Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

PALMOMA.....που είσαι καλέ;;;;;;;;;

Η εορταζόμενη απουσιάζει....μου φαίνεται μόνες μας θα σβήσουμε τα κεράκια!!!!:rolleyes:

Θα πήγε πουθενά μετά τη δουλειά να το γιορτάσει!! Μονη της θα την τρώει την τούρτα...:tongue::tongue::tongue:ααααχχχ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δε βρεχει από το μεσημέρι...αλλά εχει κι εδώ κρυο!!!!!!!!

Ευτυχώς που έστρωσα τα χαλιά....θα είχαμε παγώσει!!!Η μαμά μου δεν τα έστρωσε και κάθονται στον καναπέ με κουβέρτα.Έχει και αέρα 4-5 μποφόρ....δεν βγαίνεις έξω....δεν βγαίνεις....εκτός και αν είσαι άντρας και θες κόντρα ξύρισμα!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ευτυχώς που έστρωσα τα χαλιά....θα είχαμε παγώσει!!!Η μαμά μου δεν τα έστρωσε και κάθονται στον καναπέ με κουβέρτα.Έχει και αέρα 4-5 μποφόρ....δεν βγαίνεις έξω....δεν βγαίνεις....εκτός και αν είσαι άντρας και θες κόντρα ξύρισμα!!!!:tongue::tongue:

Τόσο πολύ ε?? Κοιτα, αν σκεφτείς οτι κι εδώ που εχουμε σίγουρα πολύ διαφορά (οσο θυμάμαι κι απ το καλοκαίρι!) είμαι όλη μερα με μάλλινη ζακέτα και κάλτσες...φανταζομαι οτι εκει θα εχει πραγματικά κρυο...μπρρ!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ρε γμτ! Δεν μπορω αλλο σήμερα....θέλω τσιγάρο..... Το καφέ συνεχίζεται παρόλο που δεν έχω κάνει τίποτα όλη μερα.... Μην κοιτάς που λεω όλο βλακείες, δεν είμαι καθόλου καλα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ρε γμτ! Δεν μπορω αλλο σήμερα....θέλω τσιγάρο..... Το καφέ συνεχίζεται παρόλο που δεν έχω κάνει τίποτα όλη μερα.... Μην κοιτάς που λεω όλο βλακείες, δεν είμαι καθόλου καλα...

Ηρέμησε!!Δεν γίνεται τίποτα έτσι.Έχεις πολύ;;;αυξήθηκε;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ηρέμησε!!Δεν γίνεται τίποτα έτσι.Έχεις πολύ;;;αυξήθηκε;;;

Ναι νομίζω αυξήθηκε κάπως.... Με παρηγορεί οτι ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ αλλά δεν εχω καλό προαίσθημα....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι νομίζω αυξήθηκε κάπως.... Με παρηγορεί οτι ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ αλλά δεν εχω καλό προαίσθημα....

Άσε τα προαισθήματα....δεν το 'χεις:tongue::tongue:

Και εγώ ξέρω ότι τα καφέ είναι αθώα οι πιο πολλές γυναίκες έχουν στην εγκυμοσύνη.Το γιατρό σου τον βρήκες τελικά;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Άσε τα προαισθήματα....δεν το 'χεις:tongue::tongue:

Και εγώ ξέρω ότι τα καφέ είναι αθώα οι πιο πολλές γυναίκες έχουν στην εγκυμοσύνη.Το γιατρό σου τον βρήκες τελικά;;;

Δεν τον βρηκα. Θα τον παρω αυριο πρωι ομως να παω να με δει. Να δω πως θα περάσει αυτή η νυχτα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δεν τον βρηκα. Θα τον παρω αυριο πρωι ομως να παω να με δει. Να δω πως θα περάσει αυτή η νυχτα...

Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να ηρεμήσεις.Θα δεις άδικα αγχώνεσαι και δεν κάνει καλό.!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να ηρεμήσεις.Θα δεις άδικα αγχώνεσαι και δεν κάνει καλό.!!!!

Μακάρι να ναι έτσι...

Εσύ τι κάνεις?? Χουχουλιάζεις στον καναπέ??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...