Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Μηπως επειδη δεν κινείσαι??? Αν έχεις συνηθίσει να περπατας, σε χαλάει λιγο ξαφνικά όλο αυτο το καθισιο...Ρωτα κι εμένα που εχω φυτρώσει!! χαχαχα

μπορεί επειδή δεν κινούμε ξέρω γω..έτσι και αλλιώς απο αύριο λέω να κάνω και κάτι ουσιώδες..σε πρώτη φάση θα πάω πρωι πρωι τον άντρα μου αεροδρόμιο και θα ξαναπάω το βράδυ να τον πάρω..κάτι είναι και αυτό, θα βγω απο δω μέσα επιτελους έστω για λίγο

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπορεί επειδή δεν κινούμε ξέρω γω..έτσι και αλλιώς απο αύριο λέω να κάνω και κάτι ουσιώδες..σε πρώτη φάση θα πάω πρωι πρωι τον άντρα μου αεροδρόμιο και θα ξαναπάω το βράδυ να τον πάρω..κάτι είναι και αυτό, θα βγω απο δω μέσα επιτελους έστω για λίγο

Θα οδηγήσεις δηλαδή...Είσαι σίγουρη??? μηπως να καθοσουν λίγο ακόμα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Θα οδηγήσεις δηλαδή...Είσαι σίγουρη??? μηπως να καθοσουν λίγο ακόμα??

τι?? 4η μέρα θα ναι..σε τι πειράζει η οδήγηση? αφού θα κάθομαι. και δεν μπαίνω κέντρο που είναι δταμάτα ξεκίνα, απο περιφερειακό πάω που είναι μόνο ευθεία...αχ τι να μην πάω?? πως και πως περιμένω να έρθει το αύριο..πω πω σαν μικρό παιδί κάνω..

ty11p2.png

Πεινασμένες...λογοδιάρροια...

Χορτάτες.....λογοδιάρροια....

Δεν σας πιάνει τιποτε ε; :tongue::tongue:

Λοιπόν Ioanna εγώ την 5η ημέρα οδήγησα. Στο λέω για να παίρνεις κουράγιο. Δεν λέω οτι πρέπει να το κάνεις...λέω οτι εγώ έκανα μεταφορά το Σάββατο και την Πέμπτη πήγα για ....αποτρίχωση! (Ειμαι τρελλή το ξέρω). Οδήγησα περίπου μιση ώρα πηγαινε και άλλη τόση γυρνα. Αλλά περισσότερη ώρα έκανα να πάω απο το σπιτι στο αυτοκίνητο περπατώντας αργάαααα αργαάααα. Επίσης η ημέρες μετράνε ΜΕΤΑ την εμβρυομεταφορά...μην κλέβεις... η ημέρα της μεταφοράς δεν μετράει ως 1η αλλά η επομενη.

Εγω όσα γραφει η Future τα τρώω όλα...εκτός απο τις μπάμιες που δεν τις έκανε η μαμά μου και δεν τις έχω συνηθίσει. Αλλά έφαγα σε μια θεία στο χωριό και τρελλάθηκα ήταν καταπληκτικές.

Σας ανοίγει και η όρεξη κλεισμένες μέσα...λογικό ειναι.

Εδώ πάντως σημερα έχει ήλιο λαμπρό!!

A5K6p3.png

Λοιπόν Ioanna εγώ την 5η ημέρα οδήγησα. Στο λέω για να παίρνεις κουράγιο. Δεν λέω οτι πρέπει να το κάνεις...λέω οτι εγώ έκανα μεταφορά το Σάββατο και την Πέμπτη πήγα για ....αποτρίχωση! (Ειμαι τρελλή το ξέρω). Οδήγησα περίπου μιση ώρα πηγαινε και άλλη τόση γυρνα. Αλλά περισσότερη ώρα έκανα να πάω απο το σπιτι στο αυτοκίνητο περπατώντας αργάαααα αργαάααα. Επίσης η ημέρες μετράνε ΜΕΤΑ την εμβρυομεταφορά...μην κλέβεις... η ημέρα της μεταφοράς δεν μετράει ως 1η αλλά η επομενη.

Εγω όσα γραφει η Future τα τρώω όλα...εκτός απο τις μπάμιες που δεν τις έκανε η μαμά μου και δεν τις έχω συνηθίσει. Αλλά έφαγα σε μια θεία στο χωριό και τρελλάθηκα ήταν καταπληκτικές.

τιιιιιιιιιιιιι δε μετράμε απ τη μέρα της μεταφορααααςςςςςςς??? ωιμεεεεεεε...είναι πολλές μέρες ρε παιδιά..ε δεν οδηγω τότε τι να κάνουμε

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον τότε θα δουμε οτι ο κοσμος αντιδρά και δεν κοιτάμε αποχαυνωμένοι το θέατρο του παραλόγου που παίζεται μπροστά μας...

Και δε βάζω και τον εαυτό μου εξω από αυτό..Είμαι κι εγώ τελείως στην κοσμάρα μου...ειδικά τωρα με την εγκυμοσύνη δε με νοιάζει τίποτε άλλο:?

Γινονται ομως κοσμοιστορικά γεγονότα και δεν κάνουμε τίποτα...Μεσα σ ενα μήνα ο μισθος μου έπεσε 30%, δηλ και εγώ (εκτός αδειας) και ο άντρας μου σκέψου θα δουλέυουμε σε άλλο νομο :arrow: έξοδα μετακινησης για 780Ε. Δεν γινονται αυτα...

Το μπανιο τουλάχιστον το χαρηκες??

Συμφωνώ μαζί σου 100%!Καιρός να αντιδράσουμε,γιατί από ότι φαίνεται εμείς πληρώνουμε τη νύφη και αυτοί είναι μια χαρά τραλαλά τραλαλά!!!!Η επιχείρηση που δουλεύει ο άντρας μου,από μόνη της δεν έκοψε ούτε ευρώ.Ότι κόπηκε από το μισθό του είναι εντολές της κυβέρνησης(αύξηση εισφορών αναδρομικά).Και ξέρετε ότι στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί είναι ούτως ή άλλως μικροί.Με ενοχλεί να πληρώνω ,για μλκ που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν άλλοι!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

τιιιιιιιιιιιιι δε μετράμε απ τη μέρα της μεταφορααααςςςςςςς??? ωιμεεεεεεε...είναι πολλές μέρες ρε παιδιά..ε δεν οδηγω τότε τι να κάνουμε

Ναι καλά λέει η palmοma...από την επόμενη μετράνε οι μέρες. Αν δεν κάνω λάθος Τρίτη έκανες μεταφορά,δηλαδή αύριο θα είναι η 3η μέρα ΜΕΤΑ την εμβρυομεταφορά.Μη κλέβεις!!!!!!!!!!!

Και καλύτερα να μην οδηγήσεις ακόμη!!!Κάτσε στα αυγά σου να τα κλωσάς λίγο ακόμη!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπράβοοοοοοοο!!!!Επιτέλους κάποια που ξέρει να τρώει!!!!!!!!!Είμαι πολύ συγκινημένη!!!!!!!!:):)

Ytulp3.png?KixTF0pj

τι?? 4η μέρα θα ναι..σε τι πειράζει η οδήγηση? αφού θα κάθομαι. και δεν μπαίνω κέντρο που είναι δταμάτα ξεκίνα, απο περιφερειακό πάω που είναι μόνο ευθεία...αχ τι να μην πάω?? πως και πως περιμένω να έρθει το αύριο..πω πω σαν μικρό παιδί κάνω..

Ξερω οτι είναι δυσκολο...ολες το χουμε περάσει...ομως καλύτερα να φυλάς τα ρούχα σου. Εγώ 3η μερα απο το φόβο μου ουτε τη σκάλα δεν είχα ανέβει!! Ημουν κλεισμένη σαν την πριγκίπισσα με τα μακρυά μαλλιά:cool::cool: Κανε λιγο υπομονή κανα 2 μέρες ακόμα!!

Ολο για φαγητά διαβάζεις ε?? τι να κάνουμε κι εμεις ...μας πιάνει λιγουρα το πρωι!! Εγώ πάντως μολις έφαγα το γιουβετσάκι στάνιαρα!!! Ουτε αναγούλα ουτε τιποτα μετα!!:tongue::tongue:

Συμφωνώ μαζί σου 100%!Καιρός να αντιδράσουμε,γιατί από ότι φαίνεται εμείς πληρώνουμε τη νύφη και αυτοί είναι μια χαρά τραλαλά τραλαλά!!!!Η επιχείρηση που δουλεύει ο άντρας μου,από μόνη της δεν έκοψε ούτε ευρώ.Ότι κόπηκε από το μισθό του είναι εντολές της κυβέρνησης(αύξηση εισφορών αναδρομικά).Και ξέρετε ότι στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί είναι ούτως ή άλλως μικροί.Με ενοχλεί να πληρώνω ,για μλκ που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν άλλοι!!!

Δεν το συζητώ..ολοι ζόρι τραβάμε. Δεν το κοιτάμε δημόσιοι Vs Ιδιωτικοί Υπάλληλοι. Η κάθε οικογένεια έχει τα εξοδά της και έχει κάνει τον προγραμματισμό της...Τωρα όμως ετσι οπως τα εχουν κάνει τα δεδομένα αλλάζουν 100%...Αν διοριζομουν τωρα ή θα δηλωνα παραίτηση ή θα χωριζα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ξερω οτι είναι δυσκολο...ολες το χουμε περάσει...ομως καλύτερα να φυλάς τα ρούχα σου. Εγώ 3η μερα απο το φόβο μου ουτε τη σκάλα δεν είχα ανέβει!! Ημουν κλεισμένη σαν την πριγκίπισσα με τα μακρυά μαλλιά:cool::cool: Κανε λιγο υπομονή κανα 2 μέρες ακόμα!!

Ολο για φαγητά διαβάζεις ε?? τι να κάνουμε κι εμεις ...μας πιάνει λιγουρα το πρωι!! Εγώ πάντως μολις έφαγα το γιουβετσάκι στάνιαρα!!! Ουτε αναγούλα ουτε τιποτα μετα!!:tongue::tongue:

Δεν το συζητώ..ολοι ζόρι τραβάμε. Δεν το κοιτάμε δημόσιοι Vs Ιδιωτικοί Υπάλληλοι. Η κάθε οικογένεια έχει τα εξοδά της και έχει κάνει τον προγραμματισμό της...Τωρα όμως ετσι οπως τα εχουν κάνει τα δεδομένα αλλάζουν 100%...Αν διοριζομουν τωρα ή θα δηλωνα παραίτηση ή θα χωριζα...

Εννοείται ότι το ίδιο είναι και για τους δημόσιους υπαλλήλους και όπως λες ο καθένας έχει τις ανάγκες του και τον προγραμματισμό του και τώρα ανατρέπονται τα πάντα.Δεν μπορείς να προγραμματίσεις πλέον τίποτα,το αύριο είναι αβέβαιο!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Για πάμε για πάμε...για να σηκωθούμε πάλι....να βρουμε την αισιοδοξία μας...

Future στην ίδια επιχείρηση δουλεύουμε με τον άντρα σου. Και δεν πάμε καλά...πες του σε περίπτωση που δεν εχουν φτάσει τα μηνυματα απο την Έδρα. Δεν πάμε καθόλου καλά. Στα γραφεία ακούγονται μειώσεις μισθων σύντομα..και εκ μέρους της εταιρείας. Επιπλέον δηλαδή του ό,τι έχει ήδη κοπεί.

Εκανα μανικιούρ...τρομάρα μου...μόνη μου εννοείται. Μόνο την αποτρίχωση μπικίνι έχω κρατήσει απο τα παλιά μου λούσα...κι αυτό γιατί κάνω κερί και δεν μπορώ μόνη μου...δεν αντέχω. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνω πλεον (αν τα κάνω) επετειακά. Καλά ειμαι τόοοοοσο άγαρμπη...λες και εχω 2 αριστερά χέρια...τρεις ώρες έκανα το κάθε χέρι...

Εβαλα και το κοτόπουλο στον φούρνο για αύριο...και θα πάω σε λίγο για μπάνιο. Ουφ.

Ο γειτονας έχει βάλει για άλλη μια φορά στα χιλιάδες ντεσιμπελ μουσική...ευτυχώς σήμερα παίζει ωραία ιταλικά.

Το βράδυ θα φάω φρούτα...το μεσημεριανό μου (φασολάκια) το έφαγα στις 5.30. Στην δουλειά ειχα φάει ένα τοστ και ένα μήλο. (Καλά ειχα φάει και μια τυροπιτα το πρωί). Πρέπει να μαζευτώ...δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι. Ειλικρινά.

A5K6p3.png

Για πάμε για πάμε...για να σηκωθούμε πάλι....να βρουμε την αισιοδοξία μας...

Future στην ίδια επιχείρηση δουλεύουμε με τον άντρα σου. Και δεν πάμε καλά...πες του σε περίπτωση που δεν εχουν φτάσει τα μηνυματα απο την Έδρα. Δεν πάμε καθόλου καλά. Στα γραφεία ακούγονται μειώσεις μισθων σύντομα..και εκ μέρους της εταιρείας. Επιπλέον δηλαδή του ό,τι έχει ήδη κοπεί.

Εκανα μανικιούρ...τρομάρα μου...μόνη μου εννοείται. Μόνο την αποτρίχωση μπικίνι έχω κρατήσει απο τα παλιά μου λούσα...κι αυτό γιατί κάνω κερί και δεν μπορώ μόνη μου...δεν αντέχω. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνω πλεον (αν τα κάνω) επετειακά. Καλά ειμαι τόοοοοσο άγαρμπη...λες και εχω 2 αριστερά χέρια...τρεις ώρες έκανα το κάθε χέρι...

Εβαλα και το κοτόπουλο στον φούρνο για αύριο...και θα πάω σε λίγο για μπάνιο. Ουφ.

Ο γειτονας έχει βάλει για άλλη μια φορά στα χιλιάδες ντεσιμπελ μουσική...ευτυχώς σήμερα παίζει ωραία ιταλικά.

Το βράδυ θα φάω φρούτα...το μεσημεριανό μου (φασολάκια) το έφαγα στις 5.30. Στην δουλειά ειχα φάει ένα τοστ και ένα μήλο. (Καλά ειχα φάει και μια τυροπιτα το πρωί). Πρέπει να μαζευτώ...δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι. Ειλικρινά.

Αυτό ακούγεται από πέρυσι.Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει γιατί.....!!!!!!

Κοίτα ...ακούγονται διάφορα αλλά όπως λέω τον άντρα μου σε αυτές τις επιχειρήσεις ισχύει πάντα το "τρόμαζε τον κόσμο να νιώθει ανασφάλειαγια να μην αντιδράει"Από άτομο υψηλά ιστάμενο της εταιρείας σου λέω μην ακούς τι λένε...η εταιρεία πάει καλά,σε σχέση πάντα με το μέγεθος της κρίσης.Τις απώλειες τις έχουν προβλέψει,διώξαν και άτομα.Άλλωστε κάνει επεκτάσεις η εταιρεία (βλέπε Dia και την κυπριακή μεγάλη αλυσίδα μάρκετ και 2 νέα καταστήματα ,ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Χαλκιδική)ενώ υποτίθεται ότι έχει πρόβλημα;;Αυτές δεν είναι κινήσεις προβληματικής εταιρείας.Μη βασίζεσαι πολύ σε φήμες τέτοιες,η καταστροφολογία είναι το όπλο τους σε τέτοιες κρίσεις.Έτυχε να ρίξεις καμιά ματιά στον ισολογισμό που κατέθεσε η εταιρεία;;;Εγώ ναι!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αυτό ακούγεται από πέρυσι.Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει γιατί.....!!!!!!

Κοίτα ...ακούγονται διάφορα αλλά όπως λέω τον άντρα μου σε αυτές τις επιχειρήσεις ισχύει πάντα το "τρόμαζε τον κόσμο να νιώθει ανασφάλειαγια να μην αντιδράει"Από άτομο υψηλά ιστάμενο της εταιρείας σου λέω μην ακούς τι λένε...η εταιρεία πάει καλά,σε σχέση πάντα με το μέγεθος της κρίσης.Τις απώλειες τις έχουν προβλέψει,διώξαν και άτομα.Άλλωστε κάνει επεκτάσεις η εταιρεία (βλέπε Dia και την κυπριακή μεγάλη αλυσίδα μάρκετ και 2 νέα καταστήματα ,ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Χαλκιδική)ενώ υποτίθεται ότι έχει πρόβλημα;;Αυτές δεν είναι κινήσεις προβληματικής εταιρείας.Μη βασίζεσαι πολύ σε φήμες τέτοιες,η καταστροφολογία είναι το όπλο τους σε τέτοιες κρίσεις.Έτυχε να ρίξεις καμιά ματιά στον ισολογισμό που κατέθεσε η εταιρεία;;;Εγώ ναι!!!

Κοίτα δεν μπορώ να πω πολλά...αλλά πίστεψέ με...αλλο τι κατέθεσε και άλλο τι υπάρχει. Τα νούμερα που βλέπεις δημοσίως...απέχουν πολύυυυ από την πραγματικότητα.

Δεν ξέρω πόσο ψηλά ειναι το άτομο που γνωρίζεις, αλλά από την θέση την οποία έχω στην εταιρεία μπορώ να ξέρω τι ειναι φήμες και τι όχι. Ποτέ πριν δεν υπήρξε στα γραφεία φήμη για μείωση. Τώρα υπάρχει και υπάρχει και συγκεκριμένο ποσοστό. Η διοίκηση άλλαξε, απολύσεις γίνονται καθημερινά σε μεγάλα στελέχη με πολλά χρόνια καριέρας. Όσο για την ανάπτυξη...ειδικά γι'αυτήν...μην μένεις σ'αυτά που βλέπεις (ειναι προβλεπόμενα σε προηγουμενους προϋπολογισμούς)...αλλα σ'αυτά που δεν βλέπεις (πόσα ανοίγματα κατ/των ειχαν ανακοινωθεί για το 2012 και πόσα θα γίνουν. Και εγώ στην διοίκηση ειμαι...και μάλιστα σε πολύ υψηλά ιστάμενο άτομο διπλα και ξέρω τι σου λέω. Καλύτερα να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι. Όσο για την ανάγκη να τρομάξουν όπως λες...δεν την είχαν ποτέ ιδιαίτερα. Τουλάχιστον 10 χρόνια που ειμαι εγώ (η αλήθεια ειναι στα γραφεία και όχι σε μαγαζί) δεν εχω δει ποτέ να χρησιμοποιούν τέτοιου ειδους μεθόδους.

A5K6p3.png

κορίτσια μου εγώ θα σας πω το εξής..όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. και εγώ σε πολυεθνική δουλεύω και μας αλλάζουν τα φώτα κάθε λίγο και λιγάκι. ότι "βρώμα" βγαίνει κατα καιρούς, αργά η γρήγορα πραγματοποιείται..αυτό νομίζω

αστράφτει και μπουμπουνίζει εδώ..απο δυτικά έρχεται η μπόρα..future θα αργήσει να έρθει προς τα σένα

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...