Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εεεεε.....εγώ είμαι και λίιιιιγο μεγαλύτερη από σένα και κάτι θυμάμαι!!!:tongue::tongue::tongue:

Σιγά καλέ εσυ μεγάλη!!!!!!!!!!!!!! Ολες μικρες είμαστε, άντε!!

Μπορω να πω οτι εχω μια αναγουλα....λες να με πειραξε και ο υπολογιστής??

Περιέργο συναίσθημα....και πεινάω και αναγούλα...

Και ονειρεύομαι και το μεσημεριανό γιουβετσάκι!:tongue: Τελικά δε φταις εσύ...κι εγώ όλο εκεί το πάω!!

Εσείς τι ωρα θα φατε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σιγά καλέ εσυ μεγάλη!!!!!!!!!!!!!! Ολες μικρες είμαστε, άντε!!

Μπορω να πω οτι εχω μια αναγουλα....λες να με πειραξε και ο υπολογιστής??

Περιέργο συναίσθημα....και πεινάω και αναγούλα...

Και ονειρεύομαι και το μεσημεριανό γιουβετσάκι!:tongue: Τελικά δε φταις εσύ...κι εγώ όλο εκεί το πάω!!

Εσείς τι ωρα θα φατε??

Έφαγες κάτι από το πρωί;

Εμένα το μωρό μου έρχεται γύρω στις 3παρά.οπότε στις 3 και κάτι θα φάμε.

Εσείς τρώτε πιο αργά;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Έφαγες κάτι από το πρωί;

Εμένα το μωρό μου έρχεται γύρω στις 3παρά.οπότε στις 3 και κάτι θα φάμε.

Εσείς τρώτε πιο αργά;;

Ηπια μια κουπα γάλα, εφαγα 1 φρυγανιά με μιλνερ κι ενα μηλο...

Τωρα ηπια μια γουλιά νερο και την έβγαλα:shock: Ειμαι πολύ συγκινημένη....

Κι εμενα ο άντρας μου συνήθως τετοια ώρα ερχεται τωρα, αλλά μου κακοφάινεται γιατί εχουμε μάθει στις 2 να τρωμε κανονικά... Σημερα ευτυχώς θα ρθει 2 οπότε θα φαμε νωρίτερα...

Ο άντρας σου τι δουλειά κάνει??? Αν θες απαντας φυσικά...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ηπια μια κουπα γάλα, εφαγα 1 φρυγανιά με μιλνερ κι ενα μηλο...

Τωρα ηπια μια γουλιά νερο και την έβγαλα:shock: Ειμαι πολύ συγκινημένη....

Κι εμενα ο άντρας μου συνήθως τετοια ώρα ερχεται τωρα, αλλά μου κακοφάινεται γιατί εχουμε μάθει στις 2 να τρωμε κανονικά... Σημερα ευτυχώς θα ρθει 2 οπότε θα φαμε νωρίτερα...

Ο άντρας σου τι δουλειά κάνει??? Αν θες απαντας φυσικά...

Δουλεύει υπάλληλος(όχι στα γραφεία) σε γνωστή Γαλλική αλυσίδα σούπερ μάρκετ(καταλαβαίνεις ποιά););):rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ ενώ μιλάμε εγώ κάνω και δουλειά.Ζύμωσα κιμά για να βάλω στην κατάψυξη μπιφτέκια.Τον έχω αφήσει λίγο να ηρεμήσει και θα τα πλάσω τσάκα-τσάκα!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δουλεύει υπάλληλος(όχι στα γραφεία) σε γνωστή Γαλλική αλυσίδα σούπερ μάρκετ(καταλαβαίνεις ποιά););):rolleyes::rolleyes:

Αααα ναι ναι κατάλαβα!!! Γι αυτό και εχει βάρδιες...

Εντωμεταξύ ενώ μιλάμε εγώ κάνω και δουλειά.Ζύμωσα κιμά για να βάλω στην κατάψυξη μπιφτέκια.Τον έχω αφήσει λίγο να ηρεμήσει και θα τα πλάσω τσάκα-τσάκα!!!:tongue:

Και πρακτικότατη!!!! Καλα στασό δεν έχεις εσυ ολη μερα που λενε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αααα ναι ναι κατάλαβα!!! Γι αυτό και εχει βάρδιες..

ΥΕS...YES!!!

Και πρακτικότατη!!!! Καλα στασό δεν έχεις εσυ ολη μερα που λενε!!!

Μη νομίζεις υπάρχουν μέρες που δεν έχω τι να κάνω...απελπισία!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μη νομίζεις υπάρχουν μέρες που δεν έχω τι να κάνω...απελπισία!!!!

Μπα!! Εσυ και να μην έχεις...κάτι θα βρεις!!

Κι εγώ τωρα διαβάζω εφημερίδα (τη χτεσινη:tongue:) και πάω κάτω σιγά σιγά...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπα!! Εσυ και να μην έχεις...κάτι θα βρεις!!

Κι εγώ τωρα διαβάζω εφημερίδα (τη χτεσινη:tongue:) και πάω κάτω σιγά σιγά...

Τελείωσα και με τα μπιφτέκια μου ,τα έβαλα και στην κατάψυξη,20 κομμάτια βγήκαν.Μια χαρά!!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

είδα ειδήσεις πριν λίγο..δεν ξέρω γιατί! νομίζω οτι θα γίνει κάτι πολύ άσχημο σε λίγο καιρό, θα βγει ο κόσμος στο δρόμο και θα γίνει χαμός..θα πάρουνε τα τουφέκια σε λίγο..

ty11p2.png

είδα ειδήσεις πριν λίγο..δεν ξέρω γιατί! νομίζω οτι θα γίνει κάτι πολύ άσχημο σε λίγο καιρό, θα βγει ο κόσμος στο δρόμο και θα γίνει χαμός..θα πάρουνε τα τουφέκια σε λίγο..

Τουλάχιστον τότε θα δουμε οτι ο κοσμος αντιδρά και δεν κοιτάμε αποχαυνωμένοι το θέατρο του παραλόγου που παίζεται μπροστά μας...

Και δε βάζω και τον εαυτό μου εξω από αυτό..Είμαι κι εγώ τελείως στην κοσμάρα μου...ειδικά τωρα με την εγκυμοσύνη δε με νοιάζει τίποτε άλλο:?

Γινονται ομως κοσμοιστορικά γεγονότα και δεν κάνουμε τίποτα...Μεσα σ ενα μήνα ο μισθος μου έπεσε 30%, δηλ και εγώ (εκτός αδειας) και ο άντρας μου σκέψου θα δουλέυουμε σε άλλο νομο :arrow: έξοδα μετακινησης για 780Ε. Δεν γινονται αυτα...

Το μπανιο τουλάχιστον το χαρηκες??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τουλάχιστον τότε θα δουμε οτι ο κοσμος αντιδρά και δεν κοιτάμε αποχαυνωμένοι το θέατρο του παραλόγου που παίζεται μπροστά μας...

Και δε βάζω και τον εαυτό μου εξω από αυτό..Είμαι κι εγώ τελείως στην κοσμάρα μου...ειδικά τωρα με την εγκυμοσύνη δε με νοιάζει τίποτε άλλο:?

Γινονται ομως κοσμοιστορικά γεγονότα και δεν κάνουμε τίποτα...Μεσα σ ενα μήνα ο μισθος μου έπεσε 30%, δηλ και εγώ (εκτός αδειας) και ο άντρας μου σκέψου θα δουλέυουμε σε άλλο νομο :arrow: έξοδα μετακινησης για 780Ε. Δεν γινονται αυτα...

Το μπανιο τουλάχιστον το χαρηκες??

πριν το καλοκαίρι ασχολιόμουν πάρα πολύ με όλα αυτά που συμβαίνουν(έτρεχα και στους αγανακτισμένους) και το μόνο που κατάφερα είναι να αγχώνομαι κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. τώρα ούτε ασχολούμαι δεν τους μπορώ άλλο, και εννοείται οτι και εγώ στην κοσμάρα μου είμαι πλέον..το θεμα με τα λεφτα είναι τραγικό. παρόλα αυτά κάποιοι είναι πραγματικά σε άλλο κόσμο....σήμερα μου έλεγε μια κοπέλα πως δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά και θα αναγκαστεί μετά τα Χριστούγεννα να σταματήσει να κάνει μανικιούρ!!! νόμιζα πως μου κανε πλάκα αρχικά και έχε χάρη που χω τρόπους και δεν τις το κλεισα κατάμουτρα..τέλος πάντων

καλά το μπάνιο...θειικό!!! έκανα κάτι βουτιές!!!! έχω στομαχικά προβλήματα, δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς, σαν φούσκωμα, σαν καούρες ούτε ξέρω τι με ενοχλεί

ty11p2.png

πριν το καλοκαίρι ασχολιόμουν πάρα πολύ με όλα αυτά που συμβαίνουν(έτρεχα και στους αγανακτισμένους) και το μόνο που κατάφερα είναι να αγχώνομαι κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. τώρα ούτε ασχολούμαι δεν τους μπορώ άλλο, και εννοείται οτι και εγώ στην κοσμάρα μου είμαι πλέον..το θεμα με τα λεφτα είναι τραγικό. παρόλα αυτά κάποιοι είναι πραγματικά σε άλλο κόσμο....σήμερα μου έλεγε μια κοπέλα πως δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά και θα αναγκαστεί μετά τα Χριστούγεννα να σταματήσει να κάνει μανικιούρ!!! νόμιζα πως μου κανε πλάκα αρχικά και έχε χάρη που χω τρόπους και δεν τις το κλεισα κατάμουτρα..τέλος πάντων

καπως έτσι κι εγώ...και μετά κατάλαβα οτι μου κανω κακο -μπορείτε να το φανταστείτε κιολας με το άγχος που έχω!

Αλλά και αυτά που ακούμε ε....οτι να ναι!!! Ακουσα ενα ωραίο προχτες: "Βρακι δεν έχει ο κ...ος μας, γαρύφαλλο στο αυτι!!!!"

καλά το μπάνιο...θειικό!!! έκανα κάτι βουτιές!!!! έχω στομαχικά προβλήματα, δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς, σαν φούσκωμα, σαν καούρες ούτε ξέρω τι με ενοχλεί

Μηπως επειδη δεν κινείσαι??? Αν έχεις συνηθίσει να περπατας, σε χαλάει λιγο ξαφνικά όλο αυτο το καθισιο...Ρωτα κι εμένα που εχω φυτρώσει!! χαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...