Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Επέστρεψα κι εγώ!! Φάγαμε μπιφτέκια με πατατες τηγανιτές (λίγες!) και σαλατούλα! Α και στο τέλος έφαγα δυο πηρουνιές γλυκάκι:rolleyes:

Εδώ άρχισε πάλι να βρέχει αρκετά και έβαλε και ψύχρα! Ωραία είναι! Πρέπει ομως σιγά σιγα να κανω κι εγώ τίποτα με ντουλάπες... Χαλιά σε κανα δυο εβδομάδες το κόβω!

Future μεγειά το στρώσιμο! Επίσης, θα συμφωνησω μαζί σου για το σπίτι όσον αφορά την ηλικία! Αν σε βολέυουν οι χωροι και είναι σε καλή κατάσταση, αυτο είναι που έχει σημασία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελο..εγώ τόλμησα να πάω βόλτα αλλά μας έπιασε βροχή και έτσι η βόλτα συνεχίστηκε με το τουτούνι..δε φτάνει που βρέχει έχει και κρύο, κανονική χειμωνιάτικη μέρα λέμε

έκανα και όλες τις δουλειές του σπιτιού, σιδέρωσα, μαγείρεψα και νομίζω πως είμαι έτοιμη, αύριο θα πάω για δουλειά δυστυχώς και μετά θα μαι καναπεδάτη..3 σπερματεγχύσεις έχω κάνει τέτοι άγχος δεν είχα σε καμιά. τι με έπιασε τώρα δεν ξέρω

ty11p2.png

χελο..εγώ τόλμησα να πάω βόλτα αλλά μας έπιασε βροχή και έτσι η βόλτα συνεχίστηκε με το τουτούνι..δε φτάνει που βρέχει έχει και κρύο, κανονική χειμωνιάτικη μέρα λέμε

έκανα και όλες τις δουλειές του σπιτιού, σιδέρωσα, μαγείρεψα και νομίζω πως είμαι έτοιμη, αύριο θα πάω για δουλειά δυστυχώς και μετά θα μαι καναπεδάτη..3 σπερματεγχύσεις έχω κάνει τέτοι άγχος δεν είχα σε καμιά. τι με έπιασε τώρα δεν ξέρω

Είναι η τυχερή σου γι αυτό!!;)

Αντε αυριο τελευταία μέρα! Πόσες μέρες θα πάρεις άδεια??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ioanna μη φοβού. Όλα θα πάνε καλά. Μην αγχώνεσαι, η διαδικασία δεν πονάει (εγώ τουλάχιστον δεν ειχα πονέσει καθόλου), δεν καταλαβαίνεις και πολλά και μετά ξαπλααααα. Να είσαι ψυχραιμη...ειλικρινά δεν θα καταλάβεις τιποτα.

Εγω έφαγα ψαράκι το μεσημερι. Ωραίο ήταν. Μετά έπεσα για υπνο (πολύς υπνος βρε παιδιά το ΣΚ). Και μετα χαζεψα λίγο...εβαλα πλυντήρια, απλωσα, μετά τα μάζεψα γιατί έβαλε βροχή...και τώρα στεγνώνουν στο σαλόνι (τσαντίρι το έκανα).

Θα κανω ένα μπανάκι και δεν θα αργήσω να την πέσω για υπνο...όσο πιο πολύ κοιμάμαι τόσο πιο πολύ νυστάζω..

Όσο για το σπίτι έχετε δίκιο οτι αυτό ειναι το σημαντικό. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν και του κατασκευαστή της πολυκατοικίας, και φυσικά το ειχε πολύ προσεγμένο. Η κουζίνα ειναι καινούργια, τα δωμάτια (3) μεγάλα (όχι όπως στα νεοδμητα που ειναι τρύπες), εχει μια αποθηκουλα στο διαμέρισμα, 2 μπάνια, παρκινγκ πιλοτης, και μεγάλο σαλόνι. Μεγάλες βεράντες μπρος πισω, πλάι, ειναι στον 3ο και τελευταίο όροφο. Ειναι απο κάτω αλλα 4 διαμερισματα...που σημαίνει οχι πολύς κόσμος, και η μια γειτονισα που γνωρίσαμε απο κάτω...με σκλάβωσε με την ευγένειά της. Μόλις κατάλαβε οτι ειμαι έγκυος, έβγαλε την πιτα που έψηνε απο τον φούρνο και μου έδωσε την μισή...:shock:. Και ειναι πολύ σημαντικό ο καλοπροαίρετος γείτονας. Τα μειονεκτήματα ειναι η ηλικία (αν μπορεις να το πεις) και το μικρο ασανσέρ...δηλαδή το καρότσι με το παιδί πανω δεν χωράει...αλλά όπως λέει η μαμά μου το παιδί θα μεγαλώσει...δεν μπορεί να ειναι αυτό που θα μας σταματήσει απο το να προχωρήσουμε. Από την άλλη τα λεφτά ειναι αρκετά, οι φόροι ξαφνικά πιο πολλοί, οι δουλειές του συζύγου έχουν πέσει, και εγώ ειχα μείωση στο μισθό...δεν ξέρω ειναι μια αποφαση που πρέπει να πάρουμε...συντομα...γιατι μας βλέπω για δραχμη σε λίγο καιρό και να χάνουμε και την αξία των χρημάτων που έχουμε αποταμιεύσει...

Αυτό θα πει λογοδιάροια...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γειά σας.Απουσίασα από την παρέα γιατί πήραμε απόφαση φέτος να βάλουμε ενεργειακή σόμπα με ξύλα και ήμουν τις τελευταίες ώρες στο ίντερνετ κάνοντας έρευνα αγοράς.Δεν γίνεται βρε κορίτσια με τις τιμές που θα πάει φέτος και ειδικά του χρόνου το πετρέλαιο.Πέρυσι με πολύ οικονομία κάψαμε κοντά στους 2 τόνους πετρέλαιο,φέτος που θα τα βρω τα 2000 ευρώ;;;Ενώ με τα ξύλα και 3 τόνους να κάψω ούτε 600 ευρώ δεν θα δώσω.:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ioanna μη φοβού. Όλα θα πάνε καλά. Μην αγχώνεσαι, η διαδικασία δεν πονάει (εγώ τουλάχιστον δεν ειχα πονέσει καθόλου), δεν καταλαβαίνεις και πολλά και μετά ξαπλααααα. Να είσαι ψυχραιμη...ειλικρινά δεν θα καταλάβεις τιποτα.

Εγω έφαγα ψαράκι το μεσημερι. Ωραίο ήταν. Μετά έπεσα για υπνο (πολύς υπνος βρε παιδιά το ΣΚ). Και μετα χαζεψα λίγο...εβαλα πλυντήρια, απλωσα, μετά τα μάζεψα γιατί έβαλε βροχή...και τώρα στεγνώνουν στο σαλόνι (τσαντίρι το έκανα).

Θα κανω ένα μπανάκι και δεν θα αργήσω να την πέσω για υπνο...όσο πιο πολύ κοιμάμαι τόσο πιο πολύ νυστάζω..

Όσο για το σπίτι έχετε δίκιο οτι αυτό ειναι το σημαντικό. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν και του κατασκευαστή της πολυκατοικίας, και φυσικά το ειχε πολύ προσεγμένο. Η κουζίνα ειναι καινούργια, τα δωμάτια (3) μεγάλα (όχι όπως στα νεοδμητα που ειναι τρύπες), εχει μια αποθηκουλα στο διαμέρισμα, 2 μπάνια, παρκινγκ πιλοτης, και μεγάλο σαλόνι. Μεγάλες βεράντες μπρος πισω, πλάι, ειναι στον 3ο και τελευταίο όροφο. Ειναι απο κάτω αλλα 4 διαμερισματα...που σημαίνει οχι πολύς κόσμος, και η μια γειτονισα που γνωρίσαμε απο κάτω...με σκλάβωσε με την ευγένειά της. Μόλις κατάλαβε οτι ειμαι έγκυος, έβγαλε την πιτα που έψηνε απο τον φούρνο και μου έδωσε την μισή...:shock:. Και ειναι πολύ σημαντικό ο καλοπροαίρετος γείτονας. Τα μειονεκτήματα ειναι η ηλικία (αν μπορεις να το πεις) και το μικρο ασανσέρ...δηλαδή το καρότσι με το παιδί πανω δεν χωράει...αλλά όπως λέει η μαμά μου το παιδί θα μεγαλώσει...δεν μπορεί να ειναι αυτό που θα μας σταματήσει απο το να προχωρήσουμε. Από την άλλη τα λεφτά ειναι αρκετά, οι φόροι ξαφνικά πιο πολλοί, οι δουλειές του συζύγου έχουν πέσει, και εγώ ειχα μείωση στο μισθό...δεν ξέρω ειναι μια αποφαση που πρέπει να πάρουμε...συντομα...γιατι μας βλέπω για δραχμη σε λίγο καιρό και να χάνουμε και την αξία των χρημάτων που έχουμε αποταμιεύσει...

Δεν ξέρω πόσο ενοίκιο πληρώνεις αλλά νομίζω ότι ακόμη και αν χρειαστείς να πάρεις δάνειο(θα το ψάξεις πάαααρα πολύ καλά) συμφέρει!!!Άλλωστε αν κάτι πάει στραβά ούτε ενοίκιο θα έχεις να πληρώσεις!!!!Εννοείται βέβαια ότι αν η δόση σου θα είναι το διπλάσιο του ενοικίου σου....τότε είναι δύσκολα τα πράγματα.Το θέμα εξαρτάται πάντα από το ποσό του δανείου που πρέπει να πάρεις!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλό ακούγεται το σπίτι πάντως όπως το περιγράφεις...Ποσο χρονων είναι η πολυκατοικία είπες??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μου γειά σας.Απουσίασα από την παρέα γιατί πήραμε απόφαση φέτος να βάλουμε ενεργειακή σόμπα με ξύλα και ήμουν τις τελευταίες ώρες στο ίντερνετ κάνοντας έρευνα αγοράς.Δεν γίνεται βρε κορίτσια με τις τιμές που θα πάει φέτος και ειδικά του χρόνου το πετρέλαιο.Πέρυσι με πολύ οικονομία κάψαμε κοντά στους 2 τόνους πετρέλαιο,φέτος που θα τα βρω τα 2000 ευρώ;;;Ενώ με τα ξύλα και 3 τόνους να κάψω ούτε 600 ευρώ δεν θα δώσω.:confused:

Το ιδιο πράγμα σχεδόν κανουμε ε?? Ναι ρε συ αφού δε συμφέρει πλέον το πετρέλαιο είναι άστα να πάνε. Κι εμείς ξυλα έχουμε για 2 χρονια τουλάχιστον δε θα χρειαστεί να αγοράσουμε. Αλλά και μετά με τέτοιους μισθούς μαλλον θα πηγαίνει να κόβει σαν ξυλοκόπος!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Το ιδιο πράγμα σχεδόν κανουμε ε?? Ναι ρε συ αφού δε συμφέρει πλέον το πετρέλαιο είναι άστα να πάνε. Κι εμείς ξυλα έχουμε για 2 χρονια τουλάχιστον δε θα χρειαστεί να αγοράσουμε. Αλλά και μετά με τέτοιους μισθούς μαλλον θα πηγαίνει να κόβει σαν ξυλοκόπος!:tongue::tongue:

Αφού έχετε και ξύλα,ακόμη καλύτερα.Εγώ παρόλο που θα χρειαστεί να αγοράσω πάλι συμφέρει τρελά!!Μιλάμε για τεράστια διαφορά στα χρήματα.Άλλο να χρειαστείς 600 ευρώ για όλο το χειμώνα και άλλο 2000-2500.!!!!!!!!Αύριο το πρωί θα πάρω σβάρνα τα μαγαζιά να δω τι γίνεται από τιμές,αν και έχω μια εικόνα.Έχουμε και κάτι γνωστούς που πουλάνε τέτοιες σόμπες και ξύλα οπότε θα δω!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Αφού έχετε και ξύλα,ακόμη καλύτερα.Εγώ παρόλο που θα χρειαστεί να αγοράσω πάλι συμφέρει τρελά!!Μιλάμε για τεράστια διαφορά στα χρήματα.Άλλο να χρειαστείς 600 ευρώ για όλο το χειμώνα και άλλο 2000-2500.!!!!!!!!Αύριο το πρωί θα πάρω σβάρνα τα μαγαζιά να δω τι γίνεται από τιμές,αν και έχω μια εικόνα.Έχουμε και κάτι γνωστούς που πουλάνε τέτοιες σόμπες και ξύλα οπότε θα δω!!!!!

Ωραια! Απλά κοιτα να έιναι καλό το μηχάνημα...πχ απο οτι κοιτούσαμε τα ελληνικά ενεργειακά τζάκια δεν έιναι καλά δηλ δεν έχουν διπλά τοιχώματα και είναι χωρίς πιστοποιησεις κτλ κτλ

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραια! Απλά κοιτα να έιναι καλό το μηχάνημα...πχ απο οτι κοιτούσαμε τα ελληνικά ενεργειακά τζάκια δεν έιναι καλά δηλ δεν έχουν διπλά τοιχώματα και είναι χωρίς πιστοποιησεις κτλ κτλ

Ναι...εννοείται.Γι'αυτό θα πάω αύριο στους γνωστούς.Πάντως είδα μια καλή,εισαγωγής,με διπλά τοιχώματα,φούρνο(τον θέλω σίγουρα),δεν πιάνει πολύ χώρο,με πολύ καλή απόδοση στα 450 ευρώ.Κάπου εκεί θα καταλήξω!!!Και ότι γίνει πρέπει να γίνει αυτό το μήνα,γιατί έπιασε το κρύο ήδη.Εντάξει μέχρι να την βάλω έχουμε πετρέλαιο από πέρυσι.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι...εννοείται.Γι'αυτό θα πάω αύριο στους γνωστούς.Πάντως είδα μια καλή,εισαγωγής,με διπλά τοιχώματα,φούρνο(τον θέλω σίγουρα),δεν πιάνει πολύ χώρο,με πολύ καλή απόδοση στα 450 ευρώ.Κάπου εκεί θα καταλήξω!!!Και ότι γίνει πρέπει να γίνει αυτό το μήνα,γιατί έπιασε το κρύο ήδη.Εντάξει μέχρι να την βάλω έχουμε πετρέλαιο από πέρυσι.

Χμμ ...αρκετά οικονονική ακούγεται... Μηπως σε συμφέρει να κοιτάξεις και σομπα pellet? γλιτώνεις το κουβάλημα και το αγόρασμα των ξυλων, και εχει ελάχιστη στάχτη...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χμμ ...αρκετά οικονονική ακούγεται... Μηπως σε συμφέρει να κοιτάξεις και σομπα pellet? γλιτώνεις το κουβάλημα και το αγόρασμα των ξυλων, και εχει ελάχιστη στάχτη...

Ναι αλλά έχει 2000 ευρώ,τα οποία δεν μπορώ να τα δώσω με τίποτα!!!Τα ξύλα με 10 παραπάνω στον τόνο,στα φέρνουν σε παλέτα και δεν χρειάζεται να στιβάζεις.Απλά κουβαλάς λίγα λίγα μέσα στο σπίτι.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???

Εδώ δε βρέχει αλλά με το που άνοιξα το παράθυρο μου ήρθε μια ψύχρα....χειμώνας κανονικός!!!:D:D Ωραία είναι!

Έχει γενέθλια η Palmoma σήμερα?? Παρακαλώ το αρχείο να με βοηθήσει λιγο:tongue:

Αν ναι, Palmoma πολύχρονη και ευτυχισμένη και με το καλό να καμαρώσεις το κοριτσάκι σου!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...