Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

χοριακή στις 22/10 και στις 20 εχω επέτειο γάμου! κρέας ε?? ψήσε 2 μπριζόλες μωρέ, τα παιδιά πεινάνε..τι φάρμακα παίρνεις τώρα?

Λεω εγώ τωρα, μήπως να κλέψεις καμια μέρα?????:oops: Βλαστοκύστες δεν έχεις βάλει?? αν και τωρα που το σκέφτομαι και πάλι δε θα το ξερεις στην επέτειο οπότε αστο... Να το γιορτάσετε πρωτα και μετά θα έρθει και το δώρο;)

Μην το γελάς, χτες έφαγα 3 μπριζόλες:shock::shock: Ηταν ψητές στα κάρβουνα μιαμ μιαμ. 1,5 εφαγα στο τραπέζι και την υπόλοιπη την τσίμπησα για απογευματινό και βραδινο...οτι να ναι δηλαδή.....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεω εγώ τωρα, μήπως να κλέψεις καμια μέρα?????:oops: Βλαστοκύστες δεν έχεις βάλει?? αν και τωρα που το σκέφτομαι και πάλι δε θα το ξερεις στην επέτειο οπότε αστο... Να το γιορτάσετε πρωτα και μετά θα έρθει και το δώρο;)

Μην το γελάς, χτες έφαγα 3 μπριζόλες:shock::shock: Ηταν ψητές στα κάρβουνα μιαμ μιαμ. 1,5 εφαγα στο τραπέζι και την υπόλοιπη την τσίμπησα για απογευματινό και βραδινο...οτι να ναι δηλαδή.....

λες να πάω αύριο??? χαχαχαχα πολύ θα το θελα..σε 11 μέρες μου είπε και επειδη πέφτει Σάββατο λέω να το κάνω Παρασκευή..έχουμε ακόμη μέχρι τότε..δεν ξέρω αν είναι βλαστοκυστες..3ημερών είναι τα έμβρυα 7 κυττάρων μας είπαν..

πολύ θα το γιορτάσουμε τι να σου πω, μέσα στο άγχος και στον εκνευρισμό θα είμαι..ούτε κρασί δε θα μπορώ να πιω ούτε να μαγειρέψω, το πολύ πολύ να παραγγείλουμε πίτσα και να κοιμηθούμε ήσυχα και ωραία

ty11p2.png

λες να πάω αύριο??? χαχαχαχα πολύ θα το θελα..σε 11 μέρες μου είπε και επειδη πέφτει Σάββατο λέω να το κάνω Παρασκευή..έχουμε ακόμη μέχρι τότε..δεν ξέρω αν είναι βλαστοκυστες..3ημερών είναι τα έμβρυα 7 κυττάρων μας είπαν..

πολύ θα το γιορτάσουμε τι να σου πω, μέσα στο άγχος και στον εκνευρισμό θα είμαι..ούτε κρασί δε θα μπορώ να πιω ούτε να μαγειρέψω, το πολύ πολύ να παραγγείλουμε πίτσα και να κοιμηθούμε ήσυχα και ωραία

Ε ναι θα την κάνεις στις 10 μερες, που να περιμένεις Σ/Κ...

Θα το αναβάλετε το γλέντι καλέ;) Και δεν κατάλαβα...τι έχει δηλαδή η πίτσα και ο καναπές??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λες??????????? Ναι αλλά ατονία δεν έχω.... πάντως όλα αυτά θα τα δουμε μάλλον στο επόμενο τριμηνο. Θελω να μου δώσει και ασβέστιο γιατί δεν το θελω άλλο το γάλα. Ασε που για να καλύψω και τις ανάγκες των διδύμων θέλω 1,5 λίτρο τη μερα ...μπλιάχ! Και το κακό είναι οτι τώρα που δρόσισε, ουτε το γιαουρτι δε θέλω να φάω:?

Αα! Ρωτησα τον αντρα μου και μου είπε έχει μινιμουμ πιστοποιημένη απόδοση 14...να σου πω λίγο μου φάνηκε...

Περίπου για 120 τμ.Τόσο είναι ο κάτω όροφος;Γιατί είπες ότι πάνω θα καις καλοριφέρ.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Περίπου για 120 τμ.Τόσο είναι ο κάτω όροφος;Γιατί είπες ότι πάνω θα καις καλοριφέρ.

Είναι 100τ.μ, αλλά εχουμε μεγάλες μπαλκονοπορτες. Ο χώρος είναι ενιαίος και θα εχει το τζακι πάνω στη γυψοσανίδα βεντιλατέρ για να στέλνει τον αερα....

Πάνω δεν εχουμε εγκατάσταση και θα καιμε κανονικά καλοριφερ. Αλλά ειναι με ytong χτισμένο (70τ.μ) και εχει καλή θερμομόνωση και γενικά δε χρειάζεται τόσο πετρέλαιο (ευτυχώς!)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Είναι 100τ.μ, αλλά εχουμε μεγάλες μπαλκονοπορτες. Ο χώρος είναι ενιαίος και θα εχει το τζακι πάνω στη γυψοσανίδα βεντιλατέρ για να στέλνει τον αερα....

Πάνω δεν εχουμε εγκατάσταση και θα καιμε κανονικά καλοριφερ. Αλλά ειναι με ytong χτισμένο (70τ.μ) και εχει καλή θερμομόνωση και γενικά δε χρειάζεται τόσο πετρέλαιο (ευτυχώς!)

Ε μια χαρά θα είστε.Και μένα οι σόμπα 14 βγάζει.Και μόνο που θα γλυτώσουμε τόσα λεφτά που θα έχει τα πετρέλαιο φτάνει.Και του χρόνου θα είναι ακόμη χειρότερα με την εξίσωση.Αναρωτιέμαι....φέτος άκουσα ότι πολύς κόσμος το γύρισε στο ξύλο,και σίγουρα του χρόνου θα είναι ακόμη πιο πολλοί....τι έσοδα θα έχει το κράτος από το πετρέλαιο τελικά;;;;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?? ιωαννα απιστευτο και ομως αληθινο και εμεις εχουμε επετειο 20/10 !!! σημερα μαγειρευω φακες !!εχει να πεσει βουτα με φρεσκο ψωμι και αντζουγιες που εγω τις εχω κανει!!!μιαμ μιαμ!!!καλοκαιρινα μαζεψατε??? σημερα παντως στεναχωρεθηκα,πηρα τηλεφωνο να μου φερουν τα χαλια ωστε να τα στρωσω μεσα στο σ/κ αλλα τζιφος ,ειπε απο εβδομαδα οποτε η μαμα μου η πεθερα μου θα αναλαβουν να το κανουν!!απ' οτι λεει το σ/κ παλι βροχερο και κρυο θα εχει ,μαλλον θα αναψουμε το τζακι και θα χουχουλιασουμε βλεποντας καμια ταινια!! αυριο η μερα μου θα ναι δυσκολη,θα ξυπνησω να παω στο ΙΚΑ να παρω κατι λεφτα απο την σαλπιγγογραφια που εκανα περσυ ,να παω στο κεντρο να με δει και να μου πει ποια μερα θα γινει η ωοληψια,να παω εφορια να κατεβω στο κεντρο να παρω κατι πραγματα,ουφ κουραστηκα και μονο που τα εγραψα:tongue:!!! gemini πως εισαι ???αληθεια η luckystar,palmoma που ειναι η μου φαινεται πως εχω καιρο να δω τα νεα τους???

Ε μια χαρά θα είστε.Και μένα οι σόμπα 14 βγάζει.Και μόνο που θα γλυτώσουμε τόσα λεφτά που θα έχει τα πετρέλαιο φτάνει.Και του χρόνου θα είναι ακόμη χειρότερα με την εξίσωση.Αναρωτιέμαι....φέτος άκουσα ότι πολύς κόσμος το γύρισε στο ξύλο,και σίγουρα του χρόνου θα είναι ακόμη πιο πολλοί....τι έσοδα θα έχει το κράτος από το πετρέλαιο τελικά;;;;;;;:tongue::tongue:

Κοιτα ομως αρκετοι το φοβούνται...και μάλιστα το τζάκι κοστίζει και περισσότερο και το σκέφτονται...ειδικά εδώ κάτω που δεν έχουμε και τόσο κρύο. Το κράτος πάντα θα βγάζει από το περτέλαιο, μη νομίζεις αφού αναγκαίο κακό είναι. Σκέψου πόσες πολυκατοικίες...

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?? ιωαννα απιστευτο και ομως αληθινο και εμεις εχουμε επετειο 20/10 !!! σημερα μαγειρευω φακες !!εχει να πεσει βουτα με φρεσκο ψωμι και αντζουγιες που εγω τις εχω κανει!!!μιαμ μιαμ!!!καλοκαιρινα μαζεψατε??? σημερα παντως στεναχωρεθηκα,πηρα τηλεφωνο να μου φερουν τα χαλια ωστε να τα στρωσω μεσα στο σ/κ αλλα τζιφος ,ειπε απο εβδομαδα οποτε η μαμα μου η πεθερα μου θα αναλαβουν να το κανουν!!απ' οτι λεει το σ/κ παλι βροχερο και κρυο θα εχει ,μαλλον θα αναψουμε το τζακι και θα χουχουλιασουμε βλεποντας καμια ταινια!! αυριο η μερα μου θα ναι δυσκολη,θα ξυπνησω να παω στο ΙΚΑ να παρω κατι λεφτα απο την σαλπιγγογραφια που εκανα περσυ ,να παω στο κεντρο να με δει και να μου πει ποια μερα θα γινει η ωοληψια,να παω εφορια να κατεβω στο κεντρο να παρω κατι πραγματα,ουφ κουραστηκα και μονο που τα εγραψα:tongue:!!! gemini πως εισαι ???αληθεια η luckystar,palmoma που ειναι η μου φαινεται πως εχω καιρο να δω τα νεα τους???

καλημέρα! Καλά είμαι! τρεξε τώρα που μπορέις κι εσύ γιατί μετά θα σαι καναπεδάτη:tongue: αντε να κάνεις κι εσύ την ωοληψία να σε βάλουμε στη λίστα!

Ρουχα πριν λιγο κοιταξα τα χειμωνιάτικα και οσα παντελονια δοκίμασα δε μου κουμπώνουν:oops::oops: Τι θα κανω τώρα?????? Μαλλον θα τη βγάλω με κολάν και θα πάω αυριο μεθάυριο να ψωνίσω τίποτα φαρδουλό που ελπίζω να μου κάνει για καμποσο καιρό..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

gemini παντως να ξερεις πως αν εχεις εκει κοντα σου Η&Μ εχουν παρα πολυ καλες τιμες και αρκετα μεγαλη γκαμα για μεγαλα νουμερα!!αυριο θα παω να ριξω μια ματια..παντως και τα κολαν παρα πολυ ωραια ειναι με φαρδιες και ανετες μπλουζες απο πανω μια χαρα!!!να πω κατι μετα την ωοληψια εισασταν πολυ χαλια???κατι θυμαμαι που λεγατε οτι τρωγατε σουπιτσες!!! πονουσατε καπου?? κατω ας πουμε??? και νεα ειχατε την αλλη μερα για το αν τα αυγα η το σπερμα ηταν καλο?? παντως οι μερες πλησιαζουν και ευχομαι ολα να πανε καλα!!παω να φαω τις φακουλες μου !!μυρισε ολος ο οροφος!!!καλη σας ορεξη ....

gemini παντως να ξερεις πως αν εχεις εκει κοντα σου Η&Μ εχουν παρα πολυ καλες τιμες και αρκετα μεγαλη γκαμα για μεγαλα νουμερα!!αυριο θα παω να ριξω μια ματια..παντως και τα κολαν παρα πολυ ωραια ειναι με φαρδιες και ανετες μπλουζες απο πανω μια χαρα!!!να πω κατι μετα την ωοληψια εισασταν πολυ χαλια???κατι θυμαμαι που λεγατε οτι τρωγατε σουπιτσες!!! πονουσατε καπου?? κατω ας πουμε??? και νεα ειχατε την αλλη μερα για το αν τα αυγα η το σπερμα ηταν καλο?? παντως οι μερες πλησιαζουν και ευχομαι ολα να πανε καλα!!παω να φαω τις φακουλες μου !!μυρισε ολος ο οροφος!!!καλη σας ορεξη ....

Γεια σου marilia.Την μέρα της ωοληψίας απλά φάε ελαφρά γιατι το στομάχι σου από την νάρκωση θα είναι κάπως.Δεν θυμάμαι να πονούσα να σου πω την αλήθεια και νέα για τα αυγουλάκια σου θα έχεις την άλλη μέρα το πρωί.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εχω ακούσει πολλά για τα Η&Μ αλλά δεν εχει εδώ...πρέπει να ανέβω Αθήνα...Θα δω μπορεί να κάνουμε κανα ταξιδάκι αν είναι να δω τον εξωσωματικό μου...

Στην ωοληψία πονούσα κάπως αλλά ηταν λογω υπερδιέγερσης οπότε δεν έχει να κανει με την περίπτωσή σου. Ναι, την επόμενη μέρα θα ξέρεις κιολας ποσα γονιμοποιήθηκαν!

Τετοια ώρα που σου γραφω, καλή χώνεψη θα σου πω:tongue: Και σε μενα επίσης γιατί εφαγα αρκετά πάλι..:oops:

αποβλακώθηκα..κοιμήθηκα,διάβασα,είδα dvd,μίλησα στο τηλ.ξαναδιάβασα ξαναμίλησα στο τηλ.και γενικότερα όλα τα κάνω εις διπλούν αλλά ακόμη 3 είναι η ώρα!!

Welcome to sofalife!!!!!! Τωρα θα καταλάβεις πόσο μεγάλη μπορέι να είνα μια μέρα....:rolleyes: Μην γκρινιάζεις ομως από τωρα...φοβάμαι μη μου πάρεις το στέμμα!:tongue: χαχαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:rolleyes:απο τωρα κατεβαζω ταινιες,σκεφτομαι τι βιβλια θελω να διαβασω το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι το κομπιουτερ μου δεν ειναι λαπτοπ και μαλλον δεν θα μπορουμε να τα λεμε:confused: ψιλοτελειωσα με την ντουλαπα θα συνεχισω αυριο,αν μου μεινει κουραγιο απο το τρεξιμο που θα εχω!!!

:rolleyes:απο τωρα κατεβαζω ταινιες,σκεφτομαι τι βιβλια θελω να διαβασω το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι το κομπιουτερ μου δεν ειναι λαπτοπ και μαλλον δεν θα μπορουμε να τα λεμε:confused: ψιλοτελειωσα με την ντουλαπα θα συνεχισω αυριο,αν μου μεινει κουραγιο απο το τρεξιμο που θα εχω!!!

Καλά κάνεις! Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!!

Δεν μπορείς να εχεις τον υπολογιστή σε τραπεζάκι κοντά σου?? Αν οχι, θα μπαίνεις κάθε λιγο να μας λες τα νέα σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όύτε και εμένα είναι laptop και το μετέφερα στο σαλόνι,δίπλα μου...δεν περνούσαν οι ώρες χωρίς αυτό.Δες αν μπορείς να το μεταφέρεις για λίγες μέρες...κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...