Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκεφτόμουν να βάλω συρματόπλεγμα στις γλάστρες σοβαρά!! αλλά το ξυλοσουβλάκι με ενθουσίασε! έχω φασολάδα που την είχα φτιάξει Κυριακή και την έβαλα κατάψυξη. το απόγευμα θα πρέπει να μαγειρέψουμε για αύριο και μεθαύριο αλλά δεν ξέρω τι..μασχάρι κοκκινιστό σκέφτομαι με κάτι.. εσύ τι θα κάνεις?

Εγώ θα κάνω ρεβύθια,μου το ζήτησε το παλικάρι μου που του αρέσουν πολύ.Έχω πει ότι φέτος θα κάνω ,πρώτη φορά,ρεβυθάδα στο φούρνο.Λένε ότι είναι απίθανη.Τώρα που έχω παραγγείλει τη σόμπα περιμένω να την βάλω και να κάνω τη ρεβυθάδα στον ξυλόφουρνο(από τώρα μου τρέχουν τα σάλια)!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

εντωμεταξύ τα κανάλια έχουν όλο βλακείες έτσι??

Ποιά κανάλια;;;;;;;;;Ανοίγω την τηλεόραση ελάχιστα όταν είμαι μόνη και το πολύ πολύ να παρακολουθήσω αν τύχει καμιά εκπομπή μαγειρικής.Δεν αξίζει το πρόγραμμα τους και έχω βαρεθεί να τους ακούω να λένε τα ίδια και τα ίδια...τι φόρους θα πληρώσουμε,πόσο θα μειωθεί ο μισθός/σύνταξη,τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε....αλλά ΔΕΝ το κάναμε.....!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!Καλύτερα συνταγές!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εγώ θα κάνω ρεβύθια,μου το ζήτησε το παλικάρι μου που του αρέσουν πολύ.Έχω πει ότι φέτος θα κάνω ,πρώτη φορά,ρεβυθάδα στο φούρνο.Λένε ότι είναι απίθανη.Τώρα που έχω παραγγείλει τη σόμπα περιμένω να την βάλω και να κάνω τη ρεβυθάδα στον ξυλόφουρνο(από τώρα μου τρέχουν τα σάλια)!!!!!!!!!!!

ρεβύθια ε??δεν εχω δοκιμάσει ποτέ.όταν λες ρεβυθάδα??απλά τα βάζεις σε ταψί και μετά φούρνο?

ty11p2.png

ρεβύθια ε??δεν εχω δοκιμάσει ποτέ.όταν λες ρεβυθάδα??απλά τα βάζεις σε ταψί και μετά φούρνο?

Όπως κάνουμε τα ρεβύθια σούπα,μόνο που βάζεις λιγότερο νερό και τα ψήνεις σε σιγανή φωτιά αρκετές ώρες.Γίνονται λέει πολύ νόστιμα...τι να σου πω,μέσα στο χειμώνα θα τα κάνω κάποια στιγμή και θα ενημερώσω.Δεν έχεις φάει ποτέ ρεβύθια;;;;Εννοείς ποτέ ποτέ;;;Ούτε σούπα;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!

Κορίτσια πολύς 'υπνος το πρωι λέμε!!! Βέβαια, το βράδυ είχα υπερένταση και στριφογύριζα μεχρι τις 2:eek:.

Χμμ..τι να σχολιάσω....γλάστρες στο μπαλκονι δεν έχω γιατί εδώ οταν φυσάει στις φερνει καπέλο:tongue::tongue: Και δεμένες που τις είχαμε δεν επιβιωνε το φυτό και έκανε και πολύ ατσαλιά και ασκησα βέτο στον άντρα μου (που τις λατρέυει!) να μην έχουμε...ουτως ή αλλως στην εξοχή ζουμε, οχι μες στο τσιμέντο...

Βαρέθηκες ε???? Από τώρα??????????? Μη μιλάς καθολου, σκέψου οτι θα πας και για δουλειά από Δευτέρα...Χοριακή ποτε σου είπε??

Από φαγητό ειπα κι εχτες εχουμε φασολάκια, και άυριο μοσχάρι γιουβέτσι...

Κορίτσια μ εχει πιάσει μια μανία-πείνα για κρεας...ευτυχώς από τη μια γιατί πρωτεινη είναι καλό κάνει σε αυτή τη φάση, και αν δεν έχει σαλτσοκατάσταση δεν παχαίνεις κι ολας, αλλά μου κάνει εντύπωση. Σηκώνομαι και πεινάω και δε θέλω γάλα σε καμια περίπτωση:? (ευτυχώς τελειωσε και σήμερα δεν εχουμε!!) κι αν με ρωτησεις τι θα θελα να φάω είναι μεσημεριανό! χαχαχα:tongue: Γλυκα δε, για κανένα λογο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όπως κάνουμε τα ρεβύθια σούπα,μόνο που βάζεις λιγότερο νερό και τα ψήνεις σε σιγανή φωτιά αρκετές ώρες.Γίνονται λέει πολύ νόστιμα...τι να σου πω,μέσα στο χειμώνα θα τα κάνω κάποια στιγμή και θα ενημερώσω.Δεν έχεις φάει ποτέ ρεβύθια;;;;Εννοείς ποτέ ποτέ;;;Ούτε σούπα;;;;

η μαμά μου δεν έφτιαχνε ποτέ, δεν ξέρω γιατί, και δεν το έμαθα αυτό το φαγητό..προβληματίζομαι τώρα..χάνω λες? αλλά γενικά δε με ενθουσιάζουν τα όσπρια

ty11p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!

Κορίτσια πολύς 'υπνος το πρωι λέμε!!! Βέβαια, το βράδυ είχα υπερένταση και στριφογύριζα μεχρι τις 2:eek:.

Χμμ..τι να σχολιάσω....γλάστρες στο μπαλκονι δεν έχω γιατί εδώ οταν φυσάει στις φερνει καπέλο:tongue::tongue: Και δεμένες που τις είχαμε δεν επιβιωνε το φυτό και έκανε και πολύ ατσαλιά και ασκησα βέτο στον άντρα μου (που τις λατρέυει!) να μην έχουμε...ουτως ή αλλως στην εξοχή ζουμε, οχι μες στο τσιμέντο...

Βαρέθηκες ε???? Από τώρα??????????? Μη μιλάς καθολου, σκέψου οτι θα πας και για δουλειά από Δευτέρα...Χοριακή ποτε σου είπε??

Κορίτσια μ εχει πιάσει μια μανία-πείνα για κρεας...ευτυχώς από τη μια γιατί πρωτεινη είναι καλό κάνει σε αυτή τη φάση, και αν δεν έχει σαλτσοκατάσταση δεν παχαίνεις κι ολας, αλλά μου κάνει εντύπωση. Σηκώνομαι και πεινάω και δε θέλω γάλα σε καμια περίπτωση:? (ευτυχώς τελειωσε και σήμερα δεν εχουμε!!) κι αν με ρωτησεις τι θα θελα να φάω είναι μεσημεριανό! χαχαχα:tongue: Γλυκα δε, για κανένα λογο!!

Χμμμ!Κρέας έ;;;;Μάλλον χρειάζεσαι σίδηρο...αν δεν σου έδωσε, θα σου δώσει κάποια στιγμή.Ευτυχώς που δεν σε "τραβάει" το γλυκό...λιγότερες θερμίδες!!!!!

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!Και καλημέρα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κι εγώ ποτε!!!!!!!! Η μαμά μου δεν τα φτιάχνει και μονο η πεθερά μου κάνει αραια και που αλλά δεν τα πλησιάζω...ο άντρας μου πάντως τα τρώει ευχαρίστως!! Με λεμόνι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

η μαμά μου δεν έφτιαχνε ποτέ, δεν ξέρω γιατί, και δεν το έμαθα αυτό το φαγητό..προβληματίζομαι τώρα..χάνω λες? αλλά γενικά δε με ενθουσιάζουν τα όσπρια

Εμάς πάλι τα όσπρια είναι το αγαπημένο φαγητό ειδικά το χειμώνα.Με πιπεράκια τουρσί και καμιά ρέγγα!!!!Τώρα που το είπα ,να πω στον άντρα μου να φέρει μια το μεσημέρι να την ψήσω.Ρεβύθια χωρίς ρέγγα δεν λέει!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Χμμμ!Κρέας έ;;;;Μάλλον χρειάζεσαι σίδηρο...αν δεν σου έδωσε, θα σου δώσει κάποια στιγμή.Ευτυχώς που δεν σε "τραβάει" το γλυκό...λιγότερες θερμίδες!!!!!

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!Και καλημέρα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λες??????????? Ναι αλλά ατονία δεν έχω.... πάντως όλα αυτά θα τα δουμε μάλλον στο επόμενο τριμηνο. Θελω να μου δώσει και ασβέστιο γιατί δεν το θελω άλλο το γάλα. Ασε που για να καλύψω και τις ανάγκες των διδύμων θέλω 1,5 λίτρο τη μερα ...μπλιάχ! Και το κακό είναι οτι τώρα που δρόσισε, ουτε το γιαουρτι δε θέλω να φάω:?

Αα! Ρωτησα τον αντρα μου και μου είπε έχει μινιμουμ πιστοποιημένη απόδοση 14...να σου πω λίγο μου φάνηκε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ωπ ξύπνησες?? καλημέρα..τρόχισε τα δάχτυλα και ξεκίναααα

χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Εμάς πάλι τα όσπρια είναι το αγαπημένο φαγητό ειδικά το χειμώνα.Με πιπεράκια τουρσί και καμιά ρέγγα!!!!Τώρα που το είπα ,να πω στον άντρα μου να φέρει μια το μεσημέρι να την ψήσω.Ρεβύθια χωρίς ρέγγα δεν λέει!:tongue::tongue:

Από πολλούς το χω ακούσει για τη ρέγγα αλλά εμείς δεν το συνηθίζουμε... Βεβαια από όσπρια τρώω μονο φακές...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!

χοριακή στις 22/10 και στις 20 εχω επέτειο γάμου! κρέας ε?? ψήσε 2 μπριζόλες μωρέ, τα παιδιά πεινάνε..τι φάρμακα παίρνεις τώρα?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...