούω, και ουτε με νοιάζει ι θα σκεφτούν

\

ty11p2.png

Ναι καλά λες...Αν είναι αδιακριτοι οι άνθρωποι δε μπορείς να κάνεις και πολλά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

πως βάζουμε φωτο βρε κορίτσια??

Δεξί κλικ στη φωτό και πατάς "Αντιγραφή διεύθυνσης URL εικόνας".Πάς στο μήνυμα και πατάς το εικονίδιο insertimage.gif

και κάνεις επικόλληση

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεξί κλικ στη φωτό και πατάς "Αντιγραφή διεύθυνσης URL εικόνας".Πάς στο μήνυμα και πατάς το εικονίδιο insertimage.gif

και κάνεις επικόλληση

δεν έχει Αντιγραφή διεύθυνσης URL εικόνας σε μένα γμτ...έχει σκέτη αντιγραφή..κρίμα και ήθελα να σας δείξω φωτο

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...