Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

πόσο σε καταλαβαίνω!! εγώ πόναγα για 2 συνεχόμενες μέρες πολύ. τη δεύτερη μέρα για να ξεσκάσω είπαμε να κάνουμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο..τι το θελα..σε κάθε λακούβα που πέφταμε τρανταζότανε και πονάγανε όλα τα εσωτερικά μου όργανα. ούτε για κατούρημα μπορούσα να πάω. ούτε πλευρό να αλλάξω. κάνε υπομονή. και όπως είχε πει και η palmoma φάε όσο πιο ελαφρά μπορείς. εγώ είχα φάει καρπούζι τη δεύτερη μέρα..ακόμα θυμάμαι οτι έκλαιγα απ τον πόνο μετά..την τρίτη μέρα όλα φτιάξανε

άντε με το καλό να γονιμοποιηθούνε ΟΛΑ

:shock:Τσσσσσσ!!!Ανατρίχιασα...τόσο πολύ πονάει;;;;Έτσι....να μας ενημερώνετε οι παλιές ....να πηγαίνουμε προετοιμασμένες!!!!:shock::shock:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock:Τσσσσσσ!!!Ανατρίχιασα...τόσο πολύ πονάει;;;;Έτσι....να μας ενημερώνετε οι παλιές ....να πηγαίνουμε προετοιμασμένες!!!!:shock::shock:

μάλλον είναι λόγω πολυκυστικων. και ο γιατρός έτσι μου είπε. δεν διάβασα κάπου απο άλλη κοπέλα οτι πονάει τόσο. ούτε εγώ περίμενα τόσο πόνο. μετά δεν έγραψα κάτι για να μην τα διαβάσει η gemini και τρομάξει! πάντως με παυσίπονα μετριάζεται κάπως ο πόνος..και επίσης εμείς οι γυναίκες είμαστε έτσι κατασκευασμένες για να αντέχουμε τα πάντα..οπότε μη μασάς!

ty11p2.png

Πω, πω πριν λίγο ξύπνησα!!!

ioannav νιώθω ΑΚΡΙΒΩΣ όλα αυτά που λες. Είναι σαν να έχω πάθει λουμπάγκο ενα πράγμα...Δεν μπορω να περπατήσω, να γυρίσω, να πάω τουαλέτα και με τις λακούβες...άλλο πράγμα:tongue: Ωστε και αύριο έτσι θα μαι, ε? Πραγματικά δεν περίμενα τόσο πόνο αλλά και ο γιατρός μου είπε διακριτικά οτι για 2-3 μέρες να παίρνω οτι παυσίπονο θέλω (που σημαίνει μου είπε΄οτι θα πονάω!) Εσένα ποτε σου είπαν για υπερδιέγερση? Λες να χω πάθει κι εγω και να μη μου το είπαν ακόμα:confused:

Palmoma δεν μου είχε πει τίποτα μεχρι τώρα ο γιατρός για βλαστοκύστες. Απ οτι ξέρω το κάνουν οταν έχουν πολλά ωάρια και δεν τους νοιάζει μια μικρή απώλεια. Υποτίθεται πάντως οτι επείδη είναι έμβρυα περισσότερων διαιρέσεων, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης.

Luckystar χαίρομαι που το δύσκολο έχει περάσει. Να πέρναγε και ο πόνος καλά θα ήτανε;) Θα με βάλετε κι εμένα την Πέπτη στο παρεάκι με την Palmoma για τις inohep. Στην κοιλιά φαντάζομαι τις κάνεις, ε?

Futuraki μου μην ανησυχείς για τον πόνο αν δεν 'εχεις πολυκυστικές! Απ οτι κατάλαβα αυτό φταίει.

Επίσης μου 'έδωσε utrogestan 200 3 φορές τη μέρα, αντιβίωση μεχρι την Τρίτη και ενα χάπι το Dostinex κάθε βράδυ... Ουκ ολίγα δηλαδή!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πω, πω πριν λίγο ξύπνησα!!!

ioannav νιώθω ΑΚΡΙΒΩΣ όλα αυτά που λες. Είναι σαν να έχω πάθει λουμπάγκο ενα πράγμα...Δεν μπορω να περπατήσω, να γυρίσω, να πάω τουαλέτα και με τις λακούβες...άλλο πράγμα:tongue: Ωστε και αύριο έτσι θα μαι, ε? Πραγματικά δεν περίμενα τόσο πόνο αλλά και ο γιατρός μου είπε διακριτικά οτι για 2-3 μέρες να παίρνω οτι παυσίπονο θέλω (που σημαίνει μου είπε΄οτι θα πονάω!) Εσένα ποτε σου είπαν για υπερδιέγερση? Λες να χω πάθει κι εγω και να μη μου το είπαν ακόμα:confused:

δεν μου είπαν κάτι για υπερδιέργεση. σύμφωνα με εξετάσεις αίματος που χα κάνει πριν την ωοληψία και βλέποντας το ενδομήτριο μου είπε να πάμε στον επόμενο κύκλο γιατί είχε πέσει το ενδομήτριο και θα μειωνόταν οι πιθανότητες εγκυμοσύνης. έλα όμως που το κέντρο είναι κλειστό 10 μέρες τον αύγουστο και δεν προλαβαίνω αυτό τον κύκλο οπότε πάμε στο μεθεπόμενο..αρχές σεπτέμβρη. φάε όσο πιο λίγο μπορείς. εγώ έπαιρνα υπόθετα λοναριντ(θαυματουργά!!)

ty11p2.png

δεν μου είπαν κάτι για υπερδιέργεση. σύμφωνα με εξετάσεις αίματος που χα κάνει πριν την ωοληψία και βλέποντας το ενδομήτριο μου είπε να πάμε στον επόμενο κύκλο γιατί είχε πέσει το ενδομήτριο και θα μειωνόταν οι πιθανότητες εγκυμοσύνης. έλα όμως που το κέντρο είναι κλειστό 10 μέρες τον αύγουστο και δεν προλαβαίνω αυτό τον κύκλο οπότε πάμε στο μεθεπόμενο..αρχές σεπτέμβρη. φάε όσο πιο λίγο μπορείς. εγώ έπαιρνα υπόθετα λοναριντ(θαυματουργά!!)

Α οκ! Τώρα το κατάλαβα;) Δεν έχω και πολύ ορεξη για φαγητό αλλά μου έχει μείνει μια απαίσια γεύση στο στόμα και θέλω να την αλλάζω!!

Ωραία ιδέα τα λοναρίντ.. λες να ναι το ίδιο με τα βολταρεν?? Γιατι ο γιατρός μου είπε και 1 ώρα πριν την εμβρυομεταφορά να πάρω υπόθετο βολταρέν!

Τώρα εσύ πως είσαι? Έχεις καθόλου ενοχλήσεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Α οκ! Τώρα το κατάλαβα;) Δεν έχω και πολύ ορεξη για φαγητό αλλά μου έχει μείνει μια απαίσια γεύση στο στόμα και θέλω να την αλλάζω!!

Ωραία ιδέα τα λοναρίντ.. λες να ναι το ίδιο με τα βολταρεν?? Γιατι ο γιατρός μου είπε και 1 ώρα πριν την εμβρυομεταφορά να πάρω υπόθετο βολταρέν!

Τώρα εσύ πως είσαι? Έχεις καθόλου ενοχλήσεις?

τώρα μια χαρά(4 μέρα), αν εξαιρέσεις το πρήξιμο της κοιλιάς που δεν έφυγε ακόμη..πήγα και για μπάνιο στη θάλλασα σήμερα και ήταν η κοιλιά μου..τεράστια..σε κάποια φάση επειδή ντρεπόμουν σκέφτηκα να αρχίσω να την κρατάω όπως κάνουν οι έγκυες, μη σου πω μου ρθε να φωνάξω κιόλας κλωτσάει κλωτσάει αλλά δεν το κανα!!

για το βολταρεν δεν ξέρω, μου είπαν απ το κέντρο πάντως να πάρω ότι παυσίπονο θέλω. απλά τα υπόθετα είναι πιο δραστικά

ty11p2.png

Πω πω...εγώ βρε κορίτσια δεν πονεσα καθόλου...αλλά καθόλου. Μάλλον ειναι των πολυκυστικών αυτών...ή μήπως επειδή εγώ δεν είχα πολλά ωάρια; Δεν ξέρω...πάντως λογικά παυσίπονα παίρνετε κανονικά.

Ναι και εγώ ξέρω οτι οι βλαστοκύστες έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης. Άντε όλα καλά να πάνε. Λογικά στην εμβρυομεταφορά δεν θα καταλάβεις τίποτε...

A5K6p3.png

Βρε κοριτσια λυπαμαι πολυ που πονατε/νεσατε,αλλα ετσι τυχαινει.Υπαρχουν κοπελες που πονανε πολυ κι αλλες που δεν καταλαβαινουν τιποτα.Εγω ειχα παει προετοιμασμενη για..μεγαλο πονο και αφου εγινε η ωοληψια,περιμενα,περιμενα..και τιποτα.Δε νομιζω παντως οτι εχει να κανει με τον αριθμο.εμενα μου πηραν 20 και δεν καταλαβα τιποτα.Και εγω εχω πονεσει ποοολυ στη ζωη μου με την περιοδο.Κι οταν λεω πολυ,εννοω πολυ!Εμετους,να φευγω απο τη δουλεια,(παλι καλα που τα αφεντικα μου ειναι καλοι ανθρωποι και καταλαβαινουν-βεβαια μετα δουλευα περισσοτερο-ασχετο),αλλα απο πονους,ξερω κοριτσια πολυ καλα,πιστεψτε με!:(

Αλλα παντα θα περνανε,αρα κι αυτοι οι πονοι θα περασουν κοριτσια.και μη ξεχνατε,ειναι για σπουδαιο σκοπο!Τον σπουδαιοτερο!Αρα υπομονη!!;)

τώρα μια χαρά(4 μέρα), αν εξαιρέσεις το πρήξιμο της κοιλιάς που δεν έφυγε ακόμη..πήγα και για μπάνιο στη θάλλασα σήμερα και ήταν η κοιλιά μου..τεράστια..σε κάποια φάση επειδή ντρεπόμουν σκέφτηκα να αρχίσω να την κρατάω όπως κάνουν οι έγκυες, μη σου πω μου ρθε να φωνάξω κιόλας κλωτσάει κλωτσάει αλλά δεν το κανα!!

για το βολταρεν δεν ξέρω, μου είπαν απ το κέντρο πάντως να πάρω ότι παυσίπονο θέλω. απλά τα υπόθετα είναι πιο δραστικά

Καλά το πρήξιμο δεν το συζητώ!!!! Κ εγώ σήμερα κρατούσα την κοιλιά μου επειδη πονούσα και σίγουρα θα με περνούσαν για έγκυο...Αλλά μπροστά στον πόνο δε με νοιάζει...

Περιμένω τον άντρα μου τώρα να φέρει το φαρμακέιο!! Τα λιμπίζομαι τα παυσίπονα κορίτσια;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

luckystar σίγουρα παίζει ρόλο και ο οργανισμός. Απλά λένε οτι κάποια με περισσότερα ωάρια έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πονέσει. Και είναι και λογικό αν το σκεφτείς.

Είσαι τυχερή πάντως που δεν πόνεσες γιατί είναι πολύ ζορικο! Και σημειοτέον, δεν θεωρώ τον εαυτό μου ευαίσθητο στον πόνο, ζήτημα να πάρω ντεπόν 2-3 φορές το χρόνο...

Τελοσπάντων, δεν έχει και σημασία μπροστά σ αυτό που πάμε να κάνουμε;)

Palmoma τώρα κι εγώ πιστεύω μπροστά σ αυτό που περνάω τώρα την εμβρυομεταφορά ούτε που θα την καταλάβω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !!!τι κανουμε???τι κανεις gemini???στεναχωριεμαι που πονας τοσο πολυ....κουραγιο!!!ολα γινονται για τον ιεροτερο σκοπο της ζωης μας!!!palmoma ολα καλα???luckystar???θα παει καμια για μπανιο????

καλημερα κοριτσια !!!τι κανουμε???τι κανεις gemini???στεναχωριεμαι που πονας τοσο πολυ....κουραγιο!!!ολα γινονται για τον ιεροτερο σκοπο της ζωης μας!!!palmoma ολα καλα???luckystar???θα παει καμια για μπανιο????

Εγω θα πάω για μπάνιο...στον ιδρώτα. Χάλασε το κλιματιστικό μας ...τι χαρά...περιμένω το μεσημέρι να δω πως θα ειναι. Σκέφτομαι να φύγω απο το σπίτι, να πάω σε μια καφετέρια με εφημερίδες και κλιματισμό και να μην το κουνήσω απο εκεί για ώρες...:confused:

Προσπαθώ να κάνω λίγες (λίγες ειπα) δουλειές...και εκνευρίζομαι. Δεν έχω καθόλου χώρο αποθήκευσης σ'αυτό το σπιτι...και όλα ειναι μές την μέση και απλά δεν αντέχω να τα βλέπω....

A5K6p3.png

Καλήμέρα!! Τι κάνετε?

Palmoma τώρα βρήκε το κλιματιστικό σας να χαλάσει??? Τι να πω, αν δεν αντεχεις πηγαινε σε κανα καφέ. Αν και νομίζω σαν στο σπίτι σου πουθενά!

Για τις δουλειές αστα να πάνε! Κι εγώ έλεγα οτι θα γυρίσω απ την ωοληψία να κάνω πλύσιμο-σίδερο να μην τα έχω για την εμβρυομεταφορά αλλά δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ

marilia και σήμερα πονάω αρκετά δυστυχώς:-(

Τα νέα είναι οτι γονιμοποιήθηκαν τα 10. Και μου είπαν οτι φυσικά δεν θα προχωρήσουν όλα σε βλαστοκύστες αλλά είναι αναμενόμενο, και οτι όσα προχωρήσουν θα είναι πολύ καλά ποιοτικά. Να πω την αλήθεια λίγα μου φαίνονται και δε μιλήσαμε ακόμα για κατάψυξη... Θα τηλ πάλι την Τρίτη που θα κάνω εξέταση οιστραδιόλης...

Α! Και μου είπε να τρώω 3 ασπράδια την ημέρα και πρωτειινη (κοτόπουλο, ψάρι)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλήμέρα!! Τι κάνετε?

Palmoma τώρα βρήκε το κλιματιστικό σας να χαλάσει??? Τι να πω, αν δεν αντεχεις πηγαινε σε κανα καφέ. Αν και νομίζω σαν στο σπίτι σου πουθενά!

Για τις δουλειές αστα να πάνε! Κι εγώ έλεγα οτι θα γυρίσω απ την ωοληψία να κάνω πλύσιμο-σίδερο να μην τα έχω για την εμβρυομεταφορά αλλά δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ

marilia και σήμερα πονάω αρκετά δυστυχώς:-(

Τα νέα είναι οτι γονιμοποιήθηκαν τα 10. Και μου είπαν οτι φυσικά δεν θα προχωρήσουν όλα σε βλαστοκύστες αλλά είναι αναμενόμενο, και οτι όσα προχωρήσουν θα είναι πολύ καλά ποιοτικά. Να πω την αλήθεια λίγα μου φαίνονται και δε μιλήσαμε ακόμα για κατάψυξη... Θα τηλ πάλι την Τρίτη που θα κάνω εξέταση οιστραδιόλης...

Α! Και μου είπε να τρώω 3 ασπράδια την ημέρα και πρωτειινη (κοτόπουλο, ψάρι)

Αυτό με τα ασπραδια το είχε και η luckystar. Εμένα δεν μου έδωσαν διατροφή. Μια χαρά είναι ο αριθμος Gemini μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε. Κάτσε ξαπλα, πάρα τα παυσίπονα σου και μην σκέφτεσαι πόσα θα προχωρήσουν...θα προχωρήσουν όσα χρειάζεται...και όλα θα πανε καλά..ειμαι σίγουρη. Και ξερεις για το κληρομονικό μου χάρισμα εε; Να μην επαναλαμβάνομαι;)

A5K6p3.png

Αυτό με τα ασπραδια το είχε και η luckystar. Εμένα δεν μου έδωσαν διατροφή. Μια χαρά είναι ο αριθμος Gemini μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε. Κάτσε ξαπλα, πάρα τα παυσίπονα σου και μην σκέφτεσαι πόσα θα προχωρήσουν...θα προχωρήσουν όσα χρειάζεται...και όλα θα πανε καλά..ειμαι σίγουρη. Και ξερεις για το κληρομονικό μου χάρισμα εε; Να μην επαναλαμβάνομαι;)

Αυτό κάνω! Δε γίνεται κι αλλιώς! Μακάρι το κληρονομικό σου χάρισμα να δουλέψει και σε μένα;) και μετά ποιος σε πιάνει! Θα σε διαφημίσουμε σ όλο το φόρουμ:P

Τις ενέσεις μέχρι ποτε θα τις κάνεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...