Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Δεν κατάλαβα...γιατί το γέλιο;;;;:tongue:Εμείς έτσι λέμε εδώ... σάντουιτς είτε είναι με πίτα είτε με ψωμάκι.Λέμε δηλαδή...θέλω 2 σάντουιτς,το ένα πίτα με γύρο από όλα...και το άλλο ψωμάκι με σουβλάκι από όλα"¨.Τι σου φαίνεται παράξενο δηλαδή;Εσείς ας πούμε τι θα λέγατε;;;;:tongue:

χαχαχα! Πως θα το λέγαμε?? Μα όπως το είπες: μια πιτα με γυρο και ένα σαντουιτς!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα δεν παίζεστε! δεν έχουν τέλος αυτά να ξέρετε. ετοιμάζομαι να δω τα στρουμφάκια
ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!Μου άρεσε!!!Εγώ τώρα θα βάλω "ghost whisperer".;)

Να δω εγώ τι θα δω!! Οταν είναι να δούμε με τον άντρα μου, βλέπουμε στο Dvd ενώ οταν τις βλέπω μονη μου βλέπω στο laptop...και η αλήθεια είναι δεν έχω καμια πρόχειρη για την τηλέοραση...

τα στρουμφάκια σκέφτομαι να τα καταβάσω και να φωνάξω τους μαθητές μου που είναι 4 πιτσιρικάκια Ε' και Γ' δημοτικού και να τη δουμε και καλά με αγγλικούς υπότιτλους... Σιγουρα θα το χαρούνε τα μικρά μου:D:D

Από την άλλη σκέφτομαι τη βαβούρα που θα υπάρχει στο σπίτι και μην αρχίσουν τις χαζομάρες και δε μπορώ να τα κουμαντάρω:shock:, γιατί γενικά τους έχω δόσει αρκετό αέρα... Θα δω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Να δω εγώ τι θα δω!! Οταν είναι να δούμε με τον άντρα μου, βλέπουμε στο Dvd ενώ οταν τις βλέπω μονη μου βλέπω στο laptop...και η αλήθεια είναι δεν έχω καμια πρόχειρη για την τηλέοραση...

τα στρουμφάκια σκέφτομαι να τα καταβάσω και να φωνάξω τους μαθητές μου που είναι 4 πιτσιρικάκια Ε' και Γ' δημοτικού και να τη δουμε και καλά με αγγλικούς υπότιτλους... Σιγουρα θα το χαρούνε τα μικρά μου:D:D

Από την άλλη σκέφτομαι τη βαβούρα που θα υπάρχει στο σπίτι και μην αρχίσουν τις χαζομάρες και δε μπορώ να τα κουμαντάρω:shock:, γιατί γενικά τους έχω δόσει αρκετό αέρα... Θα δω...

Nα μη κάνεις τίποτα τέτοιο ακόμη,δεν χρειάζεται να κουράζεσαι.Κάνε υπομονή!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!Καλή ξεκούραση!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημέρα, χειμώνιασε!! 12 βαθμούς έχει έξω. έβαλα τυροπιτάκια να ψηθούν(δεν τα έφτιαξα εγώ εννοείτε) έχω απορία που πρέπει να λυθεί..τώρα που παίρνω σικλακουρ και ουτρογκεσταν πέρα απ το πρήξιμο που εχω σηκώνομαι για κατούρημα κάθε βράδυ (να σημειωθεί πως ανέκαθεν κοιμόμουν σαν βόδι και δε με ξύπναγε τίποτα! ένα βράδυ βάραγε ο συναγερμός και εγώ απλά άλλαξα πλευρό!! βόδι παιδί μου λέμε..) τώρα μπορεί να ξυπνήσω και 2 φορές μέσα στο βράδυ. το πάθατε εσείς αυτό με τα κωλοχάπια?

ty11p2.png

Nα μη κάνεις τίποτα τέτοιο ακόμη,δεν χρειάζεται να κουράζεσαι.Κάνε υπομονή!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!Καλή ξεκούραση!!!

καλημέρα, χειμώνιασε!! 12 βαθμούς έχει έξω. έβαλα τυροπιτάκια να ψηθούν(δεν τα έφτιαξα εγώ εννοείτε) έχω απορία που πρέπει να λυθεί..τώρα που παίρνω σικλακουρ και ουτρογκεσταν πέρα απ το πρήξιμο που εχω σηκώνομαι για κατούρημα κάθε βράδυ (να σημειωθεί πως ανέκαθεν κοιμόμουν σαν βόδι και δε με ξύπναγε τίποτα! ένα βράδυ βάραγε ο συναγερμός και εγώ απλά άλλαξα πλευρό!! βόδι παιδί μου λέμε..) τώρα μπορεί να ξυπνήσω και 2 φορές μέσα στο βράδυ. το πάθατε εσείς αυτό με τα κωλοχάπια?

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!1

καλά χτες κοιμήθηκα σαν ντουβάρι:shock: Βαλαμε με τον άντρα μου να δουμε το Capote (οκ οκ λίγο παλιο αλλά βρέθηκε στο συρτάρι και πρέπει να ναι καλό) και με πήρε ο ύπνος με το που ξάπλωσα στον καναπε μεχρι τώρα!!

Πανε αυτά που έλεγα οτι ξυπνάω στις 6 και δεν ξέρω τι να κάνω:oops:

ioanna κι εγώ ξυπνουσα το βράδυ αλλά δεν ξέρω να ήταν τα χάπια ή το οτι έπινα αρκετό νερο... Μπορεί απλά να σου δημιουργουν μια ταραχή και από το άγχος να ξυπνάς άρα και να θες να πηγαίνεις τουαλέτα...

2 μέρες μείνανε ε??? Γιούπι!!

Τυροπιτάκια αυτό το ωραίο χειμωνιάτικο πρωινο!!! Μιαμ μιαμ!

Εδώ κορίτσια χτες το βράδυ έκανε κατακλυσμό!!! Μιλάμε για πολλή βροχή και αέρα...Σήμερα έχει καθαρή ατμόσφαιρα, δε βρέχει, και εχει βαριά συννεφιά που ομως μπαίνουν ακτινες ηλιου κάπου κάπου...είναι τέλεια..

Ο άντρας μου φυσικά κοιμάται...θα τον ξυπνήσω σε λίγο όμως γιατί έχω στις 11 μάθημα ...και μετά θα πάμε στη μαμά για φαγητό...

Και το ευχάριστο: για την ώρα δεν έχω βρωμοκαφέ:D:D

Υ.Γ. Μπορώ νομίζω δίκαια να χαρακτηριστώ η φλύαρη της παρέας!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!1

καλά χτες κοιμήθηκα σαν ντουβάρι:shock: Βαλαμε με τον άντρα μου να δουμε το Capote (οκ οκ λίγο παλιο αλλά βρέθηκε στο συρτάρι και πρέπει να ναι καλό) και με πήρε ο ύπνος με το που ξάπλωσα στον καναπε μεχρι τώρα!!

Πανε αυτά που έλεγα οτι ξυπνάω στις 6 και δεν ξέρω τι να κάνω:oops:

ioanna κι εγώ ξυπνουσα το βράδυ αλλά δεν ξέρω να ήταν τα χάπια ή το οτι έπινα αρκετό νερο... Μπορεί απλά να σου δημιουργουν μια ταραχή και από το άγχος να ξυπνάς άρα και να θες να πηγαίνεις τουαλέτα...

2 μέρες μείνανε ε??? Γιούπι!!

Τυροπιτάκια αυτό το ωραίο χειμωνιάτικο πρωινο!!! Μιαμ μιαμ!

Εδώ κορίτσια χτες το βράδυ έκανε κατακλυσμό!!! Μιλάμε για πολλή βροχή και αέρα...Σήμερα έχει καθαρή ατμόσφαιρα, δε βρέχει, και εχει βαριά συννεφιά που ομως μπαίνουν ακτινες ηλιου κάπου κάπου...είναι τέλεια..

Ο άντρας μου φυσικά κοιμάται...θα τον ξυπνήσω σε λίγο όμως γιατί έχω στις 11 μάθημα ...και μετά θα πάμε στη μαμά για φαγητό...

Και το ευχάριστο: για την ώρα δεν έχω βρωμοκαφέ:D:D

Υ.Γ. Μπορώ νομίζω δίκαια να χαρακτηριστώ η φλύαρη της παρέας!!

ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!Παίρνεις επάξια, εκτός από τον τίτλο της γκρινιάρας που κατέχεις ήδη και τον τίτλο της φλύαρης!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και από μένα!!!

Και εδώ έριξε πολύ βροχή χθες και τώρα έχει συννεφιά και κάνει ΚΡΥΟ!!!!

Θα στρώσω χαλιά σήμερα,δεν γίνεται .Το σπίτι είναι όλο πλακάκι και εγώ έχω την κακιά συνήθεια να περπατάω ξυπόλητη!!!!Έχω δουλειές σήμερα δηλαδή....ενώ χθες καθόμουν!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!Παίρνεις επάξια, εκτός από τον τίτλο της γκρινιάρας που κατέχεις ήδη και τον τίτλο της φλύαρης!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και από μένα!!!

Και εδώ έριξε πολύ βροχή χθες και τώρα έχει συννεφιά και κάνει ΚΡΥΟ!!!!

Θα στρώσω χαλιά σήμερα,δεν γίνεται .Το σπίτι είναι όλο πλακάκι και εγώ έχω την κακιά συνήθεια να περπατάω ξυπόλητη!!!!Έχω δουλειές σήμερα δηλαδή....ενώ χθες καθόμουν!!!!!

2 τίτλους δηλαδή! Ποιος τη χάρη μου!!!!

Δυσκολη υπόθεση το στρώσιμο των χαλιών..ομως μετά είναι ωραία γιατί σου κάνει μεγάλη διαφορά το σπίτι! Δείχνει πιο γεμάτο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Χαλιά ακούω...αντε καλό χειμώνα.

Εμείς γυρίσαμε αργά χθες γι'αυτό εξαφανιστηκα. Μετά τα βαφτίσια μείναμε στο μπαρ-ρεστοραν που εκαναν τα παιδιά το τραπέζι και περάσαμε όμορφα...με νερό και μια κοκα κολα στο τσακιρ κέφι. Ωραία ήταν πάντως.

Κατά τα άλλα εδώ εχει ήλιο, λίγο δροσιά. Και εγώ στο σαλόνι έχω μαρμαρο και δεν έχω ακομα στρώσει. Ούτε χειμωνιάτικα έχω βγάλει...τι να βγάλω δηλαδή που δεν θα μου πηγαίνει και τιποτε :?. Αλλά αν δεν τα βγάλω που θα βάλω τα καλοκαιρινά που χώρος δεν υπαρχει;

Εχει αρχίσει να με αγχώνει το θέμα του σπιτιού...να μην το ξαναλέω.

Δεν εχω μαγειρέψει τιποτα. Απο το πρωι καθαρίζω κουζίνα...αφημένη 2 μέρες στο έλεος του Θεού. Και δεν ξέρω αν προβλέπεται να φάμε σήμερα :tongue:

A5K6p3.png

Χαλιά ακούω...αντε καλό χειμώνα.

Εμείς γυρίσαμε αργά χθες γι'αυτό εξαφανιστηκα. Μετά τα βαφτίσια μείναμε στο μπαρ-ρεστοραν που εκαναν τα παιδιά το τραπέζι και περάσαμε όμορφα...με νερό και μια κοκα κολα στο τσακιρ κέφι. Ωραία ήταν πάντως.

Κατά τα άλλα εδώ εχει ήλιο, λίγο δροσιά. Και εγώ στο σαλόνι έχω μαρμαρο και δεν έχω ακομα στρώσει. Ούτε χειμωνιάτικα έχω βγάλει...τι να βγάλω δηλαδή που δεν θα μου πηγαίνει και τιποτε :?. Αλλά αν δεν τα βγάλω που θα βάλω τα καλοκαιρινά που χώρος δεν υπαρχει;

Εχει αρχίσει να με αγχώνει το θέμα του σπιτιού...να μην το ξαναλέω.

Δεν εχω μαγειρέψει τιποτα. Απο το πρωι καθαρίζω κουζίνα...αφημένη 2 μέρες στο έλεος του Θεού. Και δεν ξέρω αν προβλέπεται να φάμε σήμερα :tongue:

Λογικό το βλέπω το άγχος για το σπίτι.Και εγώ όταν ήμουν στην πόλη,έμενα σε μικρό σπίτι και έσπαζαν τα νεύρα μου,ειδικά όταν έπρεπε κάθε φορά να κάνω ολόκληρη "μετακόμιση"για να τακτοποιήσω τα ρούχα,τα παπούτσια κ.τλ.Μαρτύριο ήταν.Ακόμη και γενική καθαριότητα όταν ήθελα να κάνω ζοριζόμουν...άλλο να έχεις χώρο να κινείσαι και άλλο να μετακινείς τα πάντα.Έχεις δίκιο....οι τιμές εκεί δεν έπεσαν;;;

Έκανα μπριζόλες τηγανητές(χωρίς λάδι) και ρύζι μπασμάτι.Μαζί με κουνουπίδι σαλάτα....μια χαρά είναι....αύριο να δούμε τι στο καλό θα κάνω.Μεγάλο πρόβλημα τελικά αυτό το φαί κάθε μέρα!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εμείς θα πάμε εξω για φαγητό...δεν υπήρχε άλλη λύση.

Οι τιμές εχουν πέσει ελάχιστα εως καθόλου. Βρήκαμε ένα σπίτι που μας αρέσει και σε χώρους και σε περιοχή...αλλά ειναι 25 ετών...και το σκεφτόμαστε...γιατί και η τιμή δεν ειναι...φθηνή. Εντάξει δεν ειναι σαν τα νεοδμητα...αλλά και πάλι...

Απο την άλλη δεν θέλω να πάρω βεβιασμένα αποφαση..αλλά δεν έχω και πολλά περιθώρια. Απο το να κάνω μετακομιση τώρα για να παω σε ενοίκιο, και μετά πάλι για να παω σε άλλο...προτιμώ μια και εξω...αλλά δυσκολο το βλέπω.

A5K6p3.png

Εμείς θα πάμε εξω για φαγητό...δεν υπήρχε άλλη λύση.

Οι τιμές εχουν πέσει ελάχιστα εως καθόλου. Βρήκαμε ένα σπίτι που μας αρέσει και σε χώρους και σε περιοχή...αλλά ειναι 25 ετών...και το σκεφτόμαστε...γιατί και η τιμή δεν ειναι...φθηνή. Εντάξει δεν ειναι σαν τα νεοδμητα...αλλά και πάλι...

Απο την άλλη δεν θέλω να πάρω βεβιασμένα αποφαση..αλλά δεν έχω και πολλά περιθώρια. Απο το να κάνω μετακομιση τώρα για να παω σε ενοίκιο, και μετά πάλι για να παω σε άλλο...προτιμώ μια και εξω...αλλά δυσκολο το βλέπω.

Κοίτα,δεν παίζει ρόλο τόσο η ηλικία ενός σπιτιού όσο σε τι κατάσταση είναι,τι και πόσες ανακαινίσεις έχουν γίνει,τέτοια πράγματα.Για παράδειγμα το πατρικό μου η μαμά μου κάποια στιγμή θα το πουλήσει.Η οικοδομή είναι του 1970 δηλαδή 41 ετών.Όλοι οι ένοικοι την προσέχουν πάρα πολύ και είναι σε άριστη κατάσταση.Το δε σπίτι,στα 41 χρόνια που έμεινε η οικογένεια μου έχουμε κάνει 5 ανακαινίσεις.Ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι όλες αλλαγμένες,πατώματα,κουφώματα μπάνιο,κουζίνα κ.λ.π.¨Οποιος το πάρει θα κάνει ένα βάψιμο και θα μείνει άνετα.Γι'αυτό σου λέω δεν παίζει ρόλο η ηλικία.Αρκεί να σε βολεύει και να μη θέλει πολλά λεφτά για αλλαγές.Γνώμη μου πάντα, έτσι;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...