Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ήδη έχει ουρές στα πρατήρια,εμείς φουλάραμε του αντρός πρωί πρωί πριν φέρουμε"τα παιδιά στο σπίτι!!" χαχαχα πολύ μ άρέσει να το λέω! αν και το δικό μου τουτού καίει και υγραέριο οπότε και βενζίνη να μην υπάρχει στην αγορά εγώ θα κινούμεεεεεε λες να τελειώσει και το υγραέριο??? ωχ, δεν το χα σκεφτεί..

στη φάρμα μεγαλώνουν τα σπαρτά!!! κόλλησα σου λέω άσχημα, έχω πάρει και ένα βιβλίο να διαβάσω εδώ και μια βδομάδα και ούτε το ξεκίνησα..να δω πότε

η future που είναι? η palmoma?

α...ποιο τζάκι θα πάρετε?

Εδώ είμαι καλέ.Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι....μου φτάνει που το κάνω στην πραγματικότητα....ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!!

Βλέπω καναπεδώθηκες για τα καλά έτσι;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγχος:confused::confused::confused: I don't know this word.....

Όχι καλέ!Απλά στο λεξικό κάτω από την λέξη άγχος έχει την φωτογραφία σου!!!!!!Πάλι βόλτα στο φαρμακείο;;;;;ΑΑΑΑΑ!!!!!μου φαίνεται σε καλομαθαίνει ο άντρας σου.!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εδώ είμαι καλέ.Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι....μου φτάνει που το κάνω στην πραγματικότητα....ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!!

Βλέπω καναπεδώθηκες για τα καλά έτσι;;;

απο καναπέ σε πολυθόνα και πάλι πίσω..άστα..έχω και ένα πονοκέφαλο άλλο πράμα.

τζάκι έχεις εσύ?

ty11p2.png

ήδη έχει ουρές στα πρατήρια,εμείς φουλάραμε του αντρός πρωί πρωί πριν φέρουμε"τα παιδιά στο σπίτι!!" χαχαχα πολύ μ άρέσει να το λέω! αν και το δικό μου τουτού καίει και υγραέριο οπότε και βενζίνη να μην υπάρχει στην αγορά εγώ θα κινούμεεεεεε λες να τελειώσει και το υγραέριο??? ωχ, δεν το χα σκεφτεί..

στη φάρμα μεγαλώνουν τα σπαρτά!!! κόλλησα σου λέω άσχημα, έχω πάρει και ένα βιβλίο να διαβάσω εδώ και μια βδομάδα και ούτε το ξεκίνησα..να δω πότε

η future που είναι? η palmoma?

α...ποιο τζάκι θα πάρετε?

Δεν ξέρω που είναι τα κορίτσια..θα βολτάρουν μάλλον:tongue:

Ποιο βιβλίο πήρες??

Θα βαλουμε ένα Bef http://www.krby-bef.cz/en/product-catalogue/fireplace-inserts

με μια απλή διακόσμηση!!

θα κανει 40 μερες περίπου να μας το βαλουν...ελπιζω να μη μας κόψει το κρύο:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όχι καλέ!Απλά στο λεξικό κάτω από την λέξη άγχος έχει την φωτογραφία σου!!!!!!Πάλι βόλτα στο φαρμακείο;;;;;ΑΑΑΑΑ!!!!!μου φαίνεται σε καλομαθαίνει ο άντρας σου.!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα

σε κακολόγησα κιολας που είπα οτι θα βολτάρεις κι εσύ:oops:

Ναι αμέ παλι βόλτα...δε θα κατέβω μαλλον όμως γιατί ψιλοκρυώνω και δεν έχω χειμωνιάτικα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ποιο βιβλίο πήρες??

Θα βαλουμε ένα Bef http://www.krby-bef.cz/en/product-catalogue/fireplace-inserts

με μια απλή διακόσμηση!!

θα κανει 40 μερες περίπου να μας το βαλουν...ελπιζω να μη μας κόψει το κρύο:rolleyes:

πολύ θα αργήσει....αλλά θα κάνει δουλειά το άτιμο. αν όλα πάνε καλά, και δεν πτωχεύσουμε σαν χώρα φέτος, θα βάλω και εγώ ενεργειακό του χρόνου

ty11p2.png

πολύ θα αργήσει....αλλά θα κάνει δουλειά το άτιμο. αν όλα πάνε καλά, και δεν πτωχεύσουμε σαν χώρα φέτος, θα βάλω και εγώ ενεργειακό του χρόνου

Υποτίθεται οτι δε θα χρειαστούμε καθολου πετρελαιο φέτος (εχουμε ηδη λιγο μεσα που φτανει για τα υπνοδωμάτια πάνω). Βεβαια θα σου πω από πρωτο χερι οταν το λειτουργήσουμε...

Το κακό είναι οτι μεχρι να το τοποθετήσουν δε θα πρέπει ούτε να χω στρώσει, ουτε να χω πλύνει κουρτίνες....

Και καλό οι κουρτίνες, δε με πολυνοιάζει αλλά το κρύο που θα φαμε με το πλακάκι ξέρεις πως το σκεφτομαι??????!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

απο καναπέ σε πολυθόνα και πάλι πίσω..άστα..έχω και ένα πονοκέφαλο άλλο πράμα.

τζάκι έχεις εσύ?

Όχι τζάκι δεν έχω,καλοριφέρ έχουμε τα οποία φέτος θα τα κλείσω,γιατί έκανα παραγγελία ενεργειακή σόμπα ξύλου.Να δούμε πότε θα έρθει....το καλό είναι ότι έχω περίπου 500 λίτρα πετρέλαιο ακόμη και δεν θα παγώσει ο ποπούλης μου!!!!!:tongue::tongue:

Εσείς τι έχετε;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Υποτίθεται οτι δε θα χρειαστούμε καθολου πετρελαιο φέτος (εχουμε ηδη λιγο μεσα που φτανει για τα υπνοδωμάτια πάνω). Βεβαια θα σου πω από πρωτο χερι οταν το λειτουργήσουμε...

Το κακό είναι οτι μεχρι να το τοποθετήσουν δε θα πρέπει ούτε να χω στρώσει, ουτε να χω πλύνει κουρτίνες....

Και καλό οι κουρτίνες, δε με πολυνοιάζει αλλά το κρύο που θα φαμε με το πλακάκι ξέρεις πως το σκεφτομαι??????!!!!!!!!!!!!!

ναι μωρέ θα ναι φασαρία. όλα καθάρισμα θα θέλουν μετά,αλλά θα βγεις κερδισμένη, και επίσης καλύτερα τώρα να το κάνεις και να τελειώνεις παρά να το χεις μετά με γέννες και 2 μωρά να κλαίνε

ty11p2.png

Ποιο βιβλίο πήρες??

με μια απλή διακόσμηση!!

για τι απόδοση μιλάμε;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Όχι τζάκι δεν έχω,καλοριφέρ έχουμε τα οποία φέτος θα τα κλείσω,γιατί έκανα παραγγελία ενεργειακή σόμπα ξύλου.Να δούμε πότε θα έρθει....το καλό είναι ότι έχω περίπου 500 λίτρα πετρέλαιο ακόμη και δεν θα παγώσει ο ποπούλης μου!!!!!:tongue::tongue:

Εσείς τι έχετε;;;;

και οι σόμπες κάνουνε πολύ καλή δουλειά. όλα τα έψαξα πριν κανένα μήνα αλλά τελικά τίποτα δε βάλαμε. μας μείνανε τα φυλλάδια στοκαδούρα. πετρέλαιο έχουμε στο σπίτι και τζάκι. δεν καίμε πολύ πετρέλαιο γιατι λείπουμε σχεδόν όλη μέρα απ το σπίτι και όταν είμαστε σπίτι ανάβουμε τζάκι και το βράδυ καλοριφέρ στον πάνω όροφο. και παρόλο που λείπουμε πολλές ώρες πέρυσι κάψαμε 1 τόνο πετρέλαιο και 4 τόνους ξύλα χωρίς να ζεσταθούμε. τι να πω. κάναμε το καλοκαίρι πολύ καλή μόνωση στη σκεπή, κλείσαμε και με πόρτα το ισόγειο και περιμένω φέτος μήπως βελτιωθεί. είδωμεν

ty11p2.png

Ποιο βιβλίο πήρες??

με μια απλή διακόσμηση!!

Καίτη Οικονόμου "το φθινόπωρο της μάγισσας" και Δημήτρης Μπουραντάς "όλα σου τα μαθα μια ξέχασα μια λέξη"

ty11p2.png

και οι σόμπες κάνουνε πολύ καλή δουλειά. όλα τα έψαξα πριν κανένα μήνα αλλά τελικά τίποτα δε βάλαμε. μας μείνανε τα φυλλάδια στοκαδούρα. πετρέλαιο έχουμε στο σπίτι και τζάκι. δεν καίμε πολύ πετρέλαιο γιατι λείπουμε σχεδόν όλη μέρα απ το σπίτι και όταν είμαστε σπίτι ανάβουμε τζάκι και το βράδυ καλοριφέρ στον πάνω όροφο. και παρόλο που λείπουμε πολλές ώρες πέρυσι κάψαμε 1 τόνο πετρέλαιο και 4 τόνους ξύλα χωρίς να ζεσταθούμε. τι να πω. κάναμε το καλοκαίρι πολύ καλή μόνωση στη σκεπή, κλείσαμε και με πόρτα το ισόγειο και περιμένω φέτος μήπως βελτιωθεί. είδωμεν

Εμείς έχουμε μόνωση πολύ καλή!!!Οι τοίχοι έχουν φάρδος 30 πόντους(διπλό τούβλο με μόνωση στη μέση),τα κουφώματα είναι με θερμογέφυρες και διπλά τζάμια,έχουμε βάλει μόνωση σε όλες τις κολώνες....δεν έχουμε απώλειες.

Αυτά τα προσέξαμε πολύ όταν κάναμε το σπίτι!!Με την σόμπα θα είμαστε καλά!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κορίτσια με τα μονωτικά σας σχέδια!

Gemini κούκλα μου ειδες; Ακουσες και καρδούλες, τα μωρά σου έκαναν έκπληξη...καταπληκτικό ε; Ξεχνάς και το ονομά σου. Μπράβο. Ελα τώρα περιμένω άγχος για την αυχενική:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ioanna φιλενάδα με το καλό λοιπόν. Σε 12 μέρες να μας πεις τα δικά σου ευχάριστα. Ααααχ αντε με το καλό να ακουσουμε τρελλό νουμεράκι χοριακής. Χαλαράαα τώρα...τις θυμαστε τις συμβουλές ε; Για αργέεεες κινήσεις...να μην τα λέω πάλι. (αν δεν τα θυμάστε τα ξαναλέω)

Mariamarilia σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου. Να'σαι καλά και συντομα και εσύ μανούλα.

Κοριτσάκια μου εγώ πηγα να πάρω ενα παντελόνι εγκυμοσύνης...γιατί ήρθε η ώρα που δεν έχω τι να βάλω. Τα καλοκαιρινά που φορούσα ειναι πλέον λεπτά, και ένα τζηνάκι που ειχα φαρδύ αρχίζει και με ενοχλει στο καθισμα....ετσι πηγα να βρω κάτι ελαστικο. Δεν ήθελα ακομα να πάρω με μπάσκα γιατί θεωρω οτι ειναι μικρή η κοιλιά μου ακόμα...αλλά τελικά...έκανα λαθος. Πήρα ενα τζην απο τα H&M και ήταν και το πιο ακριβό...εβαλα συνολικά 3, το ενα δεν ανέβαινε καν (το χωρις μπάσκα και καλά), το 2ο ήταν...καλούτσικο, και το 3ο καλό. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτή η φάση...ειλικρινά. Τα Zara δεν είχαν τιποτα...ειπαν οτι θα φέρουν...να δουμε. Τεσπα...ενα παντελονι προς το παρον, δεν αντεχα να δοκιμάσω άλλο...ειχα γινει πτώμα (σας ειπα οτι κουράζομαι χωρίς να κάνω τίποτα ε;).

Εε σημερα πάλι αναρωτιόμουν τι να γίνεται εκει μέσα. Αυτό που δεν νιώθεις τίποτα...και έχει περάσει και σχεδόν 1 μήνας απο τον τελευταίο υπέρηχο, σου δημιουργεί κάτι ερωτήματα...αλλά απο την άλλη λέω οτι κάτι ξέρουν οι γιατροί ε; Νομίζω οτι στον β επιπέδου, πρώτα Ο Θεός, θα χάσουμε την μπάλα...

A5K6p3.png

Ααααχ το κρυο και οι μονώσεις. Εγω ειμαι ένα κρυογατσουλο...απίστευτο. Κρυώνω συνέχεια...αντιλαμβάνεστε οτι τώρα με μάρμαρο κάτω, χωρις καλοριφέρ και σε ένα σπιτι που έχει ΜΟΝΟ απώλειες...ειμαι σαν τον εσκιμώο.

Θα ζεστάνω τις φακούλες που μαγείρεψα χθες το βράδυ να φάμε, να ζεσταθώ. Για αύριο τι μαγειρεύουν;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...