Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε??gemini ευχομαι ολα να πηγαν κατ' ευχην!!!!δηλ.250 ε για κρυοσυντηρηση και αλλα 3200 ε????

ακριβώς! και 250 περίπου για αιματολογικές εξετάσεις δικές σου και κάποιες για τον άντρα σου..μια ληστεία στην τράπεζα νομίζω οτι πρέπει να την κάνουμε!

ty11p2.png

Καλημέρα και απο εμένα...βαριέμαι οικτρά...και εχω δουλειά (τι το ήθελα...θα μουρμουράω ένα μήνα μέχρι να τελειώσει η επιμέλεια).

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Future πολύ καλή η πρότασή σου για το reunion των πεθερών...νομίζω οτι θα έχανε η δικιά σου. Οι δικιά μου ειναι εκπαιδευμένη να βγάζει νοκ αουτ ολους τους γύρω...εδώ βγάζει τα παιδιά της, σου ξένους θα κολλούσε;

Αντε Gemini85 που είναι το μικρούλι μας; Αααααχ όλα καλά θα πήγαν ειμαι σίγουρη

A5K6p3.png

Καλημέρα και απο εμένα...βαριέμαι οικτρά...και εχω δουλειά (τι το ήθελα...θα μουρμουράω ένα μήνα μέχρι να τελειώσει η επιμέλεια).

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Future πολύ καλή η πρότασή σου για το reunion των πεθερών...νομίζω οτι θα έχανε η δικιά σου. Οι δικιά μου ειναι εκπαιδευμένη να βγάζει νοκ αουτ ολους τους γύρω...εδώ βγάζει τα παιδιά της, σου ξένους θα κολλούσε;

Αντε Gemini85 που είναι το μικρούλι μας; Αααααχ όλα καλά θα πήγαν ειμαι σίγουρη

Πίστεψέ με δεν με ενοχλεί καθόλου να χάσει η πεθερά μου...φτάνει που θα ηρεμήσω εγώ...και εσύ βρε!!!

Πως είσαι αλήθεια..πέρα από την δουλειά..και πως είναι ο αντρούλης σου;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά ειμαστε...το παλεύουμε. Ο αντρούλης μου προσπαθεί ο καημένος να μπει στην νέα πραγματικότητα, αλλά λόγω πικρής πείρας ξέρω οτι θα του πάρει καιρό. Βεβαια σίγουρα η ελπίδα και η αναμονή ενός παιδιού είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσεις μπροστά.

Εγω είμαι καλά. Περιμένω να κάνω μια εξέταση αιματος την Δευτέρα που λέγεται θρομβοελαστόγραμμα...για να δω τι γίνεται με την θρομβοφιλία. Και φυσικά να περάσει 1 1/2 εβδομάδα και να πάω για υπέρηχο...και πρώτα ο Θεός να ακούσουμε καρδούλα :D Κατά τα άλλα Δόξα τον Θεό δεν έχω κανένα σύμπτωμα (ναυτιες, συχνοουρίες κλπ)...τουλάχιστον όχι ακόμα. Μόνο ίσως λίγη κούραση παραπάνω...αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στην εγκυμοσύνη...με όλα όσα είχαμε την εβδομάδα αυτή.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλά ειμαστε...το παλεύουμε. Ο αντρούλης μου προσπαθεί ο καημένος να μπει στην νέα πραγματικότητα, αλλά λόγω πικρής πείρας ξέρω οτι θα του πάρει καιρό. Βεβαια σίγουρα η ελπίδα και η αναμονή ενός παιδιού είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσεις μπροστά.

Εγω είμαι καλά. Περιμένω να κάνω μια εξέταση αιματος την Δευτέρα που λέγεται θρομβοελαστόγραμμα...για να δω τι γίνεται με την θρομβοφιλία. Και φυσικά να περάσει 1 1/2 εβδομάδα και να πάω για υπέρηχο...και πρώτα ο Θεός να ακούσουμε καρδούλα :D Κατά τα άλλα Δόξα τον Θεό δεν έχω κανένα σύμπτωμα (ναυτιες, συχνοουρίες κλπ)...τουλάχιστον όχι ακόμα. Μόνο ίσως λίγη κούραση παραπάνω...αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στην εγκυμοσύνη...με όλα όσα είχαμε την εβδομάδα αυτή.

Θα του πάρει πάρα πολύ καιρό σίγουρα,εγώ βλέπω τον άντρα μου,σχεδόν 10 χρόνια έχει ο πεθερός μου που πέθανε.Κακά τα ψέματα δεν το ξεπερνάς ποτέ..απλά όπως είπες μαθαίνεις να ζείς με αυτό...

Όλα θα πάνε καλά...να προσέχεις λίγο παραπάνω και να μην δουλεύεις πολύ..όσο γίνεται!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Θα του πάρει πάρα πολύ καιρό σίγουρα,εγώ βλέπω τον άντρα μου,σχεδόν 10 χρόνια έχει ο πεθερός μου που πέθανε.Κακά τα ψέματα δεν το ξεπερνάς ποτέ..απλά όπως είπες μαθαίνεις να ζείς με αυτό...

Όλα θα πάνε καλά...να προσέχεις λίγο παραπάνω και να μην δουλεύεις πολύ..όσο γίνεται!!!

Μωρε γενικώς όσον αφορά την δουλειά ειναι η περίοδος περίεργη...ειναι και οι άδειες και λείπουν συνάδελφοι οπότε όλο και κάποιο επιπλέον κενό καλύπτεις, δέχτηκα και αυτή την δουλειά (όταν δεν ήξερα οτι θα ειμαι έγκυος βεβαια) και πιστεύοντας οτι ειναι μια πολύ καλή επαφή επαγγελματική (που είναι) και εχω ψιλομπλεχτει...αλλά πιστεύω θα στρώσει σιγά σιγά.

Άλλωστε δεν με αφήνουν να ταξιδέψω ούτε οδικώς...αν εχω αδεια και καθομαι μόνη μου σπίτι και βλέπω TV και τον τοίχο...θα τζαζέψω...καλύτερα να έχω και λίγη δουλειά.

A5K6p3.png

Μωρε γενικώς όσον αφορά την δουλειά ειναι η περίοδος περίεργη...ειναι και οι άδειες και λείπουν συνάδελφοι οπότε όλο και κάποιο επιπλέον κενό καλύπτεις, δέχτηκα και αυτή την δουλειά (όταν δεν ήξερα οτι θα ειμαι έγκυος βεβαια) και πιστεύοντας οτι ειναι μια πολύ καλή επαφή επαγγελματική (που είναι) και εχω ψιλομπλεχτει...αλλά πιστεύω θα στρώσει σιγά σιγά.

Άλλωστε δεν με αφήνουν να ταξιδέψω ούτε οδικώς...αν εχω αδεια και καθομαι μόνη μου σπίτι και βλέπω TV και τον τοίχο...θα τζαζέψω...καλύτερα να έχω και λίγη δουλειά.

Εσύ ξέρεις τα όρια σου..απλά κατέβασε τα λίιιιγο τώρα που είσαι έγκυος..και θα είσαι μια χαρά.

Σήμερα και εμένα με έχει πιάσει μια βαρεμάρα...άστα να πάνε...δεν θέλω να σηκωθώ από την καρέκλα....εεε...λίγο διάβασμα...λίγο ιντερνετ..θα περάσει η ώρα!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια μου μόλις γύρισα! και ποναααααααααααωωωωωωωωωω~~

Όλα καλά πήγαν, μου πήραν 17 ωάρια (γι αυτό μάλλον πονάω) και εμβρυομεταφορά βλαστοκύστες την Πέμπτη. Αύριο θα τηλ να μου πουν για τη γονιμοποίηση...

Κορίτσια είμαι χαρούμενη αλλά τόσον πόνο τώρα δεν τον περίμενα... Έχω αράξει στον καναπέ και δεν μπορώ τπτ να κάνω. Αφήστε που με πίεζε με το παραμικρό η ουρήθρα μου κι επισκέφτηκα όλες τις τουαλέτες της εθνικής οδού Πατρών-Αθηνών!:shock:

Σας ευχαριστώ όλες που με σκέφτεστε και για τη θετική σας ενέργεια.:-P

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Gemini που εισαι?Περιμενουμε με χαρα να ακουσουμε τα καλα νεα!!:D

Palmoma στην 5η προς 6η ειμαι.Τωρα αρχιζουν τα ζορια εμαθα!Καλα,οχι τιποτα φοβερο βεβαια,αντεχεται.Απλα,λιγο με τα φαγητα εχω αρχισει να εχω προβλημα.τη μια μερα θελω να φαω κατι και την αλλη δε θελω να το βλεπω.Παραξενο,ε?

Ειδες που σου ειπα Gemini οτι θα ειναι μια χαρα νεα!!Τελειος ο αριθμος!μη φοβασαι τιποτα,ολα θα πανε καλα και θα βαλεις και καταψυξη!!

Τωρα,ξαπλωσε,προσπαθησε να ηρεμησεις και να σκεφτεις οτι το δυσκολο περασε!Πραγματικα η εμβριομεταφορα δεν ειναι τιποτα.5 λεπτα υποθεση και δεν ποναει καθολου!:D

Όλα καλά πήγαν, μου πήραν 17 ωάρια (γι αυτό μάλλον πονάω) και εμβρυομεταφορά βλαστοκύστες την Πέμπτη. Αύριο θα τηλ να μου πουν για τη γονιμοποίηση...

Κορίτσια είμαι χαρούμενη αλλά τόσον πόνο τώρα δεν τον περίμενα... Έχω αράξει στον καναπέ και δεν μπορώ τπτ να κάνω. Αφήστε που με πίεζε με το παραμικρό η ουρήθρα μου κι επισκέφτηκα όλες τις τουαλέτες της εθνικής οδού Πατρών-Αθηνών!:shock:

Σας ευχαριστώ όλες που με σκέφτεστε και για τη θετική σας ενέργεια.:-P[/QUOTΕ]

Που είσαι καλέ;;;κόντεψα να φάω τα νύχια μου από την αγωνία....!!!!

Καλός ο αριθμός μικρούλι!!!Ηρέμησε τώρα...Πέμπτη πας για εμβρυομεταφορά;;μάλλον εδώ θα είμαι..έτσι ελπίζω!!

Άραξε τώρα να ηρεμήσεις και τα λέμε το απόγευμα που θα είσαι καλύτερα!!φιλάκια;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπράβο μικρούλη μας. Όλα καλά. Ηρέμησε και πάρε κανένα buscopan για τον πόνο...επιτρέπεται. Όλα τα παυσίπονα δηλαδή...μέχρι την εμβρυομεταφορά.

Αλήθεια γιατί κάνεις μεταφορά σε βλαστοκύστες; Μπορεί να μας το ειχες πει τώρα αλλά εγώ δεν θυμάμαι τίποτα...

A5K6p3.png

πόσο σε καταλαβαίνω!! εγώ πόναγα για 2 συνεχόμενες μέρες πολύ. τη δεύτερη μέρα για να ξεσκάσω είπαμε να κάνουμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο..τι το θελα..σε κάθε λακούβα που πέφταμε τρανταζότανε και πονάγανε όλα τα εσωτερικά μου όργανα. ούτε για κατούρημα μπορούσα να πάω. ούτε πλευρό να αλλάξω. κάνε υπομονή. και όπως είχε πει και η palmoma φάε όσο πιο ελαφρά μπορείς. εγώ είχα φάει καρπούζι τη δεύτερη μέρα..ακόμα θυμάμαι οτι έκλαιγα απ τον πόνο μετά..την τρίτη μέρα όλα φτιάξανε

άντε με το καλό να γονιμοποιηθούνε ΟΛΑ

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...