Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αυτό κάνω! Δε γίνεται κι αλλιώς! Μακάρι το κληρονομικό σου χάρισμα να δουλέψει και σε μένα;) και μετά ποιος σε πιάνει! Θα σε διαφημίσουμε σ όλο το φόρουμ:P

Τις ενέσεις μέχρι ποτε θα τις κάνεις?

Δεν ξέρω...μου έχουν πει να συνεχίσω...και συνεχίζω...δεν ξέρω πότε θα τελειώσω...ελπιζω να μην υπερβούμε το 3μηνο...αλλά αν πάλι πρέπει τι να κάνουμε; Θα το κανουμε κι αυτό..

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gemini πες μου λιγακι τι ειναι βλαστοκυστες και τι διαφορα εχει απο την μικρογονιμοποιηση??? κοριτσια θελω λιγο να σας ρωτησω απο τις ενεσεις τι παρενεργειες ειχατε??(νευρα?εξαψεις?αυπνιες?) ,παλμομα εχετε και σημερα ζεστη???παντως εδω φυσαει,καλα ειναι!!κανενας ανεμιστηρας δεν παιζει???ποια κανει υπερηχο αυτην την εβδομαδα???να πω και κατι αλλο εμενα δεν μου εχει μιλησει για βραχυ η μακρυ πρωτοκολλο απλα πριν να μου κανει υπερηχογραφικο ελεγχο μου ειχε πει πως μπορει να μου εδινε αντισυλυπτικα να σταματησει η περιοδος,αλλα οταν με ειδε και διαπιστωσε οτι ολα καλα ειναι, ειπε πως οταν θα μου ερθει η περιοδος τον Αυγουστο θα παω να με δει την 15η μερα με 20η και αναλογως θα πραξουμε!!!:rolleyes::rolleyes:

gemini πες μου λιγακι τι ειναι βλαστοκυστες και τι διαφορα εχει απο την μικρογονιμοποιηση??? κοριτσια θελω λιγο να σας ρωτησω απο τις ενεσεις τι παρενεργειες ειχατε??(νευρα?εξαψεις?αυπνιες?) ,παλμομα εχετε και σημερα ζεστη???παντως εδω φυσαει,καλα ειναι!!κανενας ανεμιστηρας δεν παιζει???ποια κανει υπερηχο αυτην την εβδομαδα???να πω και κατι αλλο εμενα δεν μου εχει μιλησει για βραχυ η μακρυ πρωτοκολλο απλα πριν να μου κανει υπερηχογραφικο ελεγχο μου ειχε πει πως μπορει να μου εδινε αντισυλυπτικα να σταματησει η περιοδος,αλλα οταν με ειδε και διαπιστωσε οτι ολα καλα ειναι, ειπε πως οταν θα μου ερθει η περιοδος τον Αυγουστο θα παω να με δει την 15η μερα με 20η και αναλογως θα πραξουμε!!!:rolleyes::rolleyes:

Ευτυχώς και εδώ εχει αεράκι...δροσερό.

Εγώ παρενέργειες δεν ειχα...ιδιαίτερες. Είχα λίγα νεύρα...αλλά οχι όσα περίμενα. Αυπνίες...ούτε για αστείο. Και εξάψεις...ναι εξάψεις ψιλοειχα τώρα που το θυμάμαι. Αλλά μόνο αυτό.

Οι βλαστοκύστες ειναι γονιμοποιημένα ωάρια που τα κρατάνε να κάνουν περισσότερες διαιρέσεις. Κανονικά η εμβρυομεταφορά γίνεται 2η ή 3η μερα μετά την ωοληψία, εκεί τα έμβρυα ειναι (το τέλειο) 4ων ή 6 διαιρέσεων. Όσες περισσότερες οι διαιρέσεις τόσο καλύτερα. Οι βλαστοκύστες μπαίνουν..5η μέρα..και ειναι πολλών διαιρέσεων. Το προτείνουν οι γιατροί όταν έχεις πολλά ωάρια (γιατί στις διαιρέσεις στο εργαστήριο όλο και κάποιο χάνεται).

A5K6p3.png

Για τις βλαστοκύστες σου είπε η Palmoma! Μικρογονιμοποίηση γίνεται ούτως ή άλλως όταν υπάρχει θέμα με το σπέρμα του άντρα, δεν έχει να κανει..

Με τις ενέσεις δεν μπορώ να πω οτι είχα ιδιαίτερες παρενέργεις, λίγα νεύρα ίσως αλλά εντάξει ο άντρας μου ζει ακόμα:tongue:

Εσύ πότε περιμένεις τον Αύγουστο? Συνήθως πάντως το μακρύ ξεκινάει 21η μέρα ενώ το βραχύ τη 2η μέρα του κύκλου. Βέβαια ο κάθε γιατρός έχει και το σύστημά του ίσως αφού εγώ ξεκίνησα το μακρύ 1η μέρα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Palmoma ακουσαν τα αυτια μου για δουλειες??μην κανεις τιποτα!!Τιποτα λεμε!Ε,ψιτ!Σε βλεπω!Ασε κατω το σεντονι που πας να στρωσεις το κρεββατι!ασ'το!!Ετσι μπραβο!

κοιτα,κι εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο να καθομαι(κυριως γιατι ειμαι πολυ δραστηριο ατομο και δεν μπορω να μην κανω τιποτα),αλλα πρεπει!

Κι εκεινο το παλιο-κλιματ/κο τωρα βρηκε να χαλασει??

Gemini κι εγω εφαγα πολυ ασπραδι μεχρι που το σιχαθηκα!Να φαντασεις τωρα που το χω κοψει καμια βδομαδα,ουτε απο μακρια δε μπορω να βλεπω αυγο!

marilia εγω εχω κανει παρα πολλα μπανια!Στη μπανιερα μου!Και μαλιστα οχι μπανια,μονο ντους γιατι δεν επιτρεπεται το μπανιο.Ασε κι εχω και μεγαλη μπανιερα με καθισματακι και ολα τα σχετικα και θελω να κανω ενα..μακροβουτι και δε με παιρνει!!χαχαχαχα!!

Διαφημίσεις

Θερμοπληξία...απο την μια η ζέστη απο την άλλη οι ορμόνες...νομίζω οτι θα σκάσω...παω να μπω στο ντους για άλλη μια φορά....και να αδειάσω ακόμα ένα μπουκάλι κρύο νερό.

Α και luckystar ετσι για να μην ζηλεύεις...ξεκίνησα να κάνω και εγώ σημάδια απο τις inohep. Δεν ξέρω τι έπαθα...μάλλον το'χασα το "χέρι" που είχα και με έχω κατακρεουργήσει.

A5K6p3.png

τελη Αυγουστου θε περιμενω περιοδο οποτε θα παω κατα τις 15-20 Σεπτεμβριου να με δει και θα ξεκινησουμε με την περιοδο Σεπτεμβριου...δηλ κατα τα τελη Οκτωβρη θα ξερουμε αν ολα πανε καλα αν θα γινω μανα η οχι ...χαχαχα:rolleyes::rolleyes:οσο για την ζεστη απο χθες το βραδυ φυσαει και αντεχεται...παλμομα η luckystar κανετε υπερηχο αυτην την εβδομαδα???κανει να βγαινετε εξω να κανετε καμια βολτα ???:tongue::tongue:

τελη Αυγουστου θε περιμενω περιοδο οποτε θα παω κατα τις 15-20 Σεπτεμβριου να με δει και θα ξεκινησουμε με την περιοδο Σεπτεμβριου...δηλ κατα τα τελη Οκτωβρη θα ξερουμε αν ολα πανε καλα αν θα γινω μανα η οχι ...χαχαχα:rolleyes::rolleyes:οσο για την ζεστη απο χθες το βραδυ φυσαει και αντεχεται...παλμομα η luckystar κανετε υπερηχο αυτην την εβδομαδα???κανει να βγαινετε εξω να κανετε καμια βολτα ???:tongue::tongue:

Εγω υπέρηχο έχω στις 10/08...επομένως...αργώ ακόμα. Βγαίνω έξω μόνο όταν πέσει η ηλιος (σας τους λυκανθρώπους) και μόνο εδώ γύρω γυρω. Αλλά πηγαίνω κανονικά γραφείο...που ειναι καθιστική βεβαια η δουλειά.

A5K6p3.png

Γειά σας κοριτσάρες!!Εδώ είμαι ακόμη αλλά είχα δουλειές από χθες και δεν μπόρεσα να μπω.Ηρθαν χθες το απόγευμα ο αδελφός μου με την οικογένεια και κάτι φίλοι,και ανάψαν τα κάρβουνα....χαμός έγινε μέχρι αργά το βράδυ...ή να πω νωρίς το πρωί;;;Ψήσαμε,χορέψαμε.....ωραία ήταν και προπαντός χωρίς να το έχουμε κανονίσει.Πήγαμε για ύπνο γύρω στις 4 οπότε φαντάζεστε...σήμερα από την ώρα που ξύπνησα προσπαθούσα να συνέλθω(χιχιχιχι).Τώρα πίνω ένα καφεδάκι παγωμένο..και θα τελειώσω τις ετοιμασίες για την αυριανή αναχώρηση!!Πιστεύω Τετάρτη ..το πολύ Πέμπτη να έχω γυρίσει.Φρόνιμες να είστε όλες...ακούτε;;;

Palmomaki υπομονή κορίτσι μου....ντουζάκια,νερό πολύ..και αν παίζει κανένας ανεμιστήρας

Luckystar...φιλάκια στα διδυμάκια!!!!

Οι υπόλοιπες φρόνιμα και υπομονή!!

φιλάκια και μέχρι το βράδυ θα ξαναμπώ και κάποια μπορεί να πετύχω!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγώ ξεκινάω στα τέλη Αυγούστου τις ενέσεις...άρα θα ξέρουμε τι γίνετε γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη..προηγούμαι κατά έναν μήνα:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

:rolleyes:

Εγώ ξεκινάω στα τέλη Αυγούστου τις ενέσεις...άρα θα ξέρουμε τι γίνετε γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη..προηγούμαι κατά έναν μήνα:tongue::tongue::tongue:

:rolleyes::rolleyes:ωραια θα εισαι φρεσκια σε ολη την διαδικασια...οσο για τις μερες που θα λειψεις ,μην λες μονο για εμας να ειμαστε φρονιμες αλλα και εσυ..μην σε δουμε σε κανα δελτιο ειδησεων με τιτλο νυφη ξεμαλλιασε την πεθερα της γιατι δεν την αντεχε αλλο:-P:razz::-P:razz:να περασεις πολυ καλα οσο το δυνατον καλυτερα....δεν μου ειπες βαφεις τα μαλλια σου και αν ναι τι γινετε δεν τα βαφουμε αλλο:rolleyes::rolleyes: ???

:rolleyes:

:rolleyes::rolleyes:ωραια θα εισαι φρεσκια σε ολη την διαδικασια...οσο για τις μερες που θα λειψεις ,μην λες μονο για εμας να ειμαστε φρονιμες αλλα και εσυ..μην σε δουμε σε κανα δελτιο ειδησεων με τιτλο νυφη ξεμαλλιασε την πεθερα της γιατι δεν την αντεχε αλλο:-P:razz::-P:razz:να περασεις πολυ καλα οσο το δυνατον καλυτερα....δεν μου ειπες βαφεις τα μαλλια σου και αν ναι τι γινετε δεν τα βαφουμε αλλο:rolleyes::rolleyes: ???

Τώρα τα βάφω αλλά παίρνω βαφές από μαγαζί βιολογικών προϊόντων για όσο το δυνατό λιγότερη επιβάρυνση..Μετά δεν ξέρω τι θα κάνω θα ρωτήσω τον γιατρό μου όταν έρθει η ώρα

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εγώ έκανα ανταύγειες...αλλά τις είχα αφήσει απο τον Οκτώβρη που έκανα τελευταία φορά ...ειχα αποφασίσει να το γυρίσω στο φυσικό μου. Και φυσικά μου ειπε "Δεν βαφεις μαλλιά"...δεν τον ρώτησα για ανταύγειες γιατί ούτως ή άλλως είχα αποφασίσει να μην ξανακάνω προς το παρόν. Κάτι άκουσα και για τα νύχια..αλλά ο γιατρός δεν μου ειπε τίποτε...και δεν τον ρώτησα κι ολας.

A5K6p3.png

Future καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!!!! Υπομονή με την "πεθερούλα" και όλα καλά!;) Λίγες μέρες είναι! Έκανες και το γλεντάκι σου χτες, μια χαρά σε βρίσκω!

Luckystar δε θυμάμαι εσύ είχες πρηστεί καθόλου μετά την ωοληψία? ή έτρωγες ασπράδια προληπτικά. Ο γιατρός μου είπε οτι μεχρι την πέμπτη θα μαι καλύτερα αλλά τελικά νομίζω αναφερόταν στον πόνο και όχι στο πρήξιμο:-(. Και πράγματι από πόνο είμαι πολύ καλύτερα αλλά το φούσκωμα νομίζω δε θα μου περάσει ποτε...και φοβάμαι και μη μου αναβάλλει την εμβρυομεταφορά...

marilia εγώ έβαψα τα μαλλιά μου πριν ξεκινήσω διέγερση. νομίζω στο πρώτο τρίμηνο δεν πρέπει να τα βάφεις, αλλά μετά δεν πειράζει. Βέβαια κάθε γιατρός λέει τα δικά του...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...