Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες ήρθαν οι ξαδερφές μου που είχα να τις δω κανα μηνα γι αυτό και βγηκα νωρίς και απροειδοποίητα:oops: Κατά τις 12 με είχε πιάσει μια νυστα αλλο πράγμα και χασμουριομουν συνέχεια κι εφυγαν...

Σημερα μου φαίνεται εχει ζεστη...ξαναφορεσα κοντομάνικο...

Εκανα μια σκεψη να παω στη γκαρνταρομπα της μαμάς, που μεχρι πέρυσι ήταν καπως πιο παχουλουλα, να βρω κανα μπρουζάκι να της παρω...Ε ρε ατιμη κοινωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις...χαχαχα

Από χτες θα γράψω οτι θυμάμαι...

Δεν τρωω κότσι (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω!). Εμείς τρωμε αρκετα το αρνί, αλλά προσωπικά δεν το πολύσυμπαθώ...-εκτός αν είναι ση σουβλα!:tongue:

Κι εγώ σαν την ioanna ημουν αλλα τελικά εμαθα να τρωω τα περισσότερα. Απλά οταν κάτι δεν το τρωω, ΔΕΝ το τρωω και τελος!!

Γάτες και γλάστρες δεν έχω....βολτα δεν πάω....ε.. δεν έμεινε τιποτα άλλο να σχολιάσω!

Αυτά!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες ήρθαν οι ξαδερφές μου που είχα να τις δω κανα μηνα γι αυτό και βγηκα νωρίς και απροειδοποίητα:oops: Κατά τις 12 με είχε πιάσει μια νυστα αλλο πράγμα και χασμουριομουν συνέχεια κι εφυγαν...

Σημερα μου φαίνεται εχει ζεστη...ξαναφορεσα κοντομάνικο...

Εκανα μια σκεψη να παω στη γκαρνταρομπα της μαμάς, που μεχρι πέρυσι ήταν καπως πιο παχουλουλα, να βρω κανα μπρουζάκι να της παρω...Ε ρε ατιμη κοινωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις...χαχαχα

Από χτες θα γράψω οτι θυμάμαι...

Δεν τρωω κότσι (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω!). Εμείς τρωμε αρκετα το αρνί, αλλά προσωπικά δεν το πολύσυμπαθώ...-εκτός αν είναι ση σουβλα!:tongue:

Κι εγώ σαν την ioanna ημουν αλλα τελικά εμαθα να τρωω τα περισσότερα. Απλά οταν κάτι δεν το τρωω, ΔΕΝ το τρωω και τελος!!

Γάτες και γλάστρες δεν έχω....βολτα δεν πάω....ε.. δεν έμεινε τιποτα άλλο να σχολιάσω!

Αυτά!!!

Δεν θα μου λέτε τι ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι δεν τρώτε,αλλά τι πραγματικά δεν τρώτε αφού το δοκιμάσετε!!!!Άντε γιατί θα βάλω τις φωνές....μωρά!!!!

Ξέρεις πόσα φαγητά ΝΟΜΙΖΕ ο άντρας μου ότι δεν έτρωγε;;;Ε τώρα τα τρώει όλα(μαγειρίτσα,μπάμιες,σούπες....κ.λ.π)!Δοκίμαζε λοιπόν ........!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν θα μου λέτε τι ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι δεν τρώτε,αλλά τι πραγματικά δεν τρώτε αφού το δοκιμάσετε!!!!Άντε γιατί θα βάλω τις φωνές....μωρά!!!!

Ξέρεις πόσα φαγητά ΝΟΜΙΖΕ ο άντρας μου ότι δεν έτρωγε;;;Ε τώρα τα τρώει όλα(μαγειρίτσα,μπάμιες,σούπες....κ.λ.π)!Δοκίμαζε λοιπόν ........!!!!:tongue::tongue:

και αυτά δεν τα τρωω η αλήθεια είναι...

Το κοτσι να σου πω την αλήθεια θα το δοκίμαζα...για τα άλλα δε νομίζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

και αυτά δεν τα τρωω η αλήθεια είναι...

Το κοτσι να σου πω την αλήθεια θα το δοκίμαζα...για τα άλλα δε νομίζω!

Παιδάκι μου χοιρινό τρως;;;;Το κότσι είναι χοιρινό από σπάλα(έχει πολύ ψαχνό) ή από το πόδι(αμέσως μετά το μπούτι).Είναι πολύ νόστιμο,ειδικά όταν γίνεται στη γάστρα γιατί σιγοψήνεται και λιώνει χωρίς να στεγνώνει.

Μπάμιες φαντάζομαι δεν τρως όπως οι πιο πολλοί γιατί βγάζουν "σάλια" ή όπως αλλιώς τα λένε.Για τον ίδιο λόγο δεν έτρωγε ο άντρας μου.Η πεθερά μου δεν ξέρει να τις μαγειρεύει,ούτε εγω τις τρώω από τα χεράκια της.Υπάρχουν 2 απλά κολπάκια για να μη βγάλουν τίποτα.Πραγματικά σου λέω τίποτα.Όταν τις δοκίμασε ο άντρας μου από μένα έπαθε πλάκα και τώρα είναι το αγαπημένο του φαγητό.Τις κάνω σκέτες,με κοτόπουλο,με χοιρινό!!!!

Μαγειρίτσα για να φάω πρέπει να την κάνω εγώ ή η μαμά μου.Δεν τρώω από αλλού γιατί δεν θέλω τα διάφορα που βάζουν μέσα(μαρούλι ή χόρτα) και επειδή θέλω τα κομμάτια ψιλοκομμένα!!!!Σούπες τρώω από όλες!!!Ψαρόσουπα ας πούμε ....παθαίνω,αρκεί να είναι το ψάρι καθαρισμένο στη σούπα(μου τη δίνει να τρώω και να μου έρχεται το αγκάθι στο στόμα.Επίσης βάζω λίγη μουστάρδα μέσα και τραβάει την ψαρίλα και δίνει μια πικάντικη γεύση!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Παιδάκι μου χοιρινό τρως;;;;Το κότσι είναι χοιρινό από σπάλα(έχει πολύ ψαχνό) ή από το πόδι(αμέσως μετά το μπούτι).Είναι πολύ νόστιμο,ειδικά όταν γίνεται στη γάστρα γιατί σιγοψήνεται και λιώνει χωρίς να στεγνώνει.

Μπάμιες φαντάζομαι δεν τρως όπως οι πιο πολλοί γιατί βγάζουν "σάλια" ή όπως αλλιώς τα λένε.Για τον ίδιο λόγο δεν έτρωγε ο άντρας μου.Η πεθερά μου δεν ξέρει να τις μαγειρεύει,ούτε εγω τις τρώω από τα χεράκια της.Υπάρχουν 2 απλά κολπάκια για να μη βγάλουν τίποτα.Πραγματικά σου λέω τίποτα.Όταν τις δοκίμασε ο άντρας μου από μένα έπαθε πλάκα και τώρα είναι το αγαπημένο του φαγητό.Τις κάνω σκέτες,με κοτόπουλο,με χοιρινό!!!!

Μαγειρίτσα για να φάω πρέπει να την κάνω εγώ ή η μαμά μου.Δεν τρώω από αλλού γιατί δεν θέλω τα διάφορα που βάζουν μέσα(μαρούλι ή χόρτα) και επειδή θέλω τα κομμάτια ψιλοκομμένα!!!!Σούπες τρώω από όλες!!!Ψαρόσουπα ας πούμε ....παθαίνω,αρκεί να είναι το ψάρι καθαρισμένο στη σούπα(μου τη δίνει να τρώω και να μου έρχεται το αγκάθι στο στόμα.Επίσης βάζω λίγη μουστάρδα μέσα και τραβάει την ψαρίλα και δίνει μια πικάντικη γεύση!!!!

Ναι χοιρινό τρωω...και αυτό που περιγραφεις ακούγεται πολύ ωραίο!!

Τωρα για τα υπόλοιπα...ΠΡΟΣΚΥΝΩ τις μαγειρικές σου ικανότητες...

Δεν πρέπει να μας λες οτι δεν ξερουμε να τρωμε...αλλά οτι δεν ξέρουμε να μαγειρεύουμε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς..όλοι τώρα θυμούνται να με πάρουν τηλέφωνο..και άντε να λέω δικαιολογίες γιατί είμαι σπίτι, και ξαναπές δικαιολογίες στη ωραία ερώτηση "πάμε για καφέ"...τέλος πάντων.. νιώθω ένα πρήξιμο στην κοιλιά μου, μήπως το χω επειδή τρώω συνέχεια?? ρε future σοβαρά τώρα..πρέπει να μας κάνεις το τραπέζι ρε συ αλλά αυτό το τραπέζι να μην περιέχει, ψαρόσουπα,κότσι,μπάμιες,ρεβύθια και δε θυμάμαι κάτι άλλο προς το παρόν..α! απο γλυκά κάνε ότι θες δεν έχουμε θέμα

ty11p2.png

Ναι χοιρινό τρωω...και αυτό που περιγραφεις ακούγεται πολύ ωραίο!!

Τωρα για τα υπόλοιπα...ΠΡΟΣΚΥΝΩ τις μαγειρικές σου ικανότητες...

Δεν πρέπει να μας λες οτι δεν ξερουμε να τρωμε...αλλά οτι δεν ξέρουμε να μαγειρεύουμε!!!

Έλα ρε....ούτε εγώ ήξερα,ρωτάς και μαθαίνεις!!2-3 κολπάκια και το φαγητό αλλάζει και από εκεί που δεν θες να το βλέπεις...γίνεται το αγαπημένο σου.Απλά πρέπει να δοκιμάζεις και αν σου αρέσει ρωτάς και μαθαίνεις το κόλπο.!!!Το κόλπο για τις μπάμιες,μας το είπε μια γυναίκα από τους Ευζώνους(χωριό στα σύνορα με Σκόπια).Μην περιμένεις να βρεις κόλπα στις συνταγές που διαβάζεις,αυτά η πείρα τα βγάζει.Βέβαια σε μερικές συνταγές που τις γράφουν γυναίκες απλές και όχι σεφ,πάντα υπάρχει κάτι να μάθεις.

Ytulp3.png?KixTF0pj

να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς..όλοι τώρα θυμούνται να με πάρουν τηλέφωνο..και άντε να λέω δικαιολογίες γιατί είμαι σπίτι, και ξαναπές δικαιολογίες στη ωραία ερώτηση "πάμε για καφέ"...τέλος πάντων.. νιώθω ένα πρήξιμο στην κοιλιά μου, μήπως το χω επειδή τρώω συνέχεια?? ρε future σοβαρά τώρα..πρέπει να μας κάνεις το τραπέζι ρε συ αλλά αυτό το τραπέζι να μην περιέχει, ψαρόσουπα,κότσι,μπάμιες,ρεβύθια και δε θυμάμαι κάτι άλλο προς το παρόν..α! απο γλυκά κάνε ότι θες δεν έχουμε θέμα

Δηλαδή συγνώμη...αν δεν κάνω κρέας,σούπες,ψάρια...τι θα σας μαγειρέψω;;;;:confused::confused:Το θέμα είναι να σας κάνω φαγητά που λέτε ότι δεν σας αρέσουν,μήπως και με την δική μου μαγειρική αλλάξετε γνώμη.

Χμμμ!!!!Να σας κάνω κανταίφι με τυριά;;;....πατάτες ογκραντέν;;;;...χοιρινές μπριζόλες γεμιστές;;;;Σπετζοφάι;;;.....Ή απλά μια γαλοπούλα γεμιστή που δεν θα μπορείτε να την βγάλετε από το ταψί γιατί θα έχει λιώσει;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δηλαδή συγνώμη...αν δεν κάνω κρέας,σούπες,ψάρια...τι θα σας μαγειρέψω;;;;:confused::confused:Το θέμα είναι να σας κάνω φαγητά που λέτε ότι δεν σας αρέσουν,μήπως και με την δική μου μαγειρική αλλάξετε γνώμη.

Χμμμ!!!!Να σας κάνω κανταίφι με τυριά;;;....πατάτες ογκραντέν;;;;...χοιρινές μπριζόλες γεμιστές;;;;Σπετζοφάι;;;.....Ή απλά μια γαλοπούλα γεμιστή που δεν θα μπορείτε να την βγάλετε από το ταψί γιατί θα έχει λιώσει;;;;:tongue::tongue:

όλα αυτά που λές τα τρώω αυτό που δεν έπιασα είναι το κανταίφι με...τυριά???? θα ξεράσω! για πλάκα το γραψες ε? ε? ε?

ty11p2.png

Παρακαλώ αυτή η συζήτηση με τα φαγητά να σταματήσει εδώ.........

Δεν αισθάνομαι καλά....μου ανοιξατε την όρεξη.!!!!!!!!!:shock:

κι εγώ το κανταιφι δεν το πιασα...αλλά γιατί να μη γίνεται...φύλλο είναι κι αυτό;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

όλα αυτά που λές τα τρώω αυτό που δεν έπιασα είναι το κανταίφι με...τυριά???? θα ξεράσω! για πλάκα το γραψες ε? ε? ε?

Καθόλου για πλάκα !!!!!!Σου είπε κανείς ότι το κανταίφι γίνεται μόνο γλυκό με σιρόπι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Κανταίφι λέμε το φύλλο...αυτό που είναι σαν κορδόνια.Γίνεται πολύ ωραίο με διάφορα τυριά στο φούρνο,φυσικά χωρίς σιρόπι.Το κάνω συχνά όταν έχω κόσμο,είναι ωραίος μεζές και για κρασί και για μπύρα....και σε πληροφορώ γίνεται ανάρπαστο!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Παρακαλώ αυτή η συζήτηση με τα φαγητά να σταματήσει εδώ.........

Δεν αισθάνομαι καλά....μου ανοιξατε την όρεξη.!!!!!!!!!:shock:

κι εγώ το κανταιφι δεν το πιασα...αλλά γιατί να μη γίνεται...φύλλο είναι κι αυτό;)

Σωστήηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!Μαθαίνεις γρήγορα!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Σωστήηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!Μαθαίνεις γρήγορα!!:tongue::tongue::tongue:

Ειδες??????? Να σου πω από τοτε που αρχισα να μαγειρεύω εκτιμησα κάποιες γευσεις....φυσικά οχι όλες!!

Τωρα πέινασα και τρωω μηλο...το οποιο μου φάινεται χαλια με οσα εχω διαβάσει σήμερα για φαγητα!!!!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ειδες??????? Να σου πω από τοτε που αρχισα να μαγειρεύω εκτιμησα κάποιες γευσεις....φυσικά οχι όλες!!

Τωρα πέινασα και τρωω μηλο...το οποιο μου φάινεται χαλια με οσα εχω διαβάσει σήμερα για φαγητα!!!!:tongue::tongue:

Τώρα μου θύμησες το μηλοκέικ...μήλα έχω...λέω αύριο αν μπορέσω να κάνω ένα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λέγε...λέγε εσύ...θα σε στείλω σήμερα!!!

Τουλάχιστον δεν γκρινιάζει η ioanna!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τώρα μου θύμησες το μηλοκέικ...μήλα έχω...λέω αύριο αν μπορέσω να κάνω ένα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λέγε...λέγε εσύ...θα σε στείλω σήμερα!!!

Τουλάχιστον δεν γκρινιάζει η ioanna!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπαμε να σταματησεις επιτελους!!!!!!χαχαχαχα

Πιάστε καμια αλλη συζητηση!!! Ioanna βοηθεια!!!!!!!!!! Καλά εσυ δε λιγουρεύεσαι καθολου:confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...