Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μοσχαράκι κοκκινιστό στη χύτρα..το ρύζι θα το φτιάξω αύριο εγώ..θα μου βγάλει όλα τα συμπράγκαλα στον πάγκο και θα το κάνω

εντωμεταξύ έχει 15 λεπτά στο μπαλκόνι και απλώνει ρούχα..τι σκατά κάνει τόση ώρα ήθελα να ξερα, η μάλλον δεν θέλω να ξέρω. μια φορά τα χε απλώσει παλιά θυμάμαι και όταν τα είδα μου ρθε ένα κατι τις. δεν πάω να δω, δεν πάω

Αν είναι να πάθεις εγκεφαλικό μη πας....αν είναι να γελάσεις πάνε και βάλε μια φωτό να γελάσουμε και εμείς....τα τσαμένα!!!!!!:tongue::tongue:

Ωραίο το κοκκινιστό μοσχαράκι μου αρέσει και με πουρέ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αν είναι να πάθεις εγκεφαλικό μη πας....αν είναι να γελάσεις πάνε και βάλε μια φωτό να γελάσουμε και εμείς....τα τσαμένα!!!!!!:tongue::tongue:

Ωραίο το κοκκινιστό μοσχαράκι μου αρέσει και με πουρέ!!!!

...μελιτζάνας!! Αλλα κάθεται βαρύ το 'άτιμο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αμάν ρε κορίτσια...3 σελίδες απο χθες το βράδυ; Μα 3 σελίδες; Μέχρι να τα τα διαβάσω όλα...κόντεψα να κάψω το φαγητό.

Πω πω με ξετινάξατε...και πρέπει να γράψω και κατεβατό (και δυσκολεύομαι):tongue::tongue:

Από που να ξεκινήσω; Ααα ας ξεκινήσω απο την διευκρινηση οτι όταν λεώ "χωρίς καλοριφέρ" για το σπίτι μας...εννοώ οτι δεν το έχουμε ανάψει. Ακριβώς γι'αυτό χθες η νύχτα ήταν δραματική. Επεσα για υπνο και κρυωνα, σηκώθηκα εβαλα φορμα !!! ξαναέπεσα...αλλά κρυωνα πάλι, τελικά κατά τις 5 σηκώθηκα και τραβούσα απο τα ντουλάπια κουβερτες (μεγάλη βλακεία μου το ξέρω...) και κοιμήθηκα ενα διωράκι. Ετσι σήμερα το μεσημέρι μόλις γύρισα σπιτι την έπεσα για υπνο...κατευθείαν.

Κατά τα άλλα όσπρια οσες δεν τρώτε...να τα τρώτε. Κανουν καλο, ειναι φθηνά (κρίση έχουμε), και δινουν ενέργεια...και δεν παχαίνουν κι ολας (εκτός αν τα συνοδεύεις με μια φρατζόλα ψωμί).

Κορίτσια (άσχετο) έχω πάθει φρίκη με την συμμορία με τα καλάζνικοφ. Κυρίως για το μικρό της ηλικίας τους...και το γεγονός οτι έκαναν βιασμούς. Και ασχημους βιασμούς (θα μου πεις υπάρχουν και ομορφοι; )Εννοώ με αγριότητα....τέσπα αυτό ήταν άσχετο επειδή ακούω και ειδήσεις ταυτόχρονα.

Τι άλλο να σας πω; Αααα να σας πω οτι το παντελόνι το πήρα απο τα H&M. Και οντως εχει μεγάλη ποικιλία. Όπως και τα Zara. Και τα Benetton (πιο ακριβά).

Μαγειρεύω φασολάκια με πατατούλες...θα φάμε λίγο για βράδυ και αύριο.

Πρέπει να φτιάξω και κανένα μπιφτεκάκι (ο αιματοκριτης γαρ). Αλλά δεν ειμαι πολυ κρεατοφάγος. Εντάξει το παλεύω.

Ααα μετά την εμβρυομεταφορά εγώ έκανα ντους...οχι μπάνιο όμως. Μπάνιο...μετά τον 3ο μήνα...αλήθεια... Μονο ντους.

Τα σχολίασα όλα;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Αμάν ρε κορίτσια...3 σελίδες απο χθες το βράδυ; Μα 3 σελίδες; Μέχρι να τα τα διαβάσω όλα...κόντεψα να κάψω το φαγητό.

Πω πω με ξετινάξατε...και πρέπει να γράψω και κατεβατό (και δυσκολεύομαι):tongue::tongue:

Από που να ξεκινήσω; Ααα ας ξεκινήσω απο την διευκρινηση οτι όταν λεώ "χωρίς καλοριφέρ" για το σπίτι μας...εννοώ οτι δεν το έχουμε ανάψει. Ακριβώς γι'αυτό χθες η νύχτα ήταν δραματική. Επεσα για υπνο και κρυωνα, σηκώθηκα εβαλα φορμα !!! ξαναέπεσα...αλλά κρυωνα πάλι, τελικά κατά τις 5 σηκώθηκα και τραβούσα απο τα ντουλάπια κουβερτες (μεγάλη βλακεία μου το ξέρω...) και κοιμήθηκα ενα διωράκι. Ετσι σήμερα το μεσημέρι μόλις γύρισα σπιτι την έπεσα για υπνο...κατευθείαν.

Κατά τα άλλα όσπρια οσες δεν τρώτε...να τα τρώτε. Κανουν καλο, ειναι φθηνά (κρίση έχουμε), και δινουν ενέργεια...και δεν παχαίνουν κι ολας (εκτός αν τα συνοδεύεις με μια φρατζόλα ψωμί).

Κορίτσια (άσχετο) έχω πάθει φρίκη με την συμμορία με τα καλάζνικοφ. Κυρίως για το μικρό της ηλικίας τους...και το γεγονός οτι έκαναν βιασμούς. Και ασχημους βιασμούς (θα μου πεις υπάρχουν και ομορφοι; )Εννοώ με αγριότητα....τέσπα αυτό ήταν άσχετο επειδή ακούω και ειδήσεις ταυτόχρονα.

Τι άλλο να σας πω; Αααα να σας πω οτι το παντελόνι το πήρα απο τα H&M. Και οντως εχει μεγάλη ποικιλία. Όπως και τα Zara. Και τα Benetton (πιο ακριβά).

Πρέπει να φτιάξω και κανένα μπιφτεκάκι (ο αιματοκριτης γαρ). Αλλά δεν ειμαι πολυ κρεατοφάγος. Εντάξει το παλεύω.

Ααα μετά την εμβρυομεταφορά εγώ έκανα ντους...οχι μπάνιο όμως. Μπάνιο...μετά τον 3ο μήνα...αλήθεια... Μονο ντους.

Τα σχολίασα όλα;

Πάνω που απορούσα που είσαι!!!!!!

H&M δεν εχει εδώ...εσυ απο ποιο κατάστημα τα πηρες μηπως ανέβω αθήνα ποτε για να ξέρω...θα κοιτάξω και ζάρα βέβαια. Δε θελω να είναι και πανάκριβα.Νομίζω θέλει ψάξιμο πάντως...

Καλ'η όρεξη!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Future

ΒΡΩΜΟΜΠΙΣΚΟΤΑ!!!!!!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-me-bromi-kai-kommatia-sokolatas.html

H Palmoma καλέ που είναι πάλι σημερα?????????

Μμμμμ!!!!!!!Θα την κάνω αλλά τον άλλο μήνα,είπα να κάνω λίγο κράτει από γλυκά.....εεεεε....ένας μήνας φτάνει!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τα σχολίασα όλα;

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!

Γειά σου κοριτσάρα!!!!!

Μόνο 3 σελίδες γράψαμε;;;;ΑΑΑ!!!!Για να συγκροτηθούμε λίγο...αύριο πρέπει να γράψουμε πιο πολλά!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Πάνω που απορούσα που είσαι!!!!!!

H&M δεν εχει εδώ...εσυ απο ποιο κατάστημα τα πηρες μηπως ανέβω αθήνα ποτε για να ξέρω...θα κοιτάξω και ζάρα βέβαια. Δε θελω να είναι και πανάκριβα.Νομίζω θέλει ψάξιμο πάντως...

Καλ'η όρεξη!!!

Κοίτα αν ανέβεις Αθήνα για μένα το καλύτερο ειναι να πας H&M οπωσδήποτε, μεγάλη ποικιλία, καλές τιμές...εγώ πήγα κοντα στο σπίτι μου, στο Metro Mall (στο σταθμό του μετρό Αγ. Δημητρίου). Αλλά εχει και στην Ερμού. Και εκεί εχει και Benetton και Zara και Mothercare και Prenatal (επομένως για 1 βολτα συμφέρει η Ερμού στο κέντρο). Στα 2 τελευταία δεν έχω κοιτάξει.

A5K6p3.png

Μοσχαρίσιες μπριζόλες στην γάστρα

www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3852&Itemid=49

Και μόνο που έχει μέλι...θα την κάνω την επόμενη φορά.Μου αρέσει οσυνδιασμός μέλι με το χοιρινό.Εγώ κάτω χοιρινή τηγανιά και στο τέλος βάζω λίγο μέλι ανακατεμένο με μουστάρδα!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μου έφερε ο άντρας μου κότσι χοιρινό....πωωωπωωωωω...4 κομμάτια,1 κιλό το ένα!!!!Και μη μου πει καμιά σας ότι δεν έχει φάει κότσι γιατί θα....σας κάνω φροντηστήριο!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κοτόπουλο με πορτοκάλι

(Εγώ δεν βάζω το κέτσαπ και την μουστάρδα...μονο τον χυμό. Και φυσικά ΔΕΝ βάζω κρέμα γάλακτος...κατά τα άλλα η συνταγή ειναι ιδια...ααα ίσως προσθέσω και λίγο νεράκι αν χρειαστεί...αλλά αυτά τα ξέρετε).

www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=725&Itemid=49

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...