Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

λιγο δυσκολο να το χω σε τραπεζακι!!κατι θα σκεφτω ομως!!που θα παει!!!αληθεια η luckystar που ειναι???future τι κανεις??? παντως περιμενω την μαμα μου την Δευτερα λογω που θα μου κανει την pregnyl να μου κανει και κανα τραχανα σας αρεσει ??τρελαινομαι!!δεν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες συνεχεια θελω σουπες!!τωρα που σας γραφω λιγουρευομαι μανιταροσουπα λετε να πεταχτω να παω να παρω απο το σουπερ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιγο δυσκολο να το χω σε τραπεζακι!!κατι θα σκεφτω ομως!!που θα παει!!!αληθεια η luckystar που ειναι???future τι κανεις??? παντως περιμενω την μαμα μου την Δευτερα λογω που θα μου κανει την pregnyl να μου κανει και κανα τραχανα σας αρεσει ??τρελαινομαι!!δεν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες συνεχεια θελω σουπες!!τωρα που σας γραφω λιγουρευομαι μανιταροσουπα λετε να πεταχτω να παω να παρω απο το σουπερ???

Αλήθεια η Luckystar έχει καιρό να μπει να μας πει τα νέα της.Ελπίζω όλα να είναι καλά...ίσως έμπλεξε με τη δουλειά και δεν έχει χρόνο!!!

Τραχανά τρώω,κάνουμε καθε χρόνο και έχουμε όλο το χειμώνα!!!Οι σούπες γενικά μου αρέσουν πολύ,αλλά δεν τρώω ποτέ έτοιμες,δεν μου αρέσουν.Γενικά δεν τρώω έτοιμα φαγητά.Ότι θέλω το κάνω εγώ.

Ytulp3.png?KixTF0pj

future ξερεις καμια συνταγη για μανιταροσουπα!!μου αρεσει πολυ θα ηθελα να μαθω να κανω απο μονη μου!!και εγω προσπαθω να μην παιρνω ετοιμα αλλα καμια φορα υποκυπτω σε αυτα!!!αχ να ειχα τωρα ενα πιατο τραχανα!!θα περιμενω μεχρι την Δευτερα θα μου κανει η μανουλα μου που τον εφτιαξε με τα χερακια της!!

Αλήθεια η Luckystar έχει καιρό να μπει να μας πει τα νέα της.Ελπίζω όλα να είναι καλά...ίσως έμπλεξε με τη δουλειά και δεν έχει χρόνο!!!

Τραχανά τρώω,κάνουμε καθε χρόνο και έχουμε όλο το χειμώνα!!!Οι σούπες γενικά μου αρέσουν πολύ,αλλά δεν τρώω ποτέ έτοιμες,δεν μου αρέσουν.Γενικά δεν τρώω έτοιμα φαγητά.Ότι θέλω το κάνω εγώ.

Τραχανα?????????? Μιαμ μιαμ!! Πολύ θα θελα τραχανά τωρα!! Πως σας 'ηρθε καλέ??

Αυτ'ό είναι πολύ σωστό...ο πεθερός μου λέει "το καλύτερο έξω είναι το χειρότερπο σπίτι σου!!"

future ξερεις καμια συνταγη για μανιταροσουπα!!μου αρεσει πολυ θα ηθελα να μαθω να κανω απο μονη μου!!και εγω προσπαθω να μην παιρνω ετοιμα αλλα καμια φορα υποκυπτω σε αυτα!!!αχ να ειχα τωρα ενα πιατο τραχανα!!θα περιμενω μεχρι την Δευτερα θα μου κανει η μανουλα μου που τον εφτιαξε με τα χερακια της!!

Ειχε μια εφημερίδα μια...δεν την εχω φτιαξει όμως...αν τη βρω θα στη γράψω.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσόπουλα εδώ είμαι πάλι..μαγείρεψε η κολώνα του σπιτιού..πολύ γέλιο αλλά και εκνευρισμός μαζί..να σημειωθεί οτι απο μαγειρική δεν ξέρει τίποτα και μου το παιζε και σεφ..αχ, τι να πω αχ..πήγε να απλώσει ρούχα τώρα..δε θέλω να δω πως θα το κάνει γιατί θα νευριάσω.....βάλαμε και τα ξυλάκια στις γλάστρες future ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ σε λέω!! μου ρχετε να βάλω και σημαιάκια σε κάθε ξυλάκι!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσόπουλα εδώ είμαι πάλι..μαγείρεψε η κολώνα του σπιτιού..πολύ γέλιο αλλά και εκνευρισμός μαζί..να σημειωθεί οτι απο μαγειρική δεν ξέρει τίποτα και μου το παιζε και σεφ..αχ, τι να πω αχ..πήγε να απλώσει ρούχα τώρα..δε θέλω να δω πως θα το κάνει γιατί θα νευριάσω.....βάλαμε και τα ξυλάκια στις γλάστρες future ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ σε λέω!! μου ρχετε να βάλω και σημαιάκια σε κάθε ξυλάκι!

χαχαχα σκηνές απέιρου κάλους αυτές με τους αντρες νοικοκύρηδες!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τραχανα?????????? Μιαμ μιαμ!! Πολύ θα θελα τραχανά τωρα!! Πως σας 'ηρθε καλέ??

Αυτ'ό είναι πολύ σωστό...ο πεθερός μου λέει "το καλύτερο έξω είναι το χειρότερπο σπίτι σου!!"

Ειχε μια εφημερίδα μια...δεν την εχω φτιαξει όμως...αν τη βρω θα στη γράψω.

Το μόνο που τρώω από έξω είναι γύρος.Ακόμη και πίτσα κάνω μόνη μου,στο μεγάλο ταψί του φούρνου και τρώμε δυο μέρες.!!!!!!Τι κάνεις;Πως είσαι;

Ytulp3.png?KixTF0pj

έχω απορία..τις πρώτες μέρες κάνατε μπάνιο? στη μπανιέρα εννοώ όχι στη θάλασσα.! θέλω να κάνω ρε σεις αλλά φοβάμαι, να περιμένω μέχρι αύριο? το γιατρό που ρώτησα μου είπε κάνε δεν υπάρχει πρόβλημα..καλά ο ντόκτορ μου είπε να μην κρεβατωθώ κιόλας, που να ξερε όμως οτι στον καναπέ τη βγάζω όλη μέρα

ty11p2.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!Βάλε βάλε!!!!

Τι καλό φαί έκανε ο σεφ;;;Πλάκα έχουν όταν μπαίνουν στην κουζίνα.Να τους τραβάς βίντεο να γελάνε και τα εγγόνια σου!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

εγώ εφτιαξα κάτι μπισκότα βρώμης με καστανή ζ'αχαρη και αλεύρι ολικής (εχει όμως σταγόνες σοκολάτας:tongue:) αλλά δε μου βγηκαν καλά...ειναι και λαδοχαρτο μάρκα μ' έκαψες (κυριολεκτικά:tongue: χαχα) και κολλήσανε:evil: Γενικά πάντως βγαινουν ωραία και τα φτιάχνω συνέχεια...τα λέμε βρωμομπίσκοτα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

έχω απορία..τις πρώτες μέρες κάνατε μπάνιο? στη μπανιέρα εννοώ όχι στη θάλασσα.! θέλω να κάνω ρε σεις αλλά φοβάμαι, να περιμένω μέχρι αύριο? το γιατρό που ρώτησα μου είπε κάνε δεν υπάρχει πρόβλημα..καλά ο ντόκτορ μου είπε να μην κρεβατωθώ κιόλας, που να ξερε όμως οτι στον καναπέ τη βγάζω όλη μέρα

Εμένα μου είχε πει τις πρώτες 3 μέρες όχι(πλενόμουν τοπικά!) και μετά χλιαρό νερό και όχι βουτιές στην μπανιέρα,μόνο ντουζ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κάπου έχω μια...θα ψάξω τα βιβλία μου και θα σου πω!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

εγώ εφτιαξα κάτι μπισκότα βρώμης με καστανή ζ'αχαρη και αλεύρι ολικής (εχει όμως σταγόνες σοκολάτας:tongue:) αλλά δε μου βγηκαν καλά...ειναι και λαδοχαρτο μάρκα μ' έκαψες (κυριολεκτικά:tongue: χαχα) και κολλήσανε:evil: Γενικά πάντως βγαινουν ωραία και τα φτιάχνω συνέχεια...τα λέμε βρωμομπίσκοτα!!

Βρωμομπίσκοτα;;;;ΧΑΧΑ!!!Την θέλω την συνταγή....καστανή ζάχαρη,βρώμη και αλεύρι ολικής....την θέλω σε λέω!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!Βάλε βάλε!!!!

Τι καλό φαί έκανε ο σεφ;;;Πλάκα έχουν όταν μπαίνουν στην κουζίνα.Να τους τραβάς βίντεο να γελάνε και τα εγγόνια σου!!!!!!!!!!

μοσχαράκι κοκκινιστό στη χύτρα..το ρύζι θα το φτιάξω αύριο εγώ..θα μου βγάλει όλα τα συμπράγκαλα στον πάγκο και θα το κάνω

εντωμεταξύ έχει 15 λεπτά στο μπαλκόνι και απλώνει ρούχα..τι σκατά κάνει τόση ώρα ήθελα να ξερα, η μάλλον δεν θέλω να ξέρω. μια φορά τα χε απλώσει παλιά θυμάμαι και όταν τα είδα μου ρθε ένα κατι τις. δεν πάω να δω, δεν πάω

ty11p2.png

Εμένα μου είχε πει τις πρώτες 3 μέρες όχι(πλενόμουν τοπικά!) και μετά χλιαρό νερό και όχι βουτιές στην μπανιέρα,μόνο ντουζ!!!!

Εμενα δε μου είχε πει τίποτα αλλά κι εγώ έκανα 4 μερες να κάνω μπάνιο:oops: Και αυτό γρηγορα γρήγορα με χλιαρό νερό να μην παίρνουμε και πολύ αερα!

Βρωμομπίσκοτα;;;;ΧΑΧΑ!!!Την θέλω την συνταγή....καστανή ζάχαρη,βρώμη και αλεύρι ολικής....την θέλω σε λέω!!!!:tongue::tongue:

Ναι ειναι ωραια, θα την ποστάρω πιο μετά...

μοσχαράκι κοκκινιστό στη χύτρα..το ρύζι θα το φτιάξω αύριο εγώ..θα μου βγάλει όλα τα συμπράγκαλα στον πάγκο και θα το κάνω

εντωμεταξύ έχει 15 λεπτά στο μπαλκόνι και απλώνει ρούχα..τι σκατά κάνει τόση ώρα ήθελα να ξερα, η μάλλον δεν θέλω να ξέρω. μια φορά τα χε απλώσει παλιά θυμάμαι και όταν τα είδα μου ρθε ένα κατι τις. δεν πάω να δω, δεν πάω

Ορίστε, θα μαγειρέψεις κιολας αύριο, ποιος τη χάρη σου:tongue::tongue:

Πηγαινε να δεις...να γελάσεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...