Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοίτα δεν μπορώ να πω πολλά...αλλά πίστεψέ με...αλλο τι κατέθεσε και άλλο τι υπάρχει. Τα νούμερα που βλέπεις δημοσίως...απέχουν πολύυυυ από την πραγματικότητα.

Δεν ξέρω πόσο ψηλά ειναι το άτομο που γνωρίζεις, αλλά από την θέση την οποία έχω στην εταιρεία μπορώ να ξέρω τι ειναι φήμες και τι όχι. Ποτέ πριν δεν υπήρξε στα γραφεία φήμη για μείωση. Τώρα υπάρχει και υπάρχει και συγκεκριμένο ποσοστό. Η διοίκηση άλλαξε, απολύσεις γίνονται καθημερινά σε μεγάλα στελέχη με πολλά χρόνια καριέρας. Όσο για την ανάπτυξη...ειδικά γι'αυτήν...μην μένεις σ'αυτά που βλέπεις (ειναι προβλεπόμενα σε προηγουμενους προϋπολογισμούς)...αλλα σ'αυτά που δεν βλέπεις (πόσα ανοίγματα κατ/των ειχαν ανακοινωθεί για το 2012 και πόσα θα γίνουν. Και εγώ στην διοίκηση ειμαι...και μάλιστα σε πολύ υψηλά ιστάμενο άτομο διπλα και ξέρω τι σου λέω. Καλύτερα να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι. Όσο για την ανάγκη να τρομάξουν όπως λες...δεν την είχαν ποτέ ιδιαίτερα. Τουλάχιστον 10 χρόνια που ειμαι εγώ (η αλήθεια ειναι στα γραφεία και όχι σε μαγαζί) δεν εχω δει ποτέ να χρησιμοποιούν τέτοιου ειδους μεθόδους.

Δεν διαφωνώ,μπορεί να συμβούν τα πάντα.Πλέον περιμένεις τα πάντα!!!!Στα μαγαζιά τέτοιες φήμες,για απολύσεις, μειώσεις μισθών,κλείσιμο καταστημάτων,κυκλοφορούν τουλάχιστον 2-3 φορές το χρόνο.Βαρέθηκα να τις ακούω.Γενικά καλλιεργούν ένα κλίμα ανασφάλειας ανα τακτά χρονικά διαστήματα....χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτή τη φορά ή την επόμενη κάτι από αυτά δεν θα βγει αληθινό.Ελπίζουμε απλά για το καλύτερο!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μου εγώ θα σας πω το εξής..όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. και εγώ σε πολυεθνική δουλεύω και μας αλλάζουν τα φώτα κάθε λίγο και λιγάκι. ότι "βρώμα" βγαίνει κατα καιρούς, αργά η γρήγορα πραγματοποιείται..αυτό νομίζω

αστράφτει και μπουμπουνίζει εδώ..απο δυτικά έρχεται η μπόρα..future θα αργήσει να έρθει προς τα σένα

Πάλι γμτ;;;Θα μουλιάσουμε!!!!!!!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κοριτσουδια για το ΣΚ ακουσα κρύα...και βροχές...μπλιάχ.

Λοιπόν...πάω για υπνο...σας ευχομαι όνειρα γλυκά γλυκά...τώρα που ειπα γλυκά...οι γλυκοπατάτες τζίφος. Δεν βρήκα πουθενα και πήρα Ιταλίας...και τελικά ειναι μάπα. :twisted::twisted::twisted: Κρίμα μου χάλασε το φαγητό:(

A5K6p3.png

Κοριτσάκια μου τωρα γύρισα...φευγουν τα πεθερικά μου αύριο και έιπα να κατέβω να τους κάνω λίγο παρέα!!

Για την εταιρεία που λετε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...απλά αυτό που είπαμε και στην αρχή με τη Future οτι ολα πλέον είναι αβέβαια. Πλεόν θα αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα και νομίζω οτι θα κοψουμε πολλές μικρές ή μεγάλες πολυτέλειες. Σκεφτείτε οτι με τον άντρα μου λεμε να μην κάνουμε γιορτή γιατί περυσι με 40 άτομα κόσμο χαλάσαμε κανα 500Ε:shock::shock:. Θα μου πεις μια φορά το χρόνο, εχουμε και μεγάλο κύκλο...αλλά τι να το κάνω...τωρα πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!! Και ενα τραπέζι στην οικογένεια και λογω εγκυμοσύνης και διορισμού του δηλαδή (ολα σε ένα!) και πολύ στριμωχτά λέμε αφου είμσατε 20 άτομα.... Τελοσπάντων, μην αρχίσω και αγχώνομαι πάλι..

Palmoma και τώρα συνεχίζεις μπικινι?? Και για μενα είναι η μοναδική πολυτέλειά μου!! Αλλά τωρα φοβάμαι λίγο, ξερεις επειδή πονάει δεν ξέρω πως αντιδράει το καημένο το έμβρυο εκείνη την ώρα... Λέω βλακείες??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσουδια για το ΣΚ ακουσα κρύα...και βροχές...μπλιάχ.

Λοιπόν...πάω για υπνο...σας ευχομαι όνειρα γλυκά γλυκά...τώρα που ειπα γλυκά...οι γλυκοπατάτες τζίφος. Δεν βρήκα πουθενα και πήρα Ιταλίας...και τελικά ειναι μάπα. :twisted::twisted::twisted: Κρίμα μου χάλασε το φαγητό:(

Μια χαρά ειναι τα κρυα και οι βροχές...απο ρουχα να δούμε τι θα κάνουμε!!:tongue:

Ελα δεν πειράζει για τις πατατούλες...ωραίο θα είναι και πάλι!! Μη μας ανοίγεις την όρεξη τώρα!

Καληνυχτα!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Palmoma και τώρα συνεχίζεις μπικινι?? Και για μενα είναι η μοναδική πολυτέλειά μου!! Αλλά τωρα φοβάμαι λίγο, ξερεις επειδή πονάει δεν ξέρω πως αντιδράει το καημένο το έμβρυο εκείνη την ώρα... Λέω βλακείες??

Ναι συνεχίζω...εδώ έκανα 5η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά...τώρα δεν θα κάνω. Απο όσο γνωρίζω δεν υπάρχει θέμα...αλλά ρώτα και τον γιατρό σου.

A5K6p3.png

Ναι συνεχίζω...εδώ έκανα 5η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά...τώρα δεν θα κάνω. Απο όσο γνωρίζω δεν υπάρχει θέμα...αλλά ρώτα και τον γιατρό σου.

Κι εγω δε νομιζω να υπάρχει θ'εμα...απλά κάπου διάβασα οτι το δερμα γινεται ακόμα πιο ευαίσθητο με την εγκυμοσύνη οπότε θα πονάει και περισσότερο. Θα δω τι θα κανω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μου τωρα γύρισα...φευγουν τα πεθερικά μου αύριο και έιπα να κατέβω να τους κάνω λίγο παρέα!!

Για την εταιρεία που λετε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...απλά αυτό που είπαμε και στην αρχή με τη Future οτι ολα πλέον είναι αβέβαια. Πλεόν θα αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα και νομίζω οτι θα κοψουμε πολλές μικρές ή μεγάλες πολυτέλειες. Σκεφτείτε οτι με τον άντρα μου λεμε να μην κάνουμε γιορτή γιατί περυσι με 40 άτομα κόσμο χαλάσαμε κανα 500Ε:shock::shock:. Θα μου πεις μια φορά το χρόνο, εχουμε και μεγάλο κύκλο...αλλά τι να το κάνω...τωρα πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!! Και ενα τραπέζι στην οικογένεια και λογω εγκυμοσύνης και διορισμού του δηλαδή (ολα σε ένα!) και πολύ στριμωχτά λέμε αφου είμσατε 20 άτομα.... Τελοσπάντων, μην αρχίσω και αγχώνομαι πάλι..

Άσε...γιορτές έχουμε κόψει και εμείς....μόνο με την οικογένεια τις γιορτάζουμε και πάλι μαζευόμαστε αρκετά άτομα.Ο αδερφός μου ΄έχει 2 παιδιά και θα κάνει τα γενέθλια τους μαζί.

Πάντως η κακοκαιρία....μας ήρθε.Αστράφτει και έχει έναν αέρα....τρομερό.Θα ρίξει πολύ νερό το βράδυ...νομίζω!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Άσε...γιορτές έχουμε κόψει και εμείς....μόνο με την οικογένεια τις γιορτάζουμε και πάλι μαζευόμαστε αρκετά άτομα.Ο αδερφός μου ΄έχει 2 παιδιά και θα κάνει τα γενέθλια τους μαζί.

Πάντως η κακοκαιρία....μας ήρθε.Αστράφτει και έχει έναν αέρα....τρομερό.Θα ρίξει πολύ νερό το βράδυ...νομίζω!!!!

Σου λέω θα κοπούν πολλά τελικά..

Εδώ δεν αστράφτει αλλά εχουν μαζευτεί συννεφα...Να δουμε αυριο πως θα ναι!!

Σας καληνυχτίζω γιατί κουτουλάω....τα λεμε αυριο!!!

ioanna μην πάρεις φορα και οδηγήσεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σου λέω θα κοπούν πολλά τελικά..

Εδώ δεν αστράφτει αλλά εχουν μαζευτεί συννεφα...Να δουμε αυριο πως θα ναι!!

Σας καληνυχτίζω γιατί κουτουλάω....τα λεμε αυριο!!!

ioanna μην πάρεις φορα και οδηγήσεις!!

Καληνύχτα!!!Τα λέμε αύριο!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!!!!!!!!

Τι κάνετε? Είμαι πιο πρωινη σήμερα... Εχω και λίγη ανακατοσούρα και το γάλα στην κουπα με περιμένει :?...

Καλημέρα!!!

Τελικά δεν έβρεξε το βράδυ,αλλά έχει αέρα πολύ και ένα διαβολεμένο κρύο!!!!Μμππρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!

Πίνω καφέ με την μαμά μου και τον άντρα μου(είναι απογευματινός σήμερα).Και από φαί...μακαρόνια με κιμά θα κάνω.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!

Τελικά δεν έβρεξε το βράδυ,αλλά έχει αέρα πολύ και ένα διαβολεμένο κρύο!!!!Μμππρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!

Πίνω καφέ με την μαμά μου και τον άντρα μου(είναι απογευματινός σήμερα).Και από φαί...μακαρόνια με κιμά θα κάνω.

Κι εδώ έχει ήλιο!!!! μαλλον το απόγευμα θα χαλάσει...

Απόλαυσε το καφεδάκι σου...

Εμεις το μεσημέρι σπανακορυζο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εδώ έχει ήλιο!!!! μαλλον το απόγευμα θα χαλάσει...

Απόλαυσε το καφεδάκι σου...

Εμεις το μεσημέρι σπανακορυζο!!

Μιλάμε για την μόδα με τα ενεργειακά βραχιόλια σιλικόνης,αυτά με το ολόγραμμα.Μου έδωσαν ένα και κάναμε το τεστ ισορροπίας....χαχαχα!!!Πλάκα έχει...χωρίς το βραχιόλι πέφτεις...με το βραχιόλι όχι!!!!!!!Τώρα τι άλλο καλό μπορεί (αν μπορεί) να κάνει στον οργανισμό δεν ξέρω...αυτά δεν τα πιστεύω κιόλας.Αλλά και μόνο το τεστ είχε πολύ πλάκα!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μιλάμε για την μόδα με τα ενεργειακά βραχιόλια σιλικόνης,αυτά με το ολόγραμμα.Μου έδωσαν ένα και κάναμε το τεστ ισορροπίας....χαχαχα!!!Πλάκα έχει...χωρίς το βραχιόλι πέφτεις...με το βραχιόλι όχι!!!!!!!Τώρα τι άλλο καλό μπορεί (αν μπορεί) να κάνει στον οργανισμό δεν ξέρω...αυτά δεν τα πιστεύω κιόλας.Αλλά και μόνο το τεστ είχε πολύ πλάκα!!!!!

Το ειχε πάρει ο άντρας μου αυτό...Να σου οω εγώ δεν τα πιστεύω...

Τελικά επειδή τον κοροίδευα και λιγακι :tongue: το εδωσε στη μητερα του η οποια λεει εχει δει κάπως καλό που την πονούσε το χερι.. Νομιζω πιο πολύ μοδα ειναι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...