Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αυτό είναι γλυκό κανταίφι με τυρί, μικρασιατική συνταγή και όποιος δεν το δοκιμάσει έστω μια φορά στη ζωή του...χάνει.Το έφαγα μια φορά σε ταβέρνα και έπαθα.Δεν το έχω κάνει ...ακόμη!!!!!

http://www.e-syntages.gr/glyka-tapsiou-thganiou-katsarolas-siropiasta/378-kunefe-kataifi-tyri-krema.html

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα μου θύμησες το μηλοκέικ...μήλα έχω...λέω αύριο αν μπορέσω να κάνω ένα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λέγε...λέγε εσύ...θα σε στείλω σήμερα!!!

Τουλάχιστον δεν γκρινιάζει η ioanna!!!!!

νομίζεις πως δεν γκρινιάζει η ιωάννα..τι επειδή δεν τα γράφω?? θες να το ανοίξω?? δε θες!!!! καλή η μαγειρική μωρέ αρκεί να έχεις χρόνο,μεράκι και χρήμα..

ty11p2.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπαμε να σταματησεις επιτελους!!!!!!χαχαχαχα

Πιάστε καμια αλλη συζητηση!!! Ioanna βοηθεια!!!!!!!!!! Καλά εσυ δε λιγουρεύεσαι καθολου:confused::confused:

ίσως επειδή έφαγα πίτσα(2 κομμάτια)πρωινιάτικα, γάλα με δημητριακά, μήλο, ακτινίδιο, χυμό πορτοκάλι και κάτι μπισκοτάκια μου κόπηκε λίγο η όρεξη και δε διαμαρτύρομαι!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

ίσως επειδή έφαγα πίτσα(2 κομμάτια)πρωινιάτικα, γάλα με δημητριακά, μήλο, ακτινίδιο, χυμό πορτοκάλι και κάτι μπισκοτάκια μου κόπηκε λίγο η όρεξη και δε διαμαρτύρομαι!!

:confused::confused::confused::confused::confused:

Μεσημέρι θα φας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αυτό είναι γλυκό κανταίφι με τυρί, μικρασιατική συνταγή και όποιος δεν το δοκιμάσει έστω μια φορά στη ζωή του...χάνει.Το έφαγα μια φορά σε ταβέρνα και έπαθα.Δεν το έχω κάνει ...ακόμη!!!!!

http://www.e-syntages.gr/glyka-tapsiou-thganiou-katsarolas-siropiasta/378-kunefe-kataifi-tyri-krema.html

Λοιπόν αυτή τη συνταγή την ειχα δει παλιά στη τηλεοραση και την ειχα σημειώσει γιατι μου ειχε κάνει εντυπωση...Δεν την εχω φτιάξει ομως. Εχεις φάει ε?? Μιαμ!!

Καλέεεεεε!!!!!!!!!!!!! Μια χαρά σε βρίσκω! Γι αυτό μου το παίζεις άνετη!!!

Τωρα τι 'ωρα θα ξαναφάς??? Για μεσημέρι εννοω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κατα τις 5 μεσημεριανό που θα ρθει και ο τσολιάς μου απ τη δουλειά! λοιπόν τα ξαναλέμε σε καμιά ώρα έχω διαδρομή να κάνω μέχρι το μπάνιο(θα διασχίσω σκάλες, διάδρομο μπορεί να χτυπήσει και κάνα τηλ. στο ενδιάμεσο) τι τραβώ......

ty11p2.png

Διαφημίσεις

εννοείτε!! πρωινό πήρα είπαμε!!! είμαι φαγανό το άτιμο! φτύσε με, φτύσε με είπααααα

Φτου σου κι απο μενα!!!

καλά βλεπω την Ελντα Πανοπούλου στο Mega...πως αδυνάτισε ετσι???? μωρε μπράβο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κατα τις 5 μεσημεριανό που θα ρθει και ο τσολιάς μου απ τη δουλειά! λοιπόν τα ξαναλέμε σε καμιά ώρα έχω διαδρομή να κάνω μέχρι το μπάνιο(θα διασχίσω σκάλες, διάδρομο μπορεί να χτυπήσει και κάνα τηλ. στο ενδιάμεσο) τι τραβώ......

Αντε, καλή βολτα και καλό μπάνιο:tongue::tongue:

Μην κάτσεις καμια ώρα μέσα!! Γρηγορα να κάνεις και με χλιαρό νερο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Φτου σου κι απο μενα!!!

καλά βλεπω την Ελντα Πανοπούλου στο Mega...πως αδυνάτισε ετσι???? μωρε μπράβο!!

Πόσες φορές έχει αδυνατίσει και μετά από λίγο καιρό ξανά τα ίδια;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...