Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοτόπουλο με πορτοκάλι

(Εγώ δεν βάζω το κέτσαπ και την μουστάρδα...μονο τον χυμό. Και φυσικά ΔΕΝ βάζω κρέμα γάλακτος...κατά τα άλλα η συνταγή ειναι ιδια...ααα ίσως προσθέσω και λίγο νεράκι αν χρειαστεί...αλλά αυτά τα ξέρετε).

www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=725&Itemid=49

Ναι ούτε και εγώ θα βάλω κρέμα γάλακτος,το προτιμώ σκέτο!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου έφερε ο άντρας μου κότσι χοιρινό....πωωωπωωωωω...4 κομμάτια,1 κιλό το ένα!!!!Και μη μου πει καμιά σας ότι δεν έχει φάει κότσι γιατί θα....σας κάνω φροντηστήριο!!!!!!

Κότσι εεε; Μόνο εκτός σπιτιού έχω φάει. Ο συζυγος δεν ειναι φαν του κρέατος..σε αντίθεση με την πεθερά μου που αν δεν παίζει κρέας (ή κιμάς) δεν αντιλαμβάνεται οτι έφαγε :D

A5K6p3.png

Εγω ειπα στον σύζυγο αύριο να φέρει κοτοπουλάκι να το κάνω στον φούρνο γιατι πήρα γλυκοπατάτες...και γινεται στον φούρνο ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ...απο τώρα γλύφομαι.

Ααα εννοείται οτι το κιλό ΔΕΝ το έχασα...αντιθέτως το εμπλούτισα...:oops::oops:

A5K6p3.png

Εγω ειπα στον σύζυγο αύριο να φέρει κοτοπουλάκι να το κάνω στον φούρνο γιατι πήρα γλυκοπατάτες...και γινεται στον φούρνο ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ...απο τώρα γλύφομαι.

Ααα εννοείται οτι το κιλό ΔΕΝ το έχασα...αντιθέτως το εμπλούτισα...:oops::oops:

Όχι βρε....πίνεις πολύ νερό.....γι'αυτό....δεν έβαλες κιλό....δεν έβαλες....κατακράτηση κάνεις!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

κότσι???? ούτε κότσι έχω φάει ποτέ..ούτε νομίζω να φάω! δεν τα πολυσυμπαθώ τα κρέατα

έχω πονοκέφαλο. το πολύ το μέσα με χαλάει.έχω πιαστεί ολόκληρη, τα μαλλιά μου πετάνε και πόνεσε και ο κ....ς μου όλη μέρα να κάθομαι..αύριο λέω να πάω για τρέξιμο! αχ, βαχ

ty11p2.png

Κατακράτηση κάνω...αλλά όχι απο υγρά...:oops:

Τι να κανω παιδιά...γλυκά δεν τρώω το ορκίζομαι. Ενα έφαγα στην βάφτιση το Σάββατο. Οι σοκολάτες ουτως ή άλλως μου κάνουν καούρες...επομένως...δεν. Τα υπολοιπα δεν με συγκινουν. Το μόνο γλυκό της ημέρας ειναι μαρμελάδα βατόμουρο στο πρωινό...

Και γενικά δεν μπορώ να πω οτι τρώω και πολύ...κανονικά. Αλλά ίσως πρέπει το ένα απο τα δύο βασικά γεύματα να το κάνω γιαούρτι και φρούτα; Αααχ ποιος το ακούει τον Χίτλερ την Δευτέρα;

A5K6p3.png

Κότσι εεε; Μόνο εκτός σπιτιού έχω φάει. Ο συζυγος δεν ειναι φαν του κρέατος..σε αντίθεση με την πεθερά μου που αν δεν παίζει κρέας (ή κιμάς) δεν αντιλαμβάνεται οτι έφαγε :D

Εμείς τρώμε από όλα στις σωστές όμως αναλογίες.Το κότσι εμείς το τρώμε συχνά...είναι πάρα πολύ νόστιμο.Το κάνω στη γάστρα με μπύρα και πατάτες!!!!

Ξέρεις ότι τώρα ειδικά με την κρίση συμφέρει το κότσι;;;;Είναι νόστιμο κομμάτι και εδώ τουλάχιστον το πουλάνε....3,50 ευρώ το κιλό;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

κότσι???? ούτε κότσι έχω φάει ποτέ..ούτε νομίζω να φάω! δεν τα πολυσυμπαθώ τα κρέατα

έχω πονοκέφαλο. το πολύ το μέσα με χαλάει.έχω πιαστεί ολόκληρη, τα μαλλιά μου πετάνε και πόνεσε και ο κ....ς μου όλη μέρα να κάθομαι..αύριο λέω να πάω για τρέξιμο! αχ, βαχ

Ναι βρε να πας...να ξεπιαστείς...

Ασε μας ρε Ioanna...μια μέρα μέσα και σε πιάσανε όλα...α βρε Gemini και σε λέγαμε γκρινιάρα :tongue:. Και γιατί κοιτάζεσαι στον καθρέφτη...; Να μην κοιτάζεσαι..να μην ξέρεις πως ειναι τα μαλλιά.

A5K6p3.png

Αμάν ρε κορίτσια...3 σελίδες απο χθες το βράδυ; Μα 3 σελίδες; Μέχρι να τα τα διαβάσω όλα...κόντεψα να κάψω το φαγητό.

Πω πω με ξετινάξατε...και πρέπει να γράψω και κατεβατό (και δυσκολεύομαι):tongue::tongue:

Από που να ξεκινήσω; Ααα ας ξεκινήσω απο την διευκρινηση οτι όταν λεώ "χωρίς καλοριφέρ" για το σπίτι μας...εννοώ οτι δεν το έχουμε ανάψει. Ακριβώς γι'αυτό χθες η νύχτα ήταν δραματική. Επεσα για υπνο και κρυωνα, σηκώθηκα εβαλα φορμα !!! ξαναέπεσα...αλλά κρυωνα πάλι, τελικά κατά τις 5 σηκώθηκα και τραβούσα απο τα ντουλάπια κουβερτες (μεγάλη βλακεία μου το ξέρω...) και κοιμήθηκα ενα διωράκι. Ετσι σήμερα το μεσημέρι μόλις γύρισα σπιτι την έπεσα για υπνο...κατευθείαν.

Κατά τα άλλα όσπρια οσες δεν τρώτε...να τα τρώτε. Κανουν καλο, ειναι φθηνά (κρίση έχουμε), και δινουν ενέργεια...και δεν παχαίνουν κι ολας (εκτός αν τα συνοδεύεις με μια φρατζόλα ψωμί).

Κορίτσια (άσχετο) έχω πάθει φρίκη με την συμμορία με τα καλάζνικοφ. Κυρίως για το μικρό της ηλικίας τους...και το γεγονός οτι έκαναν βιασμούς. Και ασχημους βιασμούς (θα μου πεις υπάρχουν και ομορφοι; )Εννοώ με αγριότητα....τέσπα αυτό ήταν άσχετο επειδή ακούω και ειδήσεις ταυτόχρονα.

Τι άλλο να σας πω; Αααα να σας πω οτι το παντελόνι το πήρα απο τα H&M. Και οντως εχει μεγάλη ποικιλία. Όπως και τα Zara. Και τα Benetton (πιο ακριβά).

Μαγειρεύω φασολάκια με πατατούλες...θα φάμε λίγο για βράδυ και αύριο.

Πρέπει να φτιάξω και κανένα μπιφτεκάκι (ο αιματοκριτης γαρ). Αλλά δεν ειμαι πολυ κρεατοφάγος. Εντάξει το παλεύω.

Ααα μετά την εμβρυομεταφορά εγώ έκανα ντους...οχι μπάνιο όμως. Μπάνιο...μετά τον 3ο μήνα...αλήθεια... Μονο ντους.

Τα σχολίασα όλα;

αχ βρε palmoma τι ωραία που γράφεις, που περιγράφεις δηλαδις..έχεις ένα...πως να το πω...συγγραφικό ταλέντο βρε παιδί μου

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Κρέατα δεν συμπαθείς...όσπρια δεν συμπαθείς....τι στο καλό τρως τελικά;;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εμείς τρώμε από όλα στις σωστές όμως αναλογίες.Το κότσι εμείς το τρώμε συχνά...είναι πάρα πολύ νόστιμο.Το κάνω στη γάστρα με μπύρα και πατάτες!!!!

Ξέρεις ότι τώρα ειδικά με την κρίση συμφέρει το κότσι;;;;Είναι νόστιμο κομμάτι και εδώ τουλάχιστον το πουλάνε....3,50 ευρώ το κιλό;;;;;

Μιαμ ωραίο ακουγεται.

A5K6p3.png

Ασε μας ρε Ioanna...μια μέρα μέσα και σε πιάσανε όλα...α βρε Gemini και σε λέγαμε γκρινιάρα :tongue:. Και γιατί κοιτάζεσαι στον καθρέφτη...; Να μην κοιτάζεσαι..να μην ξέρεις πως ειναι τα μαλλιά.

ναι ναι είμαι γκρινιάρα, είμαι, είμαι, gemini φέρε το στέμμα..θα πω κι άλλα!!

ty11p2.png

Πέστα χρυσόστομη!!!!!!!!Άδικα κατηγορούσαμε το geminaki.....η ioanna πήρε τα πρωτεία!!!!!Βέβαια να πω την αλήθεια μας είχε ενημερώσει.Είχε παραδεχτεί μόνη της ότι είναι πολύ γκρινιάρα!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...