Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

αχ βρε palmoma τι ωραία που γράφεις, που περιγράφεις δηλαδις..έχεις ένα...πως να το πω...συγγραφικό ταλέντο βρε παιδί μου

Σ'αυτό στηρίζομαι...λέω αν με απολύσουν να γράψω βιβλίο "7 σε 1 θανάσιμες πεθερές" και να περιγράφω τις φάσεις με την πεθερά μου. Θα γίνει best seller και κάπως θα ζήσουμε...για καποιους μήνες...δεν μπορεί.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και σούπες δε συμπαθώ..βάλε και τις σούπες στη λίστα!!

ΤΙ ΤΡΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;Έχω απορία...ψάρια,λαχανικά και ζυμαρικά;;;;Τι θα κάνεις στην εγκυμοσύνη που πρέπει να τρως από όλα;Και πως θα μάθει το παιδί σου να τρώει σωστά;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πέστα χρυσόστομη!!!!!!!!Άδικα κατηγορούσαμε το geminaki.....η ioanna πήρε τα πρωτεία!!!!!Βέβαια να πω την αλήθεια μας είχε ενημερώσει.Είχε παραδεχτεί μόνη της ότι είναι πολύ γκρινιάρα!!!!!:tongue::tongue:

έτσι,έτσι, να τα λέμε αυτά έχω το "γνώθεις αυτό" μπλέξατε κοριτσάκια μη κοιτάτε που δε μιλούσα τόσο καιρό..και έχουμε μέρες ακόμα μπροστά ε??? έχει να πέσει γκρίνια!!!!!!!

ty11p2.png

ΤΙ ΤΡΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;Έχω απορία...ψάρια,λαχανικά και ζυμαρικά;;;;Τι θα κάνεις στην εγκυμοσύνη που πρέπει να τρως από όλα;Και πως θα μάθει το παιδί σου να τρώει σωστά;;;;;

τα ψάρια δεν τα ανέφερα πριν ε?? ε,βάλτα και αυτά κάτω απ τις σούπες!!! τρώω μωρέ λίγο απ όλα, αλλά αν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε φακές και μακαρονάκια, μάντεψε τι θα διαλέξω!! καημένο μου μελλοντικό παιδί!!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Τα νεύρα μου με τις τιμές των σπιτιών που δεν πέφτουν....μα τι περιμένουν μου λέτε; Να μην έχουμε λεφτά να αγοράσουμε;

ζητήσατε να σας κάνουν καλύτερη τιμή και αρνήθηκαν? επισης απο εργολάβο θα αγοράσεις ή ιδιοκτήτη?

ty11p2.png

ζητήσατε να σας κάνουν καλύτερη τιμή και αρνήθηκαν? επισης απο εργολάβο θα αγοράσεις ή ιδιοκτήτη?

Τώρα βλέπω τις αγγελίες...αλλά ναι μας έχει συμβεί κι αυτό στο παρελθόν. Καλά οι κατασκευαστές δεν κατεβαίνουν με τιποτα.

A5K6p3.png

Τα νεύρα μου με τις τιμές των σπιτιών που δεν πέφτουν....μα τι περιμένουν μου λέτε; Να μην έχουμε λεφτά να αγοράσουμε;

Εδώ έχουν πέσει πολύ,και για αγορά και για ενοίκιο!!!Εκεί φαίνεται είστε πλούσιοι....τι να κάνουμε εδώ είμαστε φτωχούληδες!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

έτσι,έτσι, να τα λέμε αυτά έχω το "γνώθεις αυτό" μπλέξατε κοριτσάκια μη κοιτάτε που δε μιλούσα τόσο καιρό..και έχουμε μέρες ακόμα μπροστά ε??? έχει να πέσει γκρίνια!!!!!!!

Χριστούλη μου!!!!!Θα λείπω...θα λείπω....δεν θα είμαι εδώ....θα φύγω ταξίδι...ή μπορεί να χαλάσει το ίντερνετ....θα δω!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Τι μόνο αυτό;;Δεν έχει το συνηθισμένο σήμερα;;;Πως αλλάζεις έτσι το πρόγραμμα χωρίς να ενημερώσεις;;;;

είπα να ξεκινήσω ελαφρά σήμερα, μη σας τρομάξω όπως χθες!!..δε σε είπα..χθες ενώ καθόμουν ήσυχα και ωραία στον λατρεμένο μου καναπέ ακούω νιαουριτό στο μπαλκόνι αλλά έντονο..ωχ σκέφτηκα πάει το γατί θα χιλιοτραυματίστηκε..βγήκα στο μπαλκόνι,δεν το είδα κάπου αλλά είχε λίγο χώμα κάτω..θα πήγε το κακόμοιρο να ξαπλώσει στη γλάστρα αλλά που να ξερε τι το περιμένει!!! το λυπήθηκα μωρεεεεε (και ας μην συμπαθώ τις γάτες!!)

ty11p2.png

είπα να ξεκινήσω ελαφρά σήμερα, μη σας τρομάξω όπως χθες!!..δε σε είπα..χθες ενώ καθόμουν ήσυχα και ωραία στον λατρεμένο μου καναπέ ακούω νιαουριτό στο μπαλκόνι αλλά έντονο..ωχ σκέφτηκα πάει το γατί θα χιλιοτραυματίστηκε..βγήκα στο μπαλκόνι,δεν το είδα κάπου αλλά είχε λίγο χώμα κάτω..θα πήγε το κακόμοιρο να ξαπλώσει στη γλάστρα αλλά που να ξερε τι το περιμένει!!! το λυπήθηκα μωρεεεεε (και ας μην συμπαθώ τις γάτες!!)

Είδες που ήταν γάτα τελικά;;;Μην το λυπάσαι δεν παθαίνει τίποτα,μια -δυο φορές θα δοκιμάσει θα καταλάβει και δεν θα το ξανακάνει.Το νιαουρισμα που άκουσες δεν ήταν επειδή πόνεσε....διαμαρτυρήθηκε γιατί του χάλασες την βόλεψη.Άκου που σου λέω ...ξέρω.Τα δικά μου όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να πάνε στις γλάστρες,ερχόντουσαν έξω από την πόρτα και νιαούριζαν και όταν έβγαινα έξω,πήγαιναν στη γλάστρα σαν να μου έλεγαν "βγάλε τα ξύλα να ξαπλώνουμε"!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Είδες που ήταν γάτα τελικά;;;Μην το λυπάσαι δεν παθαίνει τίποτα,μια -δυο φορές θα δοκιμάσει θα καταλάβει και δεν θα το ξανακάνει.Το νιαουρισμα που άκουσες δεν ήταν επειδή πόνεσε....διαμαρτυρήθηκε γιατί του χάλασες την βόλεψη.Άκου που σου λέω ...ξέρω.Τα δικά μου όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να πάνε στις γλάστρες,ερχόντουσαν έξω από την πόρτα και νιαούριζαν και όταν έβγαινα έξω,πήγαιναν στη γλάστρα σαν να μου έλεγαν "βγάλε τα ξύλα να ξαπλώνουμε"!!!!

ναι πάλι καλά ήταν γάτα..με έσωσες!!! έχει ωραία μέρα σήμερα..απο αύριο είδα πως χαλάει άσχημα..γι αυτό εκμεταλέψου τη μέρα

ty11p2.png

ναι πάλι καλά ήταν γάτα..με έσωσες!!! έχει ωραία μέρα σήμερα..απο αύριο είδα πως χαλάει άσχημα..γι αυτό εκμεταλέψου τη μέρα

Μμμ!!!Τι να κάνω;Μόνη μου είμαι,αυτοκίνητο δεν έχω γιατί το πήρε ο μπαμπάς μου...άρα σπιτάκι μου και καφεδάκι!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...