Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα!!!Χριστούλη μου ...τι πάθατε καλέ πρωί-πρωί;;;

Είμαι ξύπνια από τις 6:30 και δεν μπήκα καθόλου γιατί υπέθεσα ότι όλες θα κοιμάστε.Και ξαφνικά βλέπω ένα κατεβατό...τρόμαξα καλέ,νόμιζα ότι κάτι έγινε και δεν το έμαθα γιατί δεν βλέπω ειδήσεις!!!!!ΟΥΦΦΦ!!!!!Όλα καλά όμως!!!

Η μόνη που δεν έχει πολλά να κάνει σήμερα είμαι εγώ δηλαδή.Φαί έχω από χθες (φακούλες),ψώνια έδωσα την λίστα στον άντρα μου να τα κάνει,δουλειές στο σπίτι έκανα και χθες και προχθές,μόνο να ποτίσω τα μαρουλάκια μου,τα κρεμμυδάκια μου κ.τ.λ έχω.Εγώ ευτυχώς δεν έχω ούτε γάμους ούτε βαπτίσεις γιατί να σας πω την αλήθεια, θα έπρεπε να βρω δικαιολογία να μην πάω,γιατί πραγματικά δεν είμαι καθόλου σε θέση.Οπότε κάθομαι σπιτάκι μου και σήμερα και θα συμπάσχω μαζί σας,θα σας βοηθάω....νοερά!!!!!!Ότι χρειαστείτε...πείτε μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

δεν έρχεσαι απο δω τότε που χω να κάνω ένα σωρό αηδίες? ή ακόμα καλύτερα ψάξε να βρεις στο ιντερνετ πως πλέκουμε...λέω να ξεκινήσω με καλτσάκια

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ταβάνι να κανεις χαρούμενο...χαζούλα...αυτό θα βλεπεις απο εκεί...και τους τοίχους γύρω γύρω...ο καημένος ο καναπεδούλης απο κάτω σου θα ειναι...:tongue:

λες ε?? να κρεμάσω καμιά αφίσα να βλέπω κανέναν παιδαρά λες?? μμμμμμμμμ

ty11p2.png

δεν έρχεσαι απο δω τότε που χω να κάνω ένα σωρό αηδίες? ή ακόμα καλύτερα ψάξε να βρεις στο ιντερνετ πως πλέκουμε...λέω να ξεκινήσω με καλτσάκια

ΑΑΑΑ!!!Εγώ πλέξιμο με βελόνες δεν έμαθα.Μόνο τσιγκελάκι ξέρω πολύ καλά και βγάζω και σχέδια.Έχω κάνει κάτι πλεκτά εγώωωω!!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

λες ε?? να κρεμάσω καμιά αφίσα να βλέπω κανέναν παιδαρά λες?? μμμμμμμμμ

ΌΟΟΟΟΧΙΙΙΙ βρεεεε!!Θα είσαι σε υποχρεωτική ξάπλα και θα βλέπεις παιδαράδες;;;;;Γιατί;;;; Για να βλέπεις τι χάνεις;;;;;Πόστερ με ΜΩΡΑΚΙΑ θα βάλεις...να κάνεις καλό φενγκ-σούι....Να έχεις γύρω σου αυτό που θέλεις να αποκτήσεις!!!!!Ο παιδαράς ΜΕΤΑ την γέννα...δεν τον πετάμε κιόλας!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δες αυτό για αρχή:

http://users.sch.gr/babaroutsoup/pareababa/freetime/ftiaxno.htm#Τάση:_Το_πλέξιμο_της_νέας_εποχής

Και μετά αυτό:(αν μπορέσεις να προσαρμόσεις το μέγεθος):tongue:

http://porfiris.blogspot.com/2011/01/blog-post_10.html

Και αυτό(εδώ ψάξε έχει πολλά και διαφορα):

http://www.ftiaxto.gr/index.php?option=com_tag&task=tag&tag=%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF&action=section&section=14&limitstart=10

Ελπίζω να βοήθησα κάπως!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι στο καλό ειχε πάθει το parents????????

Anyway, ioanna ειχα προσπαθήσει να μάθω κι εγώ πλέξιμο περυσι το χειμώνα που ήμουν στο χωριό αλλά δεν είχα τοση υπομονή τελικά:? Και τωρα δε θυμάμαι τίποτα απο αυτά που μου είχε δείξει η μαμά μου...

Λοιπον πέρασα ωραία. Την περισσότερη ωρα βέβαια ήμασταν στον τζακά. Με επιασε και μια ζάλη (πεινουσα μάλλον) αλλά οκ ξεπεράστηκε. Πήρα και ένα σουτιέν τεράστιο!!!!!! Βασικά είναι για κοπέλες με μεγάλο στηθος, δεν ξερω να σας πω πως είναι ακριβώς. Στην αρχή το παρεξηγησα αλλά τελικά το αγκαλιάζει πολύ ωραία... Ευτυχώς είναι λιιιιγο τσαχπίνικο με μαυρη δαντελίτσα, μην είμαι και σαν την καλή μας αγελάδα:eek:

ΟΜΩΣ οταν γυρισα είχα πάλι καφε..... Δε θέλω να φρικάρω και σκέφτομαι οτι είναι επειδή σημερα είμαι σε κινηση, και περπάτησα και ανέβηκα τις σκάλες 3-4 φορές και εσκυψα να βάλω πλυντηριο και απλωσα. Αν σκεφτείτε το καθισιό των προηγούμενων ημερων σήμερα είμαι η Κομανέτσι... Διάβασα και στο ιντερνετ οτι συμβαίνει και το καλό είναι οτι δεν είναι κοκκινο. Utrogestan παίρνω και ο Θεός βοηθός! Αν συνεχίσει το πολύ πολύ θα πάρω το γιατρό τηλ...

Οπως καταλάβατε πήρα πάλι θέση στον καναπέ -παλιά μου τέχνη κόσκινο- και περιμένω τα δικά σας νέα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια τι στο καλό ειχε πάθει το parents????????

Anyway, ioanna ειχα προσπαθήσει να μάθω κι εγώ πλέξιμο περυσι το χειμώνα που ήμουν στο χωριό αλλά δεν είχα τοση υπομονή τελικά:? Και τωρα δε θυμάμαι τίποτα απο αυτά που μου είχε δείξει η μαμά μου...

Λοιπον πέρασα ωραία. Την περισσότερη ωρα βέβαια ήμασταν στον τζακά. Με επιασε και μια ζάλη (πεινουσα μάλλον) αλλά οκ ξεπεράστηκε. Πήρα και ένα σουτιέν τεράστιο!!!!!! Βασικά είναι για κοπέλες με μεγάλο στηθος, δεν ξερω να σας πω πως είναι ακριβώς. Στην αρχή το παρεξηγησα αλλά τελικά το αγκαλιάζει πολύ ωραία... Ευτυχώς είναι λιιιιγο τσαχπίνικο με μαυρη δαντελίτσα, μην είμαι και σαν την καλή μας αγελάδα:eek:

ΟΜΩΣ οταν γυρισα είχα πάλι καφε..... Δε θέλω να φρικάρω και σκέφτομαι οτι είναι επειδή σημερα είμαι σε κινηση, και περπάτησα και ανέβηκα τις σκάλες 3-4 φορές και εσκυψα να βάλω πλυντηριο και απλωσα. Αν σκεφτείτε το καθισιό των προηγούμενων ημερων σήμερα είμαι η Κομανέτσι... Διάβασα και στο ιντερνετ οτι συμβαίνει και το καλό είναι οτι δεν είναι κοκκινο. Utrogestan παίρνω και ο Θεός βοηθός! Αν συνεχίσει το πολύ πολύ θα πάρω το γιατρό τηλ...

Οπως καταλάβατε πήρα πάλι θέση στον καναπέ -παλιά μου τέχνη κόσκινο- και περιμένω τα δικά σας νέα!

Έτσι όπως το διάβασες είναι,μην ανησυχείς!!!Είπαμε το πρώτο τρίμηνο θέλει προσοχή!!!Άραξε στον καναπέ σου.Η ποσότητα πόση είναι;;;σταγονίτσες;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Έτσι όπως το διάβασες είναι,μην ανησυχείς!!!Είπαμε το πρώτο τρίμηνο θέλει προσοχή!!!Άραξε στον καναπέ σου.Η ποσότητα πόση είναι;;;σταγονίτσες;;;

Ναι σταγονίτσες. Βασικά τη μεγάλη την κατάλαβα γιατί ημουν όρθια έξω αλλά λέω θα είναι υγρα... Μετά ειχα πιο λιγο. Στο εσώρουχο μονο, στο χαρτί τίποτα.

Δεν ξερω ρε, τελικά είδες, δεν είναι υπερβολή η ακινησία...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

πω πω τώρα ξεμπέρδεψα με το μεσημεριανό φαγητό..βαρέθηκα, κουράστηκα, ήθελα να γυρίσω πως και πως στο σπιτάκι μου

έριξα μια ματιά future απο αυτά που έστειλες για το πλέξιμο και μάλλον χλωμό το βλέπω το θέμα. δύσκολο μου φαίνεται

gemini τίποτα δεν θα ναι μωρέ το καφέ..όπως είπες επειδή θα κινήθηκες πολύ σήμερα θα έγινε. καταλήξατε σε τζάκι?

ty11p2.png

Ναι σταγονίτσες. Βασικά τη μεγάλη την κατάλαβα γιατί ημουν όρθια έξω αλλά λέω θα είναι υγρα... Μετά ειχα πιο λιγο. Στο εσώρουχο μονο, στο χαρτί τίποτα.

Δεν ξερω ρε, τελικά είδες, δεν είναι υπερβολή η ακινησία...

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τον γιατρό σου καλού κακού,γι'αυτό τον πληρώνεις,μήπως σου αυξήσει τα utro.Στο κάτω κάτω δεν χάνεις τίποτα,αλλά μπορεί να χρειάζεσαι μεγαλύτερη δόση.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

πω πω τώρα ξεμπέρδεψα με το μεσημεριανό φαγητό..βαρέθηκα, κουράστηκα, ήθελα να γυρίσω πως και πως στο σπιτάκι μου

έριξα μια ματιά future απο αυτά που έστειλες για το πλέξιμο και μάλλον χλωμό το βλέπω το θέμα. δύσκολο μου φαίνεται

gemini τίποτα δεν θα ναι μωρέ το καφέ..όπως είπες επειδή θα κινήθηκες πολύ σήμερα θα έγινε. καταλήξατε σε τζάκι?

Να σου πω την αλήθεια δύσκολο δεν είναι,αλλά αν δεν είχες επαφή ποτέ με το αντικείμενο,σου φαίνεται βουνό.Εγώ επειδή ξέρω τσιγκελάκι,όταν τα είδα μου φάνηκε εύκολο.Πρέπει κάποιος να σου δείξει από κοντά τα πρώτα βήματα.

Ytulp3.png?KixTF0pj

που πηγατε για φαγητο?? Οχι πως θα ξερω αλλά λέμε τωρα!!

Είμαστε ανάμεσα σε 2. Το ένα είναι "κασέτα" δηλαδή προσαρμόζεται στο υπάρχον τζάκι κατα κάποιο τρόπο αλλά είναι μικρότερο το εσωτερικό και είναι η πιο καλή μάρκα. Και το άλλο μπαίνει από την αρχή είναι λίγο πιο ομορφο αισθητικά και πιο μεγάλο αλλά η μέτρια μάρκα. Το 1ο είναι 700 φθηνότερο από το άλλο. Μένει τωρα να αποφασισουμε...

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τον γιατρό σου καλού κακού,γι'αυτό τον πληρώνεις,μήπως σου αυξήσει τα utro.Στο κάτω κάτω δεν χάνεις τίποτα,αλλά μπορεί να χρειάζεσαι μεγαλύτερη δόση.

Κοιτα αν ξαναδω σήμερα ή άυριο θα τον πάρω... Γιατί την προηγούμενη φορά είδα μονο 1 φορά ενώ τωρα 2. Σκέφτηκα επίσης να αυξήσω τη δόση από μονη μου...Αλλά μάλλον δεν πρέπει ε?

Τι καιρό έχει πάνω??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να σου πω την αλήθεια δύσκολο δεν είναι,αλλά αν δεν είχες επαφή ποτέ με το αντικείμενο,σου φαίνεται βουνό.Εγώ επειδή ξέρω τσιγκελάκι,όταν τα είδα μου φάνηκε εύκολο.Πρέπει κάποιος να σου δείξει από κοντά τα πρώτα βήματα.

τσιγκελάκι εννοείς βελονάκι????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Είμαστε ανάμεσα σε 2. Το ένα είναι "κασέτα" δηλαδή προσαρμόζεται στο υπάρχον τζάκι κατα κάποιο τρόπο αλλά είναι μικρότερο το εσωτερικό και είναι η πιο καλή μάρκα. Και το άλλο μπαίνει από την αρχή είναι λίγο πιο ομορφο αισθητικά και πιο μεγάλο αλλά η μέτρια μάρκα. Το 1ο είναι 700 φθηνότερο από το άλλο. Μένει τωρα να αποφασισουμε...

Κοιτα αν ξαναδω σήμερα ή άυριο θα τον πάρω... Γιατί την προηγούμενη φορά είδα μονο 1 φορά ενώ τωρα 2. Σκέφτηκα επίσης να αυξήσω τη δόση από μονη μου...Αλλά μάλλον δεν πρέπει ε?

Τι καιρό έχει πάνω??

Όχι μόνη σου να μη κάνεις τίποτα.!!!!!

Συννεφιά έχει και ψύχρα!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι καιρό έχει πάνω??

σε μια ταβέρνα κοντά στο σπίτι μου με ψητά σούβλας και άλλα τέτοια..

δεν ξέρεις το τσιγκελάκι??

απ το πρωί έχει σύννεφα και ψύχρα, σε κάποια στιγμή νόμιζα οτι θα ρίξει πολύ πράμα άλλά τελικά τίποτα ακόμα

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...