Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Birthday-gen-animated23.gif

PALMOMAKI μου σου εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρα σου.

"Κάθε που θα 'χεις συννεφιά

η ευχή μου είναι μαζί σου,

να'ναι σαν μέρα γιορτινή

ολόκληρη η ζωή σου."

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

GEMINAKI τι κάνεις;;

Εγώ επέστρεψα...έκανα παραγγελία για την σόμπα,σε ένα φίλο...τώρα πότε θα έρθει ,θα δούμε,γιατί έχουν πολύ ζήτηση.Η τιμή που μου έκανε....καταπληκτική!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

GEMINAKI τι κάνεις;;

Εγώ επέστρεψα...έκανα παραγγελία για την σόμπα,σε ένα φίλο...τώρα πότε θα έρθει ,θα δούμε,γιατί έχουν πολύ ζήτηση.Η τιμή που μου έκανε....καταπληκτική!!!!

Ωραία η κάρτα της Palm!! Ενημέρωσε σε παρακαλώ ποις είναι η επόμενη...νομίζω η marilia κάπου τον Ιανουάριο...

Μεγειά η σόμπα! Και αφού σου έκανε και καλή τιμή ποιος τη χάρη σου:cool: Καλό χειμώνα και επίσημα!!

Εγώ είχα πάλι λίγο καφε το πρωι...πήρα το γιατρό και μου είπε δεν πειράζει....Καλά είναι λίγο ζαμαν φου αυτός ο άνθρωπος, κανένα αγχος βρε παιδί μου!! Τεσπα, είπαμε να κάνω έναν υπέρηχο για σιγουριά. Παιρνω ομως τον γιατρό που με παρακολουθεί εδώ και δεν τον βρίσκω. Μεχρι άυριο βέβαια πιστεύω θα τον έχω βρει!

Α! Πήρα και τον προιστάμενο μου και του είπα οτι έχω άδεια και δεν θα παρουσιαστώ κτλ κτλ και τον ρωτουσα και του εξέφρασα το άγχος μου τελοσπάντων και μου είπε: τι αγχώνεσαι γι αυτά?? εδώ εχουν έρθει τα πάνω κάτω στη χώρα και εσυ αγχώνεσαι για την 'αδεια??:confused:

Μια χαρά ο άνθρωπος δηλαδή!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραία η κάρτα της Palm!! Ενημέρωσε σε παρακαλώ ποις είναι η επόμενη...νομίζω η marilia κάπου τον Ιανουάριο...

Μεγειά η σόμπα! Και αφού σου έκανε και καλή τιμή ποιος τη χάρη σου:cool: Καλό χειμώνα και επίσημα!!

Εγώ είχα πάλι λίγο καφε το πρωι...πήρα το γιατρό και μου είπε δεν πειράζει....Καλά είναι λίγο ζαμαν φου αυτός ο άνθρωπος, κανένα αγχος βρε παιδί μου!! Τεσπα, είπαμε να κάνω έναν υπέρηχο για σιγουριά. Παιρνω ομως τον γιατρό που με παρακολουθεί εδώ και δεν τον βρίσκω. Μεχρι άυριο βέβαια πιστεύω θα τον έχω βρει!

Α! Πήρα και τον προιστάμενο μου και του είπα οτι έχω άδεια και δεν θα παρουσιαστώ κτλ κτλ και τον ρωτουσα και του εξέφρασα το άγχος μου τελοσπάντων και μου είπε: τι αγχώνεσαι γι αυτά?? εδώ εχουν έρθει τα πάνω κάτω στη χώρα και εσυ αγχώνεσαι για την 'αδεια??:confused:

Μια χαρά ο άνθρωπος δηλαδή!!

Έίδες ;;;;;;Αλλά ως συνήθως να αγχωθείς για όλα.Ούτε τα καφέ είναι τίποτα αλλά αφού θες κάνε τον υπέρηχο να ηρεμήσεις.

Πιστεύω σε καμιά 10ρια μέρες να έρθει η σόμπα.Αυτές οι σόμπε ςθέλουν και μπουριά inox με μόνωση πετροβάμβακα τα οποία είναι ακριβά...περίπου 40-50 ευρώ το μέτρο,αλλά είναι για μια ζωή.Λοιπόν...σόμπα εισαγωγής,πιστοποιημένη,με φούρνο(να ψήνουμε και φαί),ενεργειακή,με τα μπουριά(θέλω 6 μέτρα).με ότι άλλο χρειαστεί(καπέλο inox,στηρίγματα για τον τοίχο inox,εσωτερικά μπουριά κ.λ.π) με την τοποθέτηση μαζί.....750 ευρώ!!!!!

Το ξύλο εδώ έχει 120 ο τόνος, 3 τόνους να χρειαστώ (απο φίλους που έχουν σόμπες σε μεγαλύτερο σπίτι από το δικό μου).....360 ευρώ για τον χειμώνα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Έίδες ;;;;;;Αλλά ως συνήθως να αγχωθείς για όλα.Ούτε τα καφέ είναι τίποτα αλλά αφού θες κάνε τον υπέρηχο να ηρεμήσεις.

Κι εγώ ετσι λέω αν και το πρωι φρικαρα λίγο....εβαλα τα κλάματα και ήθελα να πάω στο γιατρό επιτοπου...ομως ο άντρας μου δουλεύει και η μαμά λέιπει...οπότε έκατσα στα αυγά μου:? Πρωτη φορά μετά από πολύ καιρό που ήθελα τσιγάρο...και ντρέπομαι που το λέω αλλά αν έιχα στο σπίτι θα έκανα...Δεν ξέρω αν θα το κάπνιζα, αλλά σίγουρα θα το άναβα:oops:

Πιστεύω σε καμιά 10ρια μέρες να έρθει η σόμπα.Αυτές οι σόμπε ςθέλουν και μπουριά inox με μόνωση πετροβάμβακα τα οποία είναι ακριβά...περίπου 40-50 ευρώ το μέτρο,αλλά είναι για μια ζωή.Λοιπόν...σόμπα εισαγωγής,πιστοποιημένη,με φούρνο(να ψήνουμε και φαί),ενεργειακή,με τα μπουριά(θέλω 6 μέτρα).με ότι άλλο χρειαστεί(καπέλο inox,στηρίγματα για τον τοίχο inox,εσωτερικά μπουριά κ.λ.π) με την τοποθέτηση μαζί.....750 ευρώ!!!!!

Το ξύλο εδώ έχει 120 ο τόνος, 3 τόνους να χρειαστώ (απο φίλους που έχουν σόμπες σε μεγαλύτερο σπίτι από το δικό μου).....360 ευρώ για τον χειμώνα!!!!

Πολύ καλή περιπτωση ακούγεται!! Θυμάσαι και μάρκα μπήπως ξέρω?? Και η μονωση πετροβάμβακα είναι οτι καλύτερο...φαντασου δεν έχουν όλα τα τζακια και θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα!

Εντάξει, πιστεύω μέχρι να πιάσει το κρύο καλά καλά θα έχει έρθει..Ουτως ή αλλως είπε από Πέμπτη θα ανέβει πάλι η θερμοκρασία...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλή περιπτωση ακούγεται!! Θυμάσαι και μάρκα μπήπως ξέρω?? Και η μονωση πετροβάμβακα είναι οτι καλύτερο...φαντασου δεν έχουν όλα τα τζακια και θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα!

Εντάξει, πιστεύω μέχρι να πιάσει το κρύο καλά καλά θα έχει έρθει..Ουτως ή αλλως είπε από Πέμπτη θα ανέβει πάλι η θερμοκρασία...

Είναι αυτή!!!!

http://www.ezanidis.gr/product.php?productid=16730&cat=0&page=

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ωραία! και πολύ καλή απόδοση ε? Δεν περιμενα οτι οι σομπες θα έχουν τοσο μεγάλη δύναμη! Και ο φούρνος που λες είναι από πανω ε?

Μεγειά μεγειά!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραία! και πολύ καλή απόδοση ε? Δεν περιμενα οτι οι σομπες θα έχουν τοσο μεγάλη δύναμη! Και ο φούρνος που λες είναι από πανω ε?

Μεγειά μεγειά!:D:D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Ναι ρε συ...μια γνωστή που έχει παρόμοια,όλο το χειμώνα δεν ανάβει ηλεκτρική κουζίνα,ψήνει στη σόμπα(οικονομία και στο ρεύμα) και μια φορά που πήγα και έψηνε μπριζόλες,η μυρωδιά ήταν ελάχιστη.Άλλωστε εγώ έχω σαλοκουζίνα και όταν μαγειρεύω οι μυρωδιές πάνε παντού.

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Ναι ρε συ...μια γνωστή που έχει παρόμοια,όλο το χειμώνα δεν ανάβει ηλεκτρική κουζίνα,ψήνει στη σόμπα(οικονομία και στο ρεύμα) και μια φορά που πήγα και έψηνε μπριζόλες,η μυρωδιά ήταν ελάχιστη.Άλλωστε εγώ έχω σαλοκουζίνα και όταν μαγειρεύω οι μυρωδιές πάνε παντού.

Ειλικρινά πολύ μου αρέσει!!!!!!!! Πω πω και θα ψήνεις τα φαγητά σου εκεί, τέλεια θα ναι!!!!

Σημερα, τι καλό θα φας?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ειλικρινά πολύ μου αρέσει!!!!!!!! Πω πω και θα ψήνεις τα φαγητά σου εκεί, τέλεια θα ναι!!!!

Σημερα, τι καλό θα φας?

Σπανακόρυζο,το οποίο τώρα το κάνω,σε 10 λεπτά θα είναι έτοιμο!!!Ο άντρας μου είναι απογευματινός και δεν αγχώνομαι.Εσείς ;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Σπανακόρυζο,το οποίο τώρα το κάνω,σε 10 λεπτά θα είναι έτοιμο!!!Ο άντρας μου είναι απογευματινός και δεν αγχώνομαι.Εσείς ;;;

Σπανακορυζο αγαπημένο φαγητό!!

Εμείς ψαρόσουπα από την πεθερά!! Θα γυρίσει ο άντρας μου οπου να ναι και θα κατέβω να φάμε... Θα φύγει λογικά τελος της εβδομάδας οπότε θα μαγειρεύω εγώ (αν τα καταφέρω και πεισω τη μαμά μου να μη μου στέλνει φαγητό!!). Βασικά θελω για να μου περνάει και η ώρα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σπανακορυζο αγαπημένο φαγητό!!

Εμείς ψαρόσουπα από την πεθερά!! Θα γυρίσει ο άντρας μου οπου να ναι και θα κατέβω να φάμε... Θα φύγει λογικά τελος της εβδομάδας οπότε θα μαγειρεύω εγώ (αν τα καταφέρω και πεισω τη μαμά μου να μη μου στέλνει φαγητό!!). Βασικά θελω για να μου περνάει και η ώρα...

Ναι αλλά να προσέχεις με τις κατσαρόλες και τα ταψιά.Είναι βαριά όταν είναι γεμάτα, να αποφεύγεις να τα σηκώνεις!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι αλλά να προσέχεις με τις κατσαρόλες και τα ταψιά.Είναι βαριά όταν είναι γεμάτα, να αποφεύγεις να τα σηκώνεις!!!!!

χμμ ....σ αυτό έχεις δικιο... Κατάλαβα, άρα όλο το πρωτο τρίμηνο θα εχω την ευγενική χορηγία των μαμάδων!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Palmomaaaaaaa ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ να σε χαιρόμαστε να μας χαίρεσαι και εσύ βρε!!!! που είναι η τούρτα??

future σόμπα ε? καλή λύση. ε,ρε που μας φτάσανε να σκεφτόμαστε και το φως να ανάψουμε, και το τι θα φάμε, και πως θα ζεσταθούμε..τι να πω

gemini είσαι πολύ ανυπόμονος άνθρωπος ε?

ty11p2.png

Palmomaaaaaaa ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ να σε χαιρόμαστε να μας χαίρεσαι και εσύ βρε!!!! που είναι η τούρτα??

future σόμπα ε? καλή λύση. ε,ρε που μας φτάσανε να σκεφτόμαστε και το φως να ανάψουμε, και το τι θα φάμε, και πως θα ζεσταθούμε..τι να πω

gemini είσαι πολύ ανυπόμονος άνθρωπος ε?

Ναι. Μα γιατί το λες αυτό:confused::confused: Τοσο πολύ μου φαίνεται??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...