Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ααααχ το κρυο και οι μονώσεις. Εγω ειμαι ένα κρυογατσουλο...απίστευτο. Κρυώνω συνέχεια...αντιλαμβάνεστε οτι τώρα με μάρμαρο κάτω, χωρις καλοριφέρ και σε ένα σπιτι που έχει ΜΟΝΟ απώλειες...ειμαι σαν τον εσκιμώο.

Θα ζεστάνω τις φακούλες που μαγείρεψα χθες το βράδυ να φάμε, να ζεσταθώ. Για αύριο τι μαγειρεύουν;

Τι εννοείς;;;;:confused::confused:

Με γειά το παντελονάκι!!!!Αν έχετε συμπτώματα αναρωτιέστε μήπως κάτι δεν πάει καλά....αν δεν έχετε πάλι το ίδιο....δεν τρώγεστε με τίποτα:tongue::tongue:

Πλάκα κάνω,έτσι είναι....μέχρι να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου,κάθε μέρα θα αναρωτιέσαι αν όλα πάνε καλά....και όλα θα πηγαίνουν μια χαρά!!!!!

Εγώ λέω να κάνω ρεβύθια για αύριο!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι να πάει κανείς βόλτα!! Ενα σωρό γράψατε.... Ξεκινάω τα σχόλια!!

και οι σόμπες κάνουνε πολύ καλή δουλειά. όλα τα έψαξα πριν κανένα μήνα αλλά τελικά τίποτα δε βάλαμε. μας μείνανε τα φυλλάδια στοκαδούρα. πετρέλαιο έχουμε στο σπίτι και τζάκι. δεν καίμε πολύ πετρέλαιο γιατι λείπουμε σχεδόν όλη μέρα απ το σπίτι και όταν είμαστε σπίτι ανάβουμε τζάκι και το βράδυ καλοριφέρ στον πάνω όροφο. και παρόλο που λείπουμε πολλές ώρες πέρυσι κάψαμε 1 τόνο πετρέλαιο και 4 τόνους ξύλα χωρίς να ζεσταθούμε. τι να πω. κάναμε το καλοκαίρι πολύ καλή μόνωση στη σκεπή, κλείσαμε και με πόρτα το ισόγειο και περιμένω φέτος μήπως βελτιωθεί. είδωμεν

Ακριβως ίδια περίπτωση είμαστε! Περυσι που δεν ημουν κι εγώ τις καθημερινές σπίτι ανάβε ο άντρας μου το τζακι το βραδάκι που ερχόταν, και οταν ήμουν κι εγώ καθομασταν κοντά στη φωτιά. Καταλαβαίνετε...δήθεν ρομαντισμός για οικονομικούς λόγους:tongue: ...και παρόλα αυτά το σπόρι δεν το σκαρώσαμε χαχαχα! Καλοριφέρ μονο πάνω στο υπνοδωματιο, αλλά ζεσταινε αμέσως! Ομως τελικά κι εμείς και πετρέλαιο και ένα σωρό ξύλα και δε θυμάμαι να είπα ποτέ οτι έχει ζέστη...

Καίτη Οικονόμου "το φθινόπωρο της μάγισσας" και Δημήτρης Μπουραντάς "όλα σου τα μαθα μια ξέχασα μια λέξη"

Χμμ..δεν τα χω διαβάσει αλλά το δευτερο το έχω ακουστά. Τελευτάια είχα πορωθεί με τον ψυχίατρο τον Yalom, αλλα αυτό που διαβάζω τώρα δε μπορώ να πω οτι με πολυτραβάει...

Εμείς έχουμε μόνωση πολύ καλή!!!Οι τοίχοι έχουν φάρδος 30 πόντους(διπλό τούβλο με μόνωση στη μέση),τα κουφώματα είναι με θερμογέφυρες και διπλά τζάμια,έχουμε βάλει μόνωση σε όλες τις κολώνες....δεν έχουμε απώλειες.

Αυτά τα προσέξαμε πολύ όταν κάναμε το σπίτι!!Με την σόμπα θα είμαστε καλά!!!!

Καλε σαν τεθωρακισμένο ακούγεται το σπίτι!!!!!!!!! Το δικό μας δε νομιζω να ναι τόσο μελετημένο. Τα αλουμίνια προσέξαμε μονο αρκετά. Ευτυχώς δεν έχουμε το κρύο που έχετε εσεις εκει πάνω...

Παντως καλώς ή κακώς η μονωση είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό στη θερμοτητα του σπιτιου και θέλει πολλή προσοχή...

Γεια σας κορίτσια με τα μονωτικά σας σχέδια!

Gemini κούκλα μου ειδες; Ακουσες και καρδούλες, τα μωρά σου έκαναν έκπληξη...καταπληκτικό ε; Ξεχνάς και το ονομά σου. Μπράβο. Ελα τώρα περιμένω άγχος για την αυχενική:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια μου εγώ πηγα να πάρω ενα παντελόνι εγκυμοσύνης...γιατί ήρθε η ώρα που δεν έχω τι να βάλω. Τα καλοκαιρινά που φορούσα ειναι πλέον λεπτά, και ένα τζηνάκι που ειχα φαρδύ αρχίζει και με ενοχλει στο καθισμα....ετσι πηγα να βρω κάτι ελαστικο. Δεν ήθελα ακομα να πάρω με μπάσκα γιατί θεωρω οτι ειναι μικρή η κοιλιά μου ακόμα...αλλά τελικά...έκανα λαθος. Πήρα ενα τζην απο τα H&M και ήταν και το πιο ακριβό...εβαλα συνολικά 3, το ενα δεν ανέβαινε καν (το χωρις μπάσκα και καλά), το 2ο ήταν...καλούτσικο, και το 3ο καλό. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτή η φάση...ειλικρινά. Τα Zara δεν είχαν τιποτα...ειπαν οτι θα φέρουν...να δουμε. Τεσπα...ενα παντελονι προς το παρον, δεν αντεχα να δοκιμάσω άλλο...ειχα γινει πτώμα (σας ειπα οτι κουράζομαι χωρίς να κάνω τίποτα ε;).

Εε σημερα πάλι αναρωτιόμουν τι να γίνεται εκει μέσα. Αυτό που δεν νιώθεις τίποτα...και έχει περάσει και σχεδόν 1 μήνας απο τον τελευταίο υπέρηχο, σου δημιουργεί κάτι ερωτήματα...αλλά απο την άλλη λέω οτι κάτι ξέρουν οι γιατροί ε; Νομίζω οτι στον β επιπέδου, πρώτα Ο Θεός, θα χάσουμε την μπάλα...

Ασε επαθα σοκ!! Νομίζω όσο περνάει η ωρα το συνειδητοποιώ...εχω ένα χαζό χαμόγελο!!

Καλά εννοείται στην αυχενική θα σας μουρλάνω!! Τρεξτε να κρυφτείτε!! Εντάξει, τωρα ηρέμησα λίγο, και ο επόμενος υπέρηχος είναι κοντά, στις 20/10 οπότε δε θα σας πρήξω...Εκτός απροοπτου φυσικά:tongue:

Εσύ στις 17/10 δεν έχεις υπέρηχο?? Εισαί παλιά τωρα για αυτό δεν αγχώνεσαι!! Χαράζεις πορέια ομως!;)

Μεγειά και το παντελόνι! Καλά εκανες και πήρες γιατί δεν πρέπει να πιέζεται η κοιλιά...Εμενα που δε μου κανουν τόσο καλά τα περσινά για άλλους λογους (γκουχ γκουχ!) σκέφτομαι να φοράω κολάν με μπλουζοφορέματα που εχω ήδη για να μην ψωνίσω από τώρα και με πάρουν με τις ντομάτες:tongue::tongue:

Ααααχ το κρυο και οι μονώσεις. Εγω ειμαι ένα κρυογατσουλο...απίστευτο. Κρυώνω συνέχεια...αντιλαμβάνεστε οτι τώρα με μάρμαρο κάτω, χωρις καλοριφέρ και σε ένα σπιτι που έχει ΜΟΝΟ απώλειες...ειμαι σαν τον εσκιμώο.

Θα ζεστάνω τις φακούλες που μαγείρεψα χθες το βράδυ να φάμε, να ζεσταθώ. Για αύριο τι μαγειρεύουν;

Κρυογάτσουλο ??? Κι εγώ κι εγώ!!

Αυριο φτιάχνει φασολάκια χλωρά η πεθερά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δεν είναι να πάει κανείς βόλτα!! Ενα σωρό γράψατε.... Ξεκινάω τα σχόλια!!

Καλε σαν τεθωρακισμένο ακούγεται το σπίτι!!!!!!!!! Το δικό μας δε νομιζω να ναι τόσο μελετημένο. Τα αλουμίνια προσέξαμε μονο αρκετά. Ευτυχώς δεν έχουμε το κρύο που έχετε εσεις εκει πάνω...

Παντως καλώς ή κακώς η μονωση είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό στη θερμοτητα του σπιτιου και θέλει πολλή προσοχή

Σιγά καλέ...ένα συνηθισμένο σπίτι είναι ...απλά αφού το κάναμε από την αρχή προσέξαμε κάποια πράγματα λίγο παραπάνω!!Έγιναν στην αρχή για να μη τρέχουμε αργότερα.Το μόνο που δεν έκανα ήταν τζάκι,έλεγα...σιγάαα τώρα έχει βρωμιά και πολλά άλλα.Τώρα το μετάνιωσα...δεν πειράζει και η σόμπα σαν τα ενεργειακά τζάκια είναι!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Σιγά καλέ...ένα συνηθισμένο σπίτι είναι ...απλά αφού το κάναμε από την αρχή προσέξαμε κάποια πράγματα λίγο παραπάνω!!Έγιναν στην αρχή για να μη τρέχουμε αργότερα.Το μόνο που δεν έκανα ήταν τζάκι,έλεγα...σιγάαα τώρα έχει βρωμιά και πολλά άλλα.Τώρα το μετάνιωσα...δεν πειράζει και η σόμπα σαν τα ενεργειακά τζάκια είναι!!!!!:tongue::tongue:

Κι εγώ που την είδα μια χαρά μου φάνηκε!! Δεν ξεχασα και την ερώτηση σου για ην απόδοση, απλά περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου γιατί δε θυμάμαι:oops:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εγώ που την είδα μια χαρά μου φάνηκε!! Δεν ξεχασα και την ερώτηση σου για ην απόδοση, απλά περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου γιατί δε θυμάμαι:oops:

Καλά καλέ μου το λες αύριο!!Περιμένω να πάει 11 για να βάλω το πλυντήριο με το νυχτερινό και να ξαπλώσω.Δεν κοιμήθηκα καθόλου το μεσημέρι και είμαι από τις 6 ξύπνια.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλά καλέ μου το λες αύριο!!Περιμένω να πάει 11 για να βάλω το πλυντήριο με το νυχτερινό και να ξαπλώσω.Δεν κοιμήθηκα καθόλου το μεσημέρι και είμαι από τις 6 ξύπνια.

Κι εγώ κουτουλάω!! Ξυπνησα χτες 3:30 το πρωι και ξανακοιμήθηκα 7-8:30... Ωραία θα σου πω αυριο!

Καληνυχτουδια!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εγώ κουτουλάω!! Ξυπνησα χτες 3:30 το πρωι και ξανακοιμήθηκα 7-8:30... Ωραία θα σου πω αυριο!

Καληνυχτουδια!!!!!!!!

Καληνύχταααα!!!!!Όνειρα γλυκάααααα!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημέρα. ξεκινάω με γκρίνια..πρώτον βαρέθηκα ήδη το ξάπλα, άσε που έφυγε και το άλλο μου μισό για δουλειά και θα είμαι μόνη όλη μέρα, άσε που κλαίει και ο μικρός Νικόλας απο δίπλα εδώ και ώρα, άσε που σηκώθηκα και΄είδα για πολοστή φορά το χώμα απο τις γλάστρες που χω στο μπαλκόνι ανακατεμένο, και έξω απο τη γλάστρα, και μέχρι χθες νόμιζα πως θα ναι καποια γάτα, αλλά τώρα το μυαλό μου πάει στο οτι μπορεί να είναι ποντίκι και φρικάρω μόνο που το σκέφτομαι!! θα ξαναγκρινιάξω σε λιγάκι μη νομίζετε..πάω να φάω κάτι και επανέρχομαι

ty11p2.png

καλημέρα. ξεκινάω με γκρίνια..πρώτον βαρέθηκα ήδη το ξάπλα, άσε που έφυγε και το άλλο μου μισό για δουλειά και θα είμαι μόνη όλη μέρα, άσε που κλαίει και ο μικρός Νικόλας απο δίπλα εδώ και ώρα, άσε που σηκώθηκα και΄είδα για πολοστή φορά το χώμα απο τις γλάστρες που χω στο μπαλκόνι ανακατεμένο, και έξω απο τη γλάστρα, και μέχρι χθες νόμιζα πως θα ναι καποια γάτα, αλλά τώρα το μυαλό μου πάει στο οτι μπορεί να είναι ποντίκι και φρικάρω μόνο που το σκέφτομαι!! θα ξαναγκρινιάξω σε λιγάκι μη νομίζετε..πάω να φάω κάτι και επανέρχομαι

Δεν έχει "βαρέθηκα την ξάπλα"....βαρέθηκες-ξεβαρέθηκες,στον καναπέ σου και τσιμουδιά!!!!!!!Και εγώ μόνη μου είμαι κάθε μέρα.

Πως σου μπήκε τώρα ότι είναι ποντίκι;;;;Τα ποντίκια δεν πάνε στις γλάστρες,οι γάτες όμως τις λατρεύουν!!!!Ξέρω γιατί έχω 4 γάτες και μου είχαν ρημάξει τις γλάστρες(τους αρέσει να ξαπλώνουν μέσα).

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Δεν έχει "βαρέθηκα την ξάπλα"....βαρέθηκες-ξεβαρέθηκες,στον καναπέ σου και τσιμουδιά!!!!!!!Και εγώ μόνη μου είμαι κάθε μέρα.

Πως σου μπήκε τώρα ότι είναι ποντίκι;;;;Τα ποντίκια δεν πάνε στις γλάστρες,οι γάτες όμως τις λατρεύουν!!!!Ξέρω γιατί έχω 4 γάτες και μου είχαν ρημάξει τις γλάστρες(τους αρέσει να ξαπλώνουν μέσα).

δεν πάνε τα ποντίκια λες ε?? είδα τρύπα στο χώμα στη μια γλάστρα και υπέθεσα οτι θα ναι ποντίκι, σκέψου οτι΄πήρα ήδη τον άντρα μου να φέρει ποντικοφάρμακο οταν έρθει!!! θα πρέπει να βάλω κάτι μέσα στις γλάστρες γιατί συγχίζομαι κάθε φορά που τα κάνουν χάλια..

εσύ τι κάνεις? αδιαθέτησες δε θυμάμαι?

ty11p2.png

δεν πάνε τα ποντίκια λες ε?? είδα τρύπα στο χώμα στη μια γλάστρα και υπέθεσα οτι θα ναι ποντίκι, σκέψου οτι΄πήρα ήδη τον άντρα μου να φέρει ποντικοφάρμακο οταν έρθει!!! θα πρέπει να βάλω κάτι μέσα στις γλάστρες γιατί συγχίζομαι κάθε φορά που τα κάνουν χάλια..

εσύ τι κάνεις? αδιαθέτησες δε θυμάμαι?

Ναι είχα αίμα από το Σάββατο το απόγευμα μέχρι χθες το πρωί.Κανονική ροή περιόδου.

Ξέρεις τι έκανα στις γλάστρες και τώρα οι γάτες δεν πάνε;Έμπηξα στο χώμα τους ξυλάκια για σουβλάκια(με τη μύτη προς τα πάνω) κοντά το ένα με το άλλο και τώρα δεν μπορούν να ξαπλώσουν και ησύχασα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι είχα αίμα από το Σάββατο το απόγευμα μέχρι χθες το πρωί.Κανονική ροή περιόδου.

Ξέρεις τι έκανα στις γλάστρες και τώρα οι γάτες δεν πάνε;Έμπηξα στο χώμα τους ξυλάκια για σουβλάκια(με τη μύτη προς τα πάνω) κοντά το ένα με το άλλο και τώρα δεν μπορούν να ξαπλώσουν και ησύχασα!!!!

πολύ καλή ιδέα!!!!!!! έχω ξυλάκια απο σουβλάκια τρέχω να τα βρω.......όπα ούτε να τρέξω μπορώ, ούτε να κατέβω σκάλες...φτου, σαν ανάπηρη νιώθω, θα περιμένω το απόγευμα

ty11p2.png

πολύ καλή ιδέα!!!!!!! έχω ξυλάκια απο σουβλάκια τρέχω να τα βρω.......όπα ούτε να τρέξω μπορώ, ούτε να κατέβω σκάλες...φτου, σαν ανάπηρη νιώθω, θα περιμένω το απόγευμα

ΣΟΥΤ!!!!ΔΕΝ είσαι ανάπηρη,βοηθάς τα εμβρυάκια σου να γαντζωθούν.Και μόνο αυτό πρέπει να σου δώσει κουράγιο.Όταν βάλεις τα ξυλάκια να φροντίσεις το ύψος τους να φτάνει στο χείλος της γλάστρας.Μη τα μπήξεις βαθιά μέσα δηλαδή!!!!Πιες το καφεδάκι σου παρέα με εμάς(προς το παρόν με μένα μόνο γιατί το μικρό φαίνεται το πλάκωσε η κουβέρτα)....θα πούμε διάφορα χαζά,θα περάσει λίγο η ώρα.Τι φαί έχεις σήμερα;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΣΟΥΤ!!!!ΔΕΝ είσαι ανάπηρη,βοηθάς τα εμβρυάκια σου να γαντζωθούν.Και μόνο αυτό πρέπει να σου δώσει κουράγιο.Όταν βάλεις τα ξυλάκια να φροντίσεις το ύψος τους να φτάνει στο χείλος της γλάστρας.Μη τα μπήξεις βαθιά μέσα δηλαδή!!!!Πιες το καφεδάκι σου παρέα με εμάς(προς το παρόν με μένα μόνο γιατί το μικρό φαίνεται το πλάκωσε η κουβέρτα)....θα πούμε διάφορα χαζά,θα περάσει λίγο η ώρα.Τι φαί έχεις σήμερα;;;;

σκεφτόμουν να βάλω συρματόπλεγμα στις γλάστρες σοβαρά!! αλλά το ξυλοσουβλάκι με ενθουσίασε! έχω φασολάδα που την είχα φτιάξει Κυριακή και την έβαλα κατάψυξη. το απόγευμα θα πρέπει να μαγειρέψουμε για αύριο και μεθαύριο αλλά δεν ξέρω τι..μασχάρι κοκκινιστό σκέφτομαι με κάτι.. εσύ τι θα κάνεις?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...